2 μήνες πριν

B.O.T.Y. Balkans & BOUNCE 2022 (7/5 Θεσσαλονίκη)

Το Battle of The Year Balkans γιορτάζει 19 χρόνια ζωής στην Ελλάδα! Η αναγνώριση από την Ολυμπιακή Επιτροπή, ως άθλημα που θα συμπεριληφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024, αυξάνει την ενασχόληση των νέων με το breakdance σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

3 μήνες πριν

HipHop International Greece 2022 (16/4 Θεσσαλονίκη +Διαγωνισμός)

Το Ghetto Blaster έχει την τιμή να διοργανώσει για 11η χρονιά στην Ελλάδα τον προκριματικό του κορυφαίου διαγωνισμού Hip-Hop χορογραφίας με τίτλο HipΗop International Greece & Cyprus 2022. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται σε 40 χώρες παγκοσμίως, ενώ τα τελικά για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή πραγματοποιούνται στο Φοίνιξ – Αριζόνα (USA). Οι Αμερικανοί διοργανωτές είναι υπεύθυνοι και για το επιτυχημένο TV show με τίτλο America’s Best Dance Crew.

2 χρόνια πριν

Family Matters - Live Οικονομικής Ενίσχυσης το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου

Γράφει ο Phaser: "Πάνε μήνες από την 25η Μαΐου, που μετά την λιποθυμία της μητέρας μου, Μαίρης, μας ανακοίνωσαν οι γιατροί πως εμφανίστηκε στον εγκέφαλο της, ένα γλοιοβλάστωμα IV βαθμού κατά WHO, στο μέγεθος των 6 εκατοστών."

2 χρόνια πριν

Skateboard Art Crimes 11-28 Μαρτίου (Θεσσαλονίκη)

Η έκθεση Skateboard Art Crimes είναι η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα η οποία από το 2005 ασχολείται με την τέχνη πάνω στα σανίδια του skateboard. Αν και ξεκίνησε ως μια καλλιτεχνική έκθεση με σκοπό να προσελκύσει τον κόσμο στο άθλημα του skateboard μέσο της τέχνης στην πορεία των χρόνων προστέθηκαν και άλλες θεματικές (καλλιτεχνική, ιστορική, μουσειακή, οπτικοακουστική) δημιουργώντας έτσι μια μοναδική και πολυδιάστατη θεματικά έκθεση.

2 χρόνια πριν

Weird - Αγάπη/Μίσος - Παρουσίαση album, Αθήνα 7/3 (+Διαγωνισμός)

Μετά την την τελευταία του κυκλοφορία το 2017 «Βάλε Φωτιά» ο Weird επιστρέφει δυναµικά µε την τέταρτη προσωπική του δουλειά µε τίτλο «Αγάπη / Μίσος». Πρόκειται για ένα album µε 11 τραγούδια µε διάφορες θεµατολογίες κυρίως κοινωνικού περιεχοµένου.

2 χρόνια πριν

Εισβολέας Full Band live & παρουσίαση δίσκου (Θεσσαλονίκη 22/2 + Διαγωνισμός)

Μετά την SOLD OUT συναυλία του στην Αθήνα, ο Εισβολέας επιστρέφει στο WE στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, για ένα εκρηκτικό live - παρουσίαση του νέου δίσκου "Λιάκος vs Εισβολέας" και φυσικά αναδρομή στην δισκογραφία του.

2 χρόνια πριν

Battle Of The Best Athens 2020 (+Διαγωνισμός)

Το Street Dance Festival Battle Of The Best γιορτάζει 15 χρόνια ζωής! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο Θέατρο του κέντρου τεχνών του Αμερικανικού Κολλεγίου ACS στο Χαλάνδρι.

2 χρόνια πριν

Εισβολέας Full Band live & παρουσίαση δίσκου (Αθήνα 31/1 + Διαγωνισμός)

Η ολική επαναφορά του Εισβολέα, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο Gagarin 205 και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο WE, σε δύο εκρηκτικά live - παρουσίαση του νέου δίσκου «Λιάκος vs Εισβολέας» και φυσικά αναδρομή στην δισκογραφία του.

3 χρόνια πριν

Battle Of The Best Thessaloniki 2019

Το Street Dance Festival Battle Of The Best Thessaloniki 2019 γιορτάζει 15 χρόνια ζωής στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τελετών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χωρητικότητας 1200 θέσεων.