9 μήνες πριν

Ανταπόκριση από το live Στίχοιμα & Ψυχοδράμα 07 στο Θέατρο Ρεματιάς

Από το πρώτο live Στίχοιμα & Ψυχοδράμα, ο κόσμος όχι απλά στήριξε, αλλά εξάντλησε και όλα τα εισιτήρια, 4-5 μέρες πριν την συναυλία! Το γεγονός αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις όσων δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριό τους κι έτσι, τόσο οι Στίχοιμα όσο και οι Ψυχοδράμα τους διαβεβαίωσαν πως θα υπάρξει και επανάληψη, σε χώρο που δεν θα μείνει έξω κανείς.

ένας χρόνος πριν

Ανταπόκριση: ΝΤΠ. live - Πρώτη φορά με μπάντα

Μετά από 300 περίπου συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, οι Νέα Τάξη Πραγμάτων, κατά κόσμον Λάγνης και Ιωσήφ, πήραν την απόφαση να παίξουν πρώτη φορά με μπάντα. Το live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/5 στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Μουσική Σκηνή Μεθοδία.

ένας χρόνος πριν

Ανταπόκριση από την Παρουσίαση Δίσκου του Μικρού Κλέφτη στο Χυτήριο

Παρασκευή 8 Μαΐου και τον κήπο στο Χυτήριο έχουν γεμίσει οι διάφορες παρέες που ήρθαν να ακούσουν ζωντανά το "Μαύρο Αυτοκίνητο". Ανάμεσα τους, και Μικρός Κλέφτης με τους υπόλοιπους twogees που ήρθαν να στηρίξουν το Αθηναϊκό live. Τα βλέμματα ωστόσο είχαν επικεντρωθεί στο graffiti show που είχε προετοιμάσει η διοργάνωση για να απαλύνει την υπομονή.

ένας χρόνος πριν

Ανταπόκριση από το Breakin' Bad

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Μαρτίου στο Χυτηριο Theatre & Art Cafe το 1ο Ελληνικό "Breakin’ Bad", με επίκεντρο την street κουλτούρα.

ένας χρόνος πριν

Ανταπόκριση από το live του Άγνωστου Χειμώνα στο An Club

Την Παρασκευή 4 Απρίλη, σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία του σόλο εμφάνιση στην Αθήνα, ο Άγνωστος Χειμώνας είχε προετοιμάσει ένα show αυστηρά για τους Ψυχόδραμα fans. Αυτό, καθώς εκτός από τα πλέον γνωστά κομμάτια, το πρόγραμμα περιείχε κι αρκετά ξεχασμένα τραγούδια της δισκογραφίας του.

ένας χρόνος πριν

Ανταπόκριση από τα 19 χρόνια Ημισκούμπρια στο Fuzz

19 χρόνια Ημισκούμπρια! Που να φανταζόντουσαν 3 πιτσιρικάδες τους οποίους το μόνο μου τους ένοιαζε το 1996 ήταν να χαράξουν την φωνή τους σε βινύλιο γι' αυτούς και τους φίλους τους, οτι τόσα χρόνια μετά θα ήταν ακόμη μια παρέα κι οτι θα γέμιζαν ένα μαγαζί που λίγοι ράππερς έχουν τολμήσει να κλείσουν.

ένας χρόνος πριν

5 ZN Live 2015 @ Video Report από την Θρυλική Επανένωση στον Βοτανικό

Ζωντανοί Νεκροί πίσω στην κορυφή, με 5.000 ΖΗΤΑ ΝΙ fans να ισοπεδώνουν στην κυριολαξία τον Βοτανικό. Δείτε καρέ-καρέ ολόκληρη την επική συναυλία που έγραψε ιστορία και θα συζητείται στους κύκλους του Ελληνικού hip-hop για πολλά χρόνια. 20 videos που μεταφέρουν την εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικράτησε, οδηγώντας μέχρι και σε λυποθυμίες! Απολαύστε τους Τάκι Τσάν, Μηδενιστής, Χαρμάνης, Υποχθόνιος και Καταχθόνιος που μαζί με τον Ηχοκράτορα έπαιξαν ολόκληρη την δισκογραφία των ΖΝ από το 1997 με κομμάτια-σύμβολο στέλνοντας ένα μήνυμα πως η Άγρια Φυλή επέστρεψε. Φυσικά μη χάσετε το κουπλέ του Μήδε και του Ύπο από το νέο κομμάτι του 2ου Τόμου!

ένας χρόνος πριν

Ανταπόκριση από το live του Τάκη Τσαν στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στο Block33 περνούσες την κεντρική πύλη που σε βγάζει στο προαύλιο. Εκεί συναντούσες κόσμο να κάθεται έξω στα μισοβρεγμένα και άλλους που περίμεναν στην δεύτερη είσοδο για να κόψουν το εισιτήριο τους και να μπουν στο χώρο που θα γινόταν η συναυλία του Τάκη Τσαν.

ένας χρόνος πριν

Ανταπόκριση από το live Anser VS Λόγος Απειλή στο Χυτήριο

12/12 κι είναι η μέρα που θα δούμε από κοντά το ραπ ντουέτο από το οποίο ο κόσμος δείχνει να περιμένει πολλά. Πιο συγκεκριμένα, την σκηνή στο Χυτήριο είναι έτοιμοι να μοιραστούν ο Anser κι ο Λόγος Απειλή.

ένας χρόνος πριν

Red Bull BC One Final Results

Ο Menno κατέλαβε τον θρόνο του Red Bull BC One στον συναρπαστικό Παγκόσμιο Τελικό. Ο καινούργιος Παγκόσμιος Πρωταθλητής διεκδίκησε το θρόνο του Red Bull BC One το περασμένο Σάββατο βράδυ στο Παρίσι. Σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά lineups στην ιστορία του B-Boy, ο Menno από την Ολλανδία κατέκτησε επάξια την κορυφή, πολεμώντας για τη νίκη του.