Μουσική, ένας μήνας πριν

Ρυθμοδαμαστής - Ξύπνα

17 χρόνια μετά από την διάλυση των FF.C, ο Ρυθμοδαμαστής ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! Ο θρυλικός M.C. έβγαλε νέο κομμάτι με τίτλο Ξύπνα για τις ανάγκες του καναλιού Ἀρωγή Ι.Α. και πρόκειται για την αρχή και το τέλος ενός βίντεο με θέμα “Ἡ διαχρονία τοῦ λόγου τῆς Ἐκκλησίας καὶ οἱ ἐλπιδοκτόνες παραχαράξεις του”.

Μουσική, ένας μήνας πριν

Professional Sinnerz feat. Κόμης Χ - Λυκοι

Η επιστροφή των Professional Sinnerz είναι γεγονός. Το νέο τους καυτό κομμάτι είναι σε συνεργασία με τον Κομης-Χ και λέγεται “Λυκοι”. Στην ηλεκτρική κιθάρα ακούμε τον Σάκη Αζά. Η σκηνοθεσία του κλιπ έγινε από τον WeShoot.

Μουσική, ένας μήνας πριν

EVNUS - Δεν φλεξάρω

Νέο κομμάτι από τον EVNUS με τίτλο “Δεν φλεξάρω” από το επερχόμενο άλμπουμ “50”. Σε μουσική παραγωγή και σκηνοθεσία απο τον Vptheo.

Μουσική, ένας μήνας πριν

VLOSPA - Big Moves Vol.3

Νέο κομμάτι από τον Vlospa με τίτλο “Big Moves Vol.3” σε μουσική παραγωγή του Beats Pliz. Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στο Sonik Arena με “one take video” τραβηγμένο από άριστη χρήση drone και η σκηνοθεσία έγινε από τον Φώτη Γεωργιάδη.

Μουσική, ένας μήνας πριν

Τάκι Τσαν - Κατάθλιψη

Νέο κομμάτι με πραγματική κατάθεση ψυχής από τον Τάκι Τσαν με τίτλο “Κατάθλιψη”. Ο Τάκης μας ραπάρει για την καθημερινότητα του τους προβληματισμούς του τελευταία. Σε μουσική παραγωγή του D.J. ALX!

Event, 2 μήνες πριν

FF.C tribute live (8/10 Αθήνα)+Διαγωνισμός

Μία αξέχαστη οπτικό/ακουστική συναυλιακή εμπειρία και μια σπουδαία αναδρομή στην ιστορία των FF.C, του **πρώτου ελληνικού Hip – Hop συγκροτήματος**, μέσα από την “ματιά” του **Σκηνοθέτη**, με τραγούδια που σημάδεψαν και συνεχίζουν να σημαδεύουν ολόκληρες γενιές!

Event, 3 μήνες πριν

12ο Street Mode Festival στις 23-25 Σεπτεμβρίου στο Sonik Arena (Θεσσαλονίκη) + Διαγωνισμός

“Back from the dead! Get ready for chapter 12…”. Με αυτή την φράση και το χαρακτηριστικό φετινό artwork, το Street Mode Festival επιστρέφει για 12η χρονιά, στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, και όπως πάντα υπόσχεται αμέτρητες συναυλίες μαζί με εκδηλώσεις αφιερωμένες στην κουλτούρα του δρόμου. Το μουσικό line-up παραμένει πιστό στις ρίζες του φεστιβάλ, με κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής να δημιουργούν ένα fusion από hip-hop, punk, heavy rock και indie ήχους.

Event, 3 μήνες πριν

Monophonics και Ταφ Λάθος (1/9 Αθήνα + Διαγωνισμός)

Η μπάντα-έκπληξη από την Αμερική, οι αποκαλυπτικοί MONOPHONICS και μαζί τους ο ανατρεπτικός ΤΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΘΟΣ, σε μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου.

Event, 3 μήνες πριν

2o Lake Mode Festival (1-2/9 Θεσσαλονίκη +Διαγωνισμός)

Lake Mode: ON! Σε ένα «καυτό», συναυλιακό καλοκαίρι, το νέο, open-air φεστιβάλ των «Θέρμης Δρώμενα» έρχεται για δεύτερη, συνεχόμενη χρονιά να μας δροσίσει στο μαγευτικό, φυσικό τοπίο της λίμνης του Φράγματος Θέρμης! Κορυφαία ονόματα της εγχώριας, hip-hop (και όχι μόνο) σκηνής, θα εμφανιστούν σε ένα ξεχωριστό διήμερο.