Σκηνοθέτης - Ωμολογία

Με τον τίτλο Ωμολογία κυκλοφορεί η τέταρτη προσωπική δουλειά του Σκηνοθέτη που αυτή την φορά έχοντας επετειακό χαρακτήρα περιέχει εκτός από τον νέο του δίσκο και ένα DVD, ένα βιβλίο και μια αφίσα. Με αφορμή λοιπόν τα 30 χρόνια ενασχόλησης του με την μουσική ο δίσκος επιχειρεί μια επιστροφή στο ηχόχρωμα και την αισθητική του “Σε άλλη διάσταση” ενώ το DVD περιέχει αρχειακό υλικό των FF.C που ξεκινάει από την πρώτη επίσημη εμφάνιση του συγκροτήματος σε μαγαζί το 1989.

Στο βιβλίο περιγράφεται η ιστορία του συγκροτήματος ξεκινώντας από την πρώτη επαφή με το hip-hop μέσω του breakdance το 1984 ως και την αποχώρηση του Ρυθμοδαμαστή το 2005 και συνοδεύεται από σπάνιο και ακυκλοφόρητο φωτογραφικό υλικό εκείνης της περιόδου καθώς και από μηνύματα από τον κόσμο που στήριξε το συγκρότημα σε όλη την διάρκεια της πορείας του. Έτσι με αυτή την κυκλοφορία που συνδυάζει το παρόν με το παρελθόν κλείνει για πάντα ο κύκλος των FF.C καθώς αποτελεί την τελευταία κυκλοφορία που έχει να κάνει με το συγκρότημα.

Σκηνοθέτης - Teaser Ωμολογία

Σκηνοθέτης - Στην νέα τάξη πραγμάτων

Ο δίσκος ανεβαίνει σιγά-σιγά στο κανάλι του σκηνοθέτη στο youtube.

Για όποιον ενδιαφέρεται να παραγγείλει το πακέτο Ωμολογία (CD, DVD, βιβλίο) μπορεί να επικοινωνήσει με τον Σκηνοθέτη στην επίσημη σελίδα του στο facebook .