Κόμης Χ/Φοίβος Δεληβοριάς - Οι δικοί μου (official video clip)

Μετά το λογοκριμένο τραγούδι του Κόμη-Χ με τίτλο “Ένας Χρόνος Μετά” σε συνεργασία με τον Γιάννη Κότσιρα, που γράφτηκε για το έγκλημα των Τεμπών, ο καλλιτέχνης επιστρέφει με ακόμη μία πολύ δυνατή συνεργασία στο νέο του κομμάτι, αυτήν την φορά με τον Φοίβο Δεληβοριά.

Μια φορά κι έναν καιρό...
Πειράζοντας το “Στου καπνού τα δαχτυλίδια” του Φοίβος Δεληβοριάς, μου βγήκε αυθόρμητα ο τελευταίος στίχος. "Οι δικοί μου ονειρεύονται πως όλοι μας ξυπνάμε".
Πήγα στο στούντιο, χωρίς να ρωτήσω τον ίδιο, και το ηχογράφησα. Θυμάμαι να κοπανιέμαι στο αμάξι εκστασιασμένος για ένα κομμάτι που, εκείνη τη στιγμή, δεν θα έβγαινε ποτέ! Αποφάσισα να του το στείλω. 'Οταν το έκανα, το έκανα με τρομερή υπερένταση. Περίμενα απάντηση αγχωμένος. Ένα άγχος το οποίο έφυγε με ένα τηλεφώνημα.
Το να παίρνεις την έγκριση ενός ανθρώπου που τον είχες σαν παιδικό ήρωα είναι μεγάλη υπόθεση. Τώρα όταν αυτός είναι διατεθειμένος να συμμετέχει ακόμα και στο βίντεο του συγκεκριμένου τραγουδιού...ε οκ.
Ο Φοίβος είναι ο ορισμός του "what you see is what you get" και αυτό είναι προς τιμήν του. Το "ευχαριστώ" είναι πολύ λίγο.
Ιδού λοιπόν, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ
Ένα τραγούδι για τη γενιά μου που όμως εύχομαι να είναι και για τις νεότερες. Ακούστε το.
Υ.Γ. Ας το λογοκρίνουν κι ΑΥΤΟ. Ποστάρω με επιφύλαξη.

Κόμης - Χ

Κόμης Χ/Φοίβος Δεληβοριάς - Οι δικοί μου (official video clip)

Στίχοι: Κόμης Χ
Μουσική: Κόμης Χ
Ερμηνεία: Κόμης Χ, Γιάννης Κότσιρας
Μίξη/Μάστερ: Σωτήρης Νούκας @Underground studios Θεσσαλονικη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Λεμονίδης