6 μέρες πριν

Jo & Saspens at Ghetto Blaster

Εδώ και λίγο καιρό έχει που ξεκίνησε μια σειρά βιντεοσυνεντεύξεων στο Ghetto Blaster. Η Jo & ο B.Boy Saspens παρουσιάζουν κάθε είδους χορευτές της Hip-Hop κουλτούρας, συζητώντας για το πάθος τους για τον χορό και όχι μόνο. Από κάθε συνέντευξη δεν λείπει το χιούμορ και η καλή διάθεση.

ένας μήνας πριν

ΔΥΝΑΣΙΣ - Άλλη ράτσα

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε από τον Fyda το Καμμένα κύτταρα και σήμερα έσκασε νέο κομμάτι από Δύνασις με τίτλο “Άλλη ράτσα”. Στο κομμάτι συντελούν οι Πάνος και Fyda σε στίχους και ερμηνεία και η μουσική παραγωγή είναι από τον MnM (Adox-Luffy).

ένας μήνας πριν

NEROM - Ολα Καλά

Νέο κομμάτι από τον Nerom με τίτλο “Όλα καλά”. Όπως μας προδιαθέτει και ο τίτλος (όλα καλά), το κομμάτι είναι αισιόδοξο, χορευτικό και μπορεί να σου φτιάχνει αμέσως την διάθεση. Η μουσική παραγωγή είναι από τον M.O. Nomad, για το album Lennon Of Hip Hop.

ένας μήνας πριν

Flying Tiger Copenhagen - The Color of the Tiger

Θέλεις το δικό σου Graffiti να διακοσμήσει ένα από τα μεταλλικά στόρια των καταστημάτων Flying Tiger Copenhagen; Έχετε απλά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα...

ένας μήνας πριν

Μόνιμος Κάτοικος X RunDaPlan - Μαζί μου

Νέο κομμάτι από τον Μόνιμο Κάτοικο και τον RunDaPlan με τίτλο “Μαζί μου” για το Project Mayhem. Η μουσική παραγωγή είναι από τον K Zed και η σκηνοθεσία του βίντεο από τον Λεωνίδα Μιχελόπουλο.

2 μήνες πριν

Νικόλας Razastarr - Δικαίωμα στη Ζωή συμμ. Θοδωρής Καρέλλας

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο single του Νικόλα (Razastarr) με τίτλο “Δικαίωμα στη Ζωή” και κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο. Η μουσική και στίχοι είναι από τον Νικόλα. Στην ερμηνεία συμμετέχει ο Θοδωρής Καρέλας.

2 μήνες πριν

Fyda - Καμμένα κύτταρα

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι από τον Fyda (Δύνασις και Ξύλινα Αισθήματα) με τίτλο “Καμμένα κύτταρα”, σε μουσική παραγωγή του MnM (Adox-Luffy). Το κομμάτι είναι αυτοβιογραφικό και ο Fyda μας το παρουσιάζει με δυνατές-χιουμοριστικές ατάκες.

2 μήνες πριν

12oς Πίθηκος - Ατόφιο

Νέος μήνας, με νέο κομμάτι από τον 12ο Πίθηκο με τίτλο “Ατόφιο”, σε μουσική παραγωγή του Eversor. Ηχογράφηση, Μίξη, Μαστερ από τα Dope Beat Studios. Το clip είναι σε σκηνοθεσία του Who Shoot Ya. Πρόκειται για το 1ο κομμάτι που κυκλοφορεί από τον επερχόμενο δίσκο του 12ου που θα τιτλοφορείται ως “Αξιοπρέπεια”.

2 μήνες πριν

Επανακυκλοφορεί το “ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ”

25 χρόνια μετά την έκδοση του πρώτου δίσκου, του πρώτου Hip-Hop συγκροτήματος στην Ελλάδα, το βινύλιο με τίτλο “Σκληροί Καιροί” των θρυλικών FortiFied Concept AKA FF.C. Ήρθε η εποχή της επανακυκλοφορίας του άλμπουμ με την πρωτοβουλία του Σκηνοθέτη.

2 μήνες πριν

LEGEONA - Αν δεν υπήρχαμε εμείς

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το δεύτερο κομμάτι δυναμίτης από την Λεγεώνα με τίτλο “Αν δεν υπήρχαμε εμείς”, σε μουσική παραγωγή του D.J. Rico (Ν.Ε.Β.Μ.Α.), η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Pedram Voss.