Event, 23 μέρες πριν

Solmeister x Yoda Priest LIVE στο MODU, 30 Ιουνίου

Ο Solmeister και ο Yoda Priest, εγκλωβισμένοι στο χάρτινο βασίλειο, στοιχειωμένοι απ' τα φαντάσματα του παρελθόντος, χαράζουν τη δική τους πορεία προς το φως, μουτζουρώνοντας το τετράδιο και το νου, με στίχους που γίνανε συνθήματα. Πλάτη με πλάτη και φωνή με φωνή, η επανάσταση που ξεκίνησε από την αιώνια εφηβεία του "Cool Kids Never Die" και η αναζήτηση της έμπνευσης που χαρακτηρίζει το ανολοκλήρωτο ακόμα "Κυνήγι της Μούσας", πεμπτουσιώνονται την Παρασκευή 30 Ιουνίου στη σκηνή του MODU.

Event, ένας μήνας πριν

Battle Of The Best Armenistis 2017 (29,30 Ιουν. & 1,2 Ιουλ.)

Το Battle Of The Best γιορτάζει 13 χρόνια ζωής. Με έδρα την Θεσσαλονίκη, κάθε χρόνο βραβεύει τους καλύτερους χορευτές StreetDance και τους δίνει την μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Πέρα του διαγωνιστικού προφίλ, το Battle Of The Best είναι πάνω από όλα μία γιορτή όπου όλοι οι επισκέπτες και συμμετέχοντες έρχονται για να εκφράσουν την θετική τους ενέργεια και δημιουργικότητα.

Είδηση, ένας μήνας πριν

Knighty Eno - Σε ένα δευτερόλεπτο

Το τραγούδι "Σε ένα δευτερόλεπτο" του Knighty Eno αποτελεί την πρώτη του κοινοποιημένη δουλειά στο ευρύ κοινό. Ο Knighty Eno, Φίλιππος Καμπούρογλου, μετρώντας περίπου μια σιωπηλή 10ετία ατομικής ενασχόλησης με το ραπ, καταγράφοντας και αποτυπώνοντας συνεχώς στη διάρκεια αυτών των χρόνων συναισθήματα, συλλογισμούς και ιδέες του, πραγματοποιεί την πρώτη γνωριμία του με το κοινό μέσω ενός συναισθηματικά έντονου τραγουδιού που γεννά νοσταλγικές εικόνες.

Ξένο hip-hop, ένας μήνας πριν

Ο Ice Cube στην Walk of Fame

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου ο Ice Cube, Rapper και ιδρυτικό μέλος των N.W.A. , ηθοποιός, μουσικός παραγωγός και παραγωγός ταινιών, σήμερα σε ηλικία 47 χρονών, έγινε ο 6ος κατά σειρά Rapper που απέκτησε το δικό του αστέρι στην Hollywood Walk of Fame.

Είδηση, ένας μήνας πριν

OMINUS X JUANITO X REZZ - Δε θέλω (official music video)

Το ελληνικό reggaeton είναι εδώ και κάνει πανικό με τον ερχομό του ολοκαίνουργιο e-single του Ominus με τίτλο ‘’Δε Θέλω’’ σε συνεργασία με τον Juanito & τον Rezz και μουσική παραγωγή του Σπύρου Μεταξά(X-Nigma)!

Είδηση, ένας μήνας πριν

JK One - Κάψε το υπόγειο

Κάψε το υπόγειο ονομάζεται το νέο κομμάτι του JK One "παρέα" με τους Andri J, SoulNek, Gospel, KinGorilla8, JK One, Sifu VERSUS & Dj Wheel M.

Ανταπόκριση, ένας μήνας πριν

BATTLE OF THE YEAR BALKANS & BOUNCE 2017 (ανταπόκριση)

Για 15 συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Battle of The Year Balkans & Bounce 2017 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του φετινού φεστιβάλ ήταν τα side events. Από Παρασκευή μέχρι Κυριακή οι κριτές των διαγωνισμών παρέδιδαν Street Dance σεμινάρια σε αρχάριους και προχωρημένους μεταδίδοντας τους μυστικά τις πολύχρονης εμπειρίας τους.

Είδηση, ένας μήνας πριν

Σέξπυρ & Μαύρος Ήλος - Επίπεδη Γη

Όλη η αλήθεια σε ένα video. Τι μας κρύβουν; Γιατί τα αεροπλάνα δε φτάνουν απευθείας στον προορισμό τους; Ποια είναι η σημαία των Ηνωμένων Εθνών; Γιατί όλες οι φωτογραφίες της Γης δεν είναι ίδιες; Γιατί οι χάρτες όλοι είναι ορθογώνιοι; Γιατί οι φακοί ευρυγώνιοι; Γιατί το τραγούδι αυτό να λέει πάντα σε αγαπώ;;... και άλλα τέτοια.. Απολαύστε ανεύθυνα!

Event, ένας μήνας πριν

Μιθριδάτης live στο Faust, 16 Ιουνίου

Ο Μιθριδάτης ξανά ζωντανά, στη σκηνή του πολυχώρου τέχνης “Faust”. Σας προσκαλούμε όλους, στο τελευταίο Live του Faust πριν “αποχαιρετίσει” για το καλοκαίρι και το τελευταίο Live του Μιθριδάτη στην Αθήνα, για την καλοκαιρινή σεζόν. Σας περιμένουμε να γίνετε μάρτυρες, ακόμα μίας πετυχημένης και ιδιαίτερης βραδιάς, την Παρασκευή 16 Ιουνίου, σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα… που αν το χάσατε, πρέπει να το ζήσετε και αν το ζήσατε, πρέπει να το χορτάσετε!

Είδηση, 2 μήνες πριν

Κόμης Χ - Μαζί

Νέο κομμάτι από τον Κόμη-Χ με τίτλο Μαζί, βασισμένο πάνω σε αληθινή ιστορία, με θέμα όλα τα ρομαντικά αισθήματα που νιώθει για το ταίρι του, τις χαριτωμένες καθημερινές συνήθειες μαζί του, τα οποία καταλήγουν σε πρόταση γάμου.