Συνέντευξη, 2 μήνες πριν

Hoodie Mics - Όλα αυτά είμαι εγώ (+συνέντευξη)

Οι Hoodie Mics (Γέλως, Weird, Low P) συστήθηκαν στο κοινό τον Οκτώβρη του 2020 µε το πρώτο τους Video Clip “Αυτοί που υποτιµάς”. Αφού κυκλοφόρησαν άλλα δύο Video Clip, το “Εκεί θέλω να σε δω” και το “Carbon” το συγκρότηµα προχώρησε στην κυκλοφορία του πρώτου τους επίσηµου Album µε τίτλο “Όλα αυτά είµαι εγώ” από την Hot Box Records. Για λογαριασμό του hiphop.gr και με αφορμή το νέο τους άλμπουμ oι Hoodie Mics συναντήθηκαν μπροστά από τις κάμερες για την πρώτη τους συνέντευξη ως συγκρότημα.

Μουσική, 2 μήνες πριν

Disko Cobra x laru x m0stra - ψιχάλες

Με τον ερχομό του COVID-19, κάπου μέσα στη καραντίνα μία νέα ιδιαίτερη σκηνή άρχισε να εμφανίζεται και να εδραιώνεται με γοργά βήματα, αναδυόμενη κατευθείαν από το γκρίζο τοπίο των κεντρικών συνοικιών της Αθήνας όπως τα Εξάρχεια, το Πεδίον του Άρεως, την Κυψέλη και του Γκύζη.

Μουσική, 2 μήνες πριν

Μιθριδάτης - Για να μην τα χρωστάω

"Εσκασε" νέο 12λεπτο (!) κομμάτι από τον Μιθριδάτη. Με έντονη κριτική διάθεση στον στίχο του, κάνει τη δική του πολιτική παρέμβαση. Από τις ρίμες του δεν γλυτώνει κανείς...

Είδηση, 3 μήνες πριν

Spine - Yamaha

Νέο κομμάτι από τον Spine με τίτλο Yamaha. Η μουσική παραγωγή είναι του Kizi, μίξη και mastering έγινα από τον Vito Soprano και η σκηνοθεσία του κλιπ απο τον Nick Christod.

Μουσική, 3 μήνες πριν

NiVo - Jesus (Πίστη μου σ' έχασα)

Νέο κομμάτι από τον NiVo (Goin' Through) με τίτλο "JESUS (Πίστη μου σ' έχασα)". Ο NiVo στο κομμάτι είναι σαν την ώρα που προσεύχεται να ραπάρει για τον έντονο κοινωνικοπολιτικό προβληματισμό του, σχολιάζοντας το πως λίγο - λίγο κάποιος μπορεί να φτάσει σε σημείο τέτοιο που να πει πως μπορεί να χάσει μέχρι και την πίστη του.

Μουσική, 3 μήνες πριν

Ταραξίας - Δε μιλάς

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο Video clip του Ταραξία με τίτλο "Δε μιλάς". Πρόκειται για το 4ο κλιπ από το τελευταίο του άλμπουμ "ΤΑΡΑΚΡΑΤΟΣ".

Μουσική, 3 μήνες πριν

Pindos Atletico - CHOCO

Νέο κομμάτι από τους Pindos Atletico με τίτλο "CHOCO". Η μουσική παραγωγή έγινε από τον Mpelafon και η σκηνοθεσία του κλιπ από τον Nikos On The Run.

Μουσική, 3 μήνες πριν

Tony Raw - Proposi Feat. Smuggler & Hatemost

Νέο κομμάτι από τον Tony Raw με τίτλο "PROPOSI" σε συνεργασία με τους Smuggler και Hatemost. Η μουσική παραγωγή έγινε από τους Rios και Dann il. Στο κλιπ συμμετέχουν επίσης οι: Jamer, Long3, Sonqo Pura, Bipolar Jones, Gamecue, Joe Costello, John Minimak, Alex Labris.

Μουσική, 3 μήνες πριν

12ος Πίθηκος - Τα Παιδιά των Ανθρώπων

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ από τον 12ο Πίθηκο με τίτλο "Τα παιδία των ανθρώπων". Η μουσική παραγωγή είναι από τον Boy Panda. Στο κλιπ συμμετέχουν οι Blackout Crew και η σκηνοθεσία έγινε από τον Γ.Κ.

Μουσική, 3 μήνες πριν

Blind Bat - Cheesy

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο video clip του rapper Blind Bat από την Θεσσαλονίκη με τίτλο "Cheesy". Η μουσική παραγωγή έγινε από τον MoDubz και η σκηνοθεσία του κλιπ από τον Steve Dop.