N.O.E. εnNOEiται - 4LIFE (LP)

Νέο άλμπουμ από τον N.O.E. (εnNOEiται) με τίτλο "4LIFE", με αφορμή τα 17 και κάτι χρόνια στη Ραπ Μουσική Πορεία, αλλά και τα 29α γενέθλιά του στις 8/7 ο Ν.Ο.Ε. γιορτάζει μια μέρα πρίν (7/7/17) με το 17ο CD του και ταυτόχρονα το 4ο νέο του άλμπουμ «4LIFE», ένα άλμπουμ αφιερωμένο στον Έρωτα και την Αγάπη που έχει για αυτή τη Μουσική μέσω του Νοήματος, του Οράματος, της Εξέλιξης, της σκληρής δουλειάς, της εμπειρίας και της γνώσης, περιγράφωντας αληθινά βιώματα και καταστάσεις, δίνοντας παραδείγματα στυλ και ικανοτήτων πάνω στην Τέχνη της Ρίμας και της Εκτέλεσης στο Μικρόφωνο, αποδεικνύοντας ότι είναι στη Κορυφή της Ελληνικής Χιπ Χοπ Μουσικής Σκηνής.

Τον N.O.E. τον διακρίνει μία μοναδικότητα στη γραφή, την ερμηνεία, τη σύνθεση, μα πάνω από όλα την οπτική του. Είναι αποδεκτό από όλους ότι είναι μία "σχολή" μόνος του. Με αυτήν την ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητα, που δεν εντάσσεται εύκολα σε νόρμες, μας παρουσιάζει τον νέο του δίσκο με τίτλο «4LIFE».

Ο δίσκος έχει ρόη και ακούγεται ευχάριστα απο την αρχή μέχρι το τέλος. Ένα άλμπουμ που φέρνει αισιοδοξία, είναι ξεσηκωτικό, περνόντας θετικά μηνύματα.

12 τραγούδια με ισχυρά ερεθίσματα και αφορμές που μας ταξιδεύουν στο παρελθόν,στο παρών αλλά και στο Μέλλον.

Στον δίσκο συμμετέχουν η Μαρία Δημότσις(Mary D) και η Natasha Kay. Τους στίχους υπογράφει ο Ν.Ο.Ε. ενώ τις Μουσικές παραγώγές ο Dj Tyler,o Gio Melody.o Low P,o L Professor,η Αφροδίτη Στρατή και ο Mellohead.

Ηχογράφηση – μίξη-mastering: L Professor(SuBass Studio)

Επιμέλεια Παραγωγής: N.O.E.

Τo "4LIFE" κυκλοφορεί... Καλή ακρόαση!

Ο δίσκος είναι διαθέσιμος στο Youtube για ακρόαση και σύντομα ψηφιακά και σε όλα τα δισκοπωλεία προς πώληση. iTunes, Google Play, Spotify, Apple Music, Deezer.

Tracklist:

 1. Οπου θέλεις πάμε (Intro)
 2. Μέλλον
 3. Όχι πια
 4. Ying Yang 2
 5. NASA
 6. Κορυφή
 7. Ιντερλούδιο
 8. Έρωτας
 9. Αγάπες feat. Mary D
 10. Μου αρέσεις πολύ
 11. Από μικρός
 12. 4Life (Outro)

NOE - 4LIFE (LP) Youtube Playlist:

N.O.E. - 'Ερωτας (Animation Video Teaser)