Λεγεώνα - '97

Παρασκευή 13/4/2018 κυκλοφόρησε το νέο Album της Λεγεώνας με τίτλο «97» με 16 ολοκαίνουργια κομμάτια. Η Λεγεώνα των παλιών απαρτίζεται από τους ΤNS, Τάκι Τσαν, Ταραξία και Ισορροπιστή οι οποίοι αποτελούν τους πρεσβευτές της παλιάς σχολής του Hip Hop στην Ελλαδα.

Οι 4 αυτοί χαρισματικοί MCs ξεκίνησαν τη δεκαετία του '90 την καριέρα τους και ήταν μέλη ιστορικών συγκροτημάτων της σκηνής όπως Ζωντανοί Νεκροί, Άγνωστοι Γνωστοί, Νέβμα, Suffix και Goin Through.

Ο δίσκος εμπεριέχει παραγωγές των Dj Rico, Dj S, Gus, Chico, Lsone Whoelse, Phaser Heartless, Άρχοντας beats και blend Mishkin. Scratch κανουν o Dj Alx και ο Dj 'S'. Ενώ ξεχωρίζει η καινοτόμα συνεργασία με τον Μάρκο Κούμαρη από τους Locomondo στο ''Αυτα που εχουμε ζήσει''.

Οι ηχογραφήσεις και οι μιξεις έγιναν στο Soundsecret Studio στην Αθήνα. Η δημιουργία της Λεγεώνας δινει ενα μήνυμα ελπίδας και ενότητας. Στις 4 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Live παρουσίαση του δίσκου στο Tramp στο Γκάζι στην Αθήνα και θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη καθώς και αλλες πόλεις στα πλαίσια του Legeona Tour.

Tracklist:

 1. Intro
 2. '97 Ft. Dj ALX
 3. Bizna
 4. Εσείς οι νέοι (SKIT)
 5. Δεν θα μάθεις ποτέ
 6. Όλοι περιμένουνε
 7. Λεγεώνα (Skit)
 8. Λεγεώνα Για Να Ακούς
 9. Πρόσεχε
 10. Αν δεν υπήρχαμε εμείς
 11. Πές την Αλήθεια
 12. Αθήνα η πόλη Ft. Dj "S"
 13. Για αυτά που έχουμε ζήσει Ft. LOCOMONDO
 14. Party (Skit)
 15. Party
 16. Αγάπη

Λεγεώνα - '97 YouTube Playlist:

Τα video clips που έχουν κυκλοφορήσει:

Πες την Αλήθεια

Αν δεν υπήρχαμε εμείς