21 μέρες πριν

Battle of The Best Armenistis 26-30/6/2024 (+Διαγωνισμός)

Το Battle Of The Best Armenistis επιστρέφει για 11η χρονιά. Η τοποθεσία του camping Αρμενιστής στο 2o πόδι της Χαλκιδικής, αποτελούν εγγύηση για όλους τους χορευτές και λάτρεις του Street Dance για ένα μοναδικό 5ήμερο.

ένας μήνας πριν

Anser - Ό,τι αγαπάς δεν έχει τέλος Live (14/6 Θεσσαλονίκη + Διαγωνισμός)

Ετοιμαστείτε για μια ακόμα μαγική βραδιά και ένα μεγάλο live στην Θεσσαλονίκη στο We. Ο Anser επιστρέφει την Παρασκευή 14 Ιουνίου στον τόπο του εγκλήματος, για να αποδείξει πως ό,τι αγαπάει δεν έχει τέλος.

2 μήνες πριν

Battle Of The Year Balkans & Bounce 2024 (11 Μαΐου, Θεσσαλονίκη + Διαγωνισμός)

Το Battle Of The Year, το πιο συναρπαστικό breaking event των Βαλκανίων επιστρέφει για την 20η επέτειό του, με μία πληθώρα από battles! Τα καλύτερα B-Boys και B-Girls από όλα τα Βαλκάνια έρχονται να διαγωνιστούν για τον πολυπόθητο τίτλο!

3 μήνες πριν

Λόγος Απειλή Live (20/4 Θεσσαλονίκη+Διαγωνισμός)

Ο Λόγος Απειλή μετά το τελευταίο του άλμπουμ “Snoop” και του καινούριο του κομμάτι Drillmatic, επιστρέφει στα βασικά, και τι πιο βασικό για έναν καλλιτέχνη, από την σκηνή! Έτσι το Σάββατο 20 Απριλίου θα μπορέσουμε να τον δούμε ζωντανά στην Θεσσαλονίκη στο “8 Ball Club”.

3 μήνες πριν

SKRA Getto Jam (20-21/4 Θεσσαλονίκη)

To Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου ξεκινάμε και “βάφουμε την ΣΚΡΑ”! με σκοπό σε 3 με 4 Σαββατοκύριακα να γίνει το SKRA Getto Gallery - SKRA getto Louvros.

3 μήνες πριν

BFC Hip-Hop Festival 2024 (7/4 Ασπρόπυργος + Διαγωνισμός)

Το πρώτο “Break For Callout HIP HOP FESTIVAL” διεξήχθη το 2017 και ήδη από την πρώτη φορά αποτύπωσε μοναδικές στιγμές και πολλές εντυπώσεις από κόσμο σχετικό της Hip-Hop κουλτούρας, αλλά και από κόσμο που το είδε για πρώτη φορά.

4 μήνες πριν

Hip-Hop International Greece 2024 (30/3 Θεσσαλονίκη + Διαγωνισμός)

Το Ghetto Blaster διοργανώνει τον προκριματικό του κορυφαίου διαγωνισμού χορογραφίας Hip - Ηop International Greece & Cyprus 2024. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται σε 40 χώρες παγκοσμίως, ενώ τα τελικά για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή πραγματοποιούνται στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

7 μήνες πριν

Battle Of The Best 2023 (17/12 Θεσσαλονίκη + Διαγωνισμός)

Το Street Dance Festival Battle Of The Best γιορτάζει 19 χρονιά ζωής στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με χωρητικότητα 1000 ατόμων.

9 μήνες πριν

Hoodie Mics live (20 Οκτ. Αθήνα)

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου του 2023 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο live των Hoodie Mics (Γέλως, Weird, Low P) στη μουσική σκηνή του ΒUMS (Ακαδημίας 100, Εξάρχεια, Αθήνα).

ένας χρόνος πριν

4th Liatani's Jam (14-16 Ιουλίου, Βοιωτία)

Ενα Jam που αποκτά σιγά σιγά διαστάσεις Festival. Έτσι θα χαρακτηριζόταν το 4th Liatani's Jam. Το Liatani's Jam "τελείται"κάθε χρόνο αρχές με μέσα Ιουλίου στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας (1 ώρα από Αθήνα, 20' απο Χαλκίδα).