Συνέντευξη MC Yinka

Με αφορμή την παρουσίαση δίσκου του την Παρασκευή 19 Μαϊου στο MODU, o Mc Yinka μας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Μας μίλησε για τον δίσκο του "Από τη σκιά της πόλης", για την συναυλία που θα κάνει και για την κατάσταση της χώρας, ενώ σύγκρινε την σημερινή σκηνή της χιπ χοπ με την αντίστοιχη που συνάντησε όταν ξεκινούσε.

MC Yinka Interview 2017

Παρουσίαση "Από τη σκιά της πόλης"

Στις 19 Μάη ο MC Yinka θα βρεθεί στη σκηνή του MODU (μετρό Μεταξουργείο) για να παρουσιάσει τον τελευταίο του δίσκο "Από τη σκιά της πόλης". Ένας δίσκος ο οποίος δέχτηκε πολύ καλές κριτικές για τον βιωματικό του χαρακτήρα αλλά και για την κοινωνικοπολιτική του προσέγγιση.
Έχει πλαισιωθεί οπτικά ως τώρα από έξι βιντεοκλίπ τα οποία πραγματεύονται θέματα όπως η μετανάστευση,η προσφυγική κρίση,ο έρωτας,η συντροφικότητα, η άλλη πλευρά μιας μητρόπολης και η πορεία και ο ορισμός ενός καλλιτέχνη.
Στην σκηνή μαζί του θα βρεθούν καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο δίσκο όπως ο Explicit ,ο ΔΠΘ aka το Μαύρο Λούκι, ο Παράξενος, ο ταλαντούχος παραγωγός Yegor Cergei που ανέλαβε την μουσική επιμέλεια του δίσκου και μόλις έχει κυκλοφορήσει ένα νέο φανταστικό άλμπουμ "The invisible mc"από το οποίο θα μας παρουσιάσει κάποια κομμάτια,το ιδιαίτερο group Psyclinic Tactix,η μπάντα του Yinka the Fuzics για μια γεύση από φυσικό ήχο,o Dj Booker που θα βρίσκεται στα πικάπ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και ο Santoner Rpz που έχει αναλάβει το intro και το outro της βραδιάς.

  • Είσοδος: 7€
  • Πόρτες ανοίγουν 21:00
  • MODU Κολονού 76, Αθήνα
  • Facebook Event