20 ώρες πριν

Κόμης Χ - Μαζί

Νέο κομμάτι από τον Κόμη-Χ με τίτλο Μαζί, βασισμένο πάνω σε αληθινή ιστορία, με θέμα όλα τα ρομαντικά αισθήματα που νιώθει για το ταίρι του, τις χαριτωμένες καθημερινές συνήθειες μαζί του, τα οποία καταλήγουν σε πρόταση γάμου.

12 μέρες πριν

Goin' Through - Καληνύχτα Ελλάδα (White and Blue)

11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Καλημέρα Ελλάδα, οι Goin' Through κυκλοφορούν την συνέχεια του κομματιού τους, σε 2 εκδοχές με τίτλο Καληνύχτα Ελλάδα. Η μία εκδοχή λέγεται Virgin White Version και η άλλη Porn Blue Version.

24 μέρες πριν

Φονικά Ένστικτα - Φλόγα Ελευθερίας

To Φλόγα Ελευθερίας είναι η πρώτη επίσημη δουλειά μας και είναι τα βιώματά μας, οι απόψεις μας και παράλληλα η ταυτότητά μας. Οι ηχογραφήσεις έγιναν το καλοκαίρι του 2016 στα DopeBeat-Recstudios από τον Κraze όπως και οι μίξεις αργότερα. Το master το ανέλαβε ο Ανάρχων the Don [Bounce 'n' Ouch]. Στο LP συμμετέχει η Βάνα Κατσιούρη. Το εξώφυλλο του LP σχεδίασε ο Τέο Δμφ-DellosTattoo.

ένας μήνας πριν

Κανών - Αμπελόκηποι

Νέο video clip από τον Κανών(RNS) με τίτλο Αμπελόκηποι από το πρόσφατο του άλμπουμ Βίος και Αλητεία. Σε στίχοι και μουσική παραγωγή από τον ίδιο και τα scratches από τον DJ Cutbrawl.

ένας μήνας πριν

12oς Πίθηκος - Το χρώμα του γκρι

Νέο κομμάτι από τον 12ο Πίθηκο, πλαισιωμένο αποκλειστικά από φυσικά μουσικά όργανα, σε μουσική ενορχήστρωση του Παναγιώτης Καπετανάκης (Captain P).

ένας μήνας πριν

Phyrosun & Athens Finest - Voodoo

Νέο κομμάτι από τον Phyrosun και τους Athens Finest με τίτλο Voodoo. Σε μουσική παραγωγή του Kid και scratch από τον Q.B.Mix.

2 μήνες πριν

N.O.E. - Boba

Νέο κομμάτι από τον ΝΟΕ με τίτλο Boba. Σε μουσική παραγωγή από τον Low P. Από το Άλμπουμ ΝόημαΌραμαΕξέλιξη.

2 μήνες πριν

Παράφρων - Δωμάτιο με Θέα (18 χρόνια μετά)

Ο Παράφρων 18 χρόνια έγραψε την συνέχεια από το κομμάτι του Δωμάτιο με θέα που κυκλοφόρησε το 1999 με το άλμπουμ των Βαβυλώνα - Το κουαρτέτο των στοιχειών. Το τότε κομμάτι μιλούσε για την ζωή ενός παράφρωνα μέσα στο τρελοκομείο. Σήμερα λοιπόν οι γιατροί του είπαν πως είναι λιγότερο τρελός. Βγήκε στον έξω κόσμο και αντίκρισε την πραγματικότητα του σήμερα.

2 μήνες πριν

Σέξπυρ & Bobby Tsimblidas - ANTEΡΓΚΡΑΟΥ

17 Μαρτίου του… 17… Δεν είναι καθόλου τυχαίο πώς ο Σέξπυρ με τον Bobby Tsimblida επέλεξαν αυτή την συγκεκριμένη ημερομηνία για να κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο album τους με τίτλο «Αντεργκραου» που περιέχει… 17 τραγούδια!

2 μήνες πριν

Σέξπυρ & Βασίλης Λόγιος - Αντίο Γιάννη 2

Ο Γιάννης ήρθε, ο Γιάννης έφυγε και ο Γιάννης πάει. Στο beat ο Cenobite από τη Φιλαδέλφεια της Αμερικής, οι 2 Βασίληδες, Σέξπυρ και Λόγιος από ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ στο στίχο και στα καυτά τραπς και ο Numberless στην σκηνοθεσία σας παρέχουν απλόχερα το δεύτερο Αντίο του Γιάννη που ήρθε και ξανάφυγε πάλι!