Είδηση, 2 μέρες πριν

LEGEONA - Αν δεν υπήρχαμε εμείς

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το δεύτερο κομμάτι δυναμίτης από την Λεγεώνα με τίτλο “Αν δεν υπήρχαμε εμείς”, σε μουσική παραγωγή του D.J. Rico (Ν.Ε.Β.Μ.Α.), η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Pedram Voss.

Είδηση, 3 μέρες πριν

LONG3 - Σάββατο Βράδυ

Νέο κομμάτι με βίντεο κλιπ από τον LongThree με τίτλο “Σάββατο Βράδυ” σε μουσική παραγωγή του Βίκτωρα. Πρόκειται για το 2ο Bonus Track του Τρία Λόγια.

Είδηση, 7 μέρες πριν

Goin' Through & Μιχάλης Τζουγανάκης - Όταν Tο Χέρι Μου Χτυπώ

Οι Goin’ Through επιστρέφουν και πάλι με μια συνεργασία έκπληξη. Συναντούν έναν από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς και βιρτουόζο της κρητικής μουσικής, τον Μιχάλη Τζουγανάκη και μας υπενθυμίζουν πάλι τη σταθερή τους διάθεση να εμπλέκουν το Hip-Hop και την urban μουσική τους υποδομή, με εναλλακτικά ή ακόμα και παραδοσιακά υλικά.

Είδηση, 8 μέρες πριν

Ταφ Λάθος - Αλήθειες πριν το ψέμα μπει στη μέση

Ο Ταυτισμένος Λάθος σκάει με νέο κομμάτι και video vlip με τίτλο “Αλήθειες πριν το ψέμα μπει στη μέση”. Σε στίχους, μουσική, ακόμη και το σενάριο του clip από τον ίδιο τον Ταφ Λάθος, ενώ η σκηνοθεσία είναι από τους Χάρης Χριστοφυλάκος και Χαράλαμπος Γεωργίου.

Είδηση, 9 μέρες πριν

Spike69 feat. Γέλως - Ενέργεια

Νέο κομμάτι από τον Spike69 που επιστρέφει με νέο video clip γεμάτο “Ενέργεια” σε συνεργασία με τον Γέλω. Στην μουσική παραγωγή είναι ο Κριτής και στα scratches ο Dj Twelve.

Συνέντευξη, ένας μήνας πριν

Συνέντευξη Sirrell Diamondhead (Project Theory)

Το hiphop.gr συναντήθηκε με τον Sirrell Diamondhead από τους Project Theory και είπαμε να κάνουμε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Οι "Project Theory" είναι μια Nu-metal, RapCore μπάντα από την Πτολεμαίδα και την Θεσσαλονίκη.

Συνέντευξη, ένας μήνας πριν

Στο Ημίφως - Αλέξης Nisigma

Τον γνώρισα σε ένα live στο "8 Δυτικά" το 2005. Το line up ήταν Υποχθόνιος, Νέα Τάξη Πραγμάτων, Σκιές και Νεκρική Σιγή. Ζήτημα να κόψαμε 40 εισιτήρια. Παρόλα αυτά περάσαμε πολύ καλά, γίναμε φίλοι και έκτοτε έχουμε μοιραστεί αμέτρητες ώρες. Ώρες που αφιερώσαμε στην σκηνή, στο στούντιο, στο χαβαλέ αλλά κυρίως στην παρέα μας.

Μουσική, ένας μήνας πριν

Prince XXIII & DWMND "Τα Χειρόγραφα"

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Τα χειρόγραφα”, που είναι η πρώτη προσωπική ολοκληρωμένη δουλειά του Prince XXIII AKA Hatemost (Βήτα Πεις) μαζί με τον DWMND.

Είδηση, ένας μήνας πριν

JAMSTER + Σταμάτης Σπανουδάκης - Μάθε Μου Να Ζω (Όπως Τότε)

Νέο κομμάτι από τον Jamster (aka Σεραφείμ) σε συνεργασία με τον επιτυχημένο μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη και την Dogmother που έγραψε και ερμήνευσε ένα υπέροχο ρεφρέν. Το κομμάτι περιέχει δείγματα από το γνωστό τραγούδι του Σπανουδάκη “Όπως τότε” από το soundtrack της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη “Όλα είναι δρόμος” του 1998.

Συνέντευξη, ένας μήνας πριν

Συνέντευξη Anser

Αρχές του 97, όταν έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο με graffiti από τη σκηνή της Νέας Υόρκης. Λίγο αργότερα άκουσα τον πρώτο hiphop δίσκο και η ιστορία φθάνει ως και σήμερα.