Pindos Atletico - Συνέντευξη (ΔΕΝΤΡΙΜ Lives + Διαγωνισμός)

Με αφορμή την κυκλοφορία του καινούριου άλμπουμ των Pintos Atletico με τίτλο ΔΕΝΤΡΙΜ, ήρθαμε σε επαφή μαζί τους για να τους ρωτήσουμε 2-3 πράγματα για το ΔΕΝΤΡΙΜ, τα καλοκαιρινά lives και άλλα.

1) Γεια σας και Respect στους δυο MCs μας! Πείτε μας σε τι ψυχολογική διάθεση είστε αυτόν τον καιρό και πώς τσουλάνε οι μέρες σας;

Mpel:
Αυτόν τον καιρό όλα είναι κάπως μπερδεμένα. λίγο πριν από τις παρουσιάσεις πάντα επικρατεί ένας χαμός. Βέβαια χαιρόμαστε για το album και την ροή του. Όλα βαίνουν καλώς. Όταν θα ξεκινήσει και η περιοδεία θα είναι καλύτερα τα πράγματα

Thel:
Καλησπέρα, όσον αφορά τα πράγματα που συμβαίνουν γενικά στην κοινωνία τις τελευταίες μέρες θα πω σε περίεργη αρκετά σκεπτόμενη φαση και λίγο δυσαρεστημένος. Τώρα όσον αφορά το μουσικό κομμάτι, η ανταπόκριση του κόσμου στα streams και το πρώτο clip του δίσκου "2462" με έχει χαροποιήσει και μου έχει δώσει boost για τις επερχόμενα live και κάποιες ακόμα εκπλήξεις που ετοιμάζουμε.

2) Πείτε μου για τη γνωριμία σας. Ποια ήταν η πρώτη εντύπωση του ενός για τον άλλο;

Mpel:
Γνωριζόμαστε από μωρά παιδιά οπότε είμαστε φίλοι από τότε που δεν θυμόμαστε. Πάντα ο ένας περίμενε τον άλλον να ανεβούμε στο χωριό και να κάνουμε παρέα.

Thel:
Με κάλυψε ο Μpely απόλυτα.

3) Πότε πήρατε απόφαση ότι πρέπει να κάνετε τους Pindos Atletico; Και πώς σας ήρθε η ιδέα για το όνομα;

Mpel:
Γράφαμε μαζί συνεργαζόμαστε από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό με το ραπ οπότε κάποια στιγμή λόγο της καταγωγής μας είπαμε να του δώσουμε ένα όνομα.

Thel:
Βγήκε απλά αυθόρμητα ήταν η φυσική εξέλιξη απλά στο πώς προσεγγίζαμε αυτό που κάνουμε.

4) Ακούσαμε το νέο σας δίσκο "ΔΕΝΤΡΙΜ". Ποιο είναι το δικό σας όνειρο;

Mpel:
Να είμαστε πάντα εκεί που πρέπει να πραγματοποιείται ότι όνειρο κάνουμε. Αν δεν δεις το όνειρο αποπεράτωση δεν υπάρχει. Μακάρι να καλυτερέψουν οι ζωές μας μπορούμε να είμαστε ανεξάρτητοι και άνετοι ώστε να βγαίνει και περισσότερη μουσική.

Thel:
Δεν θα έλεγα ότι είναι ένα, αλλα σε γενικές γραμμές να δημιουργώ μουσική που με εκφράζει αλλα και να μπορώ να ζω άνετα μέσα από τη μουσική.

5) Ποιο Live περιμένετε περισσότερο; Της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης;

Mpel:
Και τα δύο. Στοίχημα είναι. Η κάθε πόλη έχει την χάρη της. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Thel:
Αρχικά περιμένω το πρώτο που θα ξεκινήσει το κεφάλαιο ΔΕΝΤΡΙΜ αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω, το καθένα έχει και τις ιδιαιτερότητες του.

6) Υπάρχει “ταβάνι” στους στόχους του συγκροτήματος;

Mpel:
Όχι, και γενικά στις ζωές μας. Sky is the limit.

Thel:
Το μόνο ταβάνι σε αυτό που κάνουμε είναι αυτό που υπάρχει πάνω από τα κεφάλια μας στο studio.

7) Πώς βλέπετε του Pindos Atletico σε 10 χρόνια;

Mpel:
Ελπίζω να μπορούμε να κάνουμε ακόμη μουσική και να διευθύνουμε από τρεις business.

Thel:
Θα ήθελα να βλέπω το μέλλον, αλλά σε φάση τα επόμενα δύο τρία χρόνια. Σίγουρα υγιείς και να μπορούμε να κάνουμε μουσικά πράγματα, που μας αρέσουν και διασκεδάζουμε και σίγουρα να ασχολουμαι με αυτό, είτε σαν ράπερ, είτε έχοντας κάποιο άλλο "πόστο".

Playlist ΔΕΝΤΡΙΜ

Το hiphop.gr εξασφάλισε 2 διπλές προσκλήσεις για τα lives ΔΕΝΤΡΙΜ.

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να μπείτε στο πρόφιλ μας στο instagram και να ακολουθήσετε τα βήματα.

HipHopGR_Official instagram profile