Ανταπόκριση από το Battle Of The Year & Bounce 2018

Battle Of The Year 2018

Για 16 συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Battle of The Year Balkans & Bounce 2018 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η αγάπη του κόσμου και της νεολαίας για το streetdance επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού περισσότεροι από 1500 θεατές επισκέφθηκαν το φεστιβάλ στέλνοντας το μήνυμα ότι ο χορός στην Ελλάδα έχει δυναμικό παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του φετινού φεστιβάλ ήταν τα side events. Από Πέμπτη μέχρι το Σάββατο οι κριτές των διαγωνισμών παρέδιδαν Street Dance σεμινάρια σε αρχάριους και προχωρημένους μεταδίδοντάς τους μυστικά της πολύχρονης εμπειρίας τους. Την Παρασκευή το βράδυ έκλεισαν τα side events με το All Style battle 2 vs 2 στο Eightball Club όπου πάνω από 40 ζευγάρια διεκδίκησαν τον τίτλο με τελικούς νικητές τους Robozee & Kalli (Flying Steps) από Γερμανία.

Black Out (Greece) Show - Boty Balkans 2018

Supersonic Crew (Romania) Show - Boty Balkans 2018

Σάββατο 5 Μαΐου και όλα είναι έτοιμα για τον διπλό διαγωνισμό Battle of The Year Balkans & Bounce 2018 . Στους ατσάλινους τροχούς οι dj Just A Kid, dj Amaseme και ο dj Rawkuts. Ομάδες και κόσμος είναι συγκεντρωμένοι από πολύ νωρίς στο χώρο. Συνολικά 65 ομάδες από Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Λάρισα, Δράμα και Αθήνα παρουσιάζουν τις χορογραφίες τους ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο. Οι κριτές τις βραδιάς Poe One (USA), Vartan (Germany), Alcolil (Russia), Robozee (Germany), Alex The Cage (Belgium), Javier Madrid (USA) είχαν πολύ δύσκολο έργο λόγο του υψηλού επιπέδου των περισσότερων ομάδων.

Black Out (Greece) VS SuperSonic Crew (Romania) - Boty Balkans 2018 Final Crew Battle

Στο μεγάλο τελικό του Battle Of The Year Balkans προκρίθηκαν η Supersonic Crew από Ρουμανία εναντίον Black out από Θεσσαλονίκη . Η Black Out από Θεσσαλονίκη θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων στο παγκόσμιο Battle Of The year 2018 στη Γαλλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τη διοργάνωση του BOTY BALKANS Headoffice, ενώ παράλληλα τον τιμητικό τίτλο Best Show κατέκτησαν η Supersonic Crew. Το Kids Show κατέκτησε η ομάδα από Βουλγαρία με το όνομα The Next Crew. Στις ατομικές κατηγορίες ο bboy Onel κέρδισε το τίτλο που τον οδηγεί στην Γαλλία αλλα και επιπλέον στο Redbull BC One Last Chance Cypher. Από πλευράς γυναικών η bgirl Maggoosh από Αθηνα κατέκτησε την πρώτη θέση και στην κατηγορία έως 12 ετών ο bboy Toti από Βουλγαρία.

I.F.R.G. (THESSALONIKI) - 1ST PLACE BOUNCE 2018 ADULTS CATEGORY

Στο διαγωνισμό Bounce Streetdance Contest για την ανάδειξη της καλύτερης streetdance χορογραφίας σε διαγωνιστικό επίπεδο ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και το επίπεδο υψηλό..Καλύτερη χορογραφία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε των I.F.R.G. από Θεσσαλονίκη και ακολουθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα οι Street Warrioz από Δράμα και Shady Skills από Θεσσαλονίκη . Οι Street Warrioz όμως νίκησαν τους Sugarcubes στο Street Fighters Battle και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία. Στη μεσαία κατηγορία καλύτερη χορογραφία αναδείχθηκε των Limitless από Θεσσαλονίκη και ακολουθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα οι The Pack (Λάρισα) και Hooligang από Θεσσαλονίκη . Στην κατηγορία junior ηλικίας από 7-12 χρονών την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Ne - Re (Λάρισα), ενώ την δεύτερη και τρίτη θέση κατέκτησαν αντίστοιχα τα Youngsterakia και Youngsters Juniors από Λάρισα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και θεατές που υποστήριξαν το θεσμό του Battle Of The Year Balkans & Bounce.

Keep prepared for The Battle!
battleoftheyear.gr
bounce.com.gr

Για περισσότερες φωτογραφίες εδώ:
Battle Of The Year photos
BounceStreetDanceContest photos

Βρείτε τον εαυτό σας και τους φίλουσας και "tag-αριστείτε"