10 μήνες πριν

BATTLE OF THE YEAR BALKANS & BOUNCE 2017 (ανταπόκριση)

Για 15 συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Battle of The Year Balkans & Bounce 2017 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του φετινού φεστιβάλ ήταν τα side events. Από Παρασκευή μέχρι Κυριακή οι κριτές των διαγωνισμών παρέδιδαν Street Dance σεμινάρια σε αρχάριους και προχωρημένους μεταδίδοντας τους μυστικά τις πολύχρονης εμπειρίας τους.

ένας χρόνος πριν

Hip-Hop International Greece

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές ανατροπές, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Hip-Hop International Greece για 8η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος για πρώτη φορά η νικητήρια ομάδα δεν είναι ούτε από την Θεσσαλονίκη (6 φορές), ούτε από την Αθήνα (1 φορά), αλλά είναι από την Λάρισα.

ένας χρόνος πριν

Ανταπόκριση από τα 20 χρόνια Τακι Τσαν

20 χρόνια Τακι Τσαν. 2 γεμάτες δεκαετίες για έναν από τους πιο σημαντικούς rappers της χώρας. Για την πρώτη, δεν έχω να πω πολλά μιας και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου δεν την έζησα. Στην δεύτερη ωστόσο είχα το προνόμιο να βιώσω πολλές εμπειρίες, οι οποίες με έκαναν να αγαπήσω τόσο την ραπ μουσική και μου θυμίζουν τις ρομαντικές εποχές της.

ένας χρόνος πριν

Ανταπόκριση από το Battle of the Best Thessaloniki 2016

Λίγο πριν ανοίξει η αυλαία για το Battle of the Best Athens 2017 (Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Αεριοφυλάκιο 1- Αμφιθέατρο, Τεχνόπολη), το hiphop.gr βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για το Battle of the Best Thessaloniki 2016 που ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, για την 12 συνεχόμενη χρονιά του!

3 χρόνια πριν

Ανταπόκριση από το live Στίχοιμα & Ψυχοδράμα 07 στο Θέατρο Ρεματιάς

Από το πρώτο live Στίχοιμα & Ψυχοδράμα, ο κόσμος όχι απλά στήριξε, αλλά εξάντλησε και όλα τα εισιτήρια, 4-5 μέρες πριν την συναυλία! Το γεγονός αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις όσων δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριό τους κι έτσι, τόσο οι Στίχοιμα όσο και οι Ψυχοδράμα τους διαβεβαίωσαν πως θα υπάρξει και επανάληψη, σε χώρο που δεν θα μείνει έξω κανείς.

3 χρόνια πριν

Ανταπόκριση: ΝΤΠ. live - Πρώτη φορά με μπάντα

Μετά από 300 περίπου συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, οι Νέα Τάξη Πραγμάτων, κατά κόσμον Λάγνης και Ιωσήφ, πήραν την απόφαση να παίξουν πρώτη φορά με μπάντα. Το live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/5 στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Μουσική Σκηνή Μεθοδία.

3 χρόνια πριν

Ανταπόκριση από την Παρουσίαση Δίσκου του Μικρού Κλέφτη στο Χυτήριο

Παρασκευή 8 Μαΐου και τον κήπο στο Χυτήριο έχουν γεμίσει οι διάφορες παρέες που ήρθαν να ακούσουν ζωντανά το "Μαύρο Αυτοκίνητο". Ανάμεσα τους, και Μικρός Κλέφτης με τους υπόλοιπους twogees που ήρθαν να στηρίξουν το Αθηναϊκό live. Τα βλέμματα ωστόσο είχαν επικεντρωθεί στο graffiti show που είχε προετοιμάσει η διοργάνωση για να απαλύνει την υπομονή.

3 χρόνια πριν

Ανταπόκριση από το Breakin' Bad

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Μαρτίου στο Χυτηριο Theatre & Art Cafe το 1ο Ελληνικό "Breakin’ Bad", με επίκεντρο την street κουλτούρα.

3 χρόνια πριν

Ανταπόκριση από το live του Άγνωστου Χειμώνα στο An Club

Την Παρασκευή 4 Απρίλη, σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία του σόλο εμφάνιση στην Αθήνα, ο Άγνωστος Χειμώνας είχε προετοιμάσει ένα show αυστηρά για τους Ψυχόδραμα fans. Αυτό, καθώς εκτός από τα πλέον γνωστά κομμάτια, το πρόγραμμα περιείχε κι αρκετά ξεχασμένα τραγούδια της δισκογραφίας του.

3 χρόνια πριν

Ανταπόκριση από τα 19 χρόνια Ημισκούμπρια στο Fuzz

19 χρόνια Ημισκούμπρια! Που να φανταζόντουσαν 3 πιτσιρικάδες τους οποίους το μόνο μου τους ένοιαζε το 1996 ήταν να χαράξουν την φωνή τους σε βινύλιο γι' αυτούς και τους φίλους τους, οτι τόσα χρόνια μετά θα ήταν ακόμη μια παρέα κι οτι θα γέμιζαν ένα μαγαζί που λίγοι ράππερς έχουν τολμήσει να κλείσουν.