3 μήνες πριν

4th Liatani's Jam (14-16 Ιουλίου, Βοιωτία)

Ενα Jam που αποκτά σιγά σιγά διαστάσεις Festival. Έτσι θα χαρακτηριζόταν το 4th Liatani's Jam. Το Liatani's Jam "τελείται"κάθε χρόνο αρχές με μέσα Ιουλίου στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας (1 ώρα από Αθήνα, 20' απο Χαλκίδα).

5 μήνες πριν

Battle Of The Year Balkans & Bounce 2023 (13 Μαΐου, Θεσσαλονίκη + Διαγωνισμός)

Το Battle of The Year Balkans γιορτάζει 19 χρόνια ζωής στην Ελλάδα! Η αναγνώριση από την Ολυμπιακή Επιτροπή ως άθλημα που θα συμπεριληφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024 αυξάνει την ενασχόληση των νέων με το Break Dance σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

6 μήνες πριν

MoveToPhilia 2023 (7-9 Απριλίου, Αθήνα + Διαγωνισμός)

Το MOVETOPHILIA είναι ένα από τα μεγαλύτερα Street χορευτικά Φεστιβάλ στην Αθήνα, με την υπογραφή της Σάρας Γκάνεμ. H οποία δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του χορού να απολαύσουν καταξιωμένους χορευτές από όλο το κόσμο.

10 μήνες πριν

BATTLE OF THE BEST 2022 (10-11/12, Θεσσαλονίκη)

Το Street Dance Festival “Battle Of The Best Thessaloniki” 2022 γιορτάζει 18 χρόνια ζωής στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο WE με χωρητικότητα 1000 ατόμων.

ένας χρόνος πριν

FF.C tribute live (8/10 Αθήνα)+Διαγωνισμός

Μία αξέχαστη οπτικό/ακουστική συναυλιακή εμπειρία και μια σπουδαία αναδρομή στην ιστορία των FF.C, του **πρώτου ελληνικού Hip – Hop συγκροτήματος**, μέσα από την “ματιά” του **Σκηνοθέτη**, με τραγούδια που σημάδεψαν και συνεχίζουν να σημαδεύουν ολόκληρες γενιές!

ένας χρόνος πριν

12ο Street Mode Festival στις 23-25 Σεπτεμβρίου στο Sonik Arena (Θεσσαλονίκη) + Διαγωνισμός

“Back from the dead! Get ready for chapter 12…”. Με αυτή την φράση και το χαρακτηριστικό φετινό artwork, το Street Mode Festival επιστρέφει για 12η χρονιά, στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, και όπως πάντα υπόσχεται αμέτρητες συναυλίες μαζί με εκδηλώσεις αφιερωμένες στην κουλτούρα του δρόμου. Το μουσικό line-up παραμένει πιστό στις ρίζες του φεστιβάλ, με κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής να δημιουργούν ένα fusion από hip-hop, punk, heavy rock και indie ήχους.

ένας χρόνος πριν

Monophonics και Ταφ Λάθος (1/9 Αθήνα + Διαγωνισμός)

Η μπάντα-έκπληξη από την Αμερική, οι αποκαλυπτικοί MONOPHONICS και μαζί τους ο ανατρεπτικός ΤΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΘΟΣ, σε μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου.

ένας χρόνος πριν

2o Lake Mode Festival (1-2/9 Θεσσαλονίκη +Διαγωνισμός)

Lake Mode: ON! Σε ένα «καυτό», συναυλιακό καλοκαίρι, το νέο, open-air φεστιβάλ των «Θέρμης Δρώμενα» έρχεται για δεύτερη, συνεχόμενη χρονιά να μας δροσίσει στο μαγευτικό, φυσικό τοπίο της λίμνης του Φράγματος Θέρμης! Κορυφαία ονόματα της εγχώριας, hip-hop (και όχι μόνο) σκηνής, θα εμφανιστούν σε ένα ξεχωριστό διήμερο.

ένας χρόνος πριν

B.O.T.Y. Balkans & BOUNCE 2022 (7/5 Θεσσαλονίκη)

Το Battle of The Year Balkans γιορτάζει 19 χρόνια ζωής στην Ελλάδα! Η αναγνώριση από την Ολυμπιακή Επιτροπή, ως άθλημα που θα συμπεριληφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024, αυξάνει την ενασχόληση των νέων με το breakdance σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.