9 μέρες πριν

Athens Mob - Represent feat. Chris Creed

Το νέο Single των Athens Mob με όνομα Represent και τη συμμετοχή του Chris Creed (Xino) από Tomahok, μόλις έσκασε. H Athens Mob Records είναι πλέον το Label του Τάκι Τσαν, το οποίο δημιούργησε ο ίδιος δύο χρόνια πριν. Στους Athens Mob εντάσσονται ο Τάκι Τσαν, ο Mr. Yo και το Ανήσυχο Πνεύμα.

22 μέρες πριν

Tiny Jackal (No Hard Feelings) - Το Δικαστήριο

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε κυκλοφόρησε το νέο κομμάτι του Tiny Jackal με τίτλο “Το Δικαστήριο” σε μουσική παράγωγη, ηχοληψία, μίξη & mastering από τους: Θανάσιμος & Γιώργος Αβραμίδης. Την σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Xander Romanov (White Noize Productions).

22 μέρες πριν

Goin' Through feat Julio Iglesias JR. - Hola

Πριν λίγες ημέρες οπτικοποιήθηκε η νέα μεγάλη διεθνής συνεργασία των Goin’ Through με τον Julio Iglesias Jr. (γιος του θρύλου της ισπανόφωνης μουσικής Julio Iglesias και αδελφός του Enrique Iglesias) τραγουδούν μαζί για πρώτη φορά, την καλοκαιρινή επιτυχία με τίτλο «Ηola».

22 μέρες πριν

Dj “S” - 10 Minutes Of Real Hip Hop

Πριν λίγες μέρες o D.J. “S” κυκλοφόρησε ένα 10λεπτο Real Hip-Hop mix παιγμένο στα πικάπ του με τα γνήσια βινύλια των καλλιτεχνών.

22 μέρες πριν

LONG3 - Άσε με (prod. BAGHDAD)

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο κομμάτι του LONG3 με τίτλο “Άσε με”, με θέμα ότι θέλει να ξεκουραστεί για λίγο από την καθημερινότητα του. Η μουσική παραγωγή είναι από τον Baghdad.

22 μέρες πριν

Κυκλοφορεί σε βινύλιο το Album του El Chavo - Mirage

Το instrumental album του El Chavo - Mirage, γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Γι αυτό και ζητήθηκε από την Boom Bap κοινότητα να κυκλοφορήσει εκτός από κασέτα, και σε βινύλιο. Τα αντίτυπα θα είναι μόλις 200, γι αυτό προ-παραγγείλετε το δικό σας όσο προλαβαίνετε.

2 μήνες πριν

Phyrosun - “Ένα Αλλά”

Νέο κομμάτι από τον Phyrosun με τίτλο “Ένα Αλλά”. Οι στίχοι είναι γεμάτοι ατάκες και μπηχτές. Η μουσική είναι από Obiedaz (The Beatoven) και η σκηνοθεσία έγινε από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

2 μήνες πριν

12ος Πίθηκος - Ζαλίζομαι

Νέο κομμάτι από τον 12ο Πίθηκο με τίτλο “Ζαλίζομαι”. Αρχές Αυγούστου και ο 12ος ζαλίζεται από την ζέστη της πόλης και περιγράφει με όλα τα ακραία παραδείγματα το πως μπορεί κάποιος να βιώσει όλον αυτόν τον καύσωνα, με κορυφαία ατάκα “λες και δουλεύω με ρούχα snowboard σε γυράδικο”.

2 μήνες πριν

ΛΕΞ - Vittorio η ταινία

2,5 μήνες μετά την τελευταία κυκλοφορία του Λεξ 2ΧΧΧ κυκλοφόρησε το 2ο κλιπ του άλμπουμ για το κομμάτι Vittorio το οποίο ήταν κορυφή στις τάσεις του YouTube για αρκετές ημέρες.

2 μήνες πριν

Μαριλέττα - Παραλία Prod. By DJ.Silence x Baghdad

Η Μαριλέττα κυκλοφόρησε νέο καλοκαιρινό κομμάτι με τίτλο “Παραλία” σε μουσική παραγωγή των DJ.Silence και Baghdad. Το κομμάτι είναι σαν σε συνέχεια του γνωστού Πάμε Όλοι Μαζί Σε Μια Παραλία. Το video clip σκηνοθέτησε ο Pedram Voss και κυκλοφορεί από την Good Vybz.