6 μέρες πριν

Ένα μοναδικό ταξίδι στην Τεχνολογία

Μια μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας έλαβε τέλος την Κυριακή στην Τεχνόπολη. Ο Κωτσόβολος με αφορμή τα 65 χρόνια επιτυχημένης πορείας μας χάρισε μοναδικές στιγμές και μας βοήθησε να συνδεθούμε μοναδικά με την τεχνολογία. Αυτό το event τα είχε όλα, όσα περιμέναμε να δούμε αλλά και ακόμα περισσότερα που κέρδισαν τις εντυπώσεις και προκάλεσαν τα συναισθήματα μας.

10 μέρες πριν

Phyrosun & Λόγος Απειλή - Λόγος Φωτιά

"Λόγος Φωτιά" λέγεται το καινούριο κομμάτι που έκαναν ο Phyrosun και ο Λόγος Απειλή σε Beat του DJ Tyler και Scratch του QB Mix. Την σκηνοθεσία του video clip την έκαναν οι Χρήστος Νεμποτάκης και ο Αλέξανδρος Μέλης (A.K.A. Zoltan).

ένας μήνας πριν

D.J. Tyler και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού

Ο γνωστός μας Tyler, D.J. των Professional Sinnerz και των Approval Junkies, με την δικιά του εταιρία ρούχων Kush Coma και τα καταπληκτικά beats που έχουν ραπάρει κατά καιρούς διάφοροι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, συνεργάστηκε με τον rapper Mugg Shot.

ένας μήνας πριν

Explicit - Φάρος

Ο Explicit από τους Στίχοιμα, επιστρέφει μετά τις καλοκαιρινές τους συναυλίες με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι. Ο "Φάρος" είναι σε instumental του Primal ενώ η ηχογράφησή του έγινε στο Bashment Studio από τον Ταφ Λάθος.

2 μήνες πριν

ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ | 1922 - 2015

Η ΤΡΙ.Π.Α. επιστρέφει με το νέο της EP, 3 χρόνια μετά την ένταξη τους στην Imiz Biz Entertainment και την κυκλοφορία του "ΤΡΙΠΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ". Πρόκειται για το "1922 - 2015" με 6 καινούρια κομμάτια και ένα ντοκιμαντέρ.

2 μήνες πριν

Alitiz - OXI

Σε μια παρτίδα πόκερ με τον Τσίπρα, τον Βαρουφάκη, την Merkel, τον Schäuble και τους υπόλοιπους "πρωταγωνιστές" στις καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις, ο Alitiz λέει ΟΧΙ στους πολιτικούς, τα μνημόνια και ό,τι συνεπάγεται με αυτά.

3 μήνες πριν

Obnoxious Kas - H μέρα μας θα έρθει

Οι προβληματικές μέρες του Οbnoxious Κas... Το νέο βίντεο κλιπ του ράππερ από την Πάτρα, με τίτλο "Η μέρα μας θα έρθει" είναι γεγονός! Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Harry K, ενώ την σκηνοθεσία του κλιπ ο Θωμάς Χατζίογλου.

4 μήνες πριν

ΡΦ - Φρουροί πάνω απ' τ' αδράχτι

Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας, ώθησαν τον ΡΦ να θυμηθεί ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι που είχε γράψει παλιότερα. Ο τίτλος του είναι "Φρουροί πάνω απ' τ' αδράχτι" και λόγω της επικαιρότητας αποφάσισε να το κυκλοφορήσει σε αμιξάριστη μορφή, όπως είχε μείνει τα 3 τελευταία χρόνια.

4 μήνες πριν

Pak Polka Rots - Χέσιμο

Ο Έλληνας ράππερ που ζει στο εξωτερικό και συνεχίζει να απευθύνει την μουσική του στο ελληνικό χιπ χοπ κοινό με τακτικά συναυλιακά ραντεβού με το έτερον του ήμισυ, τον Solmeister, σπάει τη σιωπή του δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Πάρτυ LP” και επιστρέφει με ένα σουρεαλιστικό videoclip.

5 μήνες πριν

Συνέντευξη και των 5 ΖΝ μαζί για πρώτη φορά στο hiphop.gr

Ενώ ο κόσμος έκανε ουρές στα ΑΤΜ, ο hip-hop κόσμος έκανε ουρά έξω από την Τεχνόπολις για να δει ξανά τους 5 ΖΝ μαζί στη σκηνή. Το πρώτο live των Ζωντανών Νεκρών μετά την κυκλοφορία του ΕΡ "Πάσα Ντουμάνια / Παραισθήσεις" και το hiphop.gr δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει μια ιστορική συνέντευξη.