5 μέρες πριν

12ος Πίθηκος - Ζαλίζομαι

Νέο κομμάτι από τον 12ο Πίθηκο με τίτλο “Ζαλίζομαι”. Αρχές Αυγούστου και ο 12ος ζαλίζεται από την ζέστη της πόλης και περιγράφει με όλα τα ακραία παραδείγματα το πως μπορεί κάποιος να βιώσει όλον αυτόν τον καύσωνα, με κορυφαία ατάκα “λες και δουλεύω με ρούχα snowboard σε γυράδικο”.

5 μέρες πριν

ΛΕΞ - Vittorio η ταινία

2,5 μήνες μετά την τελευταία κυκλοφορία του Λεξ 2ΧΧΧ κυκλοφόρησε το 2ο κλιπ του άλμπουμ για το κομμάτι Vittorio το οποίο ήταν κορυφή στις τάσεις του YouTube για αρκετές ημέρες.

5 μέρες πριν

Μαριλέττα - Παραλία Prod. By DJ.Silence x Baghdad

Η Μαριλέττα κυκλοφόρησε νέο καλοκαιρινό κομμάτι με τίτλο “Παραλία” σε μουσική παραγωγή των DJ.Silence και Baghdad. Το κομμάτι είναι σαν σε συνέχεια του γνωστού Πάμε Όλοι Μαζί Σε Μια Παραλία. Το video clip σκηνοθέτησε ο Pedram Voss και κυκλοφορεί από την Good Vybz.

11 μέρες πριν

Kill Emil & Stiko - What A Mess

Εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, ο Kill Emil, σε συνεργασία με τον Stiko, κυκλοφορεί το νέο του Single με όνομα “What A Mess”, παρουσιάζοντας μας μια καλοκαιρινή περιπέτεια που όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε. Ή μήπως όχι.

ένας μήνας πριν

Κόμης Χ & Μειδίαμα - Το Σκυλί

Η κρίση. Η κρίση μας και η κρίση μου. Ο μετανάστης, ο πρόσφυγας, ο Έλληνας, ο άνθρωπος. Οι άνθρωποι και η κρίση. Η πάνω απ’ όλα ανθρωπιστική κρίση. Η κοινωνική κρίση. Πώς γίνονται όλα αυτά λόγια. Στίχος. Πώς γίνονται τραγούδι. Τι είναι «το Σκυλί»; Μάλλον ποιος είναι το μπάσταρδο σκυλί;

ένας μήνας πριν

N.O.E. - Δε με νοιάζει ft. Jimbo

Νεό ζωηρό, δροσερό και με χαρμόσυνη διάθεση κομμάτι από τον Ν.Ο.Ε., με τίτλο “Δεν με νοιάζει”. Στο refren συμμετέχει ο Jimbo που είχαν ξανασυνεργαστεί στο Όλα είναι στο μυαλό, η μουσική παραγωγή είναι από τον Prophet of Noize και η σκηνοθεσία του clip έγινε από τον Nebo.

ένας μήνας πριν

Gold School Podcast

Το Gold School Podcast είναι η νέα ελληνική hip hop διαδικτυακή εκπομπή. Αντικείμενο σχολιασμού της εκπομπής αποτελεί η επικαιρότητα, η ελληνική και ξένη σκηνή, νέα albums και video clips, καθώς σε κάθε εκπομπή είναι καλεσμένος και ένας διάσημος καλλιτέχνης. Η πρεμιέρα έγινε στις 18/6, ενώ στις δύο επόμενες εκπομπές καλεσμένοι ήταν ο Tακι Τσαν και ο Mad Clip.

ένας μήνας πριν

RNS – Ένα Crew

Το νέο βίντεο κλιπ των RNS με όνομα “Ένα Crew”, μόλις έσκασε. Οι RNS ενωμένοι και γεμάτοι ενέργεια επιστρέφουν δυναμικά, θυμίζοντας ποιο είναι το ένα crew, ποια είναι η ομάδα που ελέγχει ακόμα τη φάση, ποιοι βρίσκονται με λίγα λόγια, όπως και τα ναρκωτικά, παντού!

2 μήνες πριν

Μηδενιστής - Hannibal feat. Iratus

Έσκασε νέο κλιπ από τον Μεγάλο Ήρωα 2 του Μηδενιστή, για το κομμάτι Hannibal που είναι σε συνεργασία με τον Iratus.

2 μήνες πριν

Ταφ Λάθος - Η χρονιά του δράκου

“Βρεθήκαμε στο Τόκιο, μαζί με τους Junior SP (σ.σ. ο dj/promoter και παραγωγός Γιώργος Σπηλιόπουλος που είναι στενός συνεργάτης μου), DJ Micro (dj & ηχολήπτης μου), Δέσποινα Ποιμενίδη (φωτογραφία-video) με σκοπό να γνωρίσουμε τον πολιτισμό ενός διαφορετικού λαού και να ηχογραφήσουμε στα Red Bull Studios...”