hiphop.gr
 

Επειδή κάποιοι στίχοι δεν αποτελούν "έμπνευση"...καλό είναι να δίνουμε κάποια σημασία και να προβλημ

deleted – Τετ, 21 Μαϊ 03, 02:59, 4010 αναγνώσεις

Επειδή κάποιοι στίχοι δεν αποτελούν "έμπνευση"...καλό είναι να δίνουμε κάποια σημασία και να προβληματιζόμαστε ανάλογα. Μιλάω ιδίως για τους στίχους του "Έσσεται Ήμαρ" και του "Υπ'όψιν" από Τ.X.C και FF.C αντίστοιχα.

Στην παρακάτω ΕΠΙΣΗΜΗ διεύθυνση της Μασονικής Στοάς της Ελλάδας δημοσιεύεται η λίστα πολλών επιφανών Ελλήνων μελών του Τεκτονισμού από το 1800 μέχρι το 1950. Μην ξαφνιαστείτε όταν δείτε ότι, αν όχι όλοι, οι μισοί τουλάχιστον, Πρωθυπουργοί, Βασιλείς, Υπουργοί, πολλοί Επαναστάτες του '21 και ανώτεροι Στρατιωτικοί είναι μέλη.

http://www.grandlodge.gr/epifaneis.html

Για τους σύχρονους πολιτικούς Έλληνες Μασόνους, υπάρχει μια διεύθυνση, όχι όμως τόσο αξιόπιστη (προσωπική μου άποψη είναι ότι κάποτε και αυτοί θα γραφθούν στην παραπάνω λίστα). Πηγαίνετε στο www.e-e-e.gr, επιλέξετε "ΕΛΛΑΣ" (αριστερά) και μετά "Μήνυσις κατά Σιωνιστών" (δεξιά).





Όταν η λάσπη δώσει τη θέση της στο Επιχείρημα, η ημιμάθεια στη Σιωπή και η φιλοφρόνηση στην Εξέλιξη, τότε θα λέγεται η Αλήθεια.

Εξακολουθώ να είμαι "ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ kapoion ΑΛΛΩΝ!". (T.X.C - FF.C)
"ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ paramythi!" (T.X.C - FF.C)

-)-|-(-

ΣΕΛΙΔΑ:

Απαντήσεις – σελίδα 1 / 5

deleted – Τετ, 21 Μαϊ 03, 03:40

Η διεύθυνση για τους σύγχρονους elines masonous politikous είναι η παρακάτω (δε χρειάζεται να ακολουθήσετε την παραπάνω μέθοδο).

http://www.e-e-e.gr/sections/hellas/data/oea/law_suit/index.html


Όταν η λάσπη δώσει τη θέση της στο Επιχείρημα, η ημιμάθεια στη Σιωπή και η φιλοφρόνηση στην Εξέλιξη, τότε θα λέγεται η Αλήθεια.

Εξακολουθώ να είμαι "ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ kapoion ΑΛΛΩΝ!". (T.X.C - FF.C)
"ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ paramythi!" (T.X.C - FF.C)

-)-|-(-

Μινώταυρος – Τετ, 21 Μαϊ 03, 04:14

Ρε Ευθύμη όταν λέμε Μασονία τί ακριβώς εννοούμε; Ζητώ τον ορισμό της λέξης. Ξέρω πάνω κάτω πως είναι μια ομάδα ισχυρών, αλλά όχι από που προέρχονται και ποιός είναι ο σκοπός τους.

Ειρήνη

methistakaz – Τετ, 21 Μαϊ 03, 05:00

milame, einai oloi, gia skotoma, aftous, prepei na ginei mia mazikh e3egersh kai tis listes sta xeria, na tous sfazeis kanonika.



Respect to Psychodrama

Respect to S.B.E.

Psychodrama Klika

Thodoris – Τετ, 21 Μαϊ 03, 06:04

καλά ρε Ευθύμη δεν φοβάσαι μην μπούν τα αλάνια και σε κράξουν οτι βάζεις μαλακίες θέματα ? χαχαχα Απο εμένα πάντως bravo σου !!! Οποιος δεν γουστάρει το θέμα μην πεταχτεί και πεί μαλακίες πάλι...Ουτε κανενός τον χώρο πιάνουμε ούτε εμποδίζουμε κανέναν...
Λοιπόν θα σας δώσω γνώση αλλά να ξέρετε οτι πρέπει μόνοι σας να ερευνάτε αν πραγματικά θέλετε να έχετε άποψη..... Εγώ μπορεί να λέω και βλακείες.....

Πάμε...

Λέγεται οτι ο Τεκτονισμός (Μασωνία) masson στα Γαλλικά ίσον χτίστης δημιουργήθηκε απο συντεχνίες οικοδόμων και μαστόρων στο Λονδίνο ή στην κεντρική Ευρώπη γύρω στο 1700 με σκοπό να διαφυλλάξουν την τέχνη τους γιαυτό και έχουν σαν σύμβολο τον διαβήτη και το τρίγωνο.
Αλλοι λένε οτι όλα αυτά είναι συμβολικά και απλά πιστεύουν οτι ο Θεός είναι ο μεγας αρχιτέκτονας του σύμπαντος.
Σημασία έχει οτι ο Τεκτονισμός κατέληξε να είναι ένα εσωτερικό τάγμα που σκοπό έχει να αναπτύξει πνευματικά τον άνθρωπο (και καλά λέω εγώ...)
Οι Τέκτονες είναι μια κλειστή αδελφότητα , ένα τάγμα που έχει επηρεαστεί απο τους Ιππότες του Ναού (έχετε δεί το ονομα του Ρόδου ?) και απο τα αρχαιοελληνικά και αιγυπτιακά μυστήρια...Δέν κάνουν διακρίσεις στις θρησκείες και δέχονται Χριστιανούς,μουσουλμάνους,βουδιστές και ότι άλλο....
Εχουν τυπικό , τελετουργίες και μυήσεις σε βαθμούς ( ο 33 είναι ο ανώτερος, όσα τα χρόνια του Ιησού....)
Για να γίνει κάποιος Τέκτονας θα πρέπει να τον προτείνει κάποιος άλλος ήδη Τεκτονας στην στοά , να έχει "οικονομική ευχέρια" και καθαρό ποινικό μητρώο....(αυτό λέει πολλά)

Το θέμα τώρα είναι οτι οι τύποι αυτοί λύνουν και δένουν χωρίς να φαίνονται πουθενά.... Με πολύ καλή στρατηγική έχουν "βαφτίσει" Τέκτονες τον Κωλοκοτρώνη,τον Ρήγα Φεραίο την φιλική Εταιρεία και τον τελευταίο καιρό προπαγανδίζουν οτι την Επανασταση του 21 την οργάνωσαν οι Τέκτονες.....
Στο καταστατικό τους λένε οτι οι Τέκτονες ποτέ δεν πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική αλλά ....τα σύμβολα τους υπάρχουν διάχυτα παντού σε ότι έχει να κάνει με οικονομία και πολιτική (βλέπε τα σύμβολα στο δολάριο)
Εδώ στην Ελλάδα προσέξτε τι έγινε κάποτε .....

Απο το βιβλίο του Λαμπρόπουλου "Ντοκουμέντα της Ελληνικής Μασονίας "



--------------------------------------------------------------------------------
Στις 23 Ιουλίου 1949 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος Α`, αρ. φύλλου 161) το από 19 Ιουλίου 1949 Β. Διάταγμα, πρωτοβουλία της «Μεγάλης Ανατολής» της Ελλάδος, δυνάμει του οποίου η Μασονία ωπλίζετο με τεράστια δύναμη, αφού ως πόροι της καθορίζοντα μεταξύ άλλων και «εισφοραί εκ του Κράτους, εκ των Δήμων και Κοινοτήτων, Ναών ή Μονών»!!! Η όντως θρασεία αυτή ενέργεια της Μεγάλης Ανατολής προεκάλεσε θύελλαν διαμαρτυριών όλων των Χριστιανικών σωματείων και εντύπων (ορά υπ' αριθ. 99/1949, 170/1956 φύλλα της «Χριστιανικής Σπίθας») με αποτέλεσμα την ανάκλησιν του αμαρτωλού αυτού Β.Δ. διά της προσωπικής επεμβάσεως παρά Βασιλεί, του τότε Αρχιεπισκόπου Αθηνών Σπυρίδωνος, Εισηγητής του αναιδώς ασεβούς αυτού Διατάγματος ήτο ο κ. Κ. Καραμανλής, ως υπουργός της Κοινών. Προνοίας.

--------------------------------------------------------------------------------

Ο Καραμανλής δηλαδή όταν ήταν υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας προσπάθησε να βάλει τον λαό να πληρώνει την συντήρηση και τα έξοδα των στοών .......απο εκεί να καταλάβετε για τι παιδάκια μιλάμε....

Λοιπόν αυτά μέχρι τώρα....
Διαβάστε,ενημερωθείτε, ψάξτε... για να μάθετε σιγά σιγά να βλέπετε πίσω απο αυτά που μας πετάνε στη μούρη.....
Ο εχθρός είναι πολύ πολυπλοκότερος απ'ότι νομίζουμε .... ειδικά αν λάβετε υπ'όψην οτι όλες αυτές οι στοές δίνουν αναφορά και πέρνουν εντολές απο την Μεγάλη Στοά του Λονδίνου......




______τ________

methistakaz – Τετ, 21 Μαϊ 03, 06:35

afth einai h pragmatikh alh8eia

krima pou den diale3es to kokino e? ( matrix fash, pros opoion diabasei)



Respect to Psychodrama

Respect to S.B.E.

Psychodrama Klika

OzMa13 – Τετ, 21 Μαϊ 03, 06:37

χαίρομαι πάρα πολύ που κι άλλοι σκέφτονται το θέμα και προβληματίζονται.
για τους του `21 έχω ΑΚΟΥΣΕΙ ότι έιχαν κάποιες οργανώσεις μυστικιστικές(φιλική εταιρία κ.α.) οι οποίες μιήθηκαν το τρόπο οργάνωσης των μασώνων αλλά δεν ήταν οι ίδιοι ποτέ.

όσο για τη λίστα. μισό να τη δω. και ξανάρχομαι.

ozma13

Thodoris – Τετ, 21 Μαϊ 03, 06:48

Αυτό που με προβληματίζει δεν είναι αυτό που φαίνεται αλλά αυτό που δεν φαίνεται....γιατι πάντα υπάρχει η βιτρίνα και το εσωτερικό του καταστήματος.

______τ________

OzMa13 – Τετ, 21 Μαϊ 03, 07:05

_Efthymis_, Μπορείς να φτιάξεις ένα κέιμενο μεγέθους Α4 με χτυπητά ονόματα και ένα ανάλογο κείμενο. Το οποίο να μπορώ εγώ να το πάρω, να το κετυπωσω μια φορά, να το φωτοτυπήσω 100 και να το κολλήσω παντού.

Με αφορμή ένα τέτοιο χαρτί ίσως ασχολειθούν περισσότερα άτομα.
αποψή μου πως μπορούμε να την ταρακουνήσουμε μοναχά όταν είμαστε "πολλοί".

κοιτόντας το μκρό κάνουμε ένα μηδενικό
κοιτόντας ουτοπικά θα κάνουμε πολλά.

ozma13

Predator – Τετ, 21 Μαϊ 03, 07:36

geia sou re gazma epanastati!!!!plaka kanw
ontws kalh idea alla thelei organosi
na kikloforisi pantou ki etsi!

HH2E
KEEP IT REAL

Bite – Τετ, 21 Μαϊ 03, 09:25

Μην ξεχνάτε όμως πως εύκολα μπορούνε να μας μπερδέψουν και να δουλεύουμε για τα συμφέροντά τους.
Δεν ξέρεις ποιόν να πιστέψεις, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις...

OzMa13 – Τετ, 21 Μαϊ 03, 09:32

σωστός ο BitE. δεν ξέρω γιατί αλλά τον ευθύμη του χω εμπιστοσύνη. αν φτιάξει το χαρτί θα το διαδώσω παντού. σωστός ο BitE.

ozma13

OzMa13 – Τετ, 21 Μαϊ 03, 09:33

οργάνωση δε θέλει. όρεξη και πίστη.

ozma13

Prophet Of Noise – Τετ, 21 Μαϊ 03, 10:03

Xairomai pou vlepw nea paidia na asxolountai me tetoia themata, alla na sas symvoulepsw: PROSOXH - kai oi toixoi exoun aftia...

________________:: NAtS ::_______________
| Μήπως είμαι τελικά ο τελευταίος των λογικών; |
|_______________[NoxiouS]________________|

2sps – Τετ, 21 Μαϊ 03, 10:08

den ΞΕΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣΣΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ? ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕ ΒΟΗΘΙΕΝΤΑΙ? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΙΕΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ?

2sps

ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ ΤΡΕΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ . . .

OzMa13 – Τετ, 21 Μαϊ 03, 10:20

NAtS, δε μπάνα χουν ότι θέλουν. αν το πάρει χαμπάρι ο πολλοίς ο κόσμος, δε τους σώζει τπτ.
2sps όταν καταλαμβάνουν θέσεις πρωθυπουργών κατά παραγγελία και σε άλλες περιπτώσεις ναι κάνουν το μέγιστο κακό ... ελευθερία γιόκ. και μην πει κανένας ότι δεν μου επιβάλουν να τον ψηφίσω. γιατί όταν κάποιοι βάζουν τους αρχηγούς των 2 μεγάλων κομμάτων εκεί που είναι ποιός θα βγει? ο πράπας?

ozma13

PANOS_MC – Τετ, 21 Μαϊ 03, 10:40

RE EFTHIMI TI MALAKIES VASEIS STO FORUM ! EDO EINAI HIP HOP FORUM RE MEGALE ! PIGENE SE ALA FORUM POU SIZITANE GIAUTA ,PARADEIGMA TO WWW.ESOTERICA.GR ANTE FYGE REEEEEEEE!

NovaHot – Τετ, 21 Μαϊ 03, 10:48

Μάγκες δυνατό θέμα...

Διαβάστε τα Πρωτόκολλα Των Σοφών Της Σιών... Η ουσιαστική αλήθεια τους κ από τα λίγα που δεν λένε συνομοσιολογικές μπαρούφες αλλά ουσιαστικά στοιχεία...Η Ιστορία δεν προχωρά όπως θα προχωρούσε αν ήταν όντως αδέσμευτη από κάποια συγκεκριμένα μυαλά κ συμφέροντα...

σεβασμός σε
Thodoris, Ευθύμη, NAtS και σε όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά μυαλά...

OzMa13 – Τετ, 21 Μαϊ 03, 11:00

NovaHot βιβλίο είναι αυτό που προτείνεις?
ΠΟΛΙΤΕΙΟΥΡΓΟΣ, καληνύχτα ρε.

ozma13

NovaHot – Τετ, 21 Μαϊ 03, 11:19

Ναι OZMA, ότι πιο αποκαλυπτικό έχω διαβάσει για τα σημερινά πολιτικά δρώμενα...δυσκολο κ κάπως γενικό........αλλά πραγματικά συγκλονιστικό...θα καταλάβεις πολλά αν παρακολουθείς τις παγκόσμιες (οικονομικές κυρίως) εξελίξεις. Κ δεν αναφέρεται σε αποκρυφιστικά ιδεολογήματα ούτε έιναι απόψεις ενός ατόμου..γιατί τα περισσότερα βιβλία που ασχολούνται με ελιτιστικές οργανώσεις δυστυχώς έτσι είναι...Κ το πόστ από ΝΑtS επάνω είναι σωστό...Αν ασχολείσαι με αυτό το ζήτημα μη το διαδίδεις.

αξίζει.

Mr. P. – Τετ, 21 Μαϊ 03, 11:30

Μονάχα μια επιφύλαξη έχω σ αυτά που λέτε περί οπλαρχηγών του 21:

και εγώ αν κάνω μια λέσχη φίλων του Παναθηναϊκού, μπορώ να βάλω λίστες με γνωστούς που είναι παναθηναϊκοί και μέσα σ αυτή να χω και τον Κολοκοτρώνη και τους μισούς οπλαρχηγούς του 21, αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλοι αυτοί ήταν Παναθηναϊκοί,

σωστά;

Σελίδα: 1, 2, 3, 4, 5