4 μήνες πριν

Τα 5 πιο σπάνια και δυσεύρετα Ελληνικά Hip Hop βινύλια

Το ελληνικό Hip Hop γράφει επίσημα ιστορία από το 1993, με τις πρώτες κυκλοφορίες τους Σκληρούς Καιρούς των FF.C και την Διαμαρτυρία από τους Active Member να αποτελούν και τα πρώτα Originally ελληνικά hip hop βινύλια. Originally διότι πολλοί θα μπορούσαν να αναφέρουν και ως hip hop δίσκους τα άλμπουμς των O.P.A. ή του Άρη Τόμας, οι οποίοι προηγούνται χρόνια πριν από τις παραπάνω κυκλοφορίες, στους οποίους όμως το pop στοιχείο υπερτερεί.

4 μήνες πριν

Τα 10 πιο εντυπωσιακά Low Bap εξώφυλλα

Οι απόψεις για το Low Bap από τη πρώτη στιγμή της γέννησης του διίστανται. Χρόνιες αντιπαραθέσεις, αγάπη δίχως τέλος από τους υποστηρικτές του και ταυτόχρονα απέραντο μίσος από τους πολέμιους του, όπου δεν έλειψαν και αρκετές φορές να ανοίξουν κεφάλια στο όνομα του ανάμεσα στις δύο αυτές παρατάξεις.

9 μήνες πριν

Soulnek - Τροφή Για Τη Ψυχή (2019) σε Βινύλιο

Σε βινύλιο τυπώθηκε ο τρίτος προσωπικός δίσκος του Soulnek, Tροφή Για Τη Ψυχή, που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2019 από την Bashment Records. Αποτελείται από 12 κομμάτια στα οποία συμμετέχουν διάσημοι MC's από την ελληνική σκηνή.

9 μήνες πριν

Boom Bap Overdose

Το Boom Bap Overdose είναι το τρίτο compilation άλμπουμ που κυκλοφορεί από το ελληνικό boom bap label Funkypseli Cave, η οποία περιλαμβάνει 14 παραγωγές από 14 παραγωγούς από την ελληνική και τη διεθνή σκηνή.

9 μήνες πριν

Το Ελληνικό Hip Hop για την δολοφονία του Killah P

Τον Σεπτέμβριο του 2013 ο Παύλος Φύσσας - Killah P δολοφονείται από τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Έξι χρόνια μετά, δολοφονείται ξανά. Αυτή τη φορά από την ελληνική δικαιοσύνη και το πολιτικό σύστημα. «Στις 18 του μήνα ο Παύλος κλείνει 75 μήνες νεκρός. Τελικά σήμερα τον ξαναμαχαιρώσατε, αιμορραγεί η πληγή του.», φωνάζει με απελπισία η μάνα του Παύλου, όταν ακούει την πρόταση που καταθέτει η εισαγγελέας στη δίκη της ΧΑ, Αδαμαντία Οικονόμου.

9 μήνες πριν

Never Grow Up - The Graffiti Series Ep.1

Τo Never Grow Up είναι μια νέα διαδικτυακή σειρά με graffiti βίντεο, που σκοπό έχει να αναδείξει τους writers του Βερολίνου. To πρώτο επεισόδιο της σειράς μόλις κυκλοφόρησε και μας το παραδίδουν μέσα από το κανάλι Aggro.Tv, στο οποίο έχουν αναρτηθεί και σχεδόν όλα τα video των θρυλικών 1UP.

9 μήνες πριν

Rοlling Stars 1 - Remastered

Το Rolling Stars 1 είναι μία κλασσική graffiti ταινία που κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Πριν λίγες μέρες ανέβηκε από τη σελίδα Berlin Graffiti στο YouTube σε μια σχετικά βελτιωμένη ποιότητα. Πρόκειται για μια ταινία με αρκετή περιπέτεια στην οποία συναντάμε διάσημα crew της εποχής να βάφουν τρένα σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

9 μήνες πριν

Ρίμα Για Χρήμα σε τριπλό επετειακό βινύλιο

Πάρα πολλοί ελληνικοί ραπ δίσκοι έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία είκοσι χρόνια. Λίγοι όμως έγιναν κλασικοί και ελάχιστοι διεκδίκησαν χώρο στη καρδιά μας όπως έκανε ο δίσκος "Ρίμα για Χρήμα".

9 μήνες πριν

RNS - Ένα Crew σε συλλεκτική έκδοση βινυλίου

Σε συλλεκτική έκδοση βινυλίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το κομμάτι-βίντεο κλιπ Ένα Crew που βγήκε πέρυσι τον Ιούνιο. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη από το official bandcamp των RNS και ο δίσκος θα τυπωθεί σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, σε μαύρο, ασημί και σπλαττερ άσπρο βινύλιο σε 100 αντίτυπα κάθε φορά.

ένας χρόνος πριν

Online Casino

Ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους να περάσεις τον χρόνο σου online δεν είναι άλλος από τα τυχερά παιχνίδια. Οι δυνατότητες είναι πλέον πάρα πολλές καθώς ο χρήστης έχει την ευκαιρία να στοιχηματίσει και να προκαλέσει τη θεά τύχη με εύκολο και γρήγορο τρόπο.