16 μέρες πριν

Ογδόντα4 Π.Χ. - Η τελευταία μεγάλη έξοδος (Μέρος Β'- Οι κομμένες σκηνές)

Σήμερα γίνομαι σαράντα. Χωρίς πολλά λόγια και περιτυλίγματα αφήνω εδώ αυτόν τον δίσκο τον οποίο ξεκίνησα να δουλεύω πέρσι το καλοκαίρι (“Ιούλιος κάπου στα Βαλκάνια, βράζουνε λάστιχα και λαμαρίνες…”)

ένας μήνας πριν

Ταραξίας - Εντροπία

Ο Ταραξίας επέστρεψε δυναμικά με 15 ολόφρεσκα τραγούδια στο νέο του album με τίτλο “ΕΝΤΡΟΠΙΑ”. Κυκλοφορεί από την Spider Music & το προσωπικό του κίνημα Hip Hope Movement.

6 μήνες πριν

Νεκρική Σιγή - Υστερόγραφο

Μετά από 13 χρόνια οι Νεκρική Σιγή επιστρέφουν με νέο album με τίτλο “Υστερόγραφο”. Στη μουσική παραγωγή, τη μίξη και το mastering βρίσκεται ο Numberless.

9 μήνες πριν

Λόγος Απειλή - Ξένα νερά

Νέο κομμάτι από τον Λόγο Απειλή με τίτλο “Ξένα νερά”. H μουσική είναι με ύφος Δυτικής Ακτής έτσι για να μας κάνει να γουστάρουμε και εμείς μαζί του!

9 μήνες πριν

Phyrosun - Ride

Νέο κομμάτι από τον Phyrosun με τίτλο “Ride”. Η μουσική παραγωγή έγινε από τον BoyPanda, η μίξη και το master έγιναν από τον Dimitris Koufoudakis και η ηχογράφηση στον HotBox Studio.

9 μήνες πριν

Weird x Μήτσο Φου - Αντισώματα Prod. Απατεώνας

“Αντισώματα” ονομάζετε το νέο single από τον Weird (Hoodie Mics) μαζί με τον Μήτσο Φου (Κοινοί Θνητοί) σε μουσική παραγωγή του Απατεώνα. Ρυθμός, reggae μελωδίες, κεφάτη διάθεση αλλα και δυνατός στίχος είναι αυτό που χαρακτηρίζει το νέο τραγούδι.

9 μήνες πριν

Isorropistis Ft. Eva Iméri - Για Πάντα Μαζί

Νέο τραγούδι από τον Ισορροπιστή σε συνεργασία με την Εva Imeri με τίτλο “Για πάντα μαζί” με καλοκαιρινή διάθεση. Σε μουσική παραγωγή του prodbydavii, ηχογραφημένο στο Black siren studio.

9 μήνες πριν

Bilbas - Μας χρωστάει ο θεός

Στο νέο κομμάτι του Bilba που φέρει τον τίτλο “Μας χρωστάει ο Θεός” συγκρούονται το θαύμα της ζωής με την αμείλικτη και αδυσώπητη καθημερινότητα. Οι καθημερινές δυσκολίες αποτυπώνονται ανάγλυφα μέσα τον ωμό και κυνικό στιχουργικό ρεαλισμό.

10 μήνες πριν

NIVO - Drama

Το νέο άλμπουμ “Drama” και πρώτο προσωπικό του NIVO στα 29 χρόνια δισκογραφίας είναι πλέον κι επίσημα γεγονός.

10 μήνες πριν

N.O.E. ft Constantine The G - Killin Spree

Νεό κομμάτι από τον N.O.E. σε συνεργασία με τον Constantine The G με τίτλο Killin Spree. Η μουσική παραγωγή έγινε από τον Dj Paris και η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Γιάννη Κονιδιτσιώτη.