Είδηση, 5 μέρες πριν

12ος Πίθηκος - Ζαλίζομαι

Νέο κομμάτι από τον 12ο Πίθηκο με τίτλο “Ζαλίζομαι”. Αρχές Αυγούστου και ο 12ος ζαλίζεται από την ζέστη της πόλης και περιγράφει με όλα τα ακραία παραδείγματα το πως μπορεί κάποιος να βιώσει όλον αυτόν τον καύσωνα, με κορυφαία ατάκα “λες και δουλεύω με ρούχα snowboard σε γυράδικο”.

Είδηση, 5 μέρες πριν

ΛΕΞ - Vittorio η ταινία

2,5 μήνες μετά την τελευταία κυκλοφορία του Λεξ 2ΧΧΧ κυκλοφόρησε το 2ο κλιπ του άλμπουμ για το κομμάτι Vittorio το οποίο ήταν κορυφή στις τάσεις του YouTube για αρκετές ημέρες.

Είδηση, 5 μέρες πριν

Μαριλέττα - Παραλία Prod. By DJ.Silence x Baghdad

Η Μαριλέττα κυκλοφόρησε νέο καλοκαιρινό κομμάτι με τίτλο “Παραλία” σε μουσική παραγωγή των DJ.Silence και Baghdad. Το κομμάτι είναι σαν σε συνέχεια του γνωστού Πάμε Όλοι Μαζί Σε Μια Παραλία. Το video clip σκηνοθέτησε ο Pedram Voss και κυκλοφορεί από την Good Vybz.

Είδηση, 11 μέρες πριν

Kill Emil & Stiko - What A Mess

Εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, ο Kill Emil, σε συνεργασία με τον Stiko, κυκλοφορεί το νέο του Single με όνομα “What A Mess”, παρουσιάζοντας μας μια καλοκαιρινή περιπέτεια που όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε. Ή μήπως όχι.

Event, 18 μέρες πριν

Street Dance Show για τους πυρόπληκτους. 28/7 στις 18:00 στην πλατεία Αριστοτέλους.

Mε πρωτοβουλία των χορευτών της Θεσσαλονίκης, που ασχολούνται με το Break Dance και τα υπόλοιπα είδη του Hip-Hop dance. Θα πραγματοποιηθεί ένα Street Dance Show, έκτακτα σήμερα 28/7 στις 18:00 στην πλατεία Αριστοτέλους (στο άγαλμα του Αριστοτέλη μπροστά) για να συγκεντρωθούν χρήματα για οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Είδηση, ένας μήνας πριν

Κόμης Χ & Μειδίαμα - Το Σκυλί

Η κρίση. Η κρίση μας και η κρίση μου. Ο μετανάστης, ο πρόσφυγας, ο Έλληνας, ο άνθρωπος. Οι άνθρωποι και η κρίση. Η πάνω απ’ όλα ανθρωπιστική κρίση. Η κοινωνική κρίση. Πώς γίνονται όλα αυτά λόγια. Στίχος. Πώς γίνονται τραγούδι. Τι είναι «το Σκυλί»; Μάλλον ποιος είναι το μπάσταρδο σκυλί;

Μουσική, ένας μήνας πριν

Feelings Vol.2 (Mixtape by hiphop.gr)

Το hiphop.gr σε συνεργασία με τον Δεκατρία συνεχίζει την σειρά Feelings από συλλογές με κομμάτια, με δυνατά αισθήματα, από καλλιτέχνες-ταλέντα που προλήθηκαν και στο forum του site μας.

Είδηση, ένας μήνας πριν

N.O.E. - Δε με νοιάζει ft. Jimbo

Νεό ζωηρό, δροσερό και με χαρμόσυνη διάθεση κομμάτι από τον Ν.Ο.Ε., με τίτλο “Δεν με νοιάζει”. Στο refren συμμετέχει ο Jimbo που είχαν ξανασυνεργαστεί στο Όλα είναι στο μυαλό, η μουσική παραγωγή είναι από τον Prophet of Noize και η σκηνοθεσία του clip έγινε από τον Nebo.

Είδηση, ένας μήνας πριν

Gold School Podcast

Το Gold School Podcast είναι η νέα ελληνική hip hop διαδικτυακή εκπομπή. Αντικείμενο σχολιασμού της εκπομπής αποτελεί η επικαιρότητα, η ελληνική και ξένη σκηνή, νέα albums και video clips, καθώς σε κάθε εκπομπή είναι καλεσμένος και ένας διάσημος καλλιτέχνης. Η πρεμιέρα έγινε στις 18/6, ενώ στις δύο επόμενες εκπομπές καλεσμένοι ήταν ο Tακι Τσαν και ο Mad Clip.