ένας μήνας πριν

Tus - Messi

Πριν λίγες μέρες ο TUS κυκλοφόρησε το καινούργιο του κομμάτι με τίτλο Messi. Η μουσική παραγωγή είναι του Dennis Cage και η σκηνοθεσία έγινε από τον John Koukouzis.

ένας μήνας πριν

N.O.E. - 2007

Το φετινό καλοκαίρι ο Ν.Ο.Ε. κυκλοφόρησε την Απόδραση και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ακόμα ένα video clip, για το κομμάτι “2007” του άλμπουμ σε μουσική παραγωγή του DJ Tyler. H σκηνοθεσία του κλιπ έγινε από τους Three Minds Project.

ένας μήνας πριν

Mpelafon - Holla

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο κομμάτι του Mpelafon με τίτλο “Holla”. Στίχοι και μουσική είναι από τον ίδιο, η μίξη και το mastering από τον Wanton και η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Φώτη Γεωργιάδη.

4 μήνες πριν

Φάνης Αφανής - Ανάμεσα

Φάνης Αφανής και Yonassis γνωστοί μεταξύ τους για πάνω από δέκα χρόνια, αποφάσισαν να δουλέψουν από κοινού για έναν δίσκο με καθαρόαιμα Hip Hop χαρακτηριστικά. Ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος του αποτελεί γεγονός, εν έτει 2019 και η Ηχοκρατορία δίπλα του.

4 μήνες πριν

Detro & Cenobite - Siamese Twinz

O Detro σε συνεργασία με τον διακεκριμένο παραγωγό Cenobite, κυκλοφόρησαν στις 9 Μαϊου νέο album με τίτλο "Siamese Twinz", σε απευθείας υπερατλαντική σύνδεση Aθήνα - Philadelphia.

7 μήνες πριν

Phyrosun - Η Κάθαρση (Prod. by Phaser)

Ένας από τους διαχρονικούς artists της εγχώριας Rap σκηνής που περιμέναμε καιρό να δούμε και να ακούσουμε την άποψη του για όλα όσα συμβαίνουν ήταν ο Phyrosun, ο οποίος κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο album του με τίτλο «Η Κάθαρση» σε παραγωγές του Phaser Heartless, που επίσης είναι ένας ξεχωριστός beatmaker της γενιάς του.

9 μήνες πριν

Ισορροπιστής feat. Taki Tsan - Πάρε Μια Γεύση

Νέο κομμάτι από τον Ισορροπιστή με τίτλο “Πάρε μια γεύση” σε συνεργασία με τον Τάκη Τσαν. Η μουσική παραγωγή είναι από τον Phaser Heartless, τα Scratches από τον Dj Sparky T και η σκηνοθεσία του video clip είναι από τον Χρήστο Νεμποτάκη.

9 μήνες πριν

LAVA, Ράφη - Χρόνος

Το νέο Video Clip του LAVA και του δικού μας Ράφη για το single “Χρόνος” μόλις κυκλοφόρησε από την Walnut Entertainment και χτυπάει άσσο!

9 μήνες πριν

Maverick - ΜΕΜΕ

Νέο κομμάτι από τον Maverick με τον ιδιαίτερο τίτλο “ΜΕΜΕ”, όχι meme αλλά μεμέ (την μπροστινή ελκτική δύναμη των γυναικών). Η μουσική παραγωγή είναι από τον Vertigo και η σκηνοθεσία του κλιπ από τον Αλέξανδρο Κοστελίδη.

9 μήνες πριν

RG - Σκοτωμένη αγάπη

Νέο κομμάτι από τον RG με τίτλο “Σκοτωμένη αγάπη”, που μιλάει για την επιρροή που έχουν τα social media στις σχέσεις. Η μουσική παραγωγή είναι από τους Νevo Ben, Bushi & Mourad Guerram. Η σκηνοθεσία του κλιπ έγινε από τον Nevo Ben και συμμετείχαν οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Πέρρος και Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά.