Είδηση, μία μέρα πριν

Κόμης Χ - Μαζί

Νέο κομμάτι από τον Κόμη-Χ με τίτλο Μαζί, βασισμένο πάνω σε αληθινή ιστορία, με θέμα όλα τα ρομαντικά αισθήματα που νιώθει για το ταίρι του, τις χαριτωμένες καθημερινές συνήθειες μαζί του, τα οποία καταλήγουν σε πρόταση γάμου.

Event, μία μέρα πριν

Δημήτρης Μεντζέλος & Donald D - Παρουσίαση νέας συνεργασίας

Ο Δημήτρης Μεντζέλος a.k.a. Delta Mee MC από τα Ημισκούμπρια και της rock μπάντας Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn συναντά τον παγκόσμιας κλάσης θρυλικό MC Donald D από το Bronx και μέλος της ομάδας The Rhyme Syndicate του Ice-T, σε ένα κομμάτι με Rap και Rock επιρροές. Η μοναδική αυτή συνεργασία βγάζει το ελληνικό hip hop εκτός συνόρων με κοινή γλώσσα την μουσική.

Συνέντευξη, 10 μέρες πριν

Συνέντευξη MC Yinka

Με αφορμή την παρουσίαση δίσκου του την Παρασκευή 19 Μαϊου στο MODU, o Mc Yinka μας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη. Μας μίλησε για τον δίσκο του "Από τη σκιά της πόλης", για την συναυλία που θα κάνει και για την κατάσταση της χώρας, ενώ σύγκρινε την σημερινή σκηνή της χιπ χοπ με την αντίστοιχη που συνάντησε όταν ξεκινούσε.

Ξένο hip-hop, 10 μέρες πριν

O Nelly επιστρέφει με νέο τραγούδι

Μετά από απουσία δύο ετών από τα μουσικά δρώμενα, ο Nelly επέστρεψε στα μέσα Μαρτίου με το single «Sounds Good to Me» όπου για μια ακόμη φορά φανερώνει την αγάπη του για την country.

Είδηση, 13 μέρες πριν

Goin' Through - Καληνύχτα Ελλάδα (White and Blue)

11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Καλημέρα Ελλάδα, οι Goin' Through κυκλοφορούν την συνέχεια του κομματιού τους, σε 2 εκδοχές με τίτλο Καληνύχτα Ελλάδα. Η μία εκδοχή λέγεται Virgin White Version και η άλλη Porn Blue Version.

Είδηση, 24 μέρες πριν

Φονικά Ένστικτα - Φλόγα Ελευθερίας

To Φλόγα Ελευθερίας είναι η πρώτη επίσημη δουλειά μας και είναι τα βιώματά μας, οι απόψεις μας και παράλληλα η ταυτότητά μας. Οι ηχογραφήσεις έγιναν το καλοκαίρι του 2016 στα DopeBeat-Recstudios από τον Κraze όπως και οι μίξεις αργότερα. Το master το ανέλαβε ο Ανάρχων the Don [Bounce 'n' Ouch]. Στο LP συμμετέχει η Βάνα Κατσιούρη. Το εξώφυλλο του LP σχεδίασε ο Τέο Δμφ-DellosTattoo.

Event, 25 μέρες πριν

Μιθριδάτης live στο Faust, 4 Μαΐου + Διαγωνισμός

Ο Μιθριδάτης ξανά ζωντανά, στη σκηνή του πολυχώρου τέχνης “Faust”. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μάρτυρες, ακόμα μίας πετυχημένης και ιδιαίτερης βραδιάς, την Πέμπτη 4 Μαΐου, σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα… που δεν επιτρέπεται να χάσετε!

Event, 25 μέρες πριν

Battle Of The Year Balkans (Θεσσαλονίκη) + Διαγωνισμός

Το Battle of The Year Balkans γιορτάζει 15 χρόνια ζωής στην Ελλάδα! Το 2ήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) χωρητικότητας 1200 θεατών.

Event, ένας μήνας πριν

Breakin' Bad Festival 2017 (Updated: Νικητές διαγωνισμού)

To 2015 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Breakin’ Bad, ένα underground festival χορού με τη μορφή διαγωνισμού, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δύο κατηγορίες χορού, 250 συμμετέχοντες που χόρεψαν με την καρδιά τους και πάλεψαν για την πρώτη θέση και περισσότεροι από 700 θεατές παρακολούθησαν τα battles! Δύο χρόνια μετά, το Breakin’ Bad επανέρχεται για να κάνει τους χορευτές να ιδρώσουν και να αναδείξει τον καλύτερο!

Ανταπόκριση, ένας μήνας πριν

Hip-Hop International Greece

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές ανατροπές, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Hip-Hop International Greece για 8η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος για πρώτη φορά η νικητήρια ομάδα δεν είναι ούτε από την Θεσσαλονίκη (6 φορές), ούτε από την Αθήνα (1 φορά), αλλά είναι από την Λάρισα.