Στίχοιμα - Μηχανές σε τριπλό βινύλιο

Σε τριπλό βινύλιο τυπώθηκε το κορυφαίο άλμπουμ των Στίχοιμα - Μηχανές, που είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2010 ψηφιακά στο κανάλι των Στίχοιμα αλλά και σε CD, με τις παραγγελίες να έχουν ξεκινήσει ήδη και να αποστέλλονται προσεχώς.

Δυο λόγια από τους ίδιους:

Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία τέταρτου album των Στιχοιμα με τίτλο -Μηχανές- και την αγάπη την οποία αυτό έλαβε από το hip-hop και όχι μόνο ακροατήριο, το συγκρότημα προβαίνει στην έκδοση του σε τριπλό βινύλιο καθώς εως σήμερα ο συγκεκριμένος δίσκος έχει κυκλοφορήσει μόνο σε 500 τεμάχια σε μορφή ψηφιακού δίσκου.

Λόγω της διάρκειας του album (άνω των 70 λεπτών ) αλλά και των απαιτήσεων ως προς την ποιότητα της χάραξης η συγκεκριμένη παραγωγή χρειάστηκε να μοιραστεί στις 6 πλευρές των τριών βινυλιων . Η συσκευασία είναι τρίπτυχο ανοιγόμενο με ξεχωριστή θέση για το κάθε βινύλιο ενώ στην συσκευασία εμπεριέχεται και ψηφιακός δίσκος με όλο το Album. Ένα ακόμα σημείο ενδιαφέροντος είναι η παρουσία ενός επιπλέον track , το οποίο ηχογραφήθηκε το 2010 με σκοπό να προστεθεί στα 20 track του album και το οποίο τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ και πουθενά.

Στίχοιμα - Μηχανές vinyl long play (test press recording)

Παραγγελία Στίχοιμα - Μηχανές 3ΧLP+CD