hiphop.gr
 

Επειδή κάποιοι στίχοι δεν αποτελούν "έμπνευση"...καλό είναι να δίνουμε κάποια σημασία και να προβλημ

deleted – Τετ, 21 Μαϊ 03, 02:59, 4011 αναγνώσεις

Επειδή κάποιοι στίχοι δεν αποτελούν "έμπνευση"...καλό είναι να δίνουμε κάποια σημασία και να προβληματιζόμαστε ανάλογα. Μιλάω ιδίως για τους στίχους του "Έσσεται Ήμαρ" και του "Υπ'όψιν" από Τ.X.C και FF.C αντίστοιχα.

Στην παρακάτω ΕΠΙΣΗΜΗ διεύθυνση της Μασονικής Στοάς της Ελλάδας δημοσιεύεται η λίστα πολλών επιφανών Ελλήνων μελών του Τεκτονισμού από το 1800 μέχρι το 1950. Μην ξαφνιαστείτε όταν δείτε ότι, αν όχι όλοι, οι μισοί τουλάχιστον, Πρωθυπουργοί, Βασιλείς, Υπουργοί, πολλοί Επαναστάτες του '21 και ανώτεροι Στρατιωτικοί είναι μέλη.

http://www.grandlodge.gr/epifaneis.html

Για τους σύχρονους πολιτικούς Έλληνες Μασόνους, υπάρχει μια διεύθυνση, όχι όμως τόσο αξιόπιστη (προσωπική μου άποψη είναι ότι κάποτε και αυτοί θα γραφθούν στην παραπάνω λίστα). Πηγαίνετε στο www.e-e-e.gr, επιλέξετε "ΕΛΛΑΣ" (αριστερά) και μετά "Μήνυσις κατά Σιωνιστών" (δεξιά).





Όταν η λάσπη δώσει τη θέση της στο Επιχείρημα, η ημιμάθεια στη Σιωπή και η φιλοφρόνηση στην Εξέλιξη, τότε θα λέγεται η Αλήθεια.

Εξακολουθώ να είμαι "ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ kapoion ΑΛΛΩΝ!". (T.X.C - FF.C)
"ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ paramythi!" (T.X.C - FF.C)

-)-|-(-

ΣΕΛΙΔΑ:

Απαντήσεις – σελίδα 5 / 5

thaliz – Πεμ, 16 Οκτ 03, 02:04

Ώστε ένας αρχιμανδρίτης γράφει ένα βιβλίο για την μασωνία με τίτλο "η εβραιομασωνία ξεσκεπάζεται" και μάλιστα από τις εκδόσεις "ορθόδοξος τύπος" !
δεν λέω, δεν πρέπει μα κρίνω από την βιτρίνα του πράματος αλλά...

DaRockwilder – Πεμ, 16 Οκτ 03, 10:32

oxi file thaliz, einai antikeimeniko, milaei me stoixeia...den einai propaganda.

"I would engage in a battle of wits with you, but you are unarmed."

Σελίδα: 1, 2, 3, 4, 5