2 μήνες πριν

Ανταπόκριση από τα 20 χρόνια Τακι Τσαν

20 χρόνια Τακι Τσαν. 2 γεμάτες δεκαετίες για έναν από τους πιο σημαντικούς rappers της χώρας. Για την πρώτη, δεν έχω να πω πολλά μιας και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου δεν την έζησα. Στην δεύτερη ωστόσο είχα το προνόμιο να βιώσω πολλές εμπειρίες, οι οποίες με έκαναν να αγαπήσω τόσο την ραπ μουσική και μου θυμίζουν τις ρομαντικές εποχές της.

2 μήνες πριν

Ανταπόκριση από το Battle of the Best Thessaloniki 2016

Λίγο πριν ανοίξει η αυλαία για το Battle of the Best Athens 2017 (Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Αεριοφυλάκιο 1- Αμφιθέατρο, Τεχνόπολη), το hiphop.gr βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για το Battle of the Best Thessaloniki 2016 που ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, για την 12 συνεχόμενη χρονιά του!

2 χρόνια πριν

Ανταπόκριση από το live Στίχοιμα & Ψυχοδράμα 07 στο Θέατρο Ρεματιάς

Από το πρώτο live Στίχοιμα & Ψυχοδράμα, ο κόσμος όχι απλά στήριξε, αλλά εξάντλησε και όλα τα εισιτήρια, 4-5 μέρες πριν την συναυλία! Το γεγονός αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις όσων δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριό τους κι έτσι, τόσο οι Στίχοιμα όσο και οι Ψυχοδράμα τους διαβεβαίωσαν πως θα υπάρξει και επανάληψη, σε χώρο που δεν θα μείνει έξω κανείς.

2 χρόνια πριν

Ανταπόκριση: ΝΤΠ. live - Πρώτη φορά με μπάντα

Μετά από 300 περίπου συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, οι Νέα Τάξη Πραγμάτων, κατά κόσμον Λάγνης και Ιωσήφ, πήραν την απόφαση να παίξουν πρώτη φορά με μπάντα. Το live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/5 στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Μουσική Σκηνή Μεθοδία.

2 χρόνια πριν

Ανταπόκριση από την Παρουσίαση Δίσκου του Μικρού Κλέφτη στο Χυτήριο

Παρασκευή 8 Μαΐου και τον κήπο στο Χυτήριο έχουν γεμίσει οι διάφορες παρέες που ήρθαν να ακούσουν ζωντανά το "Μαύρο Αυτοκίνητο". Ανάμεσα τους, και Μικρός Κλέφτης με τους υπόλοιπους twogees που ήρθαν να στηρίξουν το Αθηναϊκό live. Τα βλέμματα ωστόσο είχαν επικεντρωθεί στο graffiti show που είχε προετοιμάσει η διοργάνωση για να απαλύνει την υπομονή.

2 χρόνια πριν

Ανταπόκριση από το Breakin' Bad

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Μαρτίου στο Χυτηριο Theatre & Art Cafe το 1ο Ελληνικό "Breakin’ Bad", με επίκεντρο την street κουλτούρα.

2 χρόνια πριν

Ανταπόκριση από το live του Άγνωστου Χειμώνα στο An Club

Την Παρασκευή 4 Απρίλη, σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία του σόλο εμφάνιση στην Αθήνα, ο Άγνωστος Χειμώνας είχε προετοιμάσει ένα show αυστηρά για τους Ψυχόδραμα fans. Αυτό, καθώς εκτός από τα πλέον γνωστά κομμάτια, το πρόγραμμα περιείχε κι αρκετά ξεχασμένα τραγούδια της δισκογραφίας του.

2 χρόνια πριν

Ανταπόκριση από τα 19 χρόνια Ημισκούμπρια στο Fuzz

19 χρόνια Ημισκούμπρια! Που να φανταζόντουσαν 3 πιτσιρικάδες τους οποίους το μόνο μου τους ένοιαζε το 1996 ήταν να χαράξουν την φωνή τους σε βινύλιο γι' αυτούς και τους φίλους τους, οτι τόσα χρόνια μετά θα ήταν ακόμη μια παρέα κι οτι θα γέμιζαν ένα μαγαζί που λίγοι ράππερς έχουν τολμήσει να κλείσουν.

2 χρόνια πριν

5 ZN Live 2015 @ Video Report από την Θρυλική Επανένωση στον Βοτανικό

Ζωντανοί Νεκροί πίσω στην κορυφή, με 5.000 ΖΗΤΑ ΝΙ fans να ισοπεδώνουν στην κυριολαξία τον Βοτανικό. Δείτε καρέ-καρέ ολόκληρη την επική συναυλία που έγραψε ιστορία και θα συζητείται στους κύκλους του Ελληνικού hip-hop για πολλά χρόνια. 20 videos που μεταφέρουν την εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικράτησε, οδηγώντας μέχρι και σε λυποθυμίες! Απολαύστε τους Τάκι Τσάν, Μηδενιστής, Χαρμάνης, Υποχθόνιος και Καταχθόνιος που μαζί με τον Ηχοκράτορα έπαιξαν ολόκληρη την δισκογραφία των ΖΝ από το 1997 με κομμάτια-σύμβολο στέλνοντας ένα μήνυμα πως η Άγρια Φυλή επέστρεψε. Φυσικά μη χάσετε το κουπλέ του Μήδε και του Ύπο από το νέο κομμάτι του 2ου Τόμου!

2 χρόνια πριν

Ανταπόκριση από το live του Τάκη Τσαν στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στο Block33 περνούσες την κεντρική πύλη που σε βγάζει στο προαύλιο. Εκεί συναντούσες κόσμο να κάθεται έξω στα μισοβρεγμένα και άλλους που περίμεναν στην δεύτερη είσοδο για να κόψουν το εισιτήριο τους και να μπουν στο χώρο που θα γινόταν η συναυλία του Τάκη Τσαν.