23 μέρες πριν

Μιθριδάτης live στο Faust, 4 Μαΐου + Διαγωνισμός

Ο Μιθριδάτης ξανά ζωντανά, στη σκηνή του πολυχώρου τέχνης “Faust”. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μάρτυρες, ακόμα μίας πετυχημένης και ιδιαίτερης βραδιάς, την Πέμπτη 4 Μαΐου, σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα… που δεν επιτρέπεται να χάσετε!

23 μέρες πριν

Battle Of The Year Balkans (Θεσσαλονίκη) + Διαγωνισμός

Το Battle of The Year Balkans γιορτάζει 15 χρόνια ζωής στην Ελλάδα! Το 2ήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) χωρητικότητας 1200 θεατών.

ένας μήνας πριν

Breakin' Bad Festival 2017 (Updated: Νικητές διαγωνισμού)

To 2015 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Breakin’ Bad, ένα underground festival χορού με τη μορφή διαγωνισμού, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δύο κατηγορίες χορού, 250 συμμετέχοντες που χόρεψαν με την καρδιά τους και πάλεψαν για την πρώτη θέση και περισσότεροι από 700 θεατές παρακολούθησαν τα battles! Δύο χρόνια μετά, το Breakin’ Bad επανέρχεται για να κάνει τους χορευτές να ιδρώσουν και να αναδείξει τον καλύτερο!

2 μήνες πριν

Hip-Hop International Greece 2017

Έπειτα από την περσινή τεράστια επιτυχία, όπου το Φεστιβάλ ήταν sold out, το γραφείο του BOTY Balkans Headoffice έχει την τιμή να διοργανώσει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα τον προκριματικό του κορυφαίου διαγωνισμού HipHop χορογραφίας με τίτλο Hiphop International Greece 2016.

2 μήνες πριν

Solmeister x Yoda Priest live στη Θεσσαλονίκη [18 Μαρτίου]

Βιώματα, μούσες, απουσίες, φόβοι, ανασφάλειες και αδαμιαία στιχουργική. Αυτά χαρακτηρίζουν τους δύο MCs, που συνδυάζουν την αγωνία και την περιγραφικότητα της μουσικής του Sol με τον ωμό ρεαλισμό και την ποίηση του Yoda. Πλάτη με πλάτη και φωνή με φωνή μας παρουσιάζουν τον νέο δίσκο του Solmeister που τιτλοφορείται "Cool Kids Never Die", και μας εξιστορούν μουσικά την πορεία ως το ανολοκλήρωτο ακόμα "Κυνήγι της Μούσας" του Yoda Priest.

3 μήνες πριν

Μιθριδάτης live στο Faust [02 Μαρτίου] + Διαγωνισμός

Ο Μιθριδάτης επιστρέφει στη σκηνή δυναμικά, στον πολυχώρο τέχνης “Faust”. Η κυκλοφορία του καινούργιου του κομματιού Γλυκιά Ολντ’Σκουλιά συνδυάζεται με μια ιδιαίτερη ζωντανή εμφάνιση, την Πέμπτη 2 Μαρτίου, σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που δεν… επιτρέπεται να χάσετε!

4 μήνες πριν

CineDoc Kids + Beatbox για παιδιά!

Τον Φεβρουάριο ανοίγει αυλαία το CineDoc Kids, με ένα διήμερο αφιέρωμα για παιδιά και νεόυς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 11 & 12 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο του διημέρου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, φιλοξενείται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox 2017 για παιδιά ως 18 ετών, σε συνεργασία με το Beatbox Greece.

4 μήνες πριν

Battle of the Best Athens 2017

Το Battle Of The Best Athens 2017 γιορτάζει 11 χρόνια ζωής και επιστρέφει για να βραβεύσει τους καλύτερους. Το Φεστιβάλ για το 2017 επιστρέφει full ανανεωμένο, και με πολλές καινοτομίες. Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ είναι το Αεριοφυλάκιο 1- Αμφιθέατρο, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (είσοδος από Πειραιώς).

4 μήνες πριν

Ασχολείσαι με το human beatbox και είσαι μέχρι 18 ετών; Δείξε τι αξίζεις.

Στα πλαίσια του διημέρου φεστιβάλ CineDoc Kids, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα φιλοξενηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox 2017 για παιδιά έως 18 ετών, σε συνεργασία με το *Beatbox Greece και συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα και το κυριότερο, ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

4 μήνες πριν

20 Χρόνια ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ στο An Club

Ο Τάκι Τσαν μαζί με τον DJ ALX γιορτάζει τα 20 χρόνια καριέρας του στον χώρο με ένα επετειακό live εφ' όλης της ύλης.

Ο Τυμβωρύχος, Το Παιδί Θαύμα η κατά κόσμον Τάκι Τσαν, Ο δημιουργός των ΖΝ... Ο άνθρωπος πίσω από το Ρίμα για Χρήμα 1 και 2 είναι ακόμα ζωντανός... 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ!