Μουσική, 3 μέρες πριν

Βέβηλος - Αχέροντας

Νέο κομμάτι από τον Βέβηλο με τίτλο “Αχέροντας”, σε μουσική παραγωγή του Τσέκου. Πρόκειται για ένα τόσο καλοδουλεμένο κομμάτι, με ένα αντάξιο βίντεο κλιπ, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία ταινία μικρού μήκους.

Μουσική, 3 μέρες πριν

Evnus - Μια ζωή δεν φτάνει

Νέο κομμάτι από τον “Evnus” με τίτλο “Μια ζωή δεν φτάνει”. Η μουσική, η μίξη και η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ έγιναν από τον “Vptheo”. Το Μια ζωή δεν φτάνει πρόκειται για το 3ο κομμάτι από τον επερχόμενο άλμπουμ του Εύνους - “50”.

Μουσική, ένας μήνας πριν

Evnus - 300g

Στη μουσική, όπως και στην αιμοδοσία, δεν χωρούν διαχωρισμοί. Η αιμοδοσία αποτελεί την πιο αγνή πράξη ανθρωπισμού και από τη φύση της δεν μπορεί να έχει ούτε πολιτικά ούτε θρησκευτικά ούτε φυλετικά χαρακτηριστικά.

Μουσική, ένας μήνας πριν

Ο DJ Alx Παρουσιάζει την ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ

Το νέο πολυαναμενόμενο άλμπουμ από την Ηχοκρατορία με τίτλο ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ είναι γεγονός. H Αρρωστοφοβία μόλις κυκλοφόρησε και αποτελείται από 11 καινούργια tracks με τη συμμετοχή διαφόρων MC's από τη παλιά και νέα σχολή στο ύφος του κλασσικού ήχου των 90s.

Event, 2 μήνες πριν

B.O.T.Y. Balkans & BOUNCE 2022 (7/5 Θεσσαλονίκη)

Το Battle of The Year Balkans γιορτάζει 19 χρόνια ζωής στην Ελλάδα! Η αναγνώριση από την Ολυμπιακή Επιτροπή, ως άθλημα που θα συμπεριληφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024, αυξάνει την ενασχόληση των νέων με το breakdance σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Μουσική, 3 μήνες πριν

Λόγος Τιμής - Ηλιοβασιλέματα

έο κομμάτι από τους Λόγος Τιμής με τίτλο “Ηλιοβασιλέματα”, σε μουσική παραγωγή του Tokesick και σε στίχους και ερμηνεία από τους Κοράκι και Ελεύθερο Πνεύμα. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Άλεξ Παπαθανασόπουλο.

Μουσική, 3 μήνες πριν

Gregua - Λεφτά

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από την σκηνή, ο Gregua από την Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο “Λεφτά” και επανέρχεται για να μείνει.

Event, 3 μήνες πριν

HipHop International Greece 2022 (16/4 Θεσσαλονίκη +Διαγωνισμός)

Το Ghetto Blaster έχει την τιμή να διοργανώσει για 11η χρονιά στην Ελλάδα τον προκριματικό του κορυφαίου διαγωνισμού Hip-Hop χορογραφίας με τίτλο HipΗop International Greece & Cyprus 2022. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται σε 40 χώρες παγκοσμίως, ενώ τα τελικά για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή πραγματοποιούνται στο Φοίνιξ – Αριζόνα (USA). Οι Αμερικανοί διοργανωτές είναι υπεύθυνοι και για το επιτυχημένο TV show με τίτλο America’s Best Dance Crew.

Είδηση, 3 μήνες πριν

Προσεχώς - Νέο άλμπουμ από την Ηχοκρατορία

Νέο άλμπουμ αναμένεται προσεχώς να κυκλοφορήσει από την Ηχοκρατορία με τίτλο ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ. Το εμβληματικό label που έγραψε την ιστορία της golden era του ελληνικού Hip Hop, επανέρχεται στο προσκήνιο με μία ολόφρεσκη συλλογή και με έναν τόσο επίκαιρο τίτλο που θα συζητηθεί.