Είδηση, μία μέρα πριν

Θύτης - Εδώ πεθαίνεις

Ο Θύτης επανέρχεται δυναμικά με ένα νέο κομμάτι και μιλάει για το μίσος που εξαπλώνεται στην πόλη. Δεν ήρθε για να αφυπνίσει κανέναν αλλά για να απεικονίσει τι συμβαίνει και θέλοντας ή μη να μας προβληματίσει βαθιά.

Είδηση, 2 μέρες πριν

Ισορροπιστής x Sparky T - Τ' όνειρο κυνηγώ

Η μουσική είναι ένα ατελείωτο ταξίδι για τον Ισορροπιστή και αυτή τη φορά έκανε στάση στην γενέτειρα της hip-hop κουλτούρας, τη Νέα Υόρκη. Ένα video γεμάτο παραστάσεις, στιγμές και εικόνες που αποτελούσαν πάντα το όνειρο του Νικόλα. Στις γειτονιές του Queens, του Harlem, του Bronx και του Brooklyn ένιωσε ξανά σαν παιδί που κυνηγάει ακόμα το όνειρο του.

Είδηση, 2 μέρες πριν

Επίλεκτοι - Πάρε

Νέο EP από τους Επίλεκτους με τίτλο Πάρε. Είναι το 3ο κατά σειρά άλμπουμ του συγκροτήματος. Το οποίο αποτελείται από 6 κομμάτια.

Είδηση, 3 μέρες πριν

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ - Γλυκιά Ολντ'Σκουλιά

Νέο κομμάτι από τον Μιθριδάτη (Ημισκούμπρια) με τίτλο Γλυκιά Ολντ'Σκουλιά. Σε μουσική του Γεράσιμου Λαβράνου (1935 – 2015). Το beat είναι από τον DJ Tyler και τα scratches από τον DJ "S". Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του Sherif Francis με vintage σκηνικό που θυμίζει παλιά Ελληνική ταινία.

Είδηση, 3 μέρες πριν

Andri J - Πριν την αφύπνιση

Ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Univers, ο Andri J, έχοντας στο βιογραφικό του αρκετές κυκλοφορίες (4) με τους Univers, έχοντας συνεργαστεί και εμφανιστεί σε Lives, με πολλούς καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής (Anser, Eversor, JK One, DJ Wheel M, Ghetto Rock κ.α.) μας παρουσίασε το καλοκαίρι του 2016, τη πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο THE ANDRIGROUND.

Είδηση, 8 μέρες πριν

Μάρθα & Νίκι και Χάρτινες Πτήσεις + Διαγωνισμός

Η ταινία Μάρθα & Νίκι διηγείται την ιστορία των δυο κοριτσιών που το 2010 έλαβαν μέρος στο μεγαλύτερο διεθνές πρωτάθλημα Street Dance στο Παρίσι. Ήταν η πρώτη φορά που δυο κοπέλες έγιναν παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο hip hop κατακτώντας το ανδρικό άβατο.

Μουσική, 8 μέρες πριν

Iso XL - Liber arenae

Liber arenae είναι το 3ο προσωπικό άλμπουμ του Iso XL μέλους της Φιλικής Εταιρίας. Ο δίσκος περιέχει 13 κομμάτια. Έχει συνεργασίες με τους: Dogmother, Obnoksious Kas, Big Shine, Ruler D, Constantine the G, Φύση Άρρωστη, Alexander Pertsinidis, ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ και Διπρόσωπος.

Συνέντευξη, 17 μέρες πριν

Συνέντευξη LAVA

Το hiphop.gr συναντήθηκε με τον LAVA και είπαμε να κάνουμε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Event, 17 μέρες πριν

CineDoc Kids + Beatbox για παιδιά!

Τον Φεβρουάριο ανοίγει αυλαία το CineDoc Kids, με ένα διήμερο αφιέρωμα για παιδιά και νεόυς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 11 & 12 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο του διημέρου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, φιλοξενείται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox 2017 για παιδιά ως 18 ετών, σε συνεργασία με το Beatbox Greece.

Ανταπόκριση, ένας μήνας πριν

Ανταπόκριση από τα 20 χρόνια Τακι Τσαν

20 χρόνια Τακι Τσαν. 2 γεμάτες δεκαετίες για έναν από τους πιο σημαντικούς rappers της χώρας. Για την πρώτη, δεν έχω να πω πολλά μιας και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου δεν την έζησα. Στην δεύτερη ωστόσο είχα το προνόμιο να βιώσω πολλές εμπειρίες, οι οποίες με έκαναν να αγαπήσω τόσο την ραπ μουσική και μου θυμίζουν τις ρομαντικές εποχές της.