ένας μήνας πριν

Knighty Eno - Σε ένα δευτερόλεπτο

Το τραγούδι "Σε ένα δευτερόλεπτο" του Knighty Eno αποτελεί την πρώτη του κοινοποιημένη δουλειά στο ευρύ κοινό. Ο Knighty Eno, Φίλιππος Καμπούρογλου, μετρώντας περίπου μια σιωπηλή 10ετία ατομικής ενασχόλησης με το ραπ, καταγράφοντας και αποτυπώνοντας συνεχώς στη διάρκεια αυτών των χρόνων συναισθήματα, συλλογισμούς και ιδέες του, πραγματοποιεί την πρώτη γνωριμία του με το κοινό μέσω ενός συναισθηματικά έντονου τραγουδιού που γεννά νοσταλγικές εικόνες.

ένας μήνας πριν

OMINUS X JUANITO X REZZ - Δε θέλω (official music video)

Το ελληνικό reggaeton είναι εδώ και κάνει πανικό με τον ερχομό του ολοκαίνουργιο e-single του Ominus με τίτλο ‘’Δε Θέλω’’ σε συνεργασία με τον Juanito & τον Rezz και μουσική παραγωγή του Σπύρου Μεταξά(X-Nigma)!

ένας μήνας πριν

JK One - Κάψε το υπόγειο

Κάψε το υπόγειο ονομάζεται το νέο κομμάτι του JK One "παρέα" με τους Andri J, SoulNek, Gospel, KinGorilla8, JK One, Sifu VERSUS & Dj Wheel M.

ένας μήνας πριν

Σέξπυρ & Μαύρος Ήλος - Επίπεδη Γη

Όλη η αλήθεια σε ένα video. Τι μας κρύβουν; Γιατί τα αεροπλάνα δε φτάνουν απευθείας στον προορισμό τους; Ποια είναι η σημαία των Ηνωμένων Εθνών; Γιατί όλες οι φωτογραφίες της Γης δεν είναι ίδιες; Γιατί οι χάρτες όλοι είναι ορθογώνιοι; Γιατί οι φακοί ευρυγώνιοι; Γιατί το τραγούδι αυτό να λέει πάντα σε αγαπώ;;... και άλλα τέτοια.. Απολαύστε ανεύθυνα!

2 μήνες πριν

Κόμης Χ - Μαζί

Νέο κομμάτι από τον Κόμη-Χ με τίτλο Μαζί, βασισμένο πάνω σε αληθινή ιστορία, με θέμα όλα τα ρομαντικά αισθήματα που νιώθει για το ταίρι του, τις χαριτωμένες καθημερινές συνήθειες μαζί του, τα οποία καταλήγουν σε πρόταση γάμου.

2 μήνες πριν

Goin' Through - Καληνύχτα Ελλάδα (White and Blue)

11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Καλημέρα Ελλάδα, οι Goin' Through κυκλοφορούν την συνέχεια του κομματιού τους, σε 2 εκδοχές με τίτλο Καληνύχτα Ελλάδα. Η μία εκδοχή λέγεται Virgin White Version και η άλλη Porn Blue Version.

3 μήνες πριν

Φονικά Ένστικτα - Φλόγα Ελευθερίας

To Φλόγα Ελευθερίας είναι η πρώτη επίσημη δουλειά μας και είναι τα βιώματά μας, οι απόψεις μας και παράλληλα η ταυτότητά μας. Οι ηχογραφήσεις έγιναν το καλοκαίρι του 2016 στα DopeBeat-Recstudios από τον Κraze όπως και οι μίξεις αργότερα. Το master το ανέλαβε ο Ανάρχων the Don [Bounce 'n' Ouch]. Στο LP συμμετέχει η Βάνα Κατσιούρη. Το εξώφυλλο του LP σχεδίασε ο Τέο Δμφ-DellosTattoo.

3 μήνες πριν

Κανών - Αμπελόκηποι

Νέο video clip από τον Κανών(RNS) με τίτλο Αμπελόκηποι από το πρόσφατο του άλμπουμ Βίος και Αλητεία. Σε στίχοι και μουσική παραγωγή από τον ίδιο και τα scratches από τον DJ Cutbrawl.

4 μήνες πριν

12oς Πίθηκος - Το χρώμα του γκρι

Νέο κομμάτι από τον 12ο Πίθηκο, πλαισιωμένο αποκλειστικά από φυσικά μουσικά όργανα, σε μουσική ενορχήστρωση του Παναγιώτης Καπετανάκης (Captain P).

4 μήνες πριν

Phyrosun & Athens Finest - Voodoo

Νέο κομμάτι από τον Phyrosun και τους Athens Finest με τίτλο Voodoo. Σε μουσική παραγωγή του Kid και scratch από τον Q.B.Mix.