20 μέρες πριν

Solmeister - Σκόνη

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, πλέον αγαπημένου, "Στάχτη", ο Solmeister επιστρέφει με το "Σκόνη", το τρίτο βιντεοκλίπ απ' τον δίσκο του, "Νύχτες Πρεμιέρας". Το κομμάτι θεματικά αποτελεί μια συνέχεια της ιστορίας που ξεκίνησε το 2012 με την ξεχωριστή ερμηνεία του Sol να συνοδεύεται από μία οπτικοποίηση σε σκηνοθεσία δική του, με πολλές αναφορές στο "Στάχτη" και το βιντεοκλίπ του.

ένας μήνας πριν

Ρόδες United - KUNG FU BLUES

Οι Ρόδες United έχουν πλέον μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του "Ίντερνετ". Αφού πρώτα ανακοίνωσαν την παρουσίαση δίσκου στο Gagarin, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν και το πρώτο βίντεο κλιπ. Πρόκειται για το κομμάτι "Kung Fu Blues", ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ίδιος ο Νικήτας Κλιντ.

ένας μήνας πριν

Phyrosun - Φλέγον Θέμα

Τρίτο προσωπικό άλμπουμ του Phyrosun. Τα λόγια είναι περιττά όταν το Θέμα είναι Φλέγον. Η αλήθεια πήρε φωτιά...

2 μήνες πριν

Σέξπυρ - International Fan & To Πτώμα

Μέσα στην εποχή της κρίσης και των τεταμένων διεθνών γεωπολιτικών σχέσεων, ένας ΜC διεθνής έρχεται να ενώσει, γράφοντας ένα τραγούδι μανιφέστο και γροθιά στην κοινωνία των συμφερόντων! Ο ΣΕΞΠΥΡ σε ρόλο INTERNATIONAL FAN σε σκηνοθεσία του Κύριου Μενέλαου και σε μουσική του Νίκου Σαρδέλα. Στο κλιπ συμμετέχουν και ο Μαύρος Ήλος με τον MC Thasediri. Μια παραγωγή της ΣΕΧΤΑ productions για το 2015 οριακά!

3 μήνες πριν

Ένα μοναδικό ταξίδι στην Τεχνολογία

Μια μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας έλαβε τέλος την Κυριακή στην Τεχνόπολη. Ο Κωτσόβολος με αφορμή τα 65 χρόνια επιτυχημένης πορείας μας χάρισε μοναδικές στιγμές και μας βοήθησε να συνδεθούμε μοναδικά με την τεχνολογία. Αυτό το event τα είχε όλα, όσα περιμέναμε να δούμε αλλά και ακόμα περισσότερα που κέρδισαν τις εντυπώσεις και προκάλεσαν τα συναισθήματα μας.

3 μήνες πριν

Phyrosun & Λόγος Απειλή - Λόγος Φωτιά

"Λόγος Φωτιά" λέγεται το καινούριο κομμάτι που έκαναν ο Phyrosun και ο Λόγος Απειλή σε Beat του DJ Tyler και Scratch του QB Mix. Την σκηνοθεσία του video clip την έκαναν οι Χρήστος Νεμποτάκης και ο Αλέξανδρος Μέλης (A.K.A. Zoltan).

4 μήνες πριν

D.J. Tyler και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού

Ο γνωστός μας Tyler, D.J. των Professional Sinnerz και των Approval Junkies, με την δικιά του εταιρία ρούχων Kush Coma και τα καταπληκτικά beats που έχουν ραπάρει κατά καιρούς διάφοροι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, συνεργάστηκε με τον rapper Mugg Shot.

4 μήνες πριν

Explicit - Φάρος

Ο Explicit από τους Στίχοιμα, επιστρέφει μετά τις καλοκαιρινές τους συναυλίες με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι. Ο "Φάρος" είναι σε instumental του Primal ενώ η ηχογράφησή του έγινε στο Bashment Studio από τον Ταφ Λάθος.

5 μήνες πριν

ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ | 1922 - 2015

Η ΤΡΙ.Π.Α. επιστρέφει με το νέο της EP, 3 χρόνια μετά την ένταξη τους στην Imiz Biz Entertainment και την κυκλοφορία του "ΤΡΙΠΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ". Πρόκειται για το "1922 - 2015" με 6 καινούρια κομμάτια και ένα ντοκιμαντέρ.

5 μήνες πριν

Alitiz - OXI

Σε μια παρτίδα πόκερ με τον Τσίπρα, τον Βαρουφάκη, την Merkel, τον Schäuble και τους υπόλοιπους "πρωταγωνιστές" στις καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις, ο Alitiz λέει ΟΧΙ στους πολιτικούς, τα μνημόνια και ό,τι συνεπάγεται με αυτά.