ένας μήνας πριν

Κωνσταντίνος Κουρμένταλας - ΞΥΠΝΑ (official)

Μετά την ανεπίσημη κυκλοφορία του Ρυθμοδαμαστή για το κομμάτι “Ξύπνα”, ήρθε η ώρα για αυτό που όλη η παλιά φρουρά και όχι μόνο ελπίζαμε από το 2005, την επίσημη επιστροφή του. Aυτήν την φορά επίσημα με ολοκληρωμένο video clip. Το σίγουρο είναι πως το ηφαίστειο Ρύθμο ξύπνησε και δεν έχει σκοπό να ξανακοιμηθεί στα κοντά!

ένας μήνας πριν

Bilbas - Οι νεκροί πάντα περίεργα κοιτάνε

Νέο κομμάτι από τον Bilba με τίτλο “Οι νεκροί πάντα περίεργα κοιτάνε”. Η μουσική παραγωγή έγινε από τον Mixla και η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Σωτήρης Νούκας στο Underdround Studios. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Γιάννη Λεμονίδη.

4 μήνες πριν

Taki Tsan & Phyrosun - Γεννημένος Για Αυτό

Το δίδυμο φωτιά Taki Tsan & Phyrosun, συνεχίζει την καλή δουλειά και κυκλοφορούν το νέο τους κομμάτι, με τίτλο που βγαίνει ξεκάθαρα από την ψύχη των 2 MC-δων, “Γεννημένος Για Αυτό”.

4 μήνες πριν

Immune - Rules Are Rules

Νέο κομμάτι από τον Immune με τίτλο “Rules Are Rules”. Η μουσική παραγωγή είναι από τον Eversor. Στο βίντεο κλιπ συμμετέχει ο αγαπητός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η σκηνοθεσία του κλιπ έγινε απο τον Απόστολο Ζυγούρη.

4 μήνες πριν

Μικρός Κλέφτης - OG

Νέο κομμάτι από τον Μικρό Κλέφτη με τίτλο “OG”, σε μουσική παραγωγή του Masla.G. Ηχογράφηση, Programming και μίξη έγιναν στο Pilotirio και το Mastering έγινε από τον D.J. Stigma.

4 μήνες πριν

Taki Tsan & Phyrosun - Γύρνα Το Από Δω

Νέο χορευτικό κομμάτι από τον νέο δίδυμο Taki Tsan και Phyrosun με τίτλο “Γύρνα Το Από Δω”. Η μουσική παραγωγή είναι από τον D.J. ALX καθώς και η σκηνοθεσία του video clip. Το “γύρνα το από εδώ” αποτελεί μέρος του επερχόμενου album “PhyroTsan” που θα κυκλοφορήσει 16 Δεκεμβρίου.

4 μήνες πριν

RG feat. DJ Vinyl - Μαύρη αρμάδα

Δεκέμβριος ένας μήνας γεμάτος μνήμες αστυνομικής βίας. Ο RG σε συνεργασία με τον D.J. Vinyl, τον Retro beats και τον Big Ben σε ένα αντιφασιστικό κομμάτι με τίτλο “Μαύρη αρμάδα”. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Taki Tsan.

4 μήνες πριν

RACK - Unique

Νέο κομμάτι από τον RACK με τίτλο “Unique”, σε μουσική παραγωγή από τον BretBeats. Στο βίντεο κλιπ εμφανίζεται ο Taki Tsan να χτυπάει τατουάζ και ο Immune, η σκηνοθεσία έγινε από τον Jim Georgantis.

5 μήνες πριν

Ρυθμοδαμαστής - Ξύπνα

17 χρόνια μετά από την διάλυση των FF.C, ο Ρυθμοδαμαστής ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! Ο θρυλικός M.C. έβγαλε νέο κομμάτι με τίτλο Ξύπνα για τις ανάγκες του καναλιού Ἀρωγή Ι.Α. και πρόκειται για την αρχή και το τέλος ενός βίντεο με θέμα “Ἡ διαχρονία τοῦ λόγου τῆς Ἐκκλησίας καὶ οἱ ἐλπιδοκτόνες παραχαράξεις του”.

5 μήνες πριν

Professional Sinnerz feat. Κόμης Χ - Λυκοι

Η επιστροφή των Professional Sinnerz είναι γεγονός. Το νέο τους καυτό κομμάτι είναι σε συνεργασία με τον Κομης-Χ και λέγεται “Λυκοι”. Στην ηλεκτρική κιθάρα ακούμε τον Σάκη Αζά. Η σκηνοθεσία του κλιπ έγινε από τον WeShoot.