hiphop.gr
 

ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ//ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΝΟ ΟΣΙ ΕΙΝΑΙ ΖΝ FAN//

bainas – Κυρ, 7 Ιαν 07, 00:43, 2275 αναγνώσεις

4 Ιανουαρίου 2007 ώρα 00:00. Ο Τάκι Τσαν σταματάει το rap. Όπως λέει και ο ίδιος του, αυτή η ανακοίνοση θα κάνει κάποιους να στεναχορηθούν και πολούς περισότερους να χαρούν. Ένας Θεός κάνει πίσω, προστατεύει το εγώ του και την οικογένια του. Ένας λυτροτής που δεν θα πάψει να μας αγαπά γιατι τον αγαπάμε. Ένας άνθρωπος αξέχαστος, ακούραστος! Ο Παναγιώτης Στραβαλέξης...

Ο Τάκι Τσαν στο myspace του δηλώνει:

Αυτή η ανακοίνωση θα κάνει κάποιους να στενοχωρηθούν και πολλούς περισσότερους να χαρούν. "Δεν μπορείτε να σκοτώσετε ούτε τη φωνή μου, ούτε την σκέψη μου". Θέλω να σας ευχαριστήσω που με στηρίξατε, αλλά αποφάσισα να τα παρατήσω... Ναι είναι αλήθεια δεν πρόκειται ν' ακούσετε νέα κομμάτια από Τάκη Τσαν. Οι λόγοι είναι πολλοί και σημαντικοί. Ήμουν ένας πολύ καλός και ειλικρινής ράπερ. Επίσης έδωσα στην κυκλοφορία 5cds και πολλά ανέκδοτα κομμάτια τα οποία κυκλοφόρησαν χέρι με χέρι, που αποτελούν γνώση για τους νυν και μελλοντικούς ράπερ της Ελλάδας. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους ένιωσαν, κατάλαβαν και ταυτίστηκαν με το ραπ μου. Για μένα πληρωμή μου θα είναι ν' ακούσω καλό ραπ ελληνικό χωρίς μίσος, τσακωμούς, εγωϊσμούς και διχασμούς στη σκηνή.

ΠΡΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΝ FAN ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙ ΣΤΕΝΟΧΟΡΙΜΕΝΩΣ ΕΚΡΟΠΣΟΠΩ ΖΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙ ΖΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΛΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑΜΑΣ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΤΑ_ΣΤΡΟΦΕΑΣ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΞΙΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΑΜΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΟΟΟΟΟ


ΣΕΛΙΔΑ:

Απαντήσεις – σελίδα 2 / 3

paparidio – Κυρ, 7 Ιαν 07, 09:48

sorry kiolas re fans twn ZN kai tou Taki Tsan me to onoma ti akrivws einai ayto pou pen8eite me thn apousia tou eidwlou sas pou poly amfisvitw an ysxiei ti akrivws 8 sas leipsei ti sas edine tosa xronia o takis pou pleon to xasate sorry kiolas re psagmena atomakia pou dn dexeste kai deyterh kouventa kai ka8este kai 8rineite:P ontas apolyta sigouroi eilikrina ti ta pistevete ayta pou lete me poia logikh akrivws.....?
analogisteite tous stixous tou irwas sas kai es8an8eite perifanoi loipon.....
Geia sou re Taki pou exeis kai fans pou kovoun fleves gia thn party sou, sou afierwnw kai egw ena tragoudi...

"Eimai o irwas pou monos erxete twra oi titloi tou telous 8 pesoun gia emena" (kapws etc einai o stixos)

tasias – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:13

ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝΖ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΖΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΛΕΓΕΤΕ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ
ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΘΕΑΜΑ ΣΕ FREE ΚΑΙ ΡΗΜΕΣ ΤΡΕΛΕΣ
ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ...
starxidismos@hotmail.com

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:26

Πριν καν καλά-καλά αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, ο αρχιεπίσκοπος της Βαρσοβίας Στάνισλαβ Βέλγκους αναγκάσθηκε να παραιτηθεί μετά τις αποκαλύψεις ότι «συνεργαζόταν με τη μυστική αστυνομία του κομμουνιστικού καθεστώτος».

Ο Στάνισλαβ Βέλγκους ανέλαβε καθήκοντα την περασμένη Παρασκευή (επισήμως θα γινόταν σήμερα, Κυριακή) έπειτα από πρόταση του ίδιου του Πάπα Βενέδικτου ΙΣτ'.

Αρχικά, μίλησε για απάτη και κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να εξετάσουν τα αρχεία της μυστικής αστυνομίας. Ο Βέλγκους παραδέχεται πως είχε επαφές με μυστικούς πράκτορες, αρνείται όμως ότι υπήρξε πληροφοριοδότης.

Η ανακοίνωση της αντιπροσωπείας του Βατικανού στη Βαρσοβία που αφορούσεσ την παραίτηση του νέου αρχιεπισκόπου και την αποδοχή της από τον Ποντίφικα, δημοσιοποιήθηκε ταυτόχρονα στη Βαρσοβία και το Βατικανό.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι ο Ποντίφικας έκανε δεκτή την παραίτηση του πρελάτου σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 401 του κανονικού δικαίου. Η παράγραφος αυτή αναφέρει ότι «ο επίσκοπος που εξαιτίας μιας ασθένειας ή άλλου σοβαρού λόγου δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει το έργο του καλείται ενθέρμως να υποβάλλει την παραίτησή του».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Πάπας ανέθεσε τη διοίκηση της αρχιεπισκοπής στον καρδινάλιο Γιόζεφ Γκλεμπ «έως τη λήψη νέων αποφάσεων σχετικά με την αρχιεπισκοπή» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βατικανού στην πολωνική πρωτεύουσα.

Η Καθολική Εκκλησία, κατά την εποχή του «υπαρκτού σοσιαλισμού» στην Πολωνία, ήταν από τις δυνάμεις που συγκρούστηκαν με την πολιτική εξουσία, ιδίως μετά την έκρηξη του κινήματος της «Αλληλεγγύης» το 1981.

Ωστόσο, το καθεστώς είχε διεισδύσει στην πολωνική εκκλησία και συνεργαζόταν στενά με αρκετούς κληρικούς.

Κλειστή παραμένει την Κυριακή και για αδιευκρίνιστο προς το παρόν χρονικό διάστημα η χωματερή των Ανω Λιοσίων, λόγω του σοβαρού τραυματισμού οδηγού απορριμματοφόρου.

Όπως μετέδωσαν ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, ο 50χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου τραυματίσθηκε στις 22:30 το Σάββατο στα πόδια, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου χειρουργήθηκε. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το ένα του πόδι, όπου είχε τραυματισθεί σοβαρά.

Δύο χειριστές μηχανημάτων έχουν προσαχθεί προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό.

Στη χωματερή βρίσκεται κλιμάκιο επιθεωρητών εργασίας, ενώ αναμένεται να μεταβεί και εισαγγελέας προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του περίεργου ατυχήματος.

Οι Ελληνες χρήστες του Διαδικτύου διπλασιάστηκαν τα τελευταία τρία χρόνια και πλέον προσεγγίζουν τα τρία εκατομμύρια, επιλέγοντας μάλιστα όλο και περισσότερο ευρυζωνικές συνδέσεις DSL. Ο ελληνικός διαδικτυακός πληθυσμός φαίνεται να έχει φτάσει την κρίσιμη μάζα για μια «ηλεκτρονική επανάσταση».

Ο ελληνικός πληθυσμός στο Διαδίκτυο για το έτος 2006 μετρήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας e-census που πραγματοποίησε η AGB Nielsen Media Research, υπό την αιγίδα του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας και με τη συμμετοχή και του in.gr.

Το μήνα Νοέμβριο καταγράφηκαν 2.971.285 διαφορετικοί επισκέπτες (unigue browsers) στους 19 δημοφιλέστερους δικτυακούς τόπους στην Ελλάδα, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία των 2.559.168 επισκεπτών προήλθε από το εσωτερικό της χώρας (ποσοστό 86,1%).

Την τελευταία τριετία παρατηρήθηκε αύξηση του ελληνικού ιντερνετικού πληθυσμού κατά 95,9%, καθώς σε ανάλογη έρευνα πριν από τρία χρόνια, καταγράφηκαν 1.516.766 unique browsers.

Η δεύτερη, παράλληλη έρευνα e-metrics, που διενεργήθηκε το Νοέμβριο από την Phaistos Netoworks, επίσης υπό την αιγίδα του Παρατηρητηρίου, δίνει το προφίλ του Έλληνα χρήστη και καταδεικνύει ότι το Διαδίκτυο αποτελεί πλέον βασικό εργαλείο καθημερίνής χρήσης.

Από τους 32.000 χρήστες που συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο της e-metrics, οι εννέα στους δέκα χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο καθημερινά, και έξι στους δέκα σερφάρουν για πάνω από δύο ώρες κάθε ημέρα. Το 76% των χρηστών είναι άνδρες, οι περισσότεροι 25-34 ετών (41,3%) και υψηλού μορφωτικού επιπέδου (59,8%).

Ενδεικτικό της έκρηξης του ενδιαφέροντος για το Internet είναι η αύξηση των ευρυζωνικών συνδέσεων DSL, τις οποίες διαθέτει πλέον το 69,1% των χρηστών. Το ποσοστό αυτό είναι σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με το 2005.

Πρέπει, πάντως, να αναφερθεί ότι, παρά την εκρηκτική αύξηση των τελευταίων ετών, η Ελλάδα παραμένει ουραγός στην ΕΕ τόσο στο ποσοστό του πληθυσμού που χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο όσο και στη διάδοση της ευρυζωνικότητας.

Ενώ το ποσοστό των νοικοκυριών που διαθέτουν σύμβαση ανέρχεται στο 52%, κατά μέσο όρο, στην ΕΕ των «25», το αντίστοιχο ποσοστό στην Ελλάδα περιορίζεται ακόμα στο 23%, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Eurostat.

Τα ίδια στοιχεία δείχνουν ότι το 32% των νοικοκυριών στην ΕΕ διαθέτουν ευρυζωνική σύνδεση, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση με ποσοστό 4%.

Βασικός λόγος για αυτή την υστέρηση στη διάδοση του «γρήγορου» Διαδικτύου είναι το κόστος των συνδέσεων DSL, το οποίο παραμένει πολύ υψηλό σε σχέση με την υπόλοιπη ΕΕ, παρά τις μεγάλες πτώσεις που παρατηρούνται τον τελευταίο χρόνο.

adrenaline

fzfazo – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:27

ZN gia panta

sto styl moy loipon paloi sarka kai osta kai ola afta poy esi fantazese ego sta ferno mprosta.-FF.C

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:28

Νομοσχέδιο που κατατέθηκε στις ΗΠΑ προβλέπει μόνιμη απαγόρευση των γεωτρήσεων για άντληση πετρελαίου σε ένα αρκτικό καταφύγιο στην Αλάσκα έκτασης 5.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων -με τους Δημοκρατικούς να έχουν πλέον τον έλεγχο του Κογκρέσου, οι περιβαλλοντιστές έχουν λόγο να ελπίζουν ότι το μέτρο θα γίνει δεκτό.

Ανάλογες προτάσεις για τη μόνιμη προστασία του Αρκτικού Καταφυγίου Αγριας Ζωής στις αρκτικές ακτές της Αλάσκα είχαν κατατεθεί και στο παρελθόν, ωστόσο απορρίφθηκαν με το επιχείρημα της συντηρητικής κυβέρνησης Μπους ότι η προστασία του περιβάλλοντος μπορεί να συδυαστεί με αξιοποίηση των κοιτασμάτων.

Στην περιοχή του καταφυγίου, ανατολικά του πετρελαϊκού πεδίου του Προύντχοου, εκτιμάται ότι υπάρχουν 10 δισ. βαρέλια πετρελαίου.

«Υπάρχει η γενική συναίνεση ότι δεν πρέπει να γίνονται γεωτρήσεις στο καταφύγιο, επομένως το επόμενο λογικό βήμα είναι να περάσει νομοθεσία που το καθιστά αγριότοπο» δήλωσε ο Δημοκρατικός Έντουαρντ Μάρκι, βασικός υποστηρικτής της τελευταίας πρότασης.

Ο Μέρκι εκτιμά ότι το νομοσχέδιό του θα γίνει τελικά δεκτό, δεδομένου ότι έχει την υποστήριξη και ορισμένων Ρεπουμπλικανών βουλευτών.

To καταφύγιο της Αλάσκα φιλοξενεί σημαντικά οικοσυστήματα με πολικές αρκούδες, βοοειδή, καριμπού και πολλά είδη μεταναστευτικών πτηνών.

adrenaline

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:29

Ανοδο για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών, παρά το αρνητικό διεθνές κλίμα. Ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 4.560,14 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,52%.

Οι ρευστοποιήσεις που εκδηλώθηκαν ενδοσυνεδριακά για κατοχύρωση κερδών απορροφήθηκαν σε σημαντικό βαθμό και η αγορά έκλεισε ανοδικά με τη βοήθεια των blue chips.

Στην άνοδο συνέβαλε η υπεραπόδοση της ΔΕΗ και της Marfin Popular Bank την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών της.

Η ΔΕΗ έκλεισε με κέρδη 1,97% στα 20,70 ευρώ μετά από δημοσίευμα ότι ενδιαφέρεται να εξαγοράσει μονάδα ενέργειας στο Νεγκοτίνο της ΠΓΔΜ στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της στα Βαλκάνια.

Η Μarfin Popular Bank σημείωσε κέρδη 6,67% στα 8,0 ευρώ, πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των 772,18 εκατ. νέων μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τιμή εκκίνησης τα 7,50 ευρώ.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, με σημαντικά κέρδη έκλεισαν επίσης η Κύπρου (+2,47%), η ΔΕΗ (+1,97%), η Alpha Bank (+1,74%), η Eurobank (+1,54%), η Coca Cola (+1,34%) και ο ΟΠΑΠ (+1,02%).

Αντιθέτως, με σημαντικές απώλειες 1,59% και 1,04% αντιστοίχως έκλεισαν οι μετοχές των ΕΛΠΕ και της Βιοχάλκο.

Ο δείκτης FTSE/ASE 20 έκλεισε στις 2.483,70 μονάδες, με άνοδο σε ποσοστό 0,80 %, ενώ ο δείκτης FTSE/ASE 40 έκλεισε στις 5.274,78 μονάδες με πτώση σε ποσοστό 0,53%.

Ο δείκτης FTSE/ASE SMALLCAP 80 έκλεισε στις 892,18 μονάδες, με πτώση σε ποσοστό 1,16%, ενώ ο δείκτης FTSE 140 έκλεισε στις 5.546,61 μονάδες, με άνοδο σε ποσοστό 0,54%.

Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής:

Ασφάλειες: 6.297,29 -2,13%
Βιομηχανικά Προϊόντα και Υπηρεσίες : 6.711,45 - 0,43%
Εμπόριο: 6.497,67 + 0,14%
Κατασκευές και Υλικά: 6.833,86 + 0,01%
Μέσα Ενημέρωσης: 5.202,00 - 1,12%
Πετρέλαιο και Αέριο: 4.796,03 - 0,97%
Προσωπικά και Οικιακά Προϊόντα: 6.317,92 - 0,18%
Πρώτες ύλες: 7.575,77 - 1,41%
Ταξίδια και αναψυχή: 5.693,39 + 0,65%
Τεχνολογία: 5.069,93 - 0,75%
Τηλεπικοινωνίες: 6.476,22 - 0,31%
Τράπεζες : 6.501,96 + 1,09%
Τρόφιμα και Ποτά: 6.414,77+ 0,90%
Υγεία: 13.065,4 - 1,93%
Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας: 5.617,13 + 1,62%
Χημικά: 10.016,1- 0,19%
Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες: 8.913,17 - 0,39%

Από τις 308 μετοχές που διακινήθηκαν στη συνεδρίαση, 86 κινήθηκαν ανοδικά,168 κινήθηκαν πτωτικά, ενώ η τιμή 54 μετοχών παρέμεινε αμετάβλητη.

Τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο σημείωσαν οι μετοχές των εταιρειών: Βαρβαρέσος + 19,05%, Paperpack Τσουκαρίδης +17,75%, Ιπποτούρ +16,90%, Κλωνατέξ +13,95%, Εγνατία Τράπεζα + 13,39%, Τεξαπρέτ + 13,21%, Marfin Financial Group +12,80%, Εγνατία (πο) +12,43%, Αττικές Εκδόσεις + 9,83% και Rilken +8,87%.

Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι μετοχές των εταιρειών: Ελγέκα - 8,14%, Informer -7,95%, Ευρωσυμμετοχές -6,82%, Vivere -6,81%, ΓΕΝΕΡ - 6,67%, Καρατζή -6,07%, Ελεύθερη Τηλεόραση -5,535, Altius ΑΕΕΧ - 4,88%, Δούρος - 4,83% και Alsinco -4,44 %.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 524,976 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 63,593 εκατ. ευρώ αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές.

Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν οι μετοχές των εταιρειών: Marfin Λαϊκή 7.685,399 τεμάχια, Τράπεζα Κύπρου 2.765,696 τεμάχια, Εθνική Τράπεζα 2.510,039 τεμάχια, Λαννέτ 2.021,091 τεμάχια και Alpha Bank 1.634,470 τεμάχια.

Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν οι μετοχές των εταιρειών: Εθνική με 92,503 εκατ. ευρώ, Marfin Λαϊκή με 61,868 εκατ. ευρώ, Alpha Bank με 40,169 εκατ.ευρώ, Τράπεζα Πειραιώς με 39,557 εκατ. ευρώ και ΟΤΕ με 34,242 εκατ. ευρώ.

adrenaline

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:30

Απώλειες την Παρασκευή στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και τη Γουόλ Στριτ, καθώς η απογοητευτική πρόβλεψη της Motorola αναζωπύρωσε τις ανησυχίες για τα εταιρικά κέρδη, ενώ τα ισχυρά στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ έπληξαν τις ελπίδες για μείωση των επιτοκίων.

Οι νέες θέσεις εργασίας που δημιούργησε η αμερικανική οικονομία το Δεκέμβριο ήταν υψηλότερες των προσδοκιών (167.000), ενώ οι μισθοί αυξήθηκαν με τους γοργότερους ρυθμούς των τελευταίων οκτώ μηνών (0,5%).

Το γεγονός αυτό δημιουργεί ανησυχίες για την πορεία του πληθωρισμού και εκτιμάται ότι μειώνει τις πιθανότητες για μείωση των επιτοκίων από τη Fed.

Πτωτικά κινήθηκαν και οι μετοχές του τεχνολογικού κλάδου ύστερα από την προειδοποίηση της Motorola ότι τα τριμηνιαία αποτελέσματά της θα είναι κατώτερα των προσδοκιών. Η μετοχή της εταιρείας κατέγραψε απώλειες της τάξεως του 4,2%.

Ο Dow Jones έκλεισε στις 12.398,01 μονάδες (-0,66%), ο Nasdaq στις 2.434,25 μονάδες (-0,78%) και ο S&P 500 στις 1.409,72 μονάδες (-0,61%).

Νωρίτερα, στο Λονδίνο ο FTSE 100 έκλεισε στις 6.220,10 μονάδες (-1,06%), στο Παρίσι ο CAC 40 στις 5.517,35 μονάδες (-1,03%), και στη Φραγκφούρτη ο DAX στις 6.593,09 μονάδες (-1,22%).

adrenaline

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:31

Υπό το βάρος της κατακραυγής που ξεσήκωσαν τα ψέμματα της ινδονησιακής κυβέρνησης για τον εντοπισμό του αεροσκάφους που συνετρίβη την Πρωτοχρονιά, οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να αυξήσει τις δυνάμεις των σωστικών συνεργείων με εκατοντάδες στρατιώτες και έξι ελικόπτερα, ώστε τουλάχιστον να δείξει την αποφασιστικότητά της να εντοπιστούν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους.

Ανώτατοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης της Ινδονησίας αναγκάσθηκαν να ζητήσουν συγγνώμη για την εσφαλμένη ανακοίνωση ότι τα συντρίμμια του Boeing 737-400, το οποίο είχε ναυπηγηθεί πριν 17 χρόνια και ανήκε στην εταιρεία Adam Air, είχε εντοπισθεί και ότι είχαν βρεθεί 12 επιζώντες.

Στο αεροσκάφος, σύμφωνα με την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τζακάρτα, επέβαιναν τρεις Αμερικανοί, οι μόνοι μη Ινδονήσιοι επιβάτες της πτήσης από την Σουραμπάγια στο Μανάντο.

Περίπου 3.000 στρατιώτες, αστυνομικοί και πολίτες, συμμετέχουν στις έρευνες, ωστόσο ακόμα δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό.

Το πρόβλημα εντείνεται από το γεγονός ότι ο πιλότος της μοιραίας πτήσης δεν εξέπεμψε σήμα SOS ούτε καν ανέφερε κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

«Είναι αδύνατο να εξαφανίσθηκε» δήλωσε ο επικεφαλής της αρμόδιας υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης μετά από συνάντηση που είχε με συγγενείς των θυμάτων. «Ακόμα και αν χρειαστεί ένας μήνας, εμείς θα συνεχίζουμε να ψάχνουμε» τόνισε.

Στις οικογένειες των επιβατών της τραγικής πτήσης επικρατεί οργή για την αδυναμία των αρχών να εντοπίσουν το χαμένο αεροσκάφος, καθώς το αποδίδουν σε ανικανότητα, ολιγωρία ή και αδιαφορία ακόμα.

adrenaline

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:32

Ανήμερα των Φώτων, ο ΠΑΟΚ φώτισε την Τούμπα, με μια σπουδαία νίκη. Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης απογειώθηκε τη στιγμή που εκείνος της Αθήνας έκανε τη χαμηλότερη φετινή πτήση του και νίκησε με 2-0 τη χειρότερη φετινή ΑΕΚ, χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Αραμπατζή και σε ένα πολύ όμορφο από τον Μίετσελ.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, ήταν και καλύτερα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν το καλύτερο ποδαρικό για το 2007. Αντίθετα, οι παίκτες του Λορένσο Σέρα Φερέρ έδειξαν πολύ επηρεασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος και από την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου κινδυνεύουν να μείνουν 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή, αν ο Ολυμπιακός νικήσει στην Ξάνθη.

Οι επιλογές των δύο προπονητών, ήταν ενδεικτικές των στόχων τους. Σφιχτό κέντρο ο Μομτσίλο Βούκοτιτς, ώστε να εγκλωβίσει την καλή κυκλοφορία της μπάλας που διαθέτει η ΑΕΚ, αλλά και να εκμεταλλευτεί την απουσία Ζήκου και Εμερσον από εκεί.

Πιο απαιτητικό σχήμα στα χαρτιά ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, ώστε να σπάσει τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου από το ξεκίνημα και να κερδίσει τον πρώτο στόχο του, τη νίκη.

Στο ξεκίνημα, αποδείχθηκε πως ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης ήταν εκείνος που πετύχαινε αυτό που ήθελε. Μπαλάφας, Ηλιάδης και βέβαια Ζαγοράκης κράτησαν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, με συμμάχους τους Χαραλαμπίδη δεξιά, Χαραλάμπους αριστερά και τον Μίετσελ μπροστά πίεσαν ψηλά την Ενωση και κατάφεραν να την αποδιοργανώσουν.

Σε αυτή την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί, η ΑΕΚ είχε τα δικά της όπλα. Τους Δέλλα και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας να είναι αλάνθασΤΟΙ, τον Παουτάσο δεξιά και τον Τζιωρτζιόπουλο αριστερά να λειτουργούν κυρίως ανασταλτικά, τον Κυριακίδη να μην δημιουργεί, αλλά να κόβει και έτσι ο Χιώτης είχε σχεδόν σε όλο το ημίχρονο το κεφάλι του ήσυχο.

Εξαίρεση η προσωπική προσπάθεια και το σουτ του Χαραλάμπους στο 22`, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Από το 30` και μετά, ο ΠΑΟΚ έδειξε να χάνει τις δυνάμεις του και να μην μπορεί να συνεχίσει το κυνηγητό των αντιπάλων. Ετσι, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να πλησιάσουν τον Φερνάντεζ, ωστόσο, Καμπάνταης και Λυμπερόπουλος ήταν πολύ καλά κλεισμένοι από Μπαρκαουάν και Μελίσση, ο Σέζαρ από τον Αραμπατζή και ο Λάκης από τον Κωνσταντινίδη, ο Τόζερ ...εκτός παιχνιδιού και έμεναν κάποια μακρινά σουτ, που δεν ανησύχησαν τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Στην ουσία, μόνο ο Λάκης στο 43` βρέθηκε σε θέση γκολ, αλλά σούταρε βιαστικά, άτσαλα και άστοχα. Αν δεν άλλαζαν τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο, δύσκολα θα άλλαζε και το σκορ. Στο ξεκίνημα, η εικόνα ήταν ακριβώς ίδια, με τον ΠΑΟΚ απλά να έχει βρει κάποιες από τις χαμένες δυνάμεις του.

Πρώτος προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα ο Φερέρ, βάζοντας Κονέ και Ιβιτς (επέστρεψε μετά τις 17 Οκτωβρίου), στη θέση των Καμπάνταη, Τόζερ. Δεν πρόλαβε να δει τα σχέδιά του στην πράξη, ούτε για ένα λεπτό. Η βολίδα στην κίνηση του Αραμπατζή στο 65` πρόσφερε ένα φανταστικό γκολ, έδωσε στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα και έφερε το ξέσπασμα στην Τούμπα από περισσότερους από 20.000 οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο Βούκοτιτς έβαλε τον Γκονζάλες στο γήπεδο αντί του Ζαγοράκη, τη στιγμή που ο Φερέρ φώναζε από τον πάγκο ...«μπορούμε να το ανατρεψουμε, το έχουμε ξανακάνει». Η ΑΕΚ, όμως, δεν μπορούσε. Εδειξε τόσο επηρεασμένη από το γκολ που δέχτηκε, που έμοιαζε να έχουν σβήσει τα ...Φώτα. Ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Στο 73` ο Χαραλαμπίδης έκανε την προσπάθεια από δεξιά, τη σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Μίετσελ, ο οποίος έκανε το 2-0, μέσα σε αποθέωση. Πλέον, η ΑΕΚ δεν είχε ούτε το κουράγιο να αντιδράσει, αλλά ούτε και το χρόνο. Ούτε και προσπονητή στον πάγκο, αφού ο Φερέρ αποβλήθηκε γιατί ξεπέρασε τα όρια του πάγκου του, φωνάζοντας στους δικούς του παίκτες. Νωρίτερα είχε προλάβει να βάλει τον Καπετάνο αντί του Λάκη, αλλά και πάλι χωρίς ουσία.

Ο ΠΑΟΚ κράτησε με χαρακτηριστική ευκολία τη νίκη, στηριζόμενος στη στρατηγική του προπονητή του, αλλά και στο πάθος των παικτών του, που εκμεταλλεύτηκαν τη χειρότερη φετινή εμφάνιση της ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν (89΄ Μαλεζάς), Ζαγοράκης (66΄ Γκονζάλες), Μπαλάφας, Μελίσσης, Ηλιάδης, Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδης (+90` Τόργκελε), Μίετσελ.

ΑΕΚ (Λορένσο Σέρα Φερέρ): Χιώτης, Παουτάσο, Δέλλας, Τσιρίλο, Τζιωρτζιόπουλος, Κυριακίδης, Τόζερ (63΄ Ιβιτς), Ζούλιο Σέζαρ, Λάκης (77΄ Καπετάνος), Λυμπερόπουλος, Καμπάνταης (63΄ Κονέ).

adrenaline

mcanixneyths – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:33

ZN ALANIA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<ZN

phenomenon – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:35

Z Z Z Z Z Z Z Z Z N N
Z N N N
Z N N N
Z N N N
Z N N N
h fash einai Z N N N
Z N N N
Z N N N
Z Z Z Z Z Z Z Z Z N N




D.T.T.D.
---------------------------------------------------------------------
Τάφοι,τριγύρω μου κάφροι και τσάτσοι,μοιράζουν τάξη,γίναν όλοι εντάξει,εντάξει?

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:36

Νέα πολιτική πρωτοβουλία φέρεται να παίρνει ο Στέλιος Παπαθεμελής, με τη δημιουργία κόμματος υπό την ονομασία «Δημοκρατική Αναγέννηση».

Ο Στέλιος Παπαθεμελής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος, δηλώνοντας: «Θα μιλήσουμε όταν πρέπει».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, θα πρόκειται για ανασύσταση του πολιτικού φορέα του κ. Παπαθεμελή υπό τη μορφή κόμματος, με την ονομασία «Δημοκρατική Αναγέννηση».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Παπαθεμελής θα επιχειρήσει να συσπειρώσει γύρω του στελέχη κομμάτων που μοιράζονται παρόμοιες ανησυχίες για τα εθνικά θέματα. Μεταξύ των προσώπων που αναμένεται να βολιδοσκοπήσει είναι και «παραδοσιακά» στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Αμεση ήταν η αντίδραση του νομάρχη Θεσσαλονίκη Π.Ψωμιάδη, ο οποίος τόνισε: «Δεν χρειάζεται νέο κόμμα».

Συγκρατημένη η αντίδραση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη, ο οποίος δήλωσε: «Κάθε φιλότιμη προσπάθεια, όσες φορές κι αν επαναληφθεί, αξίζει την παρακολούθησή μας».

«Καλή επιτυχία» ευχήθηκε στον Στέλιο Παπαθεμελή, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης.

adrenaline

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:36

Με την ευκαιρία της προώθησης της τελευταίας του ταινίας Ρόκι Μπαλμπόα στο Μεξικό, ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το μποξ και για τους Μεξικανούς που εργάζονται στις ΗΠΑ, ενω χαρακτήρισε γελοίο το σχέδιο της χώρας του να υψώσει ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.

Ο 60χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι υποστηρίζω του Μεξικανούς που εργάζονται στη χώρα του και ότι η ανάπτυξη των ΗΠΑ στηρίζεται πολύ στην εργασία των μεταναστών.

Μιλώντας σε μεξικανικά μέσα, ο Σταλόνε άσκησε κριτική στο αμερικανικό σχέδιο να χτιστεί ένα τείχος μήκους 1.126 χιλιομέτρων στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού, προκειμένου να αστυνομεύεται αποτελεσματικότερα η είσοδος λαθρομεταναστών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό το τείχος είναι τρελό, είναι γελοίο, είπε ο Σταλόνε προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ των εθνών.

Εναντίον του τείχους έχει ταχθεί και η μεξικανική κυβέρνηση, ενώ ο πρώην πρόεδρος της χώρας Βισέντε Φοξ το είχε παρομοιάσει με το τείχος του Βερολίνου.

Στο Ρόκι Μπαλμπόα, ο ήρωας διευθύνει ένα εστιατόριο, όταν μια προσομοίωση αγώνα μποξ στον υπολογιστή του βάζει την ιδέα να ξαναφορέσει τα γάντια του και να μπει στο ρινγκ.

Σε μια σκηνή ο ήρωας υπεραμύνεται τους μετανάστες εργαζόμενους στο εστιατόριό του απέναντι σε συκοφαντικά σχόλια.

adrenaline

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:37

Των Φώτων το Σάββατο και με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναβιώνουν κάθε χρόνο τις ημέρες των Θεοφανίων, στο τέλος του Δωδεκαημέρου, ποικίλες εκδηλώσεις σε ολόκληρη την ανατολική Μακεδονία, που έχουν τις ρίζες τους σε διονυσιακά δρώμενα.

Σε αυτές τις εκδηλώσεις κυριαρχούν οι μεταμφιέσεις και μαζί με αυτές τα κουδούνια, τα τραγούδια, οι χοροί, οι παραστάσεις και οι αναπαραστάσεις. Όλα τα στοιχεία δείχνουν τον πρωτογενή σκοπό αυτών των εκδηλώσεων, που δεν είναι άλλος παρά η ευημερία και η καλοχρονιά στην ευρύτερη διάσταση της καλής υγείας και της πλούσιας σοδειάς.

Στα νότια του νομού Δράμας, στα δημοτικά διαμερίσματα Βώλακας, Καλή Βρύση, Μοναστηράκι, Ξηροπόταμος, Πετρούσα και Πύργοι αναβιώνουν τις μέρες αυτές εκδηλώσεις με έντονο το διονυσιακό στοιχείο.

Στην Πετρούσα, οι μεταμφιέσεις γίνονται στις 7 και 8 Ιανουαρίου, με κύριο στοιχείο του γιορτασμού την πομπική περιφορά με λύρες και νταχαρέδες μιας καμήλας, εικονικής σήμερα, πραγματικής παλαιότερα. Στον Ξηροπόταμο και στο Μοναστηράκι γίνονται στις 7 Ιανουαρίου οι «Αράπηδες».

Ανάλογες με τις παραπάνω είναι οι μεταμφιέσεις και στους Πύργους, την ημέρα των Θεοφανείων και την επομένη, με δέρματα, κουδούνια και ολονύχτιο γλέντι.

Στην Καλή Βρύση, τα δρώμενα των ημερών αυτών παίρνουν πιο συγκροτημένη μορφή στη διάρκεια ενός τριήμερου πανηγυρικού με ευρύτερο εθιμολογικό πλαισίωμα, που αρχίζει από την παραμονή των Θεοφανίων με τελετουργικό δείπνο των μελών κάθε οικογένειας.

Πρωταγωνιστούν τα «Μπαμπούγερα», άντρες μεταμφιεσμένοι ζωόμορφα, ζωσμένοι με βαριά κουδούνια. Εμφανίζονται αμέσως μετά την τελετή του αγιασμού και με την εντυπωσιακή μεταμφίεση και τη θορυβώδη παρουσία τους κυριαρχούν σε όλο το χωριό την ημέρα των Θεοφανίων, καθώς και τις δύο επόμενες.

Τις μέρες του Δωδεκαημέρου σε χωριά όπου υπάρχουν εγκατεστημένοι πρόσφυγες από τον Πόντο, όπως οι Σιταγροί και η Πλατανιά, αναβιώνουν οι «Μωμόγεροι». Η ονομασία τους προέρχεται από τις λέξεις «μίμος» και «γέρος», από τις μιμητικές κινήσεις που κάνουν οι πρωταγωνιστές με μορφή γεροντικών προσώπων.

Στο νομό Καβάλας, στη Νικήσιανη, την έδρα του Δήμου Παγγαίου, αναβιώνει το έθιμο των «Αράπηδων» ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννου. Το έθιμο αναπαριστά τη μάχη της ζωής και του θανάτου. Παλικάρια και παιδιά ντυμένα με προβιές και ζωσμένα με βαριά κουδούνια βγαίνουν στους δρόμους του οικισμού και με τον εκκωφαντικό θόρυβο των κουδουνιών ξορκίζουν το κακό και φέρνουν το αισιόδοξο μήνυμα της ζωής.

Τέλος, στη Νέα Καρβάλη, ανατολικά της πόλης της Καβάλας, κάθε χρόνο την παραμονή των Θεοφανίων αναβιώνουν τα «Σάγια», ένα έθιμο που τηρούνταν σε όλη την Καππαδοκία. Το έθιμο αυτό αποτελεί μια σύνθετη τελετουργική πράξη, η οποία περιέχει και λατρευτική διάσταση και έχει ως κύριο σκοπό την ευημερία, δηλαδή την καλοχρονιά, στοιχείο που τονίζεται με την πυρά, τις ευχές, τους χορούς και τα τραγούδια.

Στην πλατεία της Νέας Καρβάλης, μπροστά από το ναό του Αγίου Γρηγορίου, όπου φυλάσσεται το σεπτό σκήνωμα του Αγίου, οι κάτοικοι ανάβουν μεγάλες φωτιές. Οι φλόγες ανεβαίνουν ψηλά και οι άνθρωποι τριγυρίζουν την πυρά, χορεύοντας και τραγουδώντας.

Τα παλιά χρόνια, όλοι παρακολουθούσαν την κατεύθυνση του καπνού. Αν πήγαινε ανατολικά ήταν καλό σημάδι, η σοδειά θα ήταν πλούσια. Αν στρεφόταν προς τη Δύση, το Βορρά ή το Νότο, μόνο τα σπίτια του χωριού που ήταν σ' εκείνα τα σημεία θα είχαν καλή συγκομιδή. Όταν χαμήλωνε η φωτιά, τα παιδιά πηδούσαν από πάνω τρεις φορές.

adrenaline

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:41

ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ//ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΝΟ ΟΣΙ ΕΙΝΑΙ ΖΝ FAN//

Καλα νταξ..λιγη ορθογραφια δεν βλαπτει...

ξεκινα με το : Να Λολα ενα μηλο....

adrenaline

haughtym – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:42

ZZZZZZZZZZITA NNNNNNNNNNITA


OI ZONTANOI NEKROI PENTADA PROKALEI...


































































































MEGA RESPECT STON TYMBORYXO...

HIP-HOP IS DEAD
...................................................................... ............
...................................................................... ............

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:47

Δεν εκτελέστηκε η θανατική ποινή εις βάρος του ετεροθαλούς αδελφού του Σαντάμ Χουσεΐν, Μπαρζάν Ιμπραήλ αλ Τικρίτι και του πρώην αρχιδικαστή Αουάντ Χάμεντ αλ Μπάντερ τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως αναμενόταν. Η ιρακινή κυβέρνηση δήλωσε ότι «δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία».

Υπήρχαν πληροφορίες ότι οι δύο άνδρες, οι οποίοι καταδικάσθηκαν μαζί με τον πρώην ηγέτη του Ιράκ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα για τις δολοφονίες 148 σιιτών στο Ντουτζάιλ, θα εκτελούνταν κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή, πρώτη εργάσιμη ημέρα στο Ιράκ μετά τη μουσουλμανική εορτή της θυσίας Έιντ αλ Αντχα.

Ωστόσο, ο σύμβουλος του Ιρακινού πρωθυπουργού Σάμι αλ Ασκάρι δήλωσε ότι δεν αναμένει να εκτελεστεί η ποινή την Κυριακή, ενώ σημείωσε: «Δεν γνωρίζω την ακριβή ημερομηνία».

Πηγή της εισαγγελίας, που βάσει του νόμου πρέπει να παρίσταται στις εκτελέσεις, επίσης ανέφερε ότι δεν έχει καθορισθεί ημερομηνία.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι πιέσεις προς την ιρακινή κυβέρνηση για να μην θανατώσει δι' απαγχονισμού τον ετεροθαλή αδελφό του Σαντάμ και τον πρώην αρχιδικαστή.

Ο νέος ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν κάλεσε την ιρακινή κυβέρνηση να αναστείλει τις εκτελέσεις των καταδικασμένων σε θάνατο.

«Ο ΓΓ άσκησε ισχυρές πιέσεις στην ιρακινή κυβέρνηση να αναστείλει τις εκτελέσεις αυτών των οποίων οι καταδίκες σε θάνατο θα μπορούσαν να εκτελεστούν στο εγγύς μέλλον» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΗΕ.

Την ίδια ώρα, ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών και πιθανότερος διάδοχος του Τόνι Μπλερ στην πρωθυπουργία, Γκόρντον Μπράουν χαρακτήρισε «θλιβερό» και «τελείως απαράδεκτο» τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε ο Σαντάμ Χουσεΐν.

Η τοποθέτηση του Γκόρντον Μπράουν έρχεται σε αντίθεση με την πλήρη σιωπή στην οποία κατέφυγε ο Τόνι Μπλέρ για το ζήτημα αυτό και η οποία προκάλεσε επικρίσεις ακόμη και στους κόλπους του Εργατικού κόμματος.

Αναφερόμενος στις ύβρεις που συνόδευσαν την εκτέλεση του Ιρακινού πρώην προέδρου και τις εικόνες του απαγχονισμού του που βιντεοσκοπήθηκαν με κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο, ο Γκόρντον Μπράουν δήλωσε στο BBC ότι «αυτό δεν θα προσφέρει τίποτα στη μείωση των εντάσεων ανάμεσα στις κοινότητες των σιιτών και των σουνιτών».

Νέα αιματηρά επεισόδια στο Ιράκ

Πράγματι, οι αιματηρές επιθέσεις στο Ιράκ συνεχίζονται. Αγνωστοι ένοπλοι σκότωσαν τρις σουνίτες εμπόρους την Κυριακή στη Βαγδάτη. Οι ένοπλοι επέβαιναν σε δύο οχήματα και άνοιξαν πυρ κατά των εμπόρων.

Ακόμη, δύο πεζοί έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί στην άκρη του δρόμου. Η βόμβα στόχευε σε αστυνομική περίπολο, ωστόσο οι αστυνομικοί γλίτωσαν, σε αντίθεση με τους πολίτες.

Επίθεση με πυρά πραγματοποιήθηκε και κατά τεσσάρων φρουρών του υπουργείου Οικονομικών, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστούν δύο ακόμη.

Παράλληλα, ακόμη δύο Αμερικανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε δύο διαφορετικές επιθέσεις στη Βαγδάτη και την επαρχία Ανμπάρ.

Εξάλλου, στη διάρκεια αμερικανο-ιρακινής επιχείρησης συνελήφθησαν 88 Ιρακινοί ως ύποπτοι για προετοιμασία επιθέσεων και καταστράφηκε μία εγκατάσταση παραγωγής βομβών.

adrenaline

jkkkk – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:47

07/01/2007 13:41 - O Full Clip έγραψε:

ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ//ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΝΟ ΟΣΙ ΕΙΝΑΙ ΖΝ FAN//

Καλα νταξ..λιγη ορθογραφια δεν βλαπτει...
ξεκινα με το :
Να Λολα ενα μηλο....

spammer crew του crew ο Αρχηγός 4ver ;)

εγώ ο έτζε και όλα τα υπόλοιπα μέλη του crew.


AEK OLE ORIGINAL 21

ASS LOVE KΛΙΚΑ

ΑNΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:48

Αμφίρροπο καθ' όλη τη διάρκειά του και με δραματικό φινάλε ήταν το παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι, αν και βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και με 7 πόντους, αλλά κατάφεραν να ...γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα του Λευτέρη Κακιούση νίκησε τον Πανιώνιο με 66-62, έχοντας ως πρωταγωνιστές του Κυρίτση, Σεϊμπούτις και Καϊμακόγλου.

Στον Αγιο Θωμά, Μαρούσι και Πανιώνιος, κοντράρονταν σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο. Το Μαρούσι δεν θέλει να έχει άλλες απώλειες στην έδρα του, αφού κάνει μία σημαντική προσπάθεια για να πλασαριστεί στην 8άδα και από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος ήθελε το 'διπλό' για να παραμείνει στην 4άδα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές και οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο. Η πρώτη περίοδος κύλησε με το Μαρούσι να έχει ένα μικρό προβάδισμα, έχοντας τον Αλέξη Κυρίτση σε καλή μέρα (17-16, 10`). Ο Αντρέ Χάτσον ήταν πολύ καλός για ένα ακόμη παιχνίδι και ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του κοντά στο σκορ. Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο αυτή ήταν η εικόνα του αγώνα.

Καμία ομάδα δεν είχε καταφέρει να επιβάλλει τον ρυθμό της και να καταφέρει να ξεφύγει στο σκορ. Οι Κυρίτσης και Σεϊμπούτις ήταν οι πρωταγωνιστές για το Μαρούσι, ενώ για τον Πανιώνιο, εκτός από τον Χάτσον, πολύ καλή απόδοση είχε και ο Ντόιτσιν. Στο ημίχρονο το Μαρούσι παρέμενε μπροστά στο σκορ με 2 μόλις πόντους (35-33, 20`).

Ο Λούκα Παβίσεβιτς χρησιμοποίησε και τον νεοαποκτηθέντα Αλεξάντερ Σούμπαρα, ο οποίος πήρε προσπάθειες, αλλά ήταν φανερό πως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της νέας του ομάδας. Πάντως, ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στην 3η περίοδο. Ο Λευτέρης Κακιούσης δεν μπορούσε να βρει τρόπο για να σταματήσει τον Αντρέ Χάτσον. Ο αμερικανός σέντερ συνέχισε να φορτώνει με πόντους το καλάθι του Αμαρουσίου και ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα (49-47, 30`).

Το σόου του Χάτσον συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο, όμως, οι Κυρίτσης, Σεϊμπούτις, αλλά και ο Καϊμακόγλου έκαναν καλή δουλειά για το Μαρούσι και τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά. Ενα λεπτό πριν τη λήξη το Μαρούσι ήταν μπροστά με 61-60 και ο Σεϊμπούτις με τρίποντο έδωσε ...αέρα τεσσάρων πόντων στην ομάδα του (64-60, 39`:30``). Ο Σούμπαρα ανέλαβε την επόμενη κρίσιμη επίθεση για τον Πανιώνιο και ήταν εύστοχος (62-64). Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος έκανε φάουλ στον Κυρίτση. Ο έλληνας φόργουορντ ήταν εύστοχος στη μία από τις 2 βολές που εκτέλεσε (65-62) και ο Πανιώνιος είχε μία τελευταία ευκαιρία.

Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν ο παίκτης που ανέλαβε την τελευταία επίθεση του Πανιωνίου, όμως οι παίκτες του Λευτέρη Κακιούση έπαιξαν καλή άμυνα και το τρίποντο του έλληνα άσου ήταν πολύ άστοχο. Ο Κώστας Καϊμακόγλου που ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα, σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του με μία βολή στο φινάλε (66-62, 40`).

adrenaline

TILL i COLLAPSE – Κυρ, 7 Ιαν 07, 13:49

Διχασμένοι εμφανίζονται οι ειδικοί σε θέματα Βιοηθικής στις ΗΠΑ με την απόφαση ενός ζευγαριού να χρησιμοποιήσουν ορμονοθεραπεία και χειρουργικές επεμβάσεις για σταματήσουν τη σωματική ανάπτυξη της κόρης τους, που πάσχει από σοβαρή εγκεφαλική διαταραχή.

Η 9χρονη Ασλι, που ζει στο Σιάτλ, έχει τις νοητικές ικανότητες ενός βρέφους τριών μηνών και δεν μπορεί καν να κινηθεί, λόγω της «στατικής εγκεφαλοπάθειας» με την οποία γεννήθηκε. Οι γονεις της υποστηριζουν ότι αν το σώμα της παραμείνει σε παιδική κατάσταση η ζωή της θα είναι πιο άνετη και οι ίδιοι θα μπορούν να την φροντίζουν καλύτερα στο σπίτι. Θεωρούν επιπλέον ότι θα ήταν επιζήμιο ένας άνθρωπος με μυαλό βρέφους να ζει στο σώμα μιας ενήλικης γυναίκας.

Το κατάκοιτο κορίτσι ακολούθησε αγωγή με υψηλές δόσεις οιστρογόνων για να εμποδιστεί η σωματική της ωρίμανση και υποβλήθηκε σε χειρουργική αφαίρεση της μήτρας, ώστε να μην παρουσιάσει περίοδο. Της αφαιρέθηκαν επίσης οι μαστοί, για να μην εκδηλώσει καρκίνο του μαστού και να μην την εμποδίζει το βάρος του στήθους στο κρεβάτι της, όπου παραμένει μονίμως ακίνητη.

Οι γονείς της Ασλι, που διατηρούν την ανωνυμία τους, έλαβαν άδεια για τις παρεμβάσεις αυτές από τα 40 μέλη της επιτροπής Βιοηθικής στο Νοσοκομείο Παίδων του Σιάτλ. Η περίπτωσή της προκάλεσε όμως αντιδράσεις άλλων γιατρών όταν παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο στην επιθεώρηση Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine.

Η ορμονοθεραπεία με υψηλές δόσεις οιστρογόνων ξεκίνησε όταν η μικρή παρουσίασε σημεία πρόωρης εφηβείας σε ηλικία επτά ετών. Σήμερα η Ασλι ζυγίζει 34 κιλά και έχει ύψος 1,35· οι γονείς της εκτιμούν ότι χωρίς τη δική τους παρέμβαση θα γινόταν ως ενήλικη 23 κιλά βαρύτερη και 33 εκατοστά ψηλότερη.

Γράφοντας τον Ιανουάριο στο προσωπικό τους ιστολόγιο, οι γονείς του κοριτσιού υποστηρίζουν ότι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για εκείνη, καθώς αν παραμείνει μικρόσωμη θα μπορούν να τη σηκώνουν και να τη φροντίζουν πιο εύκολα. «Η Ασλι μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει την αγκαλιά μας, να μετακινείται, να την παίρνουμε σε ταξίδια πιο συχνά και θα εκτίθεται περισσότερο σε δραστηριότητες και κοινωνικές συνευρέσεις» υποστηρίζουν.

Ο Δρ Ντάγκλας Ντίκεμα, μέλος της επιτροπής Βιοηθικής που ενέκρινε τις παρεμβάσεις, δήλωσε ότι οι γονείς της Ασλι τον έπεισαν ότι ενδιαφέρονται για τη δική της ευημερία, και όχι για τη δική τους. «Όσο περισσότερο μπορούν οι γονείς της να την αγγίζουν και να τη φροντίζουν [...] τόσο το καλύτερο για εκείνη» είπε.

Ωστόσο άλλοι ειδικοί διαφωνούν κάθετα: «Η εφηβεία, η ανάπτυξη και το γήρας συμβαίνουν σε όλους μας και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια από την οικογένειά τους ή την κοινωνία» σχολιάζει στο Reuters ο Αρθουρ Κάπλαν, γνωστός ειδικός στη Βιοηθική στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια.

«Δεν είναι λύση να πάρουμε κάθε άνθρωπο που πάσχει από σχιζοφρένεια ή από αυτισμό ή από συμπεριφορικό αποπροσανατολισμό και να τους διατηρούμε σε μια παιδική κατάσταση».

adrenaline

Σελίδα: 1, 2, 3