Αυτόνομο Αγκάθι - Στο κέντρο του κόσμου

Το Αυτόνομο Αγκάθι παρουσιάζει το νέο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Στο κέντρο του κόσμου”. Το Αυτόνομο Αγκάθι, μέλος του Underground σχήματος Κύκνειο Άσμα και της ομάδας Hit ‘N’ Rap, είναι ενεργός πάνω από 20 χρόνια με πολυάριθμες κυκλοφορίες και Lives στο ιστορικό του. Πλέον ως μέλος της Bashment Records συνεχίζει τόσα χρόνια μετά να βγάζει νέο υλικό διατηρώντας το δικό του ξεχωριστό στυλ.

Το Αυτόνομο Αγκάθι στέλνει μέσα από το κέντρο του κόσμου τις ανησυχίες και τα συναισθήματα του σε ένα πολύ πράο, χαλαρό και ταυτόχρονα μελαγχολικό κλίμα περιγράφοντας αυτά που τον απασχολούν αλλά και τις διάφορες οπτικές γωνίες που έχει η ζωή. 10 κομμάτια που θα μας βάλουν σε σκέψεις αλλά και σε ένα ταξίδι στο παρελθόν, τα λάθη και τους δικούς μας προβληματισμούς και δυσκολίες.

Το κέντρο του κόσμου αποτελείται από 10 γεμάτα και ολόφρεσκα κομμάτια χωρίς Intro και Οutro ή κάποιο Instrumental/Interlude. Στις συμμετοχές ακούμε τους Πρόθυμος Αλλαγής, Soulnek στο κομμάτι Νέος Ορίζοντας, τον Οξύνους στο κομμάτι Τα Όνειρά Μας και τον Ταφ Λάθος στο τελευταίο κομμάτι του δίσκου.

Αυτόνομο Αγκάθι - Στο κέντρο του κόσμου