3 μέρες πριν

Mo Skillz - CaMOrra

Νέο κομμάτι από τον Mo Skillz με τίτλο CaMOrra σε μουσική του PaCo. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Γιώργο Μπενιουδάκη και τα γυρίσματα του έγιναν στην Νάπολη της Ιταλίας.

3 μέρες πριν

Σκηνοθέτης συμμ.WEIRD - Σαν πρώτη τζούρα

Κυκλοφόρησε το πρώτο video clip απο τον επερχόμενο δίσκο του Σκηνοθέτη “Χαρμολύπη 2” με συμμετοχή του WEIRD. Οι στίχοι και η ερμηνεία είναι από τον WEIRD, η μουσική παραγωγή είναι από τον Σκηνοθέτη και τα φυσικά όργανα όπως λαούτο και γκάιντα είναι παιγμένα από τον Γιώργη Νίκα. Η σκηνοθεσία του clip έγινε από την Κατερίνα Ζαννή.

9 μέρες πριν

L'appel du vide - Παιδιά ενός βιασμού

Οι L'appel du vide είναι ένα νέο συγκρότημα με έδρα την Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Πρόσφατα έβγαλαν το πρώτο τους ΕΡ και τη πρώτη μουσική δουλειά η οποία αποτελείται από 4 κομμάτια.

9 μέρες πριν

El Jazzy Chavo - Αναλώσιμη Τέχνη

Μόλις έσκασε νέο album από τον αλητόγατο-El Chavo. Ένα album με 11 ολόφρεσκα κομμάτια, στο πιο ξεχωριστό και καινοτόμο στυλ που παίζει σε όλη την ελληνική σκηνή, εμπνευσμένο κατευθείαν από τη βρώμικη και γκρίζα τσιμεντούπολη της Αθήνας.

9 μέρες πριν

Sakir-Εικοσιένα (feat. Inka, Styl Mo, Hatemost, Tsaki)

Νέο κομμάτι από Joker-Two Face με τη συμμετοχή της Ίνκα και του Hatemost πάνω σε instrumental από τον Jessy Blue, με τίτλο Εικοσιένα. Ένα κομμάτι που θύμισε πραγματικά την χρυσή εποχή των Bong Da City, τόσο η παραγωγή όσο και τα ραπς!

9 μέρες πριν

Tiny Jackal - Χαρακτήρες

Άλλο ένα βίντεο κλιπ από τον Tiny Jackal, λίγο πριν τον επερχόμενο solo δίσκο του, με τίτλο Ατμόσφαιρα. Όπως ανέφερε και σε ανάρτηση του στο Facebook o Θανάσιμος, ο οποίος έχει επιληφθεί επί της παραγωγής, πρόκειται για ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι από το 2016.

20 μέρες πριν

Μηδενιστής - Μάνα feat. High Fever

Μετά τον Hannibal κυκλοφόρησε το 2o βίντεο κλιπ από τον Μεγάλο Ήρωα 2 του Μηδενιστή, για το κομμάτι “Μάνα”, σε συνεργασία με τον High Fever (Blackout).

20 μέρες πριν

Νιο.Στε. - Γυμνός βασιλιάς

Οι Νιο.Στε είναι ένα underground crew από το Περιστέρι της Αθήνας και αποτελούνται από τον Στέλιο 748 και τον Νιόνιο. Δραστηριοποιούνται τα τελευταία 4 χρόνια και έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής τρία άλμπουμ και πολυάριθμα singles.

20 μέρες πριν

Ν.Ο.Ε. - ÆOИ

Έσκασε από το πουθενά το ολοκαίνουργιο Album του Ν.Ο.Ε, με τίτλο “ÆOИ”. Γεμάτος πάθος και πιο ανανεωμένος από ποτέ, ο Ν.Ο.Ε επιστρέφει με 11 ολόφρεσκα κομμάτια βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Άλλη μια ολοκληρωμένη και προσεγμένη δουλειά, τόσο καιρό μετά το τελευταίο δίσκο του, χαρίζοντας μας χαλαρά και επιθετικά κομμάτια, σε newschool αλλά και oldschool ηχόχρωμα.

25 μέρες πριν

Μόντα - Ίσως

Οι Μόντα επέστρεψαν και όπως μας προϊδεάζει ο τίτλος του καινούριου τους EP, «ΙΣΩΣ» να έγραψαν το τέλος ή απλά την αρχή... μένει να δούμε! Το Εp περιέχει 4 τραγούδια εκ των οποίων το ένα είναι video clip σε σκηνοθεσία του Πάνου Κάππα από την Art Lab.