ένας μήνας πριν

Λόγος Απειλή - Ξένα νερά

Νέο κομμάτι από τον Λόγο Απειλή με τίτλο “Ξένα νερά”. H μουσική είναι με ύφος Δυτικής Ακτής έτσι για να μας κάνει να γουστάρουμε και εμείς μαζί του!

ένας μήνας πριν

Phyrosun - Ride

Νέο κομμάτι από τον Phyrosun με τίτλο “Ride”. Η μουσική παραγωγή έγινε από τον BoyPanda, η μίξη και το master έγιναν από τον Dimitris Koufoudakis και η ηχογράφηση στον HotBox Studio.

ένας μήνας πριν

Weird x Μήτσο Φου - Αντισώματα Prod. Απατεώνας

“Αντισώματα” ονομάζετε το νέο single από τον Weird (Hoodie Mics) μαζί με τον Μήτσο Φου (Κοινοί Θνητοί) σε μουσική παραγωγή του Απατεώνα. Ρυθμός, reggae μελωδίες, κεφάτη διάθεση αλλα και δυνατός στίχος είναι αυτό που χαρακτηρίζει το νέο τραγούδι.

ένας μήνας πριν

Isorropistis Ft. Eva Iméri - Για Πάντα Μαζί

Νέο τραγούδι από τον Ισορροπιστή σε συνεργασία με την Εva Imeri με τίτλο “Για πάντα μαζί” με καλοκαιρινή διάθεση. Σε μουσική παραγωγή του prodbydavii, ηχογραφημένο στο Black siren studio.

ένας μήνας πριν

Bilbas - Μας χρωστάει ο θεός

Στο νέο κομμάτι του Bilba που φέρει τον τίτλο “Μας χρωστάει ο Θεός” συγκρούονται το θαύμα της ζωής με την αμείλικτη και αδυσώπητη καθημερινότητα. Οι καθημερινές δυσκολίες αποτυπώνονται ανάγλυφα μέσα τον ωμό και κυνικό στιχουργικό ρεαλισμό.

3 μήνες πριν

NIVO - Drama

Το νέο άλμπουμ “Drama” και πρώτο προσωπικό του NIVO στα 29 χρόνια δισκογραφίας είναι πλέον κι επίσημα γεγονός.

3 μήνες πριν

N.O.E. ft Constantine The G - Killin Spree

Νεό κομμάτι από τον N.O.E. σε συνεργασία με τον Constantine The G με τίτλο Killin Spree. Η μουσική παραγωγή έγινε από τον Dj Paris και η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Γιάννη Κονιδιτσιώτη.

3 μήνες πριν

Mo Skillz - Απέναντι

Νέο ξεσηκωτικό κομμάτι από τον Mo Skillz με τίτλο “Απένταντι”. Η μουσική παραγωγή έγινε από τον Stoic. Η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ έγινε από τον Robbinthehood και τα γυρίσματα έγιναν στην περιοχή Vele di Scampia της Νάπολης (Ιταλία).

4 μήνες πριν

Anser - Ζυγαριά, prod. by Eversor

Νέο κομμάτι από τον Anser με τίτλο “Ζυγαριά” σε μουσική παραγωγή του Eversor. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Απόστολο Ζυγούρη και τα γυρίσματα έγιναν στο μακρινό Χονγκ Κονγκ.

4 μήνες πριν

Weird x Απατεώνας - Κόλαφος

Τρία χρόνια μετά την τελευταία solo κυκλοφορία του δίσκου “Αγάπη / Μίσος” και ύστερα από ένα διάστημα με πολλές κυκλοφορίες με το group Hoodie Mics, ο Weird επιστρέφει με ένα solo Single με τίτλο “Κόλαφος”, στο οποίο ενώνει τις δυνάμεις του με τον Απατεώνα.