ένας μήνας πριν

Hoodie Mics - Εκεί θέλω να σε δω

Οι Hoodie Mics (Γέλως, Weird, Low P) συστήθηκαν στο κοινό πριν 1 μήνα με το κομμάτι «Αυτοί που υποτιμάς». Τώρα επιστρέφουν με νέο τραγούδι με τίτλο «Εκεί θέλω να σε δω» το οποίο το οποίο περιγράφει τις δυσκολίες που έχει ζωή.

2 μήνες πριν

Σαντάμ - Hooligans

Νέο κομμάτι από τον Σαντάμ με τίτλο Hooligans, σε μουσική παραγωγή από τον Beats Pliz. Ο Σαντάμ με τον σκηνοθέτη Φώτη Γεωργιάδη κατάφερε να προκαλέσει πανικό τόσο με το track του όσο και με τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, κάνοντας μια τρέλα, που το μέγεθος της μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος μόνο αν έχει επισκεφτεί την πόλη.

2 μήνες πριν

Tus - You & I

Νέο κομμάτι από τον TUS με τίτλο You & I, σε μουσική παραγωγή του Dennis Cage. Στο video clip ο TUS με έξυπνες ατάκες και σε ρόλο σκουπιδιάρη συμβολικά μαζεύει τους trappers και τα κομμάτια που κυκλοφορούν. Η σκηνοθεσία του κλιπ έγινε από τον Πασχάλη Μαντή.

2 μήνες πριν

Hoodie Mics - Αυτοί που υποτιμάς

Τρεις φίλοι με κοινό παρανομαστή την αγάπη τους για την μουσική ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Hoodie Mics είναι το νέο συγκρότημα που ήρθε για να μείνει, αποτελούμενο από τον Γέλω, τον Weird και τον Low P. Και οι τρεις γνωστοί για την πολύχρονη πορεία τους στο χώρο της εγχώριας Hip Hop σκηνής.

2 μήνες πριν

Τζαμάλ - Mundial Ft. Hatemost

Κυκλοφορία από τον Τζαμάλ σε συνεργασία με τον Hatemost, με τίτλο Mundial. Η μουσική παραγωγή είναι από τον Asto Pasam. Ένα πολύ γεμάτο κομμάτι από τους 2 ράπερς, με στίχους βγαλμένους από την καθημερινότητα.

2 μήνες πριν

VLOSPA - Big Moves Vol.1

Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ του VLOSPA με τίτλο "Big Moves Vol.1. Η μουσική είναι από τον Beats Pliz και η σκηνοθεσία του κλιπ από τους Rodak και Φώτη Γεωργιάδη.

3 μήνες πριν

Flow Profile & Σκηνοθέτη (FF.C.) - Δε μ’ αφορά

Με 90’s αισθητική, ατμοσφαιρικό beat και ορμητικό flow, οι βετεράνοι του Hip-Hop επιστρέφουν στο παιχνίδι για να θέσουν τους δικούς τους κανόνες.

3 μήνες πριν

Efta - Poula

Νέο κομμάτι από τον Efta με τίτλο “Poula”. Η μουσική παραγωγή είναι από τον Mike G και η σκηνοθεσία του video clip από τον El Shorty. Κυκλοφορεί από την Minos EMI και την Mad House Records.

4 μήνες πριν

Tus - Messi

Πριν λίγες μέρες ο TUS κυκλοφόρησε το καινούργιο του κομμάτι με τίτλο Messi. Η μουσική παραγωγή είναι του Dennis Cage και η σκηνοθεσία έγινε από τον John Koukouzis.

4 μήνες πριν

N.O.E. - 2007

Το φετινό καλοκαίρι ο Ν.Ο.Ε. κυκλοφόρησε την Απόδραση και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ακόμα ένα video clip, για το κομμάτι “2007” του άλμπουμ σε μουσική παραγωγή του DJ Tyler. H σκηνοθεσία του κλιπ έγινε από τους Three Minds Project.