6 ώρες πριν

solmeister: Η Τελευταία Μέρα στη Γη

Νέο κομμάτι από τον Solmeister με τίτλο “Η τελευταία μέρα στη Γη”. Ο Solmeister καταφέρνει σε ένα κομμάτι να έχει στίχο με άσχημες αναμνήσεις στα κουπλε, αλλά να σου δίνει αντίθετο αποτέλεσμα στην δομή του κομματιού με ζωηρή μουσική, έξυπνες ατάκες και ένα ξεσηκωτικό refren που σου φτιάχνει αμέσως την διάθεση.

6 ώρες πριν

Βέβηλος & Τσέκος - Ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια

Μετά το Να έρθεις απόψε να με βρεις ο Βέβηλος σκάει 3ο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο του με τίτλο “Ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια”, μαζί του ο Τσέκος. Οι στίχοι, η παρουσίαση και η μουσική παραγωγή από τους ίδιους, ενώ τα scratches έγιναν από τον D.J. Magnum. H σκηνοθεσία του ιδιαίτερου video clip έκανε ο Σπύρος Στεριώτης.

4 μέρες πριν

Ονειρευτής - Ζηλιάρη δαίμονα

Νέο κομμάτι από τον Ονειρευτή με τίτλο “Ζηλιάρη δαίμονα” σε μουσική παραγωγή, στίχους και παρουσίαση από τον ίδιο. Το κομμάτι ανέλαβε να “ντύσει” τους τίτλους τέλους της ταινίας “Δέκα Μείον”! Το σενάριο και η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Αναστάση Μαυρογιάννη.

5 μέρες πριν

Φτου και βγαίνω - Εισβολέας & The Tedd's

Μετα το "Διαλέγω Εσένα" ο Εισβολέας κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι με τους The Tedd's με τίτλο “Φτου και βγαίνω”. Η μουσική είναι διασκευή από το τραγούδι “Κάλαντα” του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

5 μέρες πριν

BAGHDAD Ft. LONG3 x TRTL - Ποτά κατεβάζω

Νέο club-άτο κομμάτι με τίτλο “Ποτά κατεβάζω”, που μιλάει για την όλη διαδικασία, που θα βγει κάποιος έξω και θα περάσει καλά, μέχρι να τον βρει το ξημέρωμα να κοιμάται στο αμάξι του. Το “Ποτά κατεβάζω” είναι σε μουσική παραγωγή του BAGHDAD, στο ρεφρέν ακούμε τον TRTL και το ραπ έχει πάρει πάνω του ο LONG3.

8 μέρες πριν

Constantine The G - Andale

Νέο κομμάτι από τον Constantine The G με τίτλο “Andale”. Η μουσική παραγωγή έγινε από τον Boris. Και η σκηνοθεσία έγινε από τον Popay Edi, οποίος επιμελήθηκε ακόμη και την μίξη και το mastering του κομματιού.

8 μέρες πριν

Κάτα feat. Mpelafon - Πειρατές & Κουρσάροι

Νέο δροσερό κομμάτι από τον Καταχθόνιο σε συνεργασία με τον Mpelafon με τίτλο “Πειρατές & Κουρσάροι”. Η μουσική παραγωγή με το reggae ύφος έγινε από τον ίδιο τον Mpelafon, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Σωτήρη Νούκα στο Underground Sound Studio, ενώ το video clip επιμελήθηκε ο Λευτέρης Πασαλίδης.

10 μέρες πριν

Snik - Medusa

Νέο κομμάτι από τον Snik με τίτλο Medusa σε μουσική παραγωγή του Bret. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Γιώργο Μπενιουδάκη. Το κομμάτι είναι γεμάτο δυνατές ατάκες και δηλώσεις για την μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο!

10 μέρες πριν

Λόγος Απειλή - Silance

Ο Λόγος Απειλή μας παρουσιάζει το νέο του κομμάτι με τίτλο “Silance”, η μουσική παραγωγή είναι από τον Phaser Heartless και η σκηνοθεσία του κλιπ είναι από Sektion Red.

20 μέρες πριν

Sadomas & Res One - Ta-ra-ram [Official Video]

Πριν λίγες μέρες έσκασε νέο κομμάτι και κλιπ από Sadoma και Res One (Split Prophets). Η μουσική παραγωγή είναι από τον Bing FA. Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε σε Θεσσαλονίκη και Bristol από τον Oliver Whitehouse.