Χαμογελαστά Φέρετρα – Κλέφτες Των Αθηνών

Τα Χαμογελαστά Φέρετρα είναι ένα hip hop δίδυμο από την Αθήνα και αποτελούνται από τον Hoffman και τον DJ Ομόνοια. Έχοντας κυκλοφορήσει αρκετές δουλειές, οι “Κλέφτες Των Αθηνών” φαίνεται να είναι η πρώτη ολοκληρωμένη επίσημη κυκλοφορία του σχήματος.

O Hoffman έχει άλλα 4 προσωπικά album ενώ ο DJ Omonoia εκτός από τα τρία album του, έχει κάνει παραγωγές σε κορυφαία ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως ο Τζαμάλ, o Λεξ,ο Κανων, οι Joker/Two Face και πολλοί άλλοι.

Ο δίσκος αποτελείται από 15 ολόκληρα κομμάτια. Πρόκειται για έναν γνήσιο battle δίσκο με γαμάτες επιθετικές παραγωγές και ραπς με έξυπνους στίχους και ατάκες που ισοπεδώνουν τα πάντα και αυτό θα το καταλάβει κάποιος μόλις με το άκουσμα του πρώτου κομματιού.

Η διάρκεια των κομματιών είναι η ιδανική. Μπορείς να το ακούσεις χωρίς καμία αλλαγή, χωρίς να κουραστείς καθόλου. Το τελευταίο κομμάτι του δίσκου, που έχει τον ίδιο τίτλο με τον δίσκο, δεν ανέβηκε. Πιθανόν να κυκλοφορήσει σε video clip.

Συμμετέχουν ο Vine 95 στο έβδομο κομμάτι και ο Sego δίνοντας τρεις παραγωγές. Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον DJ Omonoia.

Κορυφαία κομμάτια του δίσκου: 1, 6, 8, 10, 14

Youtube Playlist: