2 μήνες πριν

Disko Cobra x laru x m0stra - ψιχάλες

Με τον ερχομό του COVID-19, κάπου μέσα στη καραντίνα μία νέα ιδιαίτερη σκηνή άρχισε να εμφανίζεται και να εδραιώνεται με γοργά βήματα, αναδυόμενη κατευθείαν από το γκρίζο τοπίο των κεντρικών συνοικιών της Αθήνας όπως τα Εξάρχεια, το Πεδίον του Άρεως, την Κυψέλη και του Γκύζη.

2 μήνες πριν

Μιθριδάτης - Για να μην τα χρωστάω

"Εσκασε" νέο 12λεπτο (!) κομμάτι από τον Μιθριδάτη. Με έντονη κριτική διάθεση στον στίχο του, κάνει τη δική του πολιτική παρέμβαση. Από τις ρίμες του δεν γλυτώνει κανείς...

3 μήνες πριν

NiVo - Jesus (Πίστη μου σ' έχασα)

Νέο κομμάτι από τον NiVo (Goin' Through) με τίτλο "JESUS (Πίστη μου σ' έχασα)". Ο NiVo στο κομμάτι είναι σαν την ώρα που προσεύχεται να ραπάρει για τον έντονο κοινωνικοπολιτικό προβληματισμό του, σχολιάζοντας το πως λίγο - λίγο κάποιος μπορεί να φτάσει σε σημείο τέτοιο που να πει πως μπορεί να χάσει μέχρι και την πίστη του.

3 μήνες πριν

Ταραξίας - Δε μιλάς

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο Video clip του Ταραξία με τίτλο "Δε μιλάς". Πρόκειται για το 4ο κλιπ από το τελευταίο του άλμπουμ "ΤΑΡΑΚΡΑΤΟΣ".

3 μήνες πριν

Pindos Atletico - CHOCO

Νέο κομμάτι από τους Pindos Atletico με τίτλο "CHOCO". Η μουσική παραγωγή έγινε από τον Mpelafon και η σκηνοθεσία του κλιπ από τον Nikos On The Run.

3 μήνες πριν

Tony Raw - Proposi Feat. Smuggler & Hatemost

Νέο κομμάτι από τον Tony Raw με τίτλο "PROPOSI" σε συνεργασία με τους Smuggler και Hatemost. Η μουσική παραγωγή έγινε από τους Rios και Dann il. Στο κλιπ συμμετέχουν επίσης οι: Jamer, Long3, Sonqo Pura, Bipolar Jones, Gamecue, Joe Costello, John Minimak, Alex Labris.

3 μήνες πριν

12ος Πίθηκος - Τα Παιδιά των Ανθρώπων

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ από τον 12ο Πίθηκο με τίτλο "Τα παιδία των ανθρώπων". Η μουσική παραγωγή είναι από τον Boy Panda. Στο κλιπ συμμετέχουν οι Blackout Crew και η σκηνοθεσία έγινε από τον Γ.Κ.

3 μήνες πριν

Blind Bat - Cheesy

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο video clip του rapper Blind Bat από την Θεσσαλονίκη με τίτλο "Cheesy". Η μουσική παραγωγή έγινε από τον MoDubz και η σκηνοθεσία του κλιπ από τον Steve Dop.

3 μήνες πριν

Hoodie Mics – Carbon

Λίγο πριν κυκλοφορήσει ο πρώτος ολοκληρωµένος δίσκος τους «Όλα αυτά είµαι εγώ» οι Hoodie Mics κυκλοφόρησαν άλλο ένα Video Clip µε τίτλο «Carbon» το οποίο περιγράφει την αγάπη τους για την µουσική αλλά και τις εµπειρίες τους µέσα από αυτήν. Με jazzy Old school ρυθµούς µας επιστρέφουν στην εποχή του Hip Hop που αγαπήσαµε.

5 μήνες πριν

No One - Να μην ακούτε το ραπ μου

Μετά την δυναμική επιστροφή μέσο του 'Chainsaw', ο μασκοφόρος 'No One', έχει ετοιμάσει ένα δυναμικό comeback με singles και special releases αναλύοντας τους πάντες και τα πάντα.