12 μέρες πριν

1kΦ x EV1LSTYLES - Συνειδητο-Ποίηση

«Το 2003 γνωριστήκαμε και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε επάνω στην πρώτη μας συνεργασία. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά εκτός από το πάθος μας για τη μουσική το οποίο παραμένει το ίδιο. Έτσι ξαναβρεθήκαμε το 2021 για να προετοιμάσουμε αυτό που θα ακούσεις…»

ένας μήνας πριν

Βέβηλος - Αχέροντας

Νέο κομμάτι από τον Βέβηλο με τίτλο “Αχέροντας”, σε μουσική παραγωγή του Τσέκου. Πρόκειται για ένα τόσο καλοδουλεμένο κομμάτι, με ένα αντάξιο βίντεο κλιπ, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία ταινία μικρού μήκους.

ένας μήνας πριν

Evnus - Μια ζωή δεν φτάνει

Νέο κομμάτι από τον “Evnus” με τίτλο “Μια ζωή δεν φτάνει”. Η μουσική, η μίξη και η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ έγιναν από τον “Vptheo”. Το Μια ζωή δεν φτάνει πρόκειται για το 3ο κομμάτι από τον επερχόμενο άλμπουμ του Εύνους - “50”.

3 μήνες πριν

Evnus - 300g

Στη μουσική, όπως και στην αιμοδοσία, δεν χωρούν διαχωρισμοί. Η αιμοδοσία αποτελεί την πιο αγνή πράξη ανθρωπισμού και από τη φύση της δεν μπορεί να έχει ούτε πολιτικά ούτε θρησκευτικά ούτε φυλετικά χαρακτηριστικά.

3 μήνες πριν

Ο DJ Alx Παρουσιάζει την ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ

Το νέο πολυαναμενόμενο άλμπουμ από την Ηχοκρατορία με τίτλο ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ είναι γεγονός. H Αρρωστοφοβία μόλις κυκλοφόρησε και αποτελείται από 11 καινούργια tracks με τη συμμετοχή διαφόρων MC's από τη παλιά και νέα σχολή στο ύφος του κλασσικού ήχου των 90s.

4 μήνες πριν

Λόγος Τιμής - Ηλιοβασιλέματα

έο κομμάτι από τους Λόγος Τιμής με τίτλο “Ηλιοβασιλέματα”, σε μουσική παραγωγή του Tokesick και σε στίχους και ερμηνεία από τους Κοράκι και Ελεύθερο Πνεύμα. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Άλεξ Παπαθανασόπουλο.

4 μήνες πριν

Gregua - Λεφτά

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από την σκηνή, ο Gregua από την Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο “Λεφτά” και επανέρχεται για να μείνει.

4 μήνες πριν

Νέα tracks από Mouse G (Ιόνια Νησιά, Ym)

Τρία ολοκαίνουργια tracks κυκλοφόρησαν το τελευταίο καιρό από τον Mouse G με συμμετοχές των Zat και Hyper-X. Ο μάγος του ελληνικού ραπ επιστρέφει διατηρώντας το μοναδικό του στυλ ακλόνητο όπως το παλιό καλό καιρό, παρέα με τα άλλα YM μέλη που όλοι αγαπήσαμε.

4 μήνες πριν

Evnus - Μαγειρεύω

Η μεγάλη επιστροφή του Evnus ονομάζεται 50. Πρόκειται για το επερχόμενο άλμπουμ του mr. “Διαστημόπλοιου”, που θα κυκλοφορεί κάθε μήνα και από 1 κομμάτι στο youtube, μέχρι να ολοκληρωθεί ολόκληρο το ανέβασμα του άλμπουμ.

4 μήνες πριν

Σέξπυρ - Ανθρωποφάγοι

Ο Σέξπυρ πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τίτλο “Ανθρωποφάγοι”, σε μουσική παραγωγή του Numberless. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον ipsychos.