hiphop.gr
 

ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ//ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΝΟ ΟΣΙ ΕΙΝΑΙ ΖΝ FAN//

bainas – Κυρ, 7 Ιαν 07, 00:43, 2277 αναγνώσεις

4 Ιανουαρίου 2007 ώρα 00:00. Ο Τάκι Τσαν σταματάει το rap. Όπως λέει και ο ίδιος του, αυτή η ανακοίνοση θα κάνει κάποιους να στεναχορηθούν και πολούς περισότερους να χαρούν. Ένας Θεός κάνει πίσω, προστατεύει το εγώ του και την οικογένια του. Ένας λυτροτής που δεν θα πάψει να μας αγαπά γιατι τον αγαπάμε. Ένας άνθρωπος αξέχαστος, ακούραστος! Ο Παναγιώτης Στραβαλέξης...

Ο Τάκι Τσαν στο myspace του δηλώνει:

Αυτή η ανακοίνωση θα κάνει κάποιους να στενοχωρηθούν και πολλούς περισσότερους να χαρούν. "Δεν μπορείτε να σκοτώσετε ούτε τη φωνή μου, ούτε την σκέψη μου". Θέλω να σας ευχαριστήσω που με στηρίξατε, αλλά αποφάσισα να τα παρατήσω... Ναι είναι αλήθεια δεν πρόκειται ν' ακούσετε νέα κομμάτια από Τάκη Τσαν. Οι λόγοι είναι πολλοί και σημαντικοί. Ήμουν ένας πολύ καλός και ειλικρινής ράπερ. Επίσης έδωσα στην κυκλοφορία 5cds και πολλά ανέκδοτα κομμάτια τα οποία κυκλοφόρησαν χέρι με χέρι, που αποτελούν γνώση για τους νυν και μελλοντικούς ράπερ της Ελλάδας. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους ένιωσαν, κατάλαβαν και ταυτίστηκαν με το ραπ μου. Για μένα πληρωμή μου θα είναι ν' ακούσω καλό ραπ ελληνικό χωρίς μίσος, τσακωμούς, εγωϊσμούς και διχασμούς στη σκηνή.

ΠΡΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΝ FAN ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙ ΣΤΕΝΟΧΟΡΙΜΕΝΩΣ ΕΚΡΟΠΣΟΠΩ ΖΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙ ΖΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΛΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑΜΑΣ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΤΑ_ΣΤΡΟΦΕΑΣ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΞΙΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΑΜΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΟΟΟΟΟ


ΣΕΛΙΔΑ:

Απαντήσεις – σελίδα 3 / 3

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:50

Το νέο "Gears of War" για Xbox είναι παιγνίδι τακτικής και πυροβολισμών με απεικόνιση τρίτου προσώπου, στο οποίο οι παίκτες ενσαρκώνουν το ρόλο του Marcus Fenix.

Ο Marcus, ένας ατιμασμένος πρώην ήρωας πολέμου, αναζητά την προσωπική του λύτρωση καθώς οδηγεί την ομάδα του ενάντια στις ορδές των ανελέητων εχθρών.

Οι παίκτες βυθίζονται σε μια εμπειρία τόσο έντονα συναισθηματική και συνάμα γεμάτη δράση, που νιώθουν σαν να ελέγχουν την εξέλιξη μιας κινηματογραφικής ταινίας.

To νέο παιγνίδι της Microsoft για Xbox "Gears of War" διαθέτει κινηματογραφική απεικόνιση υψηλής ανάλυσης, με στόχο μια εμπειρία παιχνιδιού που πραγματικά μας εισάγει στη νέα γενιά παιγνιδιών.

Οι παίκτες θα βιώσουν εκπληκτικά σχεδιασμένα περιβάλλοντα και τόσο ζωντανούς χαρακτήρες που μοιάζουν να έχουν σάρκα και οστά.

Τα γραφικά νέας γενιάς δημιουργούν έναν κόσμο τόσο ζωντανό, ώστε και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι εμφανής ακόμη και στη μεγαλύτερη μάχη.

Χαρακτηριστικά Παιγνιδιού

Υποβλητική, κινηματογραφική πλοκή. Αχανείς κόσμοι, αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες και ένα επικό σενάριο συνθέτουν μια πλοκή που θυμίζει ταινία δράσης.

Εμβόλιμες κινηματογραφικές σκηνές, κινηματογραφικές λήψεις και δυναμική αφήγηση είναι τα στοιχεία που ζωντανεύουν τη βίαιη και συναισθηματικά φορτισμένη εξέλιξη της δράσης.

Οι παίκτες ελέγχουν τον Marcus Fenix και την ομάδα του καθώς αντιπαραθέτουν την εξελιγμένη ανθρώπινη τεχνολογία ενάντια στις μάζες των τρομακτικών εχθρών της Locust Horde.

Ομαδική δράση σε συνεργασία.

Όλες οι επιλογές παιχνιδιού, τα επίπεδα και τα σενάρια είναι σχεδιασμένα για παιχνίδι συνεργασίας (co-op mode) με συμπαίκτες ελεγχόμενους από την κονσόλα ή άλλο παίκτη.

Είναι η πρώτη φορά που οι ελεγχόμενοι από την κονσόλα παίκτες δεν ξεχωρίζουν από τους ανθρώπινους. Κινούνται έξυπνα, δέχονται και διεκπεραιώνουν εντολές αποτελεσματικά, χρησιμοποιούν κάλυψη και αμύνονται όποτε χρειάζεται. Οι παίκτες θα ζήσουν την εμπειρία της συνεργασίας στο παιχνίδι πιο έντονα από ποτέ, μέσα από χαρακτήρες των οποίων η επιβίωση στο παιχνίδι εξαρτάται από αυτή τη συνεργασία, ενώ οι ξεχωριστές φωνές και ο συγχρονισμός των χειλιών τους με τη φωνή επιτείνουν αυτή την υποβλητική εμπειρία.

Αξεπέραστα γραφικά

Το "Gears of War" μας βάζει στη νέα γενιά παιχνιδιών με τα αξεπέραστα γραφικά υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες μέσα σε μια τεράστια μάχη. Οι παίκτες θα απολαύσουν έναν πλούσιο, δυναμικά εξελισσόμενο κόσμο με απαράμιλλο επίπεδο λεπτομέρειας. Οι χαρακτήρες ζωντανεύουν με εκπληκτική πιστότητα, και χάρη σε ένα σύστημα animation που είναι πιστό στους νόμους της Φυσικής μπορούν να αντιδρούν ρεαλιστικά και έξυπνα στα γεγονότα που εκτυλίσσονται γύρω τους.

Πλήρως ρεαλιστική και έντονη μάχη. Στο "Gears of War" το πεδίο της μάχης είναι πραγματικά ένα θανάσιμο μέρος - το να είσαι ακάλυπτος σε αυτό ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη. Για να επιβιώσουν, οι παίκτες πρέπει να είναι δημιουργικοί και να αξιοποιήσουν την κάλυψη που τους προσφέρουν τα διάφορα περιβάλλοντα, να χρησιμοποιήσουν πυρά καταστολής για να ανακόψουν τον εχθρό και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα όπλα τους και τους συντρόφους τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τους τρομακτικούς εχθρούς που τους περιμένουν.

Συλλεκτική περιορισμένη έκδοση.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα κυκλοφορεί και μια ειδική, συλλεκτική έκδοση του "Gears of War", collector' edition του παιχνιδιού, θα κυκλοφορήσει σε ειδικό μεταλλικό κουτί με διαφορετικό εξώφυλλο και πέρα από το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ακόμη ένα βιβλίο με artwork και σχέδια από τον κόσμο του παιχνιδιού, καθώς και ένα επιπλέον DVD που περιέχει βίντεο από τη δημιουργία του παιχνιδιού, το trailer του "Gears of War" και εικόνες από την παρουσία του στην έκθεση Ε3.

adrenaline

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:51

Από τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Το Couach 2200 fly είναι μια ξεχωριστή πολυτελής θαλαμηγός, κατασκευασμένη σε ένα πρωτοπόρο γαλλικό ναυπηγείο η ιστορία του οποίου ξεκινά από το 1950 ενώ είναι από τα πρώτα ναυπηγεία στο κόσμο που έκανε χρήση πολυεστέρα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν και άλλα σύγχρονα συνθετικά υλικά για την κατασκευή της γάστρας.

Η γκάμα του περιλαμβάνει έξι σκάφη τύπου fly bridge και δύο open ενώ κατασκευάζει και σκάφη που προορίζονται για ειδική χρήση όπως για παράδειγμα το γαλλικό ναυτικό πλοία διάσωσης, πυροσβεστικά κ.ά.

Το ναυπηγείο Couach ναυπηγεί τα σκάφη κατόπιν παραγγελίας, με αποτέλεσμα το σκάφος να πληροί χωροταξικά τις προδιαγραφές του εκάστοτε αγοραστή ενώ τα ποιοτικά standards-δεδομένης της μακρόχρονης εμπειρίας, της τεχνογνωσίας, του εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού που ανέρχεται στα 300 άτομα, της επιμελημένης κατασκευής και της έμφασης στη λεπτομέρεια- είναι υψηλά.

Οι διαστάσεις του Couach 2200 fly είναι 22,50 x 5.40 μέτρα προσφέροντας μεγάλους ωφέλιμους χώρους στα τρία συνολικά καταστρώματα.

Εξωτερικά χαρακτηρίζεται από κλασσικές γραμμές ενώ η αίσθηση που προκαλεί ο σχεδιασμός του αποπνέει έναν δυναμισμό, που μεταφράζεται σε υψηλά επίπεδα πλεύσης στις ανοικτές θάλασσες. Παρατηρώντας επισταμένως το σκάφος, διαπιστώνεται ότι είναι σχετικά χαμηλό, με επακόλουθο την μετατόπιση του κέντρου βάρους προς τα κάτω και αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των κινήσεων κατά το διαμήκες(roll). Η υπερκατασκευή του περιλαμβάνει τρεις συνολικά μεγάλους υαλοπίνακες, με υδατοστεγή και αεροστεγή συναρμογή, εξασφαλίζοντας θερμομόνωση, ασφάλεια και αντοχή.

Το ανώτερο κατάστρωμα- όντας ένα από τα μεγαλύτερα στην κατηγορία του- διαθέτει το πιλοτήριο εγκατεστημένο στο κέντρο, με μια κονσόλα πλήρως εξοπλισμένη αριστερά της οποίας συναντάμε την φάλκα που οδηγεί στο εσωτερικό του κύριου καταστρώματος.

Πίσω από το πιλοτήριο συναντάμε το υπαίθριο καθιστικό που περιλαμβάνει δύο άνετους καναπέδες που περιβάλλουν ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η επιπλοσύνθεση του wet bar. Πρίμα διατίθενται στρώματα ηλιοθεραπείας και μερικά ωφέλιμα τετραγωνικά καταστρώματος προς όφελος των επιβατών. Σχετικά με το δάπεδο του, είναι επενδεδυμένο από ξύλο τικ ποιότητας με μαύρους αρμούς. Στο πολυεστερικό roll bar είναι ενσωματωμένη μια τέντα που προφυλάσσει επαρκώς μεγάλη επιφάνεια καταστρώματος από τις καιρικές συνθήκες.

Στο κύριο κατάστρωμα βρίσκεται το δεύτερο υπαίθριο καθιστικό που αποτελεί παράλληλα -καλώς εχόντων των καιρικών συνθηκών -τον ιδανικό χώρο για υπαίθρια γεύματα.

Οι δύο πλευρικοί διάδρομοι που οδηγούν στην περιοχή της πλώρης διαθέτουν αρκετό πλάτος ώστε να πραγματοποιείται μια άνετη και ασφαλής διέλευση. Ένα στρώμα ηλιοθεραπείας καλύπτει μεγάλη επιφάνεια της υπερκατασκευής ενώ κατάπλωρα συναντάμε μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.

Το εσωτερικό του κύριου καταστρώματος-σε αισθητική αρμονία με το υπόλοιπο σκάφος-διαθέτει κλασσικές επιπλοσυνθέσεις και χρώματα, σε αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ, δημιουργώντας ένα καλαίσθητο και ευχάριστο περιβάλλον. Ωστόσο, βασικό χαρακτηριστικό στο εσωτερικό αποτελεί η ανισόπεδη διάταξή του μεταξύ σαλονιού και τραπεζαρίας, διαχωρίζοντας με σαφή τρόπο τις δύο χρήσεις. Επιπλέον συντελεί θετικά στην αισθητική του χώρου.

Ο εξοπλισμός του σαλονιού περιλαμβάνει δύο άνετους καναπέδες με υφασμάτινη επένδυση σε απόχρωση του μπεζ, ένα σταθερό ξύλινο τραπέζι και μεγάλες ξύλινες επιπλοσυνθέσεις που φιλοξενούν συν τοις άλλοις το στερεοφωνικό συγκρότημα και την τηλεόραση. Ο χώρος φωτίζεται από φυσικό φως χάρη στα μεγάλα πλευρικά παράθυρα, που καλύπτονται από καλαίσθητες υφασμάτινες γρίλιες που μετακινούνται σε ξύλινο πλαίσιο, ενώ ο τεχνητός φωτισμός περιλαμβάνει φώτα δέσμης (σποτς) οροφής και απλίκες.

Διασχίζοντας τρία ξύλινα σκαλοπάτια οδηγούμαστε στην τραπεζαρία, απέναντι από την οποία βρίσκεται η κουζίνα με τον πλήρη εξοπλισμό της. Κατάπλωρα ένα σύγχρονα εξοπλισμένο πιλοτήριο είναι στην διάθεση του κυβερνήτη, προσφέροντας αναπαυτική θέση πλοήγησης και άριστη ορατότητα.

Στο κατώτερο κατάστρωμα βρίσκονται οι καμπίνες του σκάφους που ανέρχονται σε τρεις ή τέσσερις ανάλογα με την έκδοση ενώ προσφέρεται μια επιπλέον για το πλήρωμα. Όλες οι καμπίνες είναι πολυτελείς, διαθέτοντας μεγάλα κρεβάτια σε μέγεθος king size -εφόσον είναι διπλά-καταπληκτικό σχεδιασμό και πολλές παροχές και ανέσεις.

Για τον εξοπλισμό του μηχανοστασίου έχουν προβλεφθεί τέσσερις επιλογές κινητήρων με ισχύ 2x1217, 2x1360, 2x1523 και 2x1550 ίππους έκαστος προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις ταχύτητας, με την μέγιστη να αγγίζει τους 35 κόμβους και την υπηρεσιακή τους 30 και σε συνδυασμό με την γάστρα υψηλής απόδοσης κατασκευασμένης από συνθετικό κέβλαρ, προσφέρει μοναδικά ταξίδια.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Oλικό μήκος: 22,50 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 5,40 μέτρα
Βύθισμα: 1,35 μέτρα.
Δεξαμενές καυσίμων: 8800 λίτρα
Δεξαμενές νερού: 1500 λίτρα
Κινητήρες: 2x1217, 2x1360, 2x1523 και 2x1550 ίπποι
Υλικό κατασκευής γάστρας: Συνθετικό κέβλαρ
Αριθμός καμπίνων: 3 ή 4 + 1 πληρώματος
Μέγιστη ταχύτητα: 35 κόμβοι
Υπηρεσιακή ταχύτητα: 30 κόμβοι

adrenaline

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:52

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του, η κορεατική KIA μπορούσε να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει ένα από πιο ολοκληρωμένα μικρά αυτοκίνητα των τελευταίων ετών. Στο εξής, όμως, θα μπορεί να αισθάνεται ότι το Picanto της αποτελεί πρότυπο για την δημιουργία άλλων μοντέλων, ακόμα και από την «μητρική» της εταιρεία, την Hyundai.

Η τελευταία επιδιώκοντας να επαναλάβει την επιτυχία του Picanto, αυτή την φορά όμως με το δικό της σήμα, εξελίσσει ήδη ένα παρόμοιων διαστάσεων αυτοκίνητο που θα της δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων στην μικρή κατηγορία, αντικαθιστώντας παράλληλα το γηρασμένο Atos.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τις δοκιμές που πραγματοποιούνται τις τελευταίες εβδομάδες στην Λαπωνία ενώ η κωδική ονομασία του μοντέλου, μέχρι την στιγμή που οι ιθύνοντες της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα αποφασίσουν για τον τίτλο του, θα είναι "PA".

Όσο για την πρώτη επίσημη εμφάνισή του μπροστά στο κοινό, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

adrenaline

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:54

Μετά τις καταθέσεις ακόμη δύο ανήλικων αγοριών εις βάρος του 47χρονου επιχειρηματία από την Έδεσσα, που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής, ο ίδιος και ο πατέρας δύο εκ των θυμάτων καλούνται για συμπληρωματικές απολογίες τη Δευτέρα.

Τα δύο αγόρια, ηλικίας 11 και 16 ετών, προσήλθαν στην Ασφάλεια συνοδευόμενα από τους γονείς τους και, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, κατέθεσαν ότι ο 47χρονος το 2003 και το 2004 ασελγούσε εις βάρος τους σε περιαστική δασική περιοχή του Δήμου Έδεσσας και μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, έναντι αμοιβής από δύο έως δέκα ευρώ.

Με τις καταθέσεις των δύο αγοριών, τα θύματα του 47χρονου έχουν φθάσει τα πέντε, ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων, γι' αυτό η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Ο επιχειρηματίας, που έχει κριθεί προφυλακιστέος, τη Δευτέρα αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική απολογία, όπως και ο πατέρας των δύο ανήλικων, που φέρεται να τα εξέδιδε. Εις βάρος του συγκεκριμένου πατέρα υπάρχουν πληροφορίες ότι έφερε σε επαφή των επιχειρηματία και με άλλα παιδιά.

adrenaline

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:54

Κατάλογο με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές της Ολυμπιακής Αεροπορίας έχει στείλει η κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται Έλληνες (κυρίως εφοπλιστές) και Αραβες επιχειρηματίες, διεθνή funds και μία ξένη αεροπορική εταιρεία.

Ο κ. Δούκας αναφέρει ότι πλέον αναμένεται συνάντηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να βρεθεί λύση. Ακόμη, υπογραμμίζει ότι η εταιρεία «έχει μέλλον, όμως δεν πρέπει να θεωρείται αυτομάτως δεδομένο».

«Χρειάζεται όλοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εμείς, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι. Είμαστε σε συνεχή διαβούλευση με τις ευρωπαϊκές αρχές. Αυτές είχαν πάρει τη θέση ότι, αν η Ολυμπιακή αποκρατικοποιηθεί, ακόμα και τότε οι επενδυτές θα ήταν υποχρεωμένοι να επιστρέψουν πάνω από 500 εκατ. ευρώ 'παρανόμων ενισχύσεων του Δημοσίου προς την Ολυμπιακή'. Αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εξεύρεση οριστικής λύσης» εξηγεί.

Ο υφυπουργός, αν και επαναλαμβάνει τη δήλωση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για εκλογές το 2008, με τη συμπλήρωση δηλαδή της τετραετίας, προσθέτει με νόημα ότι «κάποιοι τις βλέπουν λίγο νωρίτερα».

Τονίζει δε, ότι υπάρχει συνεχής πίεση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για μεγαλύτερες πιστώσεις.

Μιλώντας για το μεγάλο οικονομικό στόχο της κυβέρνησης για το 2007, ο κ. Δούκας υπογραμμίζει ότι αυτός είναι η επίτευξη του στόχου για 2,4% έλλειμμα στον προϋπολογισμό. Επίσης, η αύξηση των επενδύσεων, η μείωση της ανεργίας, η άρση της «επιτήρησης».

«Λάβετε υπόψη ότι στον προϋπολογισμό αυτόν εμπεριέχονται σχεδόν όλες οι προγραμματικές δεσμεύσεις της ΝΔ: μείωση φορολογικών συντελεστών, αύξηση επιδομάτων ΕΚΑΣ, ΟΓΑ, ανέργων, βελτίωση των αμοιβών των συνταξιούχων» συμπληρώνει.

Ακόμη, ο υφυπουργός Οικονομικών υπογραμμίζει ότι οι αυξήσεις στους συνταξιούχους θα κινούνται σαφώς πάνω από τον πληθωρισμό, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει εάν το ποσοστό των αυξήσεων θα ανέλθει στο 4%. «Νομίζω όμως ότι σαφώς θα κινούνται σε αυτή την περιοχή» προσθέτει.

adrenaline

tinapw – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:54

re gamimene stamata na grafeis malakies oi zn htan thriskia vlaka

kata strofea valton anepithimito ton karioli

th na klasoune mprostasou zn oi aloi
Glou Glou Crew
κάθε ευρώ που δίνω μου κλέβουν 19 λεπτά οι καριολιδες

http://hiphop.phpbb24.com

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:55

Η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει καταρτίσει «μυστικά σχέδια» που προβλέπουν την καταστροφή των εγκαταστάσεων του Ιράν για τον εμπλουτισμό ουρανίου με την χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων, αποκαλύπτει την Κυριακή η βρετανική εφημερίδα Sunday Times.

Επικαλούμενη πολλές πηγές των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ, τις οποίες δεν κατονομάζει, η εφημερίδα αναφέρει ότι πτέρυγες μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ εκπαιδεύονται για τον βομβαρδισμό του πυρηνικού εργοστασίου στο Νατάνζ με την χρήση ειδικών βομβών διάτρησης οχυρωμένων υπογείων εγκαταστάσεων (bunker busters) οι οποίες είναι χαμηλής ραδιενέργειας.

Αλλα δύο ιρανικά πυρηνικά εργοστάσια, ένα βαρέως ύδατος στο Αράκ και ένα μετατροπής ουρανίου στο Ισφαχάν, θα πληγούν με συμβατικές βόμβες από αέρος, αναφέρει η εφημερίδα.

Οι Times αναφέρουν ότι τα σχέδια του Ισραήλ προβλέπουν την χρήση συμβατικών βομβών με στόχευση από λέιζερ για να διανοιχθούν «τούνελ» ως τις υπόγειες εγκαταστάσεις-στόχους. Κατόπιν, θα ριφθούν πυρηνικες κεφαλές στο εργοστάσιο στο Νατάνζ, που θα εκραγούν σε μεγάλο βάθος υπογείως ώστε να αποφευχθεί ένα μέρος της διάχυσης ραδιενέργειας.

Ισραηλινοί πιλότοι πέταξαν στο Γιβραλτάρ τις τελευταίες εβδομάδες, στο πλάισιο της εκπαίδευσής τους για το μετ' επιστροφής ταξίδι 3.200 χλμ. ως τους στόχους στο Ιράν. Εξετάζονται τρεις εναλλακτικές διαδρομές προς το Ιράν, η μία εκ των οποίων προβλέπει την χρήση του εναερίου χώρου της Τουρκίας.

Οι Times σημειώνουν ότι μια επίθεση με την χρήση πυρηνικών όπλων θα διαταχθεί μόνον εάν αποκλεισθεί μια συμβατική επίθεση και οι ΗΠΑ αποφύγουν να εμπλακούν σε αυτήν. Η αποκάλυψη των σχεδίων του Ισραήλ, υπογραμμίζει η λονδρέζικη εφημερίδα, μπορεί να αποτελεί μέρος της κλιμακούμενης πίεσης στην Τεχεράνη για να αναστείλει τον εμπλουτισμό ουρανίου.

Η Ουάσινγκτον δεν αποκλείει την ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον του Ιράν, αλλά διατείνεται ότι η προτεραιότητά της είναι η εξεύρεση μιας διπλωματικής λύσης.

Ισραήλ: Παράλογο δημοσίευμα

Ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος χαρακτήρισε «παράλογες» τις πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα.

«Πρόκειται για παράλογες πληροφορίες που προέρχονται από μια εφημερίδα η οποία έχει διακριθεί ήδη κατά το παρελθόν από εντυπωσιακούς τίτλους για το θέμα αυτό που κατόπιν αποδείχθηκαν τελείως ανακριβείς» δήλωσε ο αξιωματούχος που ζήτησε να μη κατονομαστεί.

«Σκεφθείτε ότι θα εξαπολύαμε μια επίθεση με ατομική βόμβα κατά του Ιράν και επιπλέον θα το αποκαλύπταμε εκ των προτέρων σε μια ξένη εφημερίδα, αυτό είναι δύο φορές γελοίο» είπε.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, η ισραηλινή πολιτική για το θέμα αυτό την οποία εισηγήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αριέλ Σαρόν και συνεχίζει ο διάδοχός του Εχούντ Ολμέρτ δεν άλλαξε, και το Ισραήλ δεν προτίθεται να πλήξει το Ιράν «στρατιωτικά».

«Η λύση που προτείνουμε, μαζί με τη διεθνή κοινότητα, είναι αυτή της επιβολής κυρώσεων στο Ιράν» προσέθεσε.

Τεχεράνη: Θα απαντήσουμε

Το Ιράν προειδοποίησε το Ισραήλ ότι οποιαδήποτε στρατιωτική επίθεση δεν θα μείνει χωρίς απάντηση.

«Οποιαδήποτε στρατιωτική δράση κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας δεν θα μείνει αναπάντητη και ο επιτιθέμενος θα λυπηθεί πολύ γρήγορα για την ενέργειά του» δήλωσε την Κυριακή ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μοχαμάντ Αλί Χοσεϊνί στην εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου στην Τεχεράνη.

Για τον Ιρανό εκπρόσωπο, «οι δηλώσεις [στην εφημερίδα] που γίνονται μετά την αναγνώριση από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό για κατοχή ατομικών όπλων από το καθεστώς του, μόνο πείθουν την παγκόσμια κοινή γνώμη ότι το σιωνιστικό καθεστώς συνιστά την κύρια απειλή για τον κόσμο και την περιοχή. Τέτοιες δηλώσεις και φανφαρονισμοί αποτελούν απόδειξη της αδυναμίας των εχθρών της Ισλαμικής Δημοκρατίας και δεν θα επηρεάσουν καθόλου την αποφασιστικότητα του Ιράν να συνεχίσει τις πυρηνικές του δραστηριότητες που είναι σύμφωνες με τους διεθνείς κανόνες».

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ψήφισε ομόφωνα τον περασμένο μήνα μια απόφαση η οποία επιβάλλει κυρώσεις σε βάρος του Ιράν, απαιτώντας να σταματήσει τον εμπλουτισμό ουρανίου, μια διαδικασία που οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι ίσως οδηγήσει στην κατασκευή πυρηνικών όπλων.

Η Τεχεράνη, από την πλευρά της, εμμένει στην θέση ότι το πυρηνικό της πρόγραμμα έχει αποκλειστικά ειρηνικούς σκοπούς και τονίζει ότι θα συνεχίσει τον εμπλουτισμό ουρανίου.

Το Ισραήλ έχει αρνηθεί να αποκλείσει μια «προληπτική επίθεση» εναντίον του Ιράν, όπως αυτή που είχε εξαπολύσει το 1981 για να καταστρέψει έναν ατομικό αντιδραστήρα στο Ιράκ, αν και πολλοί αναλυτές εκφέρουν την εκτίμηση ότι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν ίσως αποτελέσουν πολύ δύσκολο στόχο για το Ισραήλ.

adrenaline

mckos4ever – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:57

zn zn zn zn zn zn zn
gia panta stin kardia mas

Boreia Kuriarxia
mc kos
Dr. mc
Grego

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:59

07/01/2007 13:54 - O/H zwntanos_nekros έγραψε:
re gamimene stamata na grafeis malakies oi zn htan thriskia vlaka
kata strofea valton anepithimito ton karioli

Χ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ 0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α Χ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0ΑΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0 ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0Α

ΕΙΝΑΙ ΟFFLINE KATSE NA TOU GAMISW TO ILI8IO 8EMA TOY :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

adrenaline

webmaster – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:59

07/01/2007 01:08 - O ΚΑΤΑ_STROFEAS έγραψε:

07/01/2007 01:01 - O They don't know έγραψε:
τι Up ρε καθυστερημενο;
κερδιζεις κατι ετσι;
νομιζεις οτι δινει μια ο Τακι Τσαν για το αν κλαιγεστε;
ΣΤΑ @@ ΤΟΥ
ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΜΕΝΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟ ΛΙΡΙΚΩ ΠΑΠΑΡΙ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΖΝ ΚΑΙ ΕΙΑΝΙ ΖΝ FAN ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΣ ΣΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΧΕΤΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΛΕΤΑΙ Τ Ι Π Ω Τ Α ΣΩΣΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΩ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΠΕΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΟΦΤΕΤΩ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑΙΕΣ
ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝΕΠΙΘΙΜΙΤΟΣ Γ Α Μ Ι Ω Λ Η

ban

webmaster – Κυρ, 7 Ιαν 07, 14:01

07/01/2007 13:59 - O Full Clip έγραψε:

07/01/2007 13:54 - O/H zwntanos_nekros έγραψε:
re gamimene stamata na grafeis malakies oi zn htan thriskia vlaka
kata strofea valton anepithimito ton karioli

Χ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ 0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ 0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ 0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ 0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ 0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α Χ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0ΑΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0 ΑΧ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ0ΑΧ0Α
ΕΙΝΑΙ ΟFFLINE KATSE NA TOU GAMISW TO ILI8IO 8EMA TOY

ban

mckos4ever – Κυρ, 7 Ιαν 07, 14:01

07/01/2007 13:59 - O/H hiphop.gr Team έγραψε:

07/01/2007 01:08 - O ΚΑΤΑ_STROFEAS έγραψε:

07/01/2007 01:01 - O They don't know έγραψε:
τι Up ρε καθυστερημενο;
κερδιζεις κατι ετσι;
νομιζεις οτι δινει μια ο Τακι Τσαν για το αν κλαιγεστε;
ΣΤΑ @@ ΤΟΥ
ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΜΕΝΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟ ΛΙΡΙΚΩ ΠΑΠΑΡΙ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΖΝ ΚΑΙ ΕΙΑΝΙ ΖΝ FAN ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΣ ΣΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΧΕΤΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΛΕΤΑΙ Τ Ι Π Ω Τ Α ΣΩΣΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΩ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΠΕΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΟΦΤΕΤΩ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑΙΕΣ
ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝΕΠΙΘΙΜΙΤΟΣ Γ Α Μ Ι Ω Λ Η

ban

no ban ton katastrofea re

Boreia Kuriarxia
mc kos
Dr. mc
Grego

State – Κυρ, 7 Ιαν 07, 14:01

γιο hustlin' in da forum YO ALANIA

How do you want it
How do you feel
Comin' up as a Nigga in tha cash game
Livin' in tha fast lane
i'm for real

webmaster – Κυρ, 7 Ιαν 07, 14:03

07/01/2007 13:54 - O/H zwntanos_nekros έγραψε:
re gamimene stamata na grafeis malakies oi zn htan thriskia vlaka
kata strofea valton anepithimito ton karioli

BAN

Gamotohhgr – Κυρ, 7 Ιαν 07, 14:05

07/01/2007 14:03 - O/H hiphop.gr Team έγραψε:

07/01/2007 13:54 - O/H zwntanos_nekros έγραψε:
re gamimene stamata na grafeis malakies oi zn htan thriskia vlaka
kata strofea valton anepithimito ton karioli

BANΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ??

Kokoriko

MAK-FRI – Κυρ, 7 Ιαν 07, 14:15

[quote]07/01/2007 00:46 - O ┌┼┐ĢøĻÐЭИ - ҒőҲ┌┼┐ έγραψε:

07/01/2007 00:46 - O/H mideR21 έγραψε:
ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

[/quote]

Jim Jomwood – Κυρ, 7 Ιαν 07, 14:32

Ego tora apo egires piges pos akousa oti o taki tha kanei kati kainoyrgio me nea etairia, me neo dj klp...?
kai ayto pou leo stekei, 100%

α ρε σκυλα αμα ηξερες τι πιγα να κανω απο μεεσα μου το πα
ΤΖΟΜ ΤΖΕΪ ΦΑΤΡΙΑ

ΡΗΜΟΠΟΙΟΣ – Κυρ, 7 Ιαν 07, 14:37

ΕΤΣΙ ΡΕ...ΖΙΤΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

ena exo na po....gamo tous emo....

ΡΗΜΟΠΟΙΟΣ – Κυρ, 7 Ιαν 07, 14:42

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ FULL CLIP ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ???

ena exo na po....gamo tous emo....

Σελίδα: 1, 2, 3