Μουσική, 19 μέρες πριν

Κωνσταντίνος Κουρμένταλας - ΞΥΠΝΑ (official)

Μετά την ανεπίσημη κυκλοφορία του Ρυθμοδαμαστή για το κομμάτι “Ξύπνα”, ήρθε η ώρα για αυτό που όλη η παλιά φρουρά και όχι μόνο ελπίζαμε από το 2005, την επίσημη επιστροφή του. Aυτήν την φορά επίσημα με ολοκληρωμένο video clip. Το σίγουρο είναι πως το ηφαίστειο Ρύθμο ξύπνησε και δεν έχει σκοπό να ξανακοιμηθεί στα κοντά!

Μουσική, 19 μέρες πριν

Bilbas - Οι νεκροί πάντα περίεργα κοιτάνε

Νέο κομμάτι από τον Bilba με τίτλο “Οι νεκροί πάντα περίεργα κοιτάνε”. Η μουσική παραγωγή έγινε από τον Mixla και η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Σωτήρης Νούκας στο Underdround Studios. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Γιάννη Λεμονίδη.

Μουσική, 3 μήνες πριν

Taki Tsan & Phyrosun - Γεννημένος Για Αυτό

Το δίδυμο φωτιά Taki Tsan & Phyrosun, συνεχίζει την καλή δουλειά και κυκλοφορούν το νέο τους κομμάτι, με τίτλο που βγαίνει ξεκάθαρα από την ψύχη των 2 MC-δων, “Γεννημένος Για Αυτό”.

Μουσική, 3 μήνες πριν

Immune - Rules Are Rules

Νέο κομμάτι από τον Immune με τίτλο “Rules Are Rules”. Η μουσική παραγωγή είναι από τον Eversor. Στο βίντεο κλιπ συμμετέχει ο αγαπητός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η σκηνοθεσία του κλιπ έγινε απο τον Απόστολο Ζυγούρη.

Μουσική, 3 μήνες πριν

Μικρός Κλέφτης - OG

Νέο κομμάτι από τον Μικρό Κλέφτη με τίτλο “OG”, σε μουσική παραγωγή του Masla.G. Ηχογράφηση, Programming και μίξη έγιναν στο Pilotirio και το Mastering έγινε από τον D.J. Stigma.

Event, 4 μήνες πριν

BATTLE OF THE BEST 2022 (10-11/12, Θεσσαλονίκη)

Το Street Dance Festival “Battle Of The Best Thessaloniki” 2022 γιορτάζει 18 χρόνια ζωής στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο WE με χωρητικότητα 1000 ατόμων.

Μουσική, 4 μήνες πριν

Taki Tsan & Phyrosun - Γύρνα Το Από Δω

Νέο χορευτικό κομμάτι από τον νέο δίδυμο Taki Tsan και Phyrosun με τίτλο “Γύρνα Το Από Δω”. Η μουσική παραγωγή είναι από τον D.J. ALX καθώς και η σκηνοθεσία του video clip. Το “γύρνα το από εδώ” αποτελεί μέρος του επερχόμενου album “PhyroTsan” που θα κυκλοφορήσει 16 Δεκεμβρίου.

Μουσική, 4 μήνες πριν

RG feat. DJ Vinyl - Μαύρη αρμάδα

Δεκέμβριος ένας μήνας γεμάτος μνήμες αστυνομικής βίας. Ο RG σε συνεργασία με τον D.J. Vinyl, τον Retro beats και τον Big Ben σε ένα αντιφασιστικό κομμάτι με τίτλο “Μαύρη αρμάδα”. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Taki Tsan.

Μουσική, 4 μήνες πριν

RACK - Unique

Νέο κομμάτι από τον RACK με τίτλο “Unique”, σε μουσική παραγωγή από τον BretBeats. Στο βίντεο κλιπ εμφανίζεται ο Taki Tsan να χτυπάει τατουάζ και ο Immune, η σκηνοθεσία έγινε από τον Jim Georgantis.

Μουσική, 5 μήνες πριν

Ρυθμοδαμαστής - Ξύπνα

17 χρόνια μετά από την διάλυση των FF.C, ο Ρυθμοδαμαστής ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! Ο θρυλικός M.C. έβγαλε νέο κομμάτι με τίτλο Ξύπνα για τις ανάγκες του καναλιού Ἀρωγή Ι.Α. και πρόκειται για την αρχή και το τέλος ενός βίντεο με θέμα “Ἡ διαχρονία τοῦ λόγου τῆς Ἐκκλησίας καὶ οἱ ἐλπιδοκτόνες παραχαράξεις του”.