ένας μήνας πριν

Feelings Vol.2 (Mixtape by hiphop.gr)

Το hiphop.gr σε συνεργασία με τον Δεκατρία συνεχίζει την σειρά Feelings από συλλογές με κομμάτια, με δυνατά αισθήματα, από καλλιτέχνες-ταλέντα που προλήθηκαν και στο forum του site μας.

2 μήνες πριν

Μηδενιστής - Μεγάλος Ήρωας 2

16 χρόνια μετά τον Μεγάλο Ήρωα ο Μηδενιστής που όλοι αγαπήσαμε επέστρεψε στο battle rap και με 1-2-3 κινήσεις έδιωξε όλους του μνηστήρες και έκατσε ξανά στον θρόνο του.

2 μήνες πριν

ΛΕΞ - 2XXX

Μετά το ταπεινοί και πεινασμένοι ο ΛΕΞ επιστρέφει με τον νέο του δίσκο “2ΧΧΧ”. Ο δίσκος περιέχει 9 κομμάτια με παραγωγές από Dof Twogee, Tyler Rydosz και τους Damned United.

5 μήνες πριν

Supreme - Σημεία και Τέρατα

Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Supreme με τίτλο “Σημεία και Τέρατα”. Ένα άλμπουμ με RNS ύφος, γρήγορη και ομαλή ροή και δυνατές συνεργασίες. Οι μουσικές παραγωγές έγιναν από τους: Θύτης, Yonasiss, Noa One και Κανών.

7 μήνες πριν

Prince XXIII & DWMND "Τα Χειρόγραφα"

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Τα χειρόγραφα”, που είναι η πρώτη προσωπική ολοκληρωμένη δουλειά του Prince XXIII AKA Hatemost (Βήτα Πεις) μαζί με τον DWMND.

ένας χρόνος πριν

N.O.E. εnNOEiται - 4LIFE (LP)

Νέο άλμπουμ από τον N.O.E. (εnNOEiται) με τίτλο "4LIFE", με αφορμή τα 17 και κάτι χρόνια στη Ραπ Μουσική Πορεία, αλλά και τα 29α γενέθλιά του στις 8/7 ο Ν.Ο.Ε. γιορτάζει μια μέρα πριν (7/7/17) με το 17ο CD του και ταυτόχρονα το 4ο νέο του άλμπουμ «4LIFE», ένα άλμπουμ αφιερωμένο στον Έρωτα και την Αγάπη που έχει για αυτή τη Μουσική μέσω του Νοήματος, του Οράματος, της Εξέλιξης, της σκληρής δουλειάς, της εμπειρίας και της γνώσης, περιγράφωντας αληθινά βιώματα και καταστάσεις, δίνοντας παραδείγματα στυλ και ικανοτήτων πάνω στην Τέχνη της Ρίμας και της Εκτέλεσης στο Μικρόφωνο, αποδεικνύοντας ότι είναι στη Κορυφή της Ελληνικής Χιπ Χοπ Μουσικής Σκηνής.

ένας χρόνος πριν

Feelings (Mixtape by hiphop.gr)

Το hiphop.gr σε συνεργασία με τον Δεκατρία ξεκινάει μια νέα σειρά από συλλογές με κομμάτια, με δυνατά αισθήματα, από καλλιτέχνες-ταλέντα που βγήκαν από το forum του site μας.

ένας χρόνος πριν

Eversor - Κάθειρξη

Μετά από 2 χρόνια δημιουργίας, με την παρότρυνση φίλων, οικογένειας και συνεργατών, φτάνω στην τελευταία πράξη του έργου. Κάθειρξη 2017.

ένας χρόνος πριν

Basement Sounds Part V

Πέντε χρόνια μετά το 4o μέρος του "Basement Sounds", ο Εmpne κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο 5ο μέρος με την συμμετοχή αμέτρητων καλλιτεχνών από κάθε γωνιά του κόσμου όπως και σε κάθε προηγούμενο project με κάποια πασίγνωστα ονόματα όπως οι θρυλικοί Cella Dwellas, o Si Phili από το ιστορικό αγγλικό σχήμα Phi-Life Cypher, o βετεράνος από την Βοστόνη Εdo G, ο Βig Twins από τους Infamous Mobb, o Ευθύμης από τους Τerror X Crew και άλλοι πολλοί από κάθε γενιά και είδος αλλά πάντα πάνω στον Underground ήχο του Empne.

ένας χρόνος πριν

Λόγος Απειλή - Σε Πειρατικούς Σταθμούς

Δύο χρόνια μετά την “Αμνησία”, ο Λόγος Απειλή επιστρέφει για να επιβάλει νέους κανόνες και δεδομένα στο ελληνικό hip hop με έναν προσωπικό δίσκο - απόδειξη, πως το battle rap είναι τέχνη.