6 μέρες πριν

Iso XL - Liber arenae

Liber arenae είναι το 3ο προσωπικό άλμπουμ του Iso XL μέλους της Φιλικής Εταιρίας. Ο δίσκος περιέχει 13 κομμάτια. Έχει συνεργασίες με τους: Dogmother, Obnoksious Kas, Big Shine, Ruler D, Constantine the G, Φύση Άρρωστη, Alexander Pertsinidis, ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ και Διπρόσωπος.

ένας μήνας πριν

12oς Πίθηκος - Ό,τι έχει μείνει

“Mη ξεχάσεις ποτέ, πως όσο είμαστε υγιείς και στεκόμαστε στα πόδια μας σε μια σκληρή και δύσκολη καθημερινότητα, ο προσωπικός αγώνας του καθενός από εμάς συνεχίζεται! Για ότι αξίζει να είμαστε ακόμα εδώ και για ότι παλεύουμε.Για τις αξίες μας, τις αρχές μας, την επιβίωση μας και για τους ανθρώπους που αγαπάμε!” Με αυτά τα λόγια μας παρουσιάζει ο 12ος Πίθηκος το νέο του κομμάτι με τίτλο Ότι έχει μείνει που συνοδεύεται με One take Video.

ένας μήνας πριν

High Fever - Ένα παιδί που έχει όνειρα

Ο High Fever των BlackOut έβγαλε την νέα του προσωπική δουλειά με τίτλο Ένα παιδί που είχε όνειρα. Περιέχει 17 κομμάτια, με μουσικές παραγωγές από τους : Frankie Yale, Emil Lonam, Dj Micro, Nebo, Phaser, Shadow Knight(BlackOut), UrHoodBo και George R Gaitanos. Επίσης μέσα στις παραγωγές υπάρχουν φυσικά όργανα όπως μπάσο, τύμπανα, κιθάρα. Τα scratch είναι από τον Dj Mode.

3 μήνες πριν

Στιχοπλόκος & Σκιαμάχος - Κανένα Μήνυμα EP

Το νέο EP του Σκιαμάχου και του Στιχοπλόκου με τίτλο "Κανένα Μήνυμα" είναι εδώ! Το "Κανένα Μήνυμα" είναι το 1ο από τα 3 EPs που δουλεύουν τον τελευταίο καιρό και το 2ο κατά σειρά ιδέας που μετουσιώθηκε σε μουσική.

3 μήνες πριν

Iso XL & Διπρόσωπος - Τυφλή παντομίμα

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του 3ου δίσκου του Iso XL με τίτλο Liber Arenae. Ο Iso XL μαζί με τον Διπρόσωπο κυκλοφόρησαν ένα EP με τίτλο "Τυφλή παντομίμα". Και όπως λένε και οι ίδιοι "το άλμπουμ αποτελείται από πέντε τραγούδια με αγάπη για την μουσική, πέντε ποιητικά ταξίδια".

3 μήνες πριν

D-Light - Μέχρι τα αστέρια

Ο D-Light γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80 κι ασχολείται με το hip hop πάνω από οχτώ χρόνια. Οι στίχοι του καταπιάνονται με πολλά θέματα όπως προσωπικές καταστάσεις, κοινωνικά προβλήματα, διασκέδαση και πολλά ακόμα, καθότι είναι πεποίθηση του πως το hip hop δεν είναι μόνο ένα πράγμα.

4 μήνες πριν

Ισορροπιστής x Tyler x Sparky T - Μη σταματάς (Music Video)

Τα ψέματα τελειώσανε 3/10 μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας ειδήμονες και μη του είδους! ΝΕΟ βίντεο κλιπ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗΣ - Μη Σταματάς Feat. Τyler & Sparky Τ Είναι το πρώτο μέσα από την νέα solo δουλειά του Ισορροπιστή «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΝΕΒΜΑ».

4 μήνες πριν

We Are The Xperiment (Στιχοπλόκος/Σκιαμάχος/CheckM8)

Το "WeAreTheXperiment" για τους δημιουργούς του είναι μια εμπειρική αλληλουχία μουσικής αντίληψης και αποτύπωση έκφρασης. Με πάνω από 15 χρόνια δημιουργίας και ακρόασης και με αφορμή την έναρξη του "WeAreTheXperiment" κυκλοφορούν πάνω από 30 κομμάτια τα οποία μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε.

9 μήνες πριν

Dopa - Restart

Ο Dopa είναι rapper πρώην μέλος του συγκροτήματος Fuegos Team, με έδρα τον Περισσό. Είναι 23 ετών γεννημένος στην Αθήνα με καταγωγή από την Εύβοια. Το πρώτο rap κομμάτι που κυκλοφόρησε από τον καλλιτέχνη ήταν το 2006. Έτος 2016 πλέον, με τον δίσκο Restart να κάνει την εμφάνιση του σε ένα νέο ξεκίνημα για εκείνον.