ένας μήνας πριν

Supreme - Σημεία και Τέρατα

Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Supreme με τίτλο “Σημεία και Τέρατα”. Ένα άλμπουμ με RNS ύφος, γρήγορη και ομαλή ροή και δυνατές συνεργασίες. Οι μουσικές παραγωγές έγιναν από τους: Θύτης, Yonasiss, Noa One και Κανών.

3 μήνες πριν

Prince XXIII & DWMND "Τα Χειρόγραφα"

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Τα χειρόγραφα”, που είναι η πρώτη προσωπική ολοκληρωμένη δουλειά του Prince XXIII AKA Hatemost (Βήτα Πεις) μαζί με τον DWMND.

8 μήνες πριν

N.O.E. εnNOEiται - 4LIFE (LP)

Νέο άλμπουμ από τον N.O.E. (εnNOEiται) με τίτλο "4LIFE", με αφορμή τα 17 και κάτι χρόνια στη Ραπ Μουσική Πορεία, αλλά και τα 29α γενέθλιά του στις 8/7 ο Ν.Ο.Ε. γιορτάζει μια μέρα πριν (7/7/17) με το 17ο CD του και ταυτόχρονα το 4ο νέο του άλμπουμ «4LIFE», ένα άλμπουμ αφιερωμένο στον Έρωτα και την Αγάπη που έχει για αυτή τη Μουσική μέσω του Νοήματος, του Οράματος, της Εξέλιξης, της σκληρής δουλειάς, της εμπειρίας και της γνώσης, περιγράφωντας αληθινά βιώματα και καταστάσεις, δίνοντας παραδείγματα στυλ και ικανοτήτων πάνω στην Τέχνη της Ρίμας και της Εκτέλεσης στο Μικρόφωνο, αποδεικνύοντας ότι είναι στη Κορυφή της Ελληνικής Χιπ Χοπ Μουσικής Σκηνής.

ένας χρόνος πριν

Feelings (Mixtape by hiphop.gr)

Το hiphop.gr σε συνεργασία με τον Δεκατρία ξεκινάει μια νέα σειρά από συλλογές με κομμάτια, με δυνατά αισθήματα, από καλλιτέχνες-ταλέντα που βγήκαν από το forum του site μας.

ένας χρόνος πριν

Eversor - Κάθειρξη

Μετά από 2 χρόνια δημιουργίας, με την παρότρυνση φίλων, οικογένειας και συνεργατών, φτάνω στην τελευταία πράξη του έργου. Κάθειρξη 2017.

ένας χρόνος πριν

Basement Sounds Part V

Πέντε χρόνια μετά το 4o μέρος του "Basement Sounds", ο Εmpne κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο 5ο μέρος με την συμμετοχή αμέτρητων καλλιτεχνών από κάθε γωνιά του κόσμου όπως και σε κάθε προηγούμενο project με κάποια πασίγνωστα ονόματα όπως οι θρυλικοί Cella Dwellas, o Si Phili από το ιστορικό αγγλικό σχήμα Phi-Life Cypher, o βετεράνος από την Βοστόνη Εdo G, ο Βig Twins από τους Infamous Mobb, o Ευθύμης από τους Τerror X Crew και άλλοι πολλοί από κάθε γενιά και είδος αλλά πάντα πάνω στον Underground ήχο του Empne.

ένας χρόνος πριν

Λόγος Απειλή - Σε Πειρατικούς Σταθμούς

Δύο χρόνια μετά την “Αμνησία”, ο Λόγος Απειλή επιστρέφει για να επιβάλει νέους κανόνες και δεδομένα στο ελληνικό hip hop με έναν προσωπικό δίσκο - απόδειξη, πως το battle rap είναι τέχνη.

ένας χρόνος πριν

Iso XL - Liber arenae

Liber arenae είναι το 3ο προσωπικό άλμπουμ του Iso XL μέλους της Φιλικής Εταιρίας. Ο δίσκος περιέχει 13 κομμάτια. Έχει συνεργασίες με τους: Dogmother, Obnoksious Kas, Big Shine, Ruler D, Constantine the G, Φύση Άρρωστη, Alexander Pertsinidis, ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ και Διπρόσωπος.

ένας χρόνος πριν

12oς Πίθηκος - Ό,τι έχει μείνει

“Mη ξεχάσεις ποτέ, πως όσο είμαστε υγιείς και στεκόμαστε στα πόδια μας σε μια σκληρή και δύσκολη καθημερινότητα, ο προσωπικός αγώνας του καθενός από εμάς συνεχίζεται! Για ότι αξίζει να είμαστε ακόμα εδώ και για ότι παλεύουμε.Για τις αξίες μας, τις αρχές μας, την επιβίωση μας και για τους ανθρώπους που αγαπάμε!” Με αυτά τα λόγια μας παρουσιάζει ο 12ος Πίθηκος το νέο του κομμάτι με τίτλο Ότι έχει μείνει που συνοδεύεται με One take Video.

ένας χρόνος πριν

High Fever - Ένα παιδί που έχει όνειρα

Ο High Fever των BlackOut έβγαλε την νέα του προσωπική δουλειά με τίτλο Ένα παιδί που είχε όνειρα. Περιέχει 17 κομμάτια, με μουσικές παραγωγές από τους : Frankie Yale, Emil Lonam, Dj Micro, Nebo, Phaser, Shadow Knight(BlackOut), UrHoodBo και George R Gaitanos. Επίσης μέσα στις παραγωγές υπάρχουν φυσικά όργανα όπως μπάσο, τύμπανα, κιθάρα. Τα scratch είναι από τον Dj Mode.