ένας μήνας πριν

Λόγος Τιμής - Ηλιοβασιλέματα

έο κομμάτι από τους Λόγος Τιμής με τίτλο “Ηλιοβασιλέματα”, σε μουσική παραγωγή του Tokesick και σε στίχους και ερμηνεία από τους Κοράκι και Ελεύθερο Πνεύμα. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Άλεξ Παπαθανασόπουλο.

ένας μήνας πριν

Gregua - Λεφτά

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από την σκηνή, ο Gregua από την Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο “Λεφτά” και επανέρχεται για να μείνει.

2 μήνες πριν

Νέα tracks από Mouse G (Ιόνια Νησιά, Ym)

Τρία ολοκαίνουργια tracks κυκλοφόρησαν το τελευταίο καιρό από τον Mouse G με συμμετοχές των Zat και Hyper-X. Ο μάγος του ελληνικού ραπ επιστρέφει διατηρώντας το μοναδικό του στυλ ακλόνητο όπως το παλιό καλό καιρό, παρέα με τα άλλα YM μέλη που όλοι αγαπήσαμε.

2 μήνες πριν

Evnus - Μαγειρεύω

Η μεγάλη επιστροφή του Evnus ονομάζεται 50. Πρόκειται για το επερχόμενο άλμπουμ του mr. “Διαστημόπλοιου”, που θα κυκλοφορεί κάθε μήνα και από 1 κομμάτι στο youtube, μέχρι να ολοκληρωθεί ολόκληρο το ανέβασμα του άλμπουμ.

2 μήνες πριν

Σέξπυρ - Ανθρωποφάγοι

Ο Σέξπυρ πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τίτλο “Ανθρωποφάγοι”, σε μουσική παραγωγή του Numberless. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον ipsychos.

2 μήνες πριν

Λάγνης - Φορέας (feat. Λένα Χατζηγρηγορίου)

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το τελευταίο videoclip του Λάγνη από τους Νέα Τάξη Πραγμάτων που μας καλεί να γίνουμε “φορείς”! Ηχογραφημένο και βιντεοσκοπημένο σε ξερονήσι του Αιγαίου και στη Σύρο, το βίντεο μας προσκαλεί να γίνουμε φορείς πίστης, ελπίδας, ευθύνης, αγάπης και φωτός.

6 μήνες πριν

Phaser Heartless - 1991

25 Μαίου του 2020 ξεκίνησε η μεγαλύτερη μάχη και περιπέτεια για την υγεία της μητέρας του Phaser. Μετά από 2 επεμβάσεις, θεραπείες, υποτροπές, ένα live οικονομικής ενίσχυσης (Family Matters), πλέον σε μία πιο σταθερή κατάσταση της υγείας της μητέρας του, ο Phaser κυκλοφορεί το 4ο προσωπικό του album "1991", με κομμάτια που γράφτηκαν, εξ' ολοκλήρου, καθ' όλη την διάρκεια της περιόδου εκείνης, αφηγώντας όλη την κατάσταση όπως ο ίδιος την βίωσε.

10 μήνες πριν

Jims x Magic Spark - Metaptyxiako

Ο Jims σε συνεργασία με τον Magic Spark κυκλοφόρησανε το νέο κομμάτι τους με τίτλο “Μεταπτυχιακό”. Ένα κομμάτι με Street vibes και fresh ήχο που σίγουρα έχει μια διαφορετική χροιά. Στην μουσική παραγωγή κρύβεται από πίσω ο Chef Kay.

10 μήνες πριν

Mo Skillz - Σύνθημα

Νέο κομμάτι από τον Mo Skillz με τίτλο “Σύνθημα”, γεμάτο με οπαδική διάθεση και ο Μο να “το πάει αλλού”. Η μουσική παραγωγή έγινε από τον Fiction. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Nebo.