Ανταπόκριση από το Breakin' Bad Street Dance Festival 2018

Το Street Dance Festival που άφησε ιστορία...

Στις 15 Απριλίου 2018 τα στενά του Κεραμεικού πλημμύρισαν από χορευτές όλων των ειδών Street Dance. Το 3ο Breakin' Bad Street Dance Festival πραγματοποιήθηκε και έληξε με τεράστια επιτυχία! Η αυλαία για τρίτη χρονιά έπεσε, όμως οι αναμνήσεις, οι εικόνες και τα battles που έγιναν θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμα χαραγμένα στο μυαλό όλων μας.

Τι είδαμε στο Φετινό Breakin' Bad

Στο φετινό Breakin’ Bad σημειώθηκαν 5 κατηγορίες, με τις Break, All Style & Hip Hop να έχουν εδραιωθεί πλέον, τα αγαπημένα μας και άκρως χαριτωμένα Kids battles, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του φεστιβάλ το παρκέ πήρε φωτιά από ομάδες χορού που έλαβαν μέρος στην ομαδική κατηγορία Street Dance Choreography Contest.

40 Ομάδες, 320 χορευτές και πάνω από 1.500 θεατές ήρθαν να παρακολουθήσουν αυτό το underground υπερθέαμα. Η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, καθώς αυτά τα νούμερα τα συναντάμε σε παρόμοια πολύ μεγάλα Festival της Ευρώπης!

Η ενέργεια στην ατμόσφαιρα χτύπησε κόκκινο

Οι DJ Rawkats & Tsilismile έβαλαν φωτιά στα ηχεία με τους πιο groovy, ενώ οι hosts Sifu Verus & Blackman κράτησαν το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό του κοινού αμείωτα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Απολαύσαμε Special Shows από Angela & Sivas, Ravens, UniQ Crew και The Manzins από Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, την σκηνή γέμισαν οι Unity Vubz οι οποίοι μας ξεσήκωσαν με την χορογραφία τους πάνω στο κομμάτι Inferno του F2G, ενώ μαζί με τις Νemesis Legion και την Puma γιορτάσαμε χορεύοντας τα 50 χρόνια Suede.

Οι μεγάλοι νικητές

Zoob (1η θέση) στην κατηγορία: Breakin' 1vs1.
AirT (1η θέση) στην κατηγορία: Breakin' KIDS 1vs1.
Danai (1η θέση) στην κατηγορία: HipHop 1vs1.
Rekoz (1η θέση) στην κατηγορία: Allstyle 1vs1.

Το χορευτικό υπερθέαμα που έχει γίνει πλέον θεσμός στην Ελλάδα

Ένα υπερθέαμα χωρίς προηγούμενο. Μια συνάντηση χορευτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αντίπαλοι χορευτές που μάχονται μεταξύ τους για την ανάδειξη του καλύτερου, αλλά όλοι μαζί με ένα κοινό όραμα και ένα κοινό στόχο. Το Breakin’ Bad έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής χορευτικής κοινότητας. Μια μεγάλη γιορτή χορού που κάθε χρόνο θα γίνεται μεγαλύτερη με στόχο την εξέλιξη και εκπαίδευση του κοινού όσον αφορά τα street είδη χορού.

Λίγα λόγια από τον διοργανωτή Δημήτρη Αγγελόπουλο

Όλο αυτό δεν θα μπορούσα να το πετύχω μόνος μου και αν με ρωτούσατε το 2015 όταν κάναμε την πρώτη διοργάνωση δεν περίμενα ποτέ το Breakin' Bad να εξελιχθεί σε κάτι τόσο μεγάλο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της διοργάνωσης αλλά και όσους στήριξαν, βοήθησαν και βάζοντας το δικό τους λιθαράκι καταφέραμε να χτίσουμε όλο αυτό. Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας που μας εμπιστευτήκαν και μας στήριξαν για πραγματοποιήσουμε αυτόν τον μεγάλο στόχο.

Δείτε τα show εδώ:

Φωτογραφίες

Για περισσότερες φωτογραφίες εδώ