4 μήνες πριν

Feelings (Mixtape by hiphop.gr)

Το hiphop.gr σε συνεργασία με τον Δεκατρία ξεκινάει μια νέα σειρά από συλλογές με κομμάτια, με δυνατά αισθήματα, από καλλιτέχνες-ταλέντα που βγήκαν από το forum του site μας.

4 μήνες πριν

Eversor - Κάθειρξη

Μετά από 2 χρόνια δημιουργίας, με την παρότρυνση φίλων, οικογένειας και συνεργατών, φτάνω στην τελευταία πράξη του έργου. Κάθειρξη 2017.

4 μήνες πριν

Basement Sounds Part V

Πέντε χρόνια μετά το 4o μέρος του "Basement Sounds", ο Εmpne κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο 5ο μέρος με την συμμετοχή αμέτρητων καλλιτεχνών από κάθε γωνιά του κόσμου όπως και σε κάθε προηγούμενο project με κάποια πασίγνωστα ονόματα όπως οι θρυλικοί Cella Dwellas, o Si Phili από το ιστορικό αγγλικό σχήμα Phi-Life Cypher, o βετεράνος από την Βοστόνη Εdo G, ο Βig Twins από τους Infamous Mobb, o Ευθύμης από τους Τerror X Crew και άλλοι πολλοί από κάθε γενιά και είδος αλλά πάντα πάνω στον Underground ήχο του Empne.

5 μήνες πριν

Λόγος Απειλή - Σε Πειρατικούς Σταθμούς

Δύο χρόνια μετά την “Αμνησία”, ο Λόγος Απειλή επιστρέφει για να επιβάλει νέους κανόνες και δεδομένα στο ελληνικό hip hop με έναν προσωπικό δίσκο - απόδειξη, πως το battle rap είναι τέχνη.

5 μήνες πριν

Iso XL - Liber arenae

Liber arenae είναι το 3ο προσωπικό άλμπουμ του Iso XL μέλους της Φιλικής Εταιρίας. Ο δίσκος περιέχει 13 κομμάτια. Έχει συνεργασίες με τους: Dogmother, Obnoksious Kas, Big Shine, Ruler D, Constantine the G, Φύση Άρρωστη, Alexander Pertsinidis, ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ και Διπρόσωπος.

6 μήνες πριν

12oς Πίθηκος - Ό,τι έχει μείνει

“Mη ξεχάσεις ποτέ, πως όσο είμαστε υγιείς και στεκόμαστε στα πόδια μας σε μια σκληρή και δύσκολη καθημερινότητα, ο προσωπικός αγώνας του καθενός από εμάς συνεχίζεται! Για ότι αξίζει να είμαστε ακόμα εδώ και για ότι παλεύουμε.Για τις αξίες μας, τις αρχές μας, την επιβίωση μας και για τους ανθρώπους που αγαπάμε!” Με αυτά τα λόγια μας παρουσιάζει ο 12ος Πίθηκος το νέο του κομμάτι με τίτλο Ότι έχει μείνει που συνοδεύεται με One take Video.

6 μήνες πριν

High Fever - Ένα παιδί που έχει όνειρα

Ο High Fever των BlackOut έβγαλε την νέα του προσωπική δουλειά με τίτλο Ένα παιδί που είχε όνειρα. Περιέχει 17 κομμάτια, με μουσικές παραγωγές από τους : Frankie Yale, Emil Lonam, Dj Micro, Nebo, Phaser, Shadow Knight(BlackOut), UrHoodBo και George R Gaitanos. Επίσης μέσα στις παραγωγές υπάρχουν φυσικά όργανα όπως μπάσο, τύμπανα, κιθάρα. Τα scratch είναι από τον Dj Mode.

8 μήνες πριν

Στιχοπλόκος & Σκιαμάχος - Κανένα Μήνυμα EP

Το νέο EP του Σκιαμάχου και του Στιχοπλόκου με τίτλο "Κανένα Μήνυμα" είναι εδώ! Το "Κανένα Μήνυμα" είναι το 1ο από τα 3 EPs που δουλεύουν τον τελευταίο καιρό και το 2ο κατά σειρά ιδέας που μετουσιώθηκε σε μουσική.

8 μήνες πριν

Iso XL & Διπρόσωπος - Τυφλή παντομίμα

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του 3ου δίσκου του Iso XL με τίτλο Liber Arenae. Ο Iso XL μαζί με τον Διπρόσωπο κυκλοφόρησαν ένα EP με τίτλο "Τυφλή παντομίμα". Και όπως λένε και οι ίδιοι "το άλμπουμ αποτελείται από πέντε τραγούδια με αγάπη για την μουσική, πέντε ποιητικά ταξίδια".

9 μήνες πριν

D-Light - Μέχρι τα αστέρια

Ο D-Light γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80 κι ασχολείται με το hip hop πάνω από οχτώ χρόνια. Οι στίχοι του καταπιάνονται με πολλά θέματα όπως προσωπικές καταστάσεις, κοινωνικά προβλήματα, διασκέδαση και πολλά ακόμα, καθότι είναι πεποίθηση του πως το hip hop δεν είναι μόνο ένα πράγμα.