2 χρόνια πριν

Επετειακή κυκλοφορία του La Sagrada Familia σε βινύλιο

Οι Goin' Through γιορτάζουν τα 30 χρόνια παρουσίας τους στα μουσικά δρώμενα με τη κυκλοφορία του μεγαλύτερου δίσκου-σταθμό για την καριέρα τους, το La Sagrada Familia για πρώτη φορά σε βινύλιο.

2 χρόνια πριν

Προσεχώς - Νέο άλμπουμ από την Ηχοκρατορία

Νέο άλμπουμ αναμένεται προσεχώς να κυκλοφορήσει από την Ηχοκρατορία με τίτλο ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ. Το εμβληματικό label που έγραψε την ιστορία της golden era του ελληνικού Hip Hop, επανέρχεται στο προσκήνιο με μία ολόφρεσκη συλλογή και με έναν τόσο επίκαιρο τίτλο που θα συζητηθεί.

2 χρόνια πριν

Ηχοκρατορία: 2 ιστορικά άλμπουμ για πρώτη φορά σε Βινύλιο

Σύντομα δύο από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες της Ηχοκρατορίας αναμένεται να κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά σε βινύλιο. Πρόκειται για την συλλογή Η Ηχοκρατορία Παρουσιάζει, Μέρος Α' και το πρώρο EP των Άλφα Γάμα (με το όνομα ακόμη Άγνωστοι Γνωστοί), Νεοέλληνα Άκου.

2 χρόνια πριν

FF.C - Υπ' Όψιν, για πρώτη φορά σε βινύλιο

20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Υπ' Όψιν, οι FF.C (με την πρωτοβουλία πάντα του Σκηνοθέτη) δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο δώρο, στους για πάντα οχυρωμένους fans τους, από την επανακυκλοφορία του άλμπουμ τους αυτήν την φορά όμως σε βινύλιο.

3 χρόνια πριν

Spine - Yamaha

Νέο κομμάτι από τον Spine με τίτλο Yamaha. Η μουσική παραγωγή είναι του Kizi, μίξη και mastering έγινα από τον Vito Soprano και η σκηνοθεσία του κλιπ απο τον Nick Christod.

4 χρόνια πριν

Rest in peace Okso81

Ο Okso81 ήταν ένας από τους μεγαλύτερους και πιο ταλαντούχους graffiti writers-street artists που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο το 1981, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή σε εντελώς ανήποπτο χρόνο το απόγευμα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου.

4 χρόνια πριν

Τα 5 πιο σπάνια και δυσεύρετα Ελληνικά Hip Hop βινύλια

Το ελληνικό Hip Hop γράφει επίσημα ιστορία από το 1993, με τις πρώτες κυκλοφορίες τους Σκληρούς Καιρούς των FF.C και την Διαμαρτυρία από τους Active Member να αποτελούν και τα πρώτα Originally ελληνικά hip hop βινύλια. Originally διότι πολλοί θα μπορούσαν να αναφέρουν και ως hip hop δίσκους τα άλμπουμς των O.P.A. ή του Άρη Τόμας, οι οποίοι προηγούνται χρόνια πριν από τις παραπάνω κυκλοφορίες, στους οποίους όμως το pop στοιχείο υπερτερεί.