hiphop.gr
 

Επειδή κάποιοι στίχοι δεν αποτελούν "έμπνευση"...καλό είναι να δίνουμε κάποια σημασία και να προβλημ

deleted – Τετ, 21 Μαϊ 03, 02:59, 4013 αναγνώσεις

Επειδή κάποιοι στίχοι δεν αποτελούν "έμπνευση"...καλό είναι να δίνουμε κάποια σημασία και να προβληματιζόμαστε ανάλογα. Μιλάω ιδίως για τους στίχους του "Έσσεται Ήμαρ" και του "Υπ'όψιν" από Τ.X.C και FF.C αντίστοιχα.

Στην παρακάτω ΕΠΙΣΗΜΗ διεύθυνση της Μασονικής Στοάς της Ελλάδας δημοσιεύεται η λίστα πολλών επιφανών Ελλήνων μελών του Τεκτονισμού από το 1800 μέχρι το 1950. Μην ξαφνιαστείτε όταν δείτε ότι, αν όχι όλοι, οι μισοί τουλάχιστον, Πρωθυπουργοί, Βασιλείς, Υπουργοί, πολλοί Επαναστάτες του '21 και ανώτεροι Στρατιωτικοί είναι μέλη.

http://www.grandlodge.gr/epifaneis.html

Για τους σύχρονους πολιτικούς Έλληνες Μασόνους, υπάρχει μια διεύθυνση, όχι όμως τόσο αξιόπιστη (προσωπική μου άποψη είναι ότι κάποτε και αυτοί θα γραφθούν στην παραπάνω λίστα). Πηγαίνετε στο www.e-e-e.gr, επιλέξετε "ΕΛΛΑΣ" (αριστερά) και μετά "Μήνυσις κατά Σιωνιστών" (δεξιά).





Όταν η λάσπη δώσει τη θέση της στο Επιχείρημα, η ημιμάθεια στη Σιωπή και η φιλοφρόνηση στην Εξέλιξη, τότε θα λέγεται η Αλήθεια.

Εξακολουθώ να είμαι "ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ kapoion ΑΛΛΩΝ!". (T.X.C - FF.C)
"ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ paramythi!" (T.X.C - FF.C)

-)-|-(-

ΣΕΛΙΔΑ:

Απαντήσεις – σελίδα 3 / 5

EnWs|s – Πεμ, 22 Μαϊ 03, 13:03

Μπράβο για το θέμα μάγκες. Να συμφωνήσω και εγώ για τις λεγόμενες λίστες με μασσόνους που κυκλοφορούν. ?ποψη μου είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που αναφέρονται δεν είχαν καμμία σχέση με μασσωνία. Οι λίστες χρησιμοποιούνται μόνο ως προπαγάνδα υπέρ της αίρεσης, αλλά και για να πείθουν νέα μέλη να εντάσσονται.

Καληνύχτα μαλάκα, μοναχά να θυμάσαι, αύριο πρωί το ίδιο μαλάκας πως θα σαι.

deleted – Πεμ, 22 Μαϊ 03, 15:03

EnWs|s, δυστυχώς ουδείς έχει διαψεύσει όσα αναφέρονται στις λίστες. Η λογική μου αμφβάλλει. Το ένστικτό μου όμως μου λέει ότι το πρόσωπο του kapodistria και τα masonika σύμβολα δεν αποτελούν απλή σύμπτωση στο τέος 500άρικο:

http://www.geocities.com/Athens/Forum/8604/web2.htm

crackspot_, απλά πιστεύω ότι οι στίχοι του " Σκοταδισμού ,ΒΑ' " και του "Ξύπνιου μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων" των T.X.C, αλληλοσυμπληρώνονται με αυτούς του "Παραμυθιού" και των "Κάποιων" των FF.C αντίστοιχα.

Thodoris, όταν υπάρχουν στοιχεία και όχι προσωπική φαντασία...δεν περισσέυει χώρος για κοράκια. ;-)

Παιδιά, μια παράκληση μόνο. Δεν χρειάζεται να φιλοφρονούμε ο ένας τον άλλον. Αν επιμένετε, τότε απευθυνθείτε στους FF.C και στους T.X.C. Διότι αν δεν υπήρχαν αυτοί, ίσως να ήμαστε οι μισοί σε αυτήν την συζήτηση.


Όταν η laspi δώσει τη θέση της στο Επιχείρημα, η imimatheia στη Σιωπή και η filofronisi στην Εξέλιξη, τότε θα λέγεται η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Εξακολουθώ να είμαι "ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ kapoion ΑΛΛΩΝ!". (T.X.C - FF.C)
"ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ paramythi!" (T.X.C - FF.C)

-)-|-(-

ΚΙΚΟ – Πεμ, 22 Μαϊ 03, 18:36

ΜΑΓΚΕΣ ΓΑΜΑΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΥΘΥΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΙΝΔΙΑΣΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΓΟΜΕΝΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΙΣΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΑΡΚΕΤΗ.
ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΓΑΝΟΣΕΟΝ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΣΩΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300 Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΡΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ZIP ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

http://www.geocities.com/kiko_gk/apagoreymeno_periodiko.zip

Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ

http://www.geocities.com/kiko_gk

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΙΤΑ ΠΑΡΑΛΙΛΑ ΜΕ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΣΟΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΟΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΤΗΕΙ Ι ΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΣ.

ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΠΟΛΙΤΕΙΟΥΡΓΕ,ΚΟΦΤΟ ΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

ΕΥΘΥΜΗ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΣΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΟΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
<<ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ.>>
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΕΙΛΕ ΕΜΑΙΛ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.


<<ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΨΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ,ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ,ΟΤΑΝ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΕΚΡΩΝΕΤΑΙ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΟΤ
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ>>

EnWs|s – Πεμ, 22 Μαϊ 03, 18:47

Αδερφέ μιλάω για την πλειοψηφία των ατόμων που βρίσκονται στις λίστες, δεν ξέρω να σου πω για τον Καποδίστρια, μπορεί και να ήταν. Η τακτική των μασσόνων όμως είναι σταθερή. Δεν περιμένουν απλώς να πεθάνουν, περιμένουν να περάσουν και πολλές δεκαετίες και μετά βγάζουν λίστες με πολλές προσωπικότητες μαζεμένες. Εγώ είμαι πεπεισμένος πως η πλειοψηφία των ονομάτων είναι ψεύτικη, αυτό όμως δεν αναιρεί ότι είναι πολλοί οι μασσώνοι, είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία και ελέγχουν πολλά πόστα που δεν έπρεπε να ελέγχουν.

Καληνύχτα μαλάκα, μοναχά να θυμάσαι, αύριο πρωί το ίδιο μαλάκας πως θα σαι.

XTC – Πεμ, 22 Μαϊ 03, 19:57

ΣΩΣΤΟΣ ΕΝΩΣΙΣ

"ΕΣ ΑΥΤΑ ΗΚΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥΤΙ ΓΑΡ ΔΗ
ΑΝΔΡΩΝ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ"

deleted – Πεμ, 22 Μαϊ 03, 23:45

the U.S. Dollar has symbols of masonry on it like for example the $1 which has the eagle (a symbol of the spirit) that holds the olive leafs (the symbol of peace) and the spears (a symbol of war) and the shield with the flag that represents the nation and above all this is the glory of god in the form of a crest, on the other side is the pyramid that represents the rise of the nation towards the god and on top the all seeing eye, under this the fraise “new world order” is curved in Latin.

GEORGE WASHINGTON
JAMES MONROE
ANDREW JACKSON
JAMES POLK
JAMES BUCHANAN
ANDREW JOHNSON
JAMES GARFIELD
WILLIAM McKINLEY
GEORGE BUSH (Jr)

Auta einai apo mia ergasia pou ekana fetos gia thn sxolh mou, oloi autoi oi proedroi ths amerikhs yphrksan myhmenoi stis stoes kai oi perisoteroi apo autous apoteloun akoma paradigmata pros mimhsh sthn amerikanikh istoria etsi opws didaskete stous "efiestatous filous mas"... pisteuw oti h parapano paragrafos leei polla gia thn katastash tou kosmou shmera kai gia to ti epete....

I got love for my brother but we can never go nowhere
unless we share with each other
We gotta start makin' changes
learn to see me as a brother instead of 2 distant strangers
and that's how it's supposed to be
How can the Devil take a brother if he's close to me?
I'd love to go back to when we played as kids
but things changed, and that's the way it is...

Bite – Παρ, 23 Μαϊ 03, 03:32

G@ZM@S και εγώ δίνω βάση σε αυτά που λέει ο _Efthymis_ και η απάντηση που σου έδωσε νομίζω πως ήταν κατατοπιστική αφού και ο ίδιος ο _Efthymis_ είναι επηρρεασμένος απο πράγματα που έχει διαβάσει ή έχει μάθει απο διάφορες πηγές.
Γουστάρω πάντως που υπάρχει μπόλικη ανταπόκριση και ενδιαφέρον για ένα τέτοιο θέμα, αφού οι περισσότεροι Νεοέλληνες έχουν υπνωτιστεί πολύ εύκολα και αν τους μιλήσεις για τέτοια θέματα μάλλον θα γράψουν ότι πέις στ'αρχίδια τους....
Πέρα απο αυτό όμως, τίθεται το ερώτημα τι κάνουμε εμείς για να συμβάλλουμε στην ανατροπή αυτής της κατάστασης και τι κάνουμε για να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο τους υπολοίπους (όχι πως εμείς εντελώς ξύπνιοι και ξέρουμε τα πάντα) και στην τελική να οργανωθούμε με κάποιο τρόπο... Όλα αυτά είναι δύσκολο να γίνουν κατα τη γνώμη μου αλλά πιστεύω πως αξίζει να γίνει μια προσπάθεια ώστε τουλάχιστον να μη χαθεί ο πόλεμος χωρίς μάχη.
Για την ώρα πάντως ας αρκεστούμε στην αναζήτηση πληροφοριών και στην ανταλλαγή απόψεων, έστω και μέσω του forum.

Thodoris – Παρ, 23 Μαϊ 03, 04:33

Bite ο καθένας απο εμάς μπορεί να κάνει μόνο ένα πράγμα ... να ξυπνήσει , να είναι σωστός ,καθαρός και ευσυνήδιτος ....Να μην εκμεταλλεύεται κανέναν και τίποτα ...να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του...να μορφωθεί και να δώσει το παράδειγμα στους γύρω του... με λίγα λόγια να γίνει Ανθρωπος ....


______τ________

2sps – Παρ, 23 Μαϊ 03, 05:14

ΕΥΘΥΜΗ ΣΤΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ. ΓΙΑΤΙ?

2sps

ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ ΤΡΕΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ . . .

JAY-D – Παρ, 23 Μαϊ 03, 09:52

ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΡΓΑΝΟΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ "ΕΧΘΡΟΥ".......
ΚΑΛΟ ΘΑΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ!~!!

GET UP, STAND UP ...
GET UP FOR YOUR RIGHT !
GET UP, STAND UP ...
DON' T GIVE UP THE FIGHT !!!!
BOBBY...

deleted – Παρ, 23 Μαϊ 03, 15:13

BitE, όσο περισσότερες συνιστώσες βρίσκουμε, τόσο προσεγγίζουμε τη συνισταμένη. Η μόνη αρχή είναι αυτή της αμφιβολίας. Συμφωνώ με τον Θοδωρή. Αν κοιτάξεις γύρω σου θα διαπιστώσεις ότι ό,τι πάει στραβά έχει γενεσιουργό αιτία την έλλειψη συνείδησης. Το τελευταίο χτίζεται από την παιδεία.

2sps, η αρχή της αμφιβολίας ισχύει και για τα κίνητρα της Ο.Ε.Α. (γι'αυτό και είπα στο πρωτο μήνυμα ότι είναι λιγότερο αξιόπιστη πηγή). Έχω διαβάσει και άλλα κείμενα της Ο.Ε.Α, σε όλα υπάρχει το όριο ηλικίας για πολλούς λόγους. Δεν τους γνωρίζω. Ωστόσο αυτοί παρουσιάζουν τους λόγους τους στην "εισαγωγή" κάθε άρθρου:

(http://www.e-e-e.gr/sections/hellas/data/oea/introduction/index.html).



Όταν η laspi δώσει τη θέση της στο Επιχείρημα, η imimatheia στη Σιωπή και η filofronisi στην Εξέλιξη, τότε θα λέγεται η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Εξακολουθώ να είμαι "ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ kapoion ΑΛΛΩΝ!". (T.X.C - FF.C)
"ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ paramythi!" (T.X.C - FF.C)

-)-|-(-

Conscious – Παρ, 23 Μαϊ 03, 16:59

Μαγκα, προφανως αυτος που εθεσε το θεμα δεν εχει γνωση τι εστι Τεκτωνας αλλα καλα ειναι ο κοσμος που διαβαζει τις παπαριες του να αναλογιστει τι σκατα ειναι το σημα με τα Ε που εχει βαλει στο τελος και γιατι τρεφει τοσο μισος σε μια ομαδα μυστων που ναι μεν εχει ξεκινησει απο το μεσαιωνα ομως τοσα χρονια μετα εχει καταντησει μια γραφικη λεσχη για πλουσιους αριστοκρατες. Ας μην δινει ο κοσμος τοσο ευκολα βαση σε φοβιες που τρεφουνε αρχαιολαγνοι που εχουν την εντυπωση πως καταγονται απο αρχαια αρχιδια για κατι που δεν γνωριζουν που ομως στην τελικη οδηγει σε φασιστικες και ρατσιστικες αντιληψεις.Το προβλημα σας ειναι η μασσωνικη στωα η μηπως το τι κανουν ανθρωποι που ανηκουν η υποτιθεται οτι ανηκουν εκει..Οσο για τις ανησυχιες των txc περι κακων μασσωνων ας δει καποιος το σημα με τα εψιλον και να ψαξει σε μια μυστικιστικη οργανωση αντιστοιχει ,και εν τελει να αναλογιστει γιατι οι ανθρωποι αυτοι πιστευουν πως οι αρχαιοι ελληνες και οι "αληθινοι" ελληνες ειναι ανωτεροι βιολογικα απο τους υπολοιπους στην γη και γιατι ακριβως θεωρουν του εβραιους υπανθρωπους..
Ας μην μασαμε ετσι ευκολα με τυχαρπαστα λογια που οδηγουν σε ρατσιστικες αντιλιψεις.. οσο για τους μασσωνους δεν εχουμε και πολλα να φοβιθουμε απο λεσχες πλουσιων αστων που διασκεδαζουν την ανοια τους θεωροντας οτι επειδη ειναι σε καποια στοα ειναι η elite της κοινωνιας...γι' αυτους προτεινω την ιδια λυση που εχω και για ολους τους πλουσιους... ΒΡΑΣΤΟΥΣ ΒΡΑΣΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ... ταξικο μισος παντου και παντα..

Αφου υπαρχουν τοσοι ηλιθιοι βυθισμενοι στην ληθη
λιγη μουρη να πουλησεις σου υποκλινονται τα πληθη

EnWs|s – Παρ, 23 Μαϊ 03, 17:08

Καληνύχτα φίλε...

Καληνύχτα μαλάκα, μοναχά να θυμάσαι, αύριο πρωί το ίδιο μαλάκας πως θα σαι.

OzMa13 – Παρ, 23 Μαϊ 03, 18:06

ξέρετε από ποιά ηλικία "στρατολογούν" άτομα? έχει σημασία...

α και crackspot_ (αν και άσχετο με το κλίμα κτλ το ξέρω θα πω μικρομαλακία)
και οι active member έχουν αναφερθεί...

ozma13

XTC – Παρ, 23 Μαϊ 03, 18:41

OZMA13 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ Μ.Α.Τ.Σ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ
ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟ «ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ
ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ


"Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ"-(ΚΙΚΕΡΩΝ)

"Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ,
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ,
ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,
ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΙΣΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ"-(ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ)



Thodoris – Παρ, 23 Μαϊ 03, 18:54

Concious έχεις δίκιο. Δεν είναι να τους φοβάσαι ... άλλωστε απο το ίδιο αυγό (κοινωνία) που βγήκαμε και μείς βγήκαν και αυτοί ...και κανείς δεν ξέρει τι θα έκανε αν ήταν στη θέση τους ....(αστός με λεφτουδάκια και ανία)
Είπαμε η μόνη σωτηρία είναι η συνειδητοποίηση και απο αυτούς και απο εμάς.....


______τ________

OzMa13 – Παρ, 23 Μαϊ 03, 19:25

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ (ωραίο nick)
ήθελα να ξέρω απλά για να γνωρίζω σε ποιά άτομα μπορώ να μιλώ ελεύθερα χωρίς να σκέφτομαι μήπως είναι σε κάποια οργάνωση...

ozma13

deleted – Παρ, 23 Μαϊ 03, 21:15

G@ZM@S=OZMA13 αυτό που ζητάς είναι ακατόρθωτο. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω την αλήθεια δε θα στην πουν, μόνος σου θα τη βρεις. Μην εμπιστεύεσαι κανένα. "Μην ανήκεις σε κανένα, μην ανήκεις πουθένα" που λέει και το "Παραμύθι". Απλά να αμφιβάλλεις για Ο,ΤΙ σου λέει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.

Conscious έχω αναφερθεί σε ΟΛΑ όσα είπες σε άλλα post. Αφού τα διαβάσεις, άνοιξε ένα forum και συζητάμε εκεί.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ, στείλε αν μπορείς ένα e-mail.

JAY-DEE, τίποτα δεν περνά απαρατήρητο.

Παίδες, ξαναδιαβάζοντας όλα τα μηνύματα, κόλλησα στα λόγια του NAtS παραπάνω. Επειδή μπορεί να παίρνουμε και άλλους στο λαιμό μας με αυτή τη συζήτηση (αν όντως όσα λέμε αληθεύουν), καλύτερα ας σταματήσουμε τη συγκεκριμένη εδώ και ας συνεχίσουμε να ανταλλάζουμε και να αναζητάμε γνώσεις αλλού.

Αποτελεί δικό μου λάθος που δε σκέφθηκα αυτήν την εκδοχή ανεβάζοντας αυτό το θέμα στο forum. Συγνώμη.


Όταν η laspi δώσει τη θέση της στο Επιχείρημα, η imimatheia στη Σιωπή και η filofronisi στην Εξέλιξη, τότε θα λέγεται η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Εξακολουθώ να είμαι "ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ kapoion ΑΛΛΩΝ!". (T.X.C - FF.C)
"ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ paramythi!" (T.X.C - FF.C)

-)-|-(-

ΚΙΚΟ – Σαβ, 24 Μαϊ 03, 19:43

EYTHIMI EPEIDEI KSANAKOITAKSA TA LOGIA TOY NATS MIA POY TO ANEFERES.
TO MONO POY EXO NA SOY PO EINIA TO EKSIS:
OTI KAI ALITHIES NA EINAI OLA AFTA POY GRAFOYME DEN THA FAKELOTHOYN KAI PARALILA DEN THA PARAKOLOYTHOYNTE ILEKTRONIKA OLOI OSOI KOITAKSAN AYTO TO POST ALLA OSOI EGRAPSAN ESTO KAI MIKRO DEIGMA ALITHEIAS GIATI TOYS KYRIOYS STOYS OPOIOYS ANAFERTHIKAME KAI KIRIOS TIN EPITROPI STIN OPOIA ANAFERTHIKA TOYS ENDIAFEREI NA MIN FANEROTHEI I ALITHEIA KAI I <>.
KAI OPOS EIXE PEI KAI O BAGGELIS (RITHMOS) <<Δε χρειάζεται να αφυπνίζεις τους γύρω σου κρυφά από το οποιοδήποτε σύστημα.Εσύ μίλα και πες αυτά που έχεις να πεις.Αυτοί που είναι να ακούσουν θα σε ακούσουν και θα ενδιαφερθούν, οι υπόλοιποι δύσκολο...και να θυμάσαι ότι πολλοί λίγοι προτιμάνε να σκέφτονται και να μαθαίνουν.?λλωστε υπάρχει η εύκολη λύση που λέγεται...άγνοια κ οτιδήποτε δεν απασχολεί το μυαλό.Να θυμάσαι ότι μόνο λίγα άτομα, θέλουν να πάνε παραπάνω...Προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι ένα σύνολο αλλάζει προς το καλύτερο, μονάχα όταν κάθε μονάδα του συνόλου αλλάζει ατομικά προς το καλύτερο.>>

A KAI KATI AKOMA PROS OLOYS SAS.
EIXE TYXEI NA PESO ENA KALOKAIRINO BRADI SE MIA SIZITISI IPSILON DOIIKITIKON,TEXNIKON KAI OXI MONO STELEXON TOY OTE KAI SIZITOYSAN POS DOYLEYEI TO ESELON KAI TI EPAKOLOYTHITE.

KAI AKOYSTE TI EMATHA.

TO ESELON SKANAREI TA DEDOMENA APO OLA TA ILEKTRONIKA MESA EPIKOINONIAS (DORIFOROYS,TILEFONA,ASIRMATOYS,DIADIKTIO K.T.L.) KAI ANIXNEYEI DIAFORES LEKSEIS KLEIDIA.STIS PERIPTOSEIS POY THA TA BREI ,MOLIS TA BREI FAKELONEI TON XRISTI KAI STO KAPAKI PSAXNEI NA BREI OSO GINETE PERISOTERA STOIXEIA GI AYTON,STIN SINEXEIA STELNEI OLO TON FAKELONEI GIA LEPTOMERI EKSETASEI KAI AN BRETHEI KATI <> KAI NALOGA POSO EINAI AKOLOYTHEITE I EKSIS DIADIKASIA.
PROTON AN TO <> DEN THEOREITE AMESA EPIKINDINO SINEXIZETE OI SILOGI OLON TON DEDOMENOD POY THA ANTALASEI STO MELLON.
ENO DEYTERON AN TO <> THEOREITE EPIKINDINO AMESA(DILADI EINAI ETOIMO NA PROKALESEI <>) TOTE DINETE SIMA STIN INTERPOL KAI GIA KANONIKI PARAKOLOYTHISI TO OPOIO META METABIBAZETE STI KATHE ASTINOMIKI ARXI KATHE XORAS ME TON GNOSTO TROPO.

AFTA GIA NA KSEROYME TI EXOYME NA ANTIMETOPISOYME.


<<ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΨΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ,ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ,ΟΤΑΝ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΕΚΡΩΝΕΤΑΙ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΟΤ
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ>>

deleted – Κυρ, 25 Μαϊ 03, 00:28

Φίλε KIKO συμφωνώ σε όσα λες.

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά λέγονται μέσα σε <<ξένο σπίτι>>, επικομίζοντας πιθανότατα ευθύνες και σε αυτούς που μας φιλοξενούν. Πλην των εαυτών μας, δεν είναι ηθικό το να φορτώνουμε με ευθύνες κι άλλους.

Και επειδή άλλες ιστοσελίδες που ασχολούνται με τέτοια ζητήματα έχουν γίνει στόχος ψηφιακών δολιοφθορών, ούτε αυτή αλλά ούτε και οι υπόλοιποι χρήστες που την χρησιμοποιούν είναι σωστό να "πληρώσουν τα δικά μας σπασμένα".

Όφειλα να τους ρωτήσω πριν αναβάσω το συγκεκριμένο θέμα. Δεν το έκανα. Απερισκεψία και ανοησία μου.

?νευ της έγκρισης των συντελεστών, θεωρώ προϊόν σεβασμού προς αυτούς και τους υπόλοιπους χρήστες το να σταματήσουμε τα μηνύματα στο συγκεκριμένο θέμα. Η <<μάχη>> κερδίθηκε, στρέφοντας κάποιους στην οδό της αναζήτησης της αλήθειας.

Η έρευνα και ανάλογες συζητήσεις θα συνεχίσουν. Απλά οφείλουμε να είμαστε διακριτικότεροι για να μην παίρνουμε κι άλλους στο λαιμό μας.


Όταν η laspi δώσει τη θέση της στο Επιχείρημα, η imimatheia στη Σιωπή και η filofronisi στην Εξέλιξη, τότε θα λέγεται η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Εξακολουθώ να είμαι "ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ kapoion ΑΛΛΩΝ!". (T.X.C - FF.C)
"ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ paramythi!" (T.X.C - FF.C)

-)-|-(-

Σελίδα: 1, 2, 3, 4, 5