9 μήνες πριν

Spine - Yamaha

Νέο κομμάτι από τον Spine με τίτλο Yamaha. Η μουσική παραγωγή είναι του Kizi, μίξη και mastering έγινα από τον Vito Soprano και η σκηνοθεσία του κλιπ απο τον Nick Christod.

ένας χρόνος πριν

Rest in peace Okso81

Ο Okso81 ήταν ένας από τους μεγαλύτερους και πιο ταλαντούχους graffiti writers-street artists που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο το 1981, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή σε εντελώς ανήποπτο χρόνο το απόγευμα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου.

2 χρόνια πριν

Τα 5 πιο σπάνια και δυσεύρετα Ελληνικά Hip Hop βινύλια

Το ελληνικό Hip Hop γράφει επίσημα ιστορία από το 1993, με τις πρώτες κυκλοφορίες τους Σκληρούς Καιρούς των FF.C και την Διαμαρτυρία από τους Active Member να αποτελούν και τα πρώτα Originally ελληνικά hip hop βινύλια. Originally διότι πολλοί θα μπορούσαν να αναφέρουν και ως hip hop δίσκους τα άλμπουμς των O.P.A. ή του Άρη Τόμας, οι οποίοι προηγούνται χρόνια πριν από τις παραπάνω κυκλοφορίες, στους οποίους όμως το pop στοιχείο υπερτερεί.

2 χρόνια πριν

Τα 10 πιο εντυπωσιακά Low Bap εξώφυλλα

Οι απόψεις για το Low Bap από τη πρώτη στιγμή της γέννησης του διίστανται. Χρόνιες αντιπαραθέσεις, αγάπη δίχως τέλος από τους υποστηρικτές του και ταυτόχρονα απέραντο μίσος από τους πολέμιους του, όπου δεν έλειψαν και αρκετές φορές να ανοίξουν κεφάλια στο όνομα του ανάμεσα στις δύο αυτές παρατάξεις.

2 χρόνια πριν

Soulnek - Τροφή Για Τη Ψυχή (2019) σε Βινύλιο

Σε βινύλιο τυπώθηκε ο τρίτος προσωπικός δίσκος του Soulnek, Tροφή Για Τη Ψυχή, που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2019 από την Bashment Records. Αποτελείται από 12 κομμάτια στα οποία συμμετέχουν διάσημοι MC's από την ελληνική σκηνή.

2 χρόνια πριν

Boom Bap Overdose

Το Boom Bap Overdose είναι το τρίτο compilation άλμπουμ που κυκλοφορεί από το ελληνικό boom bap label Funkypseli Cave, η οποία περιλαμβάνει 14 παραγωγές από 14 παραγωγούς από την ελληνική και τη διεθνή σκηνή.

2 χρόνια πριν

Το Ελληνικό Hip Hop για την δολοφονία του Killah P

Τον Σεπτέμβριο του 2013 ο Παύλος Φύσσας - Killah P δολοφονείται από τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Έξι χρόνια μετά, δολοφονείται ξανά. Αυτή τη φορά από την ελληνική δικαιοσύνη και το πολιτικό σύστημα. «Στις 18 του μήνα ο Παύλος κλείνει 75 μήνες νεκρός. Τελικά σήμερα τον ξαναμαχαιρώσατε, αιμορραγεί η πληγή του.», φωνάζει με απελπισία η μάνα του Παύλου, όταν ακούει την πρόταση που καταθέτει η εισαγγελέας στη δίκη της ΧΑ, Αδαμαντία Οικονόμου.

2 χρόνια πριν

Never Grow Up - The Graffiti Series Ep.1

Τo Never Grow Up είναι μια νέα διαδικτυακή σειρά με graffiti βίντεο, που σκοπό έχει να αναδείξει τους writers του Βερολίνου. To πρώτο επεισόδιο της σειράς μόλις κυκλοφόρησε και μας το παραδίδουν μέσα από το κανάλι Aggro.Tv, στο οποίο έχουν αναρτηθεί και σχεδόν όλα τα video των θρυλικών 1UP.

2 χρόνια πριν

Rοlling Stars 1 - Remastered

Το Rolling Stars 1 είναι μία κλασσική graffiti ταινία που κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Πριν λίγες μέρες ανέβηκε από τη σελίδα Berlin Graffiti στο YouTube σε μια σχετικά βελτιωμένη ποιότητα. Πρόκειται για μια ταινία με αρκετή περιπέτεια στην οποία συναντάμε διάσημα crew της εποχής να βάφουν τρένα σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

2 χρόνια πριν

Ρίμα Για Χρήμα σε τριπλό επετειακό βινύλιο

Πάρα πολλοί ελληνικοί ραπ δίσκοι έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία είκοσι χρόνια. Λίγοι όμως έγιναν κλασικοί και ελάχιστοι διεκδίκησαν χώρο στη καρδιά μας όπως έκανε ο δίσκος "Ρίμα για Χρήμα".