4 μήνες πριν

BATTLE OF THE BEST 2022 (10-11/12, Θεσσαλονίκη)

Το Street Dance Festival “Battle Of The Best Thessaloniki” 2022 γιορτάζει 18 χρόνια ζωής στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο WE με χωρητικότητα 1000 ατόμων.

6 μήνες πριν

FF.C tribute live (8/10 Αθήνα)+Διαγωνισμός

Μία αξέχαστη οπτικό/ακουστική συναυλιακή εμπειρία και μια σπουδαία αναδρομή στην ιστορία των FF.C, του **πρώτου ελληνικού Hip – Hop συγκροτήματος**, μέσα από την “ματιά” του **Σκηνοθέτη**, με τραγούδια που σημάδεψαν και συνεχίζουν να σημαδεύουν ολόκληρες γενιές!

6 μήνες πριν

12ο Street Mode Festival στις 23-25 Σεπτεμβρίου στο Sonik Arena (Θεσσαλονίκη) + Διαγωνισμός

“Back from the dead! Get ready for chapter 12…”. Με αυτή την φράση και το χαρακτηριστικό φετινό artwork, το Street Mode Festival επιστρέφει για 12η χρονιά, στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, και όπως πάντα υπόσχεται αμέτρητες συναυλίες μαζί με εκδηλώσεις αφιερωμένες στην κουλτούρα του δρόμου. Το μουσικό line-up παραμένει πιστό στις ρίζες του φεστιβάλ, με κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής να δημιουργούν ένα fusion από hip-hop, punk, heavy rock και indie ήχους.

7 μήνες πριν

Monophonics και Ταφ Λάθος (1/9 Αθήνα + Διαγωνισμός)

Η μπάντα-έκπληξη από την Αμερική, οι αποκαλυπτικοί MONOPHONICS και μαζί τους ο ανατρεπτικός ΤΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΘΟΣ, σε μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου.

7 μήνες πριν

2o Lake Mode Festival (1-2/9 Θεσσαλονίκη +Διαγωνισμός)

Lake Mode: ON! Σε ένα «καυτό», συναυλιακό καλοκαίρι, το νέο, open-air φεστιβάλ των «Θέρμης Δρώμενα» έρχεται για δεύτερη, συνεχόμενη χρονιά να μας δροσίσει στο μαγευτικό, φυσικό τοπίο της λίμνης του Φράγματος Θέρμης! Κορυφαία ονόματα της εγχώριας, hip-hop (και όχι μόνο) σκηνής, θα εμφανιστούν σε ένα ξεχωριστό διήμερο.

ένας χρόνος πριν

B.O.T.Y. Balkans & BOUNCE 2022 (7/5 Θεσσαλονίκη)

Το Battle of The Year Balkans γιορτάζει 19 χρόνια ζωής στην Ελλάδα! Η αναγνώριση από την Ολυμπιακή Επιτροπή, ως άθλημα που θα συμπεριληφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024, αυξάνει την ενασχόληση των νέων με το breakdance σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

ένας χρόνος πριν

HipHop International Greece 2022 (16/4 Θεσσαλονίκη +Διαγωνισμός)

Το Ghetto Blaster έχει την τιμή να διοργανώσει για 11η χρονιά στην Ελλάδα τον προκριματικό του κορυφαίου διαγωνισμού Hip-Hop χορογραφίας με τίτλο HipΗop International Greece & Cyprus 2022. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται σε 40 χώρες παγκοσμίως, ενώ τα τελικά για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή πραγματοποιούνται στο Φοίνιξ – Αριζόνα (USA). Οι Αμερικανοί διοργανωτές είναι υπεύθυνοι και για το επιτυχημένο TV show με τίτλο America’s Best Dance Crew.

2 χρόνια πριν

Family Matters - Live Οικονομικής Ενίσχυσης το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου

Γράφει ο Phaser: "Πάνε μήνες από την 25η Μαΐου, που μετά την λιποθυμία της μητέρας μου, Μαίρης, μας ανακοίνωσαν οι γιατροί πως εμφανίστηκε στον εγκέφαλο της, ένα γλοιοβλάστωμα IV βαθμού κατά WHO, στο μέγεθος των 6 εκατοστών."

3 χρόνια πριν

Skateboard Art Crimes 11-28 Μαρτίου (Θεσσαλονίκη)

Η έκθεση Skateboard Art Crimes είναι η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα η οποία από το 2005 ασχολείται με την τέχνη πάνω στα σανίδια του skateboard. Αν και ξεκίνησε ως μια καλλιτεχνική έκθεση με σκοπό να προσελκύσει τον κόσμο στο άθλημα του skateboard μέσο της τέχνης στην πορεία των χρόνων προστέθηκαν και άλλες θεματικές (καλλιτεχνική, ιστορική, μουσειακή, οπτικοακουστική) δημιουργώντας έτσι μια μοναδική και πολυδιάστατη θεματικά έκθεση.