15 ώρες πριν

Elephant Phinix - VOODOO, prod. by Eversor

Νέο κομμάτι από τον Elephant Phinix με τίτλο “Voodoo”. Η μουσική παραγωγή είναι από τον Eversor και η σκηνοθεσία του video clip από One Eleven Productions.

2 μέρες πριν

No One - Rap Hannibal

Ο άγνωστος νεοεισερχόμενος No One, χτυπάει δυναμικά με το πρώτο του κομμάτι Rap Hannibal, κατευθείαν από το προσωπικό του σφαγείο. Diss-άροντας ότι πουλάει και ότι του τη σπάει, χωρίς να χαρίζει.

2 μέρες πριν

Freestyler 2019 - Bomfunk MC's - YUGO Telenet

20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Freestyler”, οι Bomfunk MC's μαζί με την εφαρμογή YUGO Telenet αποφάσισαν να κάνουν remake του video clip. Αίσθηση προκαλούν οι λεπτομέρειες που έμειναν ίδιες προσαρμοσμένες στο σήμερα βέβαια, με την πιο τρανταχτή αυτή που είναι μέσα στο βαγόνι του μετρό όπου πίσω από τους πρωταγωνιστές του κλιπ κάθονται ο D.J. Gismo και ο μουσικός παραγωγός JS16.

2 μέρες πριν

Τέρης Χρυσός & Σέξπυρ - ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ The Ultimate Remix

Νέο κομμάτι-διασκευή από τον Sexpyr σε συνεργασία με τον Τέρη Χρυσό για το ξακουστό τραγούδι “Τάκα τάκα”. Σε μουσική Remix από τον Τζίμη Κατσαρό και σε σκηνοθεσία από τον Ιωάννη Ψύχο.

11 μέρες πριν

Καταχθόνιος - Πάτα το

Νέο κομμάτι από τον Καταχθόνιο με τιτλο “Πάτα το”. Μετά το Πειρατές & Κουρσάροι ο Champion παραμένει στο ίδιο ύφος και την μουσική παραγωγή αυτήν την φορά αναλαμβάνει ο Gus.

11 μέρες πριν

Anser x Eversor - Πια δε με νοιάζει

Νέο κομμάτι από τον Anser και τον Eversor με τίτλο “Πια δε με νοιάζει”. Πρόκειται για track από τον επερχόμενο τους δίσκο “ΑΔΥΤΟ”, που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν στη Σπάρτη Λακωνίας και στην ευρύτερη περιοχή. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Apostolos Zugouris.

20 μέρες πριν

Phaser - Από τα μάτια των θνητών

Νέο άλμπουμ από τον Phaser Heartless με τίτλο “Από τα μάτια των θνητών”. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του 5ου βίντεο κλιπ με την συμμετοχή του Mr.Emor (6aria), o Phaser δημοσίευσε και τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου. Το πρώτο κομμάτι-βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε το 2017 και μέσα σε αυτά τα περίπου 2 χρόνια.

25 μέρες πριν

Στα Δίνω Όλα feat. Ταραξίας

Νέο κομμάτι από τον Ταραξία με τίτλο “Στα δίνω όλα” σε συνεργασία με τον Δημήτρη Χρυσοχοϊδη. Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του Γιώργο Μπενιουδάκη και πρωταγωνιστεί η σέξι Ειρήνη Στεριανού που γνωρίσαμε από το GNTM όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει.

ένας μήνας πριν

Bad Tooth Cypher Vol 2 - Danaya / Steinway / Vikkie / Lobo / Chloe / Brak

To Bad Tooth που βρίσκεται επί της Οδού Κακουργιοδικείου 6 στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα bar που έχει γίνει ευρέως γνωστό σε όλη τη hip hop κοινότητα για τα Ηip Ηop Tuesdays που έχει καθιερώσει περίπου εδώ και ένα χρόνο, στα οποία έχουμε δει μέχρι στιγμής κορυφαίους mc's της ελληνικής σκηνής αλλά και πολλούς σημαντικούς ανερχόμενους νέους.

ένας μήνας πριν

N.O.E. - Tory Lanez & OG Status

Πριν λίγες μέρες ο Ν.Ο.Ε. κυκλοφόρησε ταυτόχρονα 2 νέα κομμάτια. Το 1ο φέρει τον τίτλο “Tory Lanez” που είναι σε μουσική παραγωγή από τον Groove Master Cee και η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ από τον Γιώργο Μπενιουδάκη. Ενώ το 2ο κομμάτι τιτλοφορείται ως “OG Status” και είναι σε συνεργασία με τον D.J. Silence που υπογράφει την μουσική παραγωγή και η σκηνοθεσία του κλιπ έγινε από τον Χρήστο Νεμποτάκη.