μία μέρα πριν

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ - Γλυκιά Ολντ'Σκουλιά

Νέο κομμάτι από τον Μιθριδάτη (Ημισκούμπρια) με τίτλο Γλυκιά Ολντ'Σκουλιά. Σε μουσική του Γεράσιμου Λαβράνου (1935 – 2015). Το beat είναι από τον DJ Tyler και τα scratches από τον DJ "S". Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του Sherif Francis με vintage σκηνικό που θυμίζει παλιά Ελληνική ταινία.

μία μέρα πριν

Andri J - Πριν την αφύπνιση

Ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Univers, ο Andri J, έχοντας στο βιογραφικό του αρκετές κυκλοφορίες (4) με τους Univers, έχοντας συνεργαστεί και εμφανιστεί σε Lives, με πολλούς καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής (Anser, Eversor, JK One, DJ Wheel M, Ghetto Rock κ.α.) μας παρουσίασε το καλοκαίρι του 2016, τη πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο THE ANDRIGROUND.

6 μέρες πριν

Μάρθα & Νίκι και Χάρτινες Πτήσεις + Διαγωνισμός

Η ταινία Μάρθα & Νίκι διηγείται την ιστορία των δυο κοριτσιών που το 2010 έλαβαν μέρος στο μεγαλύτερο διεθνές πρωτάθλημα Street Dance στο Παρίσι. Ήταν η πρώτη φορά που δυο κοπέλες έγιναν παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο hip hop κατακτώντας το ανδρικό άβατο.

ένας μήνας πριν

Razastarr - Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου

17 χρόνια μετά από την διάλυση των Razastarr, ο Νικόλας και ο Οδυσσέας πήραν την απόφαση για να βγάλουν έναν νέο δίσκο με τίτλο Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου. Ο δίσκος περιέχει 12 κομμάτια. Έχει 4 συνεργασίες με τους: Dogmother, Icy, Mi55t και Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δραβίδες).

ένας μήνας πριν

Σκηνοθέτης - Ωμολογία

Με τον τίτλο Ωμολογία κυκλοφορεί η τέταρτη προσωπική δουλειά του Σκηνοθέτη που αυτή την φορά έχοντας επετειακό χαρακτήρα περιέχει εκτός από τον νέο του δίσκο και ένα DVD, ένα βιβλίο και μια αφίσα. Με αφορμή λοιπόν τα 30 χρόνια ενασχόλησης του με την μουσική ο δίσκος επιχειρεί μια επιστροφή στο ηχόχρωμα και την αισθητική του “Σε άλλη διάσταση” ενώ το DVD περιέχει αρχειακό υλικό των FF.C που ξεκινάει από την πρώτη επίσημη εμφάνιση του συγκροτήματος σε μαγαζί το 1989.

ένας μήνας πριν

12ος Πίθηκος - Σκέψεις στο τσιμέντο

Όλοι βουλιάζουμε στις σκέψεις μας καθημερινά!!! Απόψε θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες από τις δικές μου!!! Που ξέρεις... μπορεί να σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο, ίσως να ζούμε παρόμοιες καταστάσεις... Μπορεί οι δικές μου σκέψεις να σε ταξιδέψουν σε αναμνήσεις που έχεις ξεχάσει ή να σου γεννήσουν νέες και πιο βαθιές σκέψεις.

ένας μήνας πριν

Κόμης-Χ: Ο Μπαμπούλας

Νέο κομμάτι από τον Κόμη-Χ με τίτλο Ο Μπαμπούλας. «Ο εκφοβισμός έχει πολλά πρόσωπα. Στα δικά μου μάτια μοιάζει με το “Μπαμπούλα”. Ένα ανύπαρκτο και ταυτόχρονα τόσο υπαρκτό ον. Και στη τελική, ποιο παιδί δεν φοβάται τον μπαμπούλα; Αφιερωμένο σε κάθε μικρό νταή που εκφοβίζει κάποιο συμμαθητή του από "μαγκιά". Αφιερωμένο σε κάθε γονιό που καταπιέζει το παιδί του από “αγάπη».

ένας μήνας πριν

Μουσικό Βιωματικό Εργαστήρι Beatbox για παιδιά 5-17 ετών

To BEATBOX GREECE ως βασικός συνεργάτης του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αθήνας, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, μέσα από τη συνεργασία με τη πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων Ανοιχτά Σχολεία / Athens Open Schools φέρνει σε επαφή για πρώτη φορά παιδιά 5-17 ετών με τη τέχνη του human beatbox.

2 μήνες πριν

Τάκι Τσαν - Ύποπτα

Το νέο κομμάτι του Τάκι Τσαν κυκλοφορεί από την Athens Mob Records. Ο τίτλος του είναι "Ύποπτα" κι είναι σε παραγωγή του DJ ALX.

2 μήνες πριν

Solmeister - Σελήνη

Στο πρώτο βιντεοκλίπ απ' το δίσκο "Cool Kids Never Die" που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ο Solmeister αφηγείται την ιστορία μιας κοπέλας μεγαλωμένης στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς εκείνη ανοίγεται για πρώτη φορά ολοκληρωτικά σε κάποιον από τον κύκλο των χαμένων.