9 μέρες πριν

Ντον – Τα Παιδιά Της Γειτονιάς Mixtape (Pt.1)

Ο Ντον από τους Αμπελοκήπους και μέλος της Ομάδας Χ παρουσιάζει μαζί με τον Dj Cutbrawl από τους RNS, το Part 1 από νέο του Mixtape με όνομα “Τα Παιδιά Της Γειτονιάς”. Ο Ντον περιφράφει μέσα από 11 κομμάτια, το πώς είναι να ζεις και να επιβιώνεις στις υποβαθμισμένες γειτονιές του κέντρου της Αθήνας μαζί με ό,τι αυτές συνεπάγονται.

9 μέρες πριν

Χαμογελαστά Φέρετρα - Κλέφτες Των Αθηνών

Απέτυχες στις Πανελλήνιες και σε έχει πάρει από κάτω; Μη στεναχωριέσαι. Τα Χαμογελαστά Φέρετρα μόλις άνοιξαν επισήμως τη νέα σχολή Καλών Κλεφτών και σε περιμένουν. Εδώ δεν χρειάζεται να δώσεις εξετάσεις, ούτε απολυτήριο λυκείου για να μπεις. Τα μόνα προσόντα που απαιτούνται είναι περίσσεια αλητεία και μερικά εργαλεία, για τα οποία θα σας ενημερώσουν εκτενώς οι ίδιοι μέσα από το παρακάτω video.

13 μέρες πριν

Ραμμένος Άσσος - Καταραμμένος

Περίπου ένα χρόνο μετά τον τελευταίο του δίσκο, τον “Κύκλο”, ο Ραμμένος Άσσος επιστρέφει κυκλοφορώντας τη νέα προσωπική του δουλειά, με όνομα “Καταραμμένος”. Πρόκειται για έναν δίσκο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και είναι ελάχιστες και καλές οι κυκλοφορίες πλέον σε αυτό το στυλ.

3 μήνες πριν

Feelings Vol.2 (Mixtape by hiphop.gr)

Το hiphop.gr σε συνεργασία με τον Δεκατρία συνεχίζει την σειρά Feelings από συλλογές με κομμάτια, με δυνατά αισθήματα, από καλλιτέχνες-ταλέντα που προλήθηκαν και στο forum του site μας.

4 μήνες πριν

Μηδενιστής - Μεγάλος Ήρωας 2

16 χρόνια μετά τον Μεγάλο Ήρωα ο Μηδενιστής που όλοι αγαπήσαμε επέστρεψε στο battle rap και με 1-2-3 κινήσεις έδιωξε όλους του μνηστήρες και έκατσε ξανά στον θρόνο του.

4 μήνες πριν

ΛΕΞ - 2XXX

Μετά το ταπεινοί και πεινασμένοι ο ΛΕΞ επιστρέφει με τον νέο του δίσκο “2ΧΧΧ”. Ο δίσκος περιέχει 9 κομμάτια με παραγωγές από Dof Twogee, Tyler Rydosz και τους Damned United.

7 μήνες πριν

Supreme - Σημεία και Τέρατα

Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Supreme με τίτλο “Σημεία και Τέρατα”. Ένα άλμπουμ με RNS ύφος, γρήγορη και ομαλή ροή και δυνατές συνεργασίες. Οι μουσικές παραγωγές έγιναν από τους: Θύτης, Yonasiss, Noa One και Κανών.

9 μήνες πριν

Prince XXIII & DWMND "Τα Χειρόγραφα"

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Τα χειρόγραφα”, που είναι η πρώτη προσωπική ολοκληρωμένη δουλειά του Prince XXIII AKA Hatemost (Βήτα Πεις) μαζί με τον DWMND.

ένας χρόνος πριν

N.O.E. εnNOEiται - 4LIFE (LP)

Νέο άλμπουμ από τον N.O.E. (εnNOEiται) με τίτλο "4LIFE", με αφορμή τα 17 και κάτι χρόνια στη Ραπ Μουσική Πορεία, αλλά και τα 29α γενέθλιά του στις 8/7 ο Ν.Ο.Ε. γιορτάζει μια μέρα πριν (7/7/17) με το 17ο CD του και ταυτόχρονα το 4ο νέο του άλμπουμ «4LIFE», ένα άλμπουμ αφιερωμένο στον Έρωτα και την Αγάπη που έχει για αυτή τη Μουσική μέσω του Νοήματος, του Οράματος, της Εξέλιξης, της σκληρής δουλειάς, της εμπειρίας και της γνώσης, περιγράφωντας αληθινά βιώματα και καταστάσεις, δίνοντας παραδείγματα στυλ και ικανοτήτων πάνω στην Τέχνη της Ρίμας και της Εκτέλεσης στο Μικρόφωνο, αποδεικνύοντας ότι είναι στη Κορυφή της Ελληνικής Χιπ Χοπ Μουσικής Σκηνής.

2 χρόνια πριν

Feelings (Mixtape by hiphop.gr)

Το hiphop.gr σε συνεργασία με τον Δεκατρία ξεκινάει μια νέα σειρά από συλλογές με κομμάτια, με δυνατά αισθήματα, από καλλιτέχνες-ταλέντα που βγήκαν από το forum του site μας.