4 μέρες πριν

ΜΟΝΤΑ - Ακόμα

Οι ΜΟΝΤΑ (Trespasser & Β.Α.) κυκλοφορήσαν την νέα τους δουλειά με τίτλο ‘ΑΚΟΜΑ’ ένα album στο οποίο και οι δύο mc’s έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο δίσκος περιέχει 14 κομμάτια με διαφορετική θεματολογία το καθένα, από την προδοσία και την κοινωνία μέχρι αγάπη για το αλκοόλ. Στον δίσκο συμμετέχουν ο Ill Shadow με τον μοναδικό δυναμισμό του, οι Tlbm με την θετικότητα τους και η Αλέξα με την φωνάρα της.

19 μέρες πριν

Anser x Eversor - Παρανάλωμα

Παρανάλωμα λέγεται τον νέο κομμάτι των Anser και Eversor. Σε στίχους και ερμηνεία "οπλοπολυβόλο" του Anser και μουσική παραγωγή του Eversor.

19 μέρες πριν

DJ. Silence ft. N.O.E - Η Νύχτα μας

Νέο κομμάτι από τον D.J. Silence με συμμετοχή του N.O.E. Σε μουσική παραγωγή από τον D.J. Silence και στίχους από τον ΝΟΕ.

ένας μήνας πριν

Θύτης - Εδώ πεθαίνεις

Ο Θύτης επανέρχεται δυναμικά με ένα νέο κομμάτι και μιλάει για το μίσος που εξαπλώνεται στην πόλη. Δεν ήρθε για να αφυπνίσει κανέναν αλλά για να απεικονίσει τι συμβαίνει και θέλοντας ή μη να μας προβληματίσει βαθιά.

ένας μήνας πριν

Ισορροπιστής x Sparky T - Τ' όνειρο κυνηγώ

Η μουσική είναι ένα ατελείωτο ταξίδι για τον Ισορροπιστή και αυτή τη φορά έκανε στάση στην γενέτειρα της hip-hop κουλτούρας, τη Νέα Υόρκη. Ένα video γεμάτο παραστάσεις, στιγμές και εικόνες που αποτελούσαν πάντα το όνειρο του Νικόλα. Στις γειτονιές του Queens, του Harlem, του Bronx και του Brooklyn ένιωσε ξανά σαν παιδί που κυνηγάει ακόμα το όνειρο του.

ένας μήνας πριν

Επίλεκτοι - Πάρε

Νέο EP από τους Επίλεκτους με τίτλο Πάρε. Είναι το 3ο κατά σειρά άλμπουμ του συγκροτήματος. Το οποίο αποτελείται από 6 κομμάτια.

ένας μήνας πριν

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ - Γλυκιά Ολντ'Σκουλιά

Νέο κομμάτι από τον Μιθριδάτη (Ημισκούμπρια) με τίτλο Γλυκιά Ολντ'Σκουλιά. Σε μουσική του Γεράσιμου Λαβράνου (1935 – 2015). Το beat είναι από τον DJ Tyler και τα scratches από τον DJ "S". Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του Sherif Francis με vintage σκηνικό που θυμίζει παλιά Ελληνική ταινία.

ένας μήνας πριν

Andri J - Πριν την αφύπνιση

Ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Univers, ο Andri J, έχοντας στο βιογραφικό του αρκετές κυκλοφορίες (4) με τους Univers, έχοντας συνεργαστεί και εμφανιστεί σε Lives, με πολλούς καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής (Anser, Eversor, JK One, DJ Wheel M, Ghetto Rock κ.α.) μας παρουσίασε το καλοκαίρι του 2016, τη πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο THE ANDRIGROUND.

ένας μήνας πριν

Μάρθα & Νίκι και Χάρτινες Πτήσεις + Διαγωνισμός

Η ταινία Μάρθα & Νίκι διηγείται την ιστορία των δυο κοριτσιών που το 2010 έλαβαν μέρος στο μεγαλύτερο διεθνές πρωτάθλημα Street Dance στο Παρίσι. Ήταν η πρώτη φορά που δυο κοπέλες έγιναν παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο hip hop κατακτώντας το ανδρικό άβατο.

2 μήνες πριν

Razastarr - Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου

17 χρόνια μετά από την διάλυση των Razastarr, ο Νικόλας και ο Οδυσσέας πήραν την απόφαση για να βγάλουν έναν νέο δίσκο με τίτλο Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου. Ο δίσκος περιέχει 12 κομμάτια. Έχει 4 συνεργασίες με τους: Dogmother, Icy, Mi55t και Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δραβίδες).