5 χρόνια πριν

Βέβηλος - Το βιβλίο των τεσσάρων στοιχειών

Μέτα το Το βιβλίο των ηρώων του δρόμου ο Βέβηλος πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το 2ο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Το βιβλίο των τεσσάρων στοιχειών”. Πρόκειται για το 2ο μέρος της τριλογίας των “βιβλίων” του.

6 χρόνια πριν

Χαμογελαστά Φέρετρα – Κλέφτες Των Αθηνών

Τα Χαμογελαστά Φέρετρα είναι ένα hip hop δίδυμο από την Αθήνα και αποτελούνται από τον Hoffman και τον DJ Ομόνοια. Έχοντας κυκλοφορήσει αρκετές δουλειές, οι “Κλέφτες Των Αθηνών” φαίνεται να είναι η πρώτη ολοκληρωμένη επίσημη κυκλοφορία του σχήματος.

6 χρόνια πριν

Τρίτος Οφθαλμός – Φάμπρικα

Η Φάμπρικα, ο νέος Solo δίσκος του Άσαρκου από τους Βήτα Πεις που όλοι περιμέναμε, είναι γεγονός. Λίγο μετά το πέρας της παρουσίασης του δίσκου στο Κύτταρο την Παρασκευή 29 Ιουνίου, η Φάμπρικα ανέβηκε στο κανάλι του Άσαρκου. Η αφίσα του Live μιλούσε για 13 μόλις κομμάτια, τελικά όμως ο δίσκος είχε πολλά περισσότερα απ’ όσα νομίζαμε.

10 χρόνια πριν

Το απόσταγμα – Κόμης Χ [Review]

Το απόσταγμα είναι ο 5ος προσωπικός δίσκος του Κόμη-Χ, 4 χρόνια μετά από την τελευταία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλεία του «ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ» ως μέλος του Family the Label τότε, σήμερα εκτός family και χωρίς κάποια εταιρία αποφάσισε να τον βγάλει μόνος του. Ο δίσκος είναι πλούσιος σε θεματολογίες υπενθυμίζοντας πως η ζωή μας είναι από μόνη της πλούσια σε αισθήματα.

10 χρόνια πριν

Σκηνοθέτης - Μη μου τους ήχους τάραττε

Από την τελευταία συνέντευξη του Σκηνοθέτη, είχα ακούσει το πολύ ενδιαφέρον "intro" και από τότε περίμενα να ακούσω και τα υπόλοιπα κομμάτια. Λίγο καιρό μετά που βγήκαν οι συμμέτοχες και διάβασα το πρώτο όνομα ομολογώ πως, όπως και πολλοί ακόμα από εμάς, ενθουσιάστηκα.

11 χρόνια πριν

Συνέντευξη Jerome

O Jerome, ένας πραγματικά Urban Soul καλλιτέχνης που παντρεύει με χαρακτηριστική ευκολία το hip-hop με την soul, funk, afro, r'n'b, reggae και latin, μιλάει μετά από 6 χρόνια και πάλι στο hiphop.gr! Αυτή τη φορά μας λέει για το νέο του project, την Movement Orchestra, την σχέση του με τον Zeraw και τις επιρροές του.

11 χρόνια πριν

Αντίποινα - Χάος και Αρμονία

Τα Αντίποινα δραστηριοποιπούνται στο χώρο του hip-hop αρκετά χρόνια τώρα. Στις αρχές του μήνα κυκλοφόρησαν την 3η δισκογραφική τους δουλειά, δωρεάν αυτή τη φορά που φέρει τον γενικότερο τίτλο "Χάος και Αρμονία". Μπορεί να υπάρξει εναλλακτικός ήχος σε μια μουσική που χαρακτηρίζεται απο εναλλακτικότητα έτσι κι αλλιώς; Αν ναι τότε σίγουρα αυτός ο δίσκος έχει πολλά να προσφέρει σε εναν ακροατή με ευρύ φάσμα ακουσμάτων.

12 χρόνια πριν

Alitiz: Mixtape Review + Ανταπόκριση από AN Club

H θεματολογία του mixtape "Αλήτικια Ζωή" είναι κυρίως αυτό που λέμε Gangsta Rap. Kάτι που στην Ελλάδα έχει παρεξηγηθεί κυρίως λόγω της μυθοπλασίας των περισσότερων MCs ως προς το τι θα πουν στα κομμάτια τους (άλλο Αμερική - άλλο Ελλάδα) κάτι που έχει κάνει τους ακροατές να θεωρούν De Facto ψεύτικα τα raps αυτά. Ο Alitiz όμως ζει στην Γερμανία, σε γειτονιά μεταναστών, και αυτό του δίνει τις επιρροές και το δικαίωμα να το κάνει με αξιοπρέπεια, όσο το επιτρέπει το θέμα τέλος πάντων.

12 χρόνια πριν

Ταφ Λάθος - Μόνο με χρώμα [Review]

Δύο χρόνια μετά την ολοκληρωμένη δουλειά του «Ήταν περίεργη κατάσταση» ο Ταφτισμένος Λάθος επιστρέφει με νέο album 8+2 κομματιών (τα δύο βρίσκονται στην χειροπιαστή έκδοση) σε δική του συγγραφή, ερμηνεία και παραγωγή, με βλέψεις για κάτι ακόμα πιο δροσερό και ενδιαφέρον.

12 χρόνια πριν

Fee (Δ.Ι.Α) & Pause87 - 4:48

«4:48» είναι ο τίτλος ενός νέου project από την ανεξάρτητη Eλληνική χιπ-χοπ σκηνή, εμπνευσμένου από έργο της Βρετανίδας συγγραφέα θεατρικών έργων Sarah Kane. Κοινωνικό-πολιτικό, abstract και βαθιά συναισθηματικό φιλοδοξεί να μας χαρίσει κάτι αυθεντικό, φρέσκο και βαθύ. Θα καταφέρει το σκοπό του;