Λεγεώνα - '97 Ft. Dj ALX

Η Λεγεώνα ξαναχτυπά για τρίτη φορά με το τρίτο κατά σειρά videoclip από το δίσκο και αυτή τη φορά δεν είναι άλλο από το ομώνυμο “97”.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο DJ Alx (TXC, ZN, Ηχοκρατορία) γεγονός που προσδίδει μια ιδιαίτερη νότα στο clip μιας και εκείνος σκηνοθέτησε περί το 1997 όλα σχεδόν τα videoclips τους όπως το «Στην Αθήνα» του Τάκι Τσαν & το «Νεοέλληνα Άκου» των Άλφα Γάμα. Επί τούτου έγιναν γυρίσματα για το «97» σε ίδια spots όπως Καλλιμάρμαρο, Κυψέλη & Μοναστηράκι με τη συμμετοχή του κοινού!

Επίσης οι MCs ερμηνεύουν τους στίχους τους σε σημεία της Αθήνας που έχουν συναισθηματική αξία για αυτούς όπως ο Ισορροπιστής στον Ταύρο εκεί όπου ράπαρε στο Videoclip των Νέβμα «ξεχασμένοι ήρωες στα χρόνια της μιζέριας» το οποίο είχε σκηνοθετήσει πάλι ο Dj Alx! Ή όπως ο Tns & ο Taraxias στα στενά της Κυψέλης όπου μεγάλωσαν.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ένα συγκινησιακό Flashback στα χρυσά χρόνια του Ελληνικού Hip Hop τότε που όλα ήταν αγνά και αληθινά.
Η μουσική παραγωγή είναι του Phaser.

Το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του παλιού αυθεντικού hip hop & ίσως είναι το πιο αντιπροσωπευτικό απτό δίσκο Λεγεώνα «97».

Legeona - '97 Ft. Dj ALX