21 μέρες πριν

Ρυθμοδαμαστής - Ξύπνα

17 χρόνια μετά από την διάλυση των FF.C, ο Ρυθμοδαμαστής ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! Ο θρυλικός M.C. έβγαλε νέο κομμάτι με τίτλο Ξύπνα για τις ανάγκες του καναλιού Ἀρωγή Ι.Α. και πρόκειται για την αρχή και το τέλος ενός βίντεο με θέμα “Ἡ διαχρονία τοῦ λόγου τῆς Ἐκκλησίας καὶ οἱ ἐλπιδοκτόνες παραχαράξεις του”.

21 μέρες πριν

Professional Sinnerz feat. Κόμης Χ - Λυκοι

Η επιστροφή των Professional Sinnerz είναι γεγονός. Το νέο τους καυτό κομμάτι είναι σε συνεργασία με τον Κομης-Χ και λέγεται “Λυκοι”. Στην ηλεκτρική κιθάρα ακούμε τον Σάκη Αζά. Η σκηνοθεσία του κλιπ έγινε από τον WeShoot.

21 μέρες πριν

EVNUS - Δεν φλεξάρω

Νέο κομμάτι από τον EVNUS με τίτλο “Δεν φλεξάρω” από το επερχόμενο άλμπουμ “50”. Σε μουσική παραγωγή και σκηνοθεσία απο τον Vptheo.

21 μέρες πριν

VLOSPA - Big Moves Vol.3

Νέο κομμάτι από τον Vlospa με τίτλο “Big Moves Vol.3” σε μουσική παραγωγή του Beats Pliz. Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στο Sonik Arena με “one take video” τραβηγμένο από άριστη χρήση drone και η σκηνοθεσία έγινε από τον Φώτη Γεωργιάδη.

21 μέρες πριν

Τάκι Τσαν - Κατάθλιψη

Νέο κομμάτι με πραγματική κατάθεση ψυχής από τον Τάκι Τσαν με τίτλο “Κατάθλιψη”. Ο Τάκης μας ραπάρει για την καθημερινότητα του τους προβληματισμούς του τελευταία. Σε μουσική παραγωγή του D.J. ALX!

3 μήνες πριν

Νήσων Τέκνα - Ouzo Cowboys

Μια ιστορία με χταπόδια και μπαρούτι, ούζο και αστακομακαρονάδα, Καουμπόηδες και Ινδιάνους, το κυκλαδικό spaghetti Western "τραβάει" το ρεβόλβερ του στο Youtube! Θα υποκύψει άραγε το ράντσο των Ouzo Cowboys στην ανελέητη επίθεση της Φυλής του Τράγου;

4 μήνες πριν

1kΦ x EV1LSTYLES - Συνειδητο-Ποίηση

«Το 2003 γνωριστήκαμε και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε επάνω στην πρώτη μας συνεργασία. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά εκτός από το πάθος μας για τη μουσική το οποίο παραμένει το ίδιο. Έτσι ξαναβρεθήκαμε το 2021 για να προετοιμάσουμε αυτό που θα ακούσεις…»

5 μήνες πριν

Βέβηλος - Αχέροντας

Νέο κομμάτι από τον Βέβηλο με τίτλο “Αχέροντας”, σε μουσική παραγωγή του Τσέκου. Πρόκειται για ένα τόσο καλοδουλεμένο κομμάτι, με ένα αντάξιο βίντεο κλιπ, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία ταινία μικρού μήκους.

5 μήνες πριν

Evnus - Μια ζωή δεν φτάνει

Νέο κομμάτι από τον “Evnus” με τίτλο “Μια ζωή δεν φτάνει”. Η μουσική, η μίξη και η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ έγιναν από τον “Vptheo”. Το Μια ζωή δεν φτάνει πρόκειται για το 3ο κομμάτι από τον επερχόμενο άλμπουμ του Εύνους - “50”.

6 μήνες πριν

Evnus - 300g

Στη μουσική, όπως και στην αιμοδοσία, δεν χωρούν διαχωρισμοί. Η αιμοδοσία αποτελεί την πιο αγνή πράξη ανθρωπισμού και από τη φύση της δεν μπορεί να έχει ούτε πολιτικά ούτε θρησκευτικά ούτε φυλετικά χαρακτηριστικά.