13 μέρες πριν

Wish & Sadomas - Don't Worry

Με νέα διεθνή συνεργασία έκλεισε ο Sadomas το 2018, με την συμμετοχή του στο καινούριο ΕΡ του rapper Wish, από την Μεγάλη Βρετανία (WISHMASTER EP). Το κομμάτι λέγεται Don't Worry και είναι σε μουσική παραγωγή του Hozay, ενώ το βίντεο κλιπ είναι σε σκηνοθεσία του Oliver Whitehouse για το Sektion Red, γυρισμένο στο Bristol της Αγγλίας.

ένας μήνας πριν

Necro – The Notorious Goriest

Ο Necro επέστρεψε δριμύτερος, στέλνοντας απ' τα βάθη της κολάσεως άλλο ένα άρρωστο album, υπενθυμίζοντας τι θα πει Hip Hop στη πραγματικότητα. Ντόπα boom bap παραγωγές και δολοφονικά ραπς σε μία εποχή που κυριαρχεί η κακογουστιά και οι εφήμερες επιτυχίες, ισοπεδώνοντας όλα τα σκουπίδια που βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο.

ένας μήνας πριν

LAVA - Τα πράγματά σου

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει με ένα πολύ δυνατό και επίκαιρο τραγούδι και ένα video - πρόταση. "Τα πράγματά σου" είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού το οποίο περιγράφει τον σύγχρονο εγκλωβισμένο άνθρωπο και την ανάγκη του να ξεφύγει από τον στενό κλοιό της καθημερινότητας, να αναζητήσει έναν άλλο τρόπο ζωής, πιο εναλλακτικό, πιο τολμηρό, πιο ανθρώπινο.

ένας μήνας πριν

Fer De Lance - Εσοπλισμός

Νέος ΕΡ από τους Fer De Lance κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα. Έντονα πολιτικοποιημένα ραπς και γεμάτα ενέργεια είναι στοιχεία σημαδεύουν το νέο δίσκο-φωτιά με τίτλο Εσοπλισμός.

ένας μήνας πριν

Sampa The Great - Energy

Χαζεύοντας στις τελευταίες Hip Hop κυκλοφορίες στο Bandcamp, πέσαμε πάνω στην Sampa The Great, μια απίστευτα ταλαντούχα ράπερ από την Αυστραλία.

ένας μήνας πριν

Βαβυλώνα - Φαινόμενο (Ακυκλοφόρητη Εκδοχή)

21 ολόκληρα χρόνια μετά, το φαινόμενο φτάνει επιτέλους στα αυτιά μας με τον φυσικό τόνο της φωνής. Το “Φαινόμενο” βρισκόταν στο πρώτο δίσκο των Βαβυλώνα, το Αρχή Επί Τέλους, και τα credits ανέφεραν πως στους στίχους και στην ερμηνεία βρισκόταν ο Ακάλεστος.

ένας μήνας πριν

Νέα κομμάτια από Parasound 96

Μόλις κυκλοφόρησαν δύο νέα κομμάτια από την Parasound. Κλείνοντας πάνω από δύο δεκαετίες στα hip hop δρώμενα, η ομάδα από το Αγρίνιο που έβγαλε το ιστορικό κομμάτι Ντέρμπυ Κυριακής, συνεχίζει με πάθος το ίδιο δημιουργικά όπως το παλιό καλό καιρό.

ένας μήνας πριν

Mo Skillz - CaMOrra

Νέο κομμάτι από τον Mo Skillz με τίτλο CaMOrra σε μουσική του PaCo. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Γιώργο Μπενιουδάκη και τα γυρίσματα του έγιναν στην Νάπολη της Ιταλίας.

ένας μήνας πριν

Σκηνοθέτης συμμ.WEIRD - Σαν πρώτη τζούρα

Κυκλοφόρησε το πρώτο video clip απο τον επερχόμενο δίσκο του Σκηνοθέτη “Χαρμολύπη 2” με συμμετοχή του WEIRD. Οι στίχοι και η ερμηνεία είναι από τον WEIRD, η μουσική παραγωγή είναι από τον Σκηνοθέτη και τα φυσικά όργανα όπως λαούτο και γκάιντα είναι παιγμένα από τον Γιώργη Νίκα. Η σκηνοθεσία του clip έγινε από την Κατερίνα Ζαννή.

ένας μήνας πριν

L'appel du vide - Παιδιά ενός βιασμού

Οι L'appel du vide είναι ένα νέο συγκρότημα με έδρα την Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Πρόσφατα έβγαλαν το πρώτο τους ΕΡ και τη πρώτη μουσική δουλειά η οποία αποτελείται από 4 κομμάτια.