hiphop.gr
 

All About DAW

Αραλύκοι – Δευ, 27 Δεκ 10, 16:36, 9595 αναγνώσεις – Τελευταία αλλαγή: Τρι, 11 Ιαν 11, 23:29 by Αραλύκοι, έχει αλλάξει 9 φορές

Καιρός ήταν να γίνει κάποιο θέμα σαν κι αυτό..Ο Σκοπός του θέματος αυτού είναι τριπλός: και για να βρίσκουν οι αρχάριοι κατ' ευθείαν αυτό που τους αρμόζει και για να ψάχνουμε πληροφορίες περί των προγραμμάτων όταν χρειάζονται, αλλά και για εξοικονόμηση χώρου στο Section..διότι τόσο καιρό βλέπω διάφορα θέματα, τα οποία αν υπήρχε έτοιμο το υλικό σε αυτό το θέμα, θα κλειδωνόταν αυτόματα..Θα γράφουμε λοιπόν μια ανάλυση του κάθε προγράμματος, τιμή στην κάθε εκδοσή του, την ιστοσελίδα του, τα pros και τα cons του, συμβατότητα με PC/Mac, αν είναι απαραίτητη κάρτα ήχου για την λειτουργία του κτλ..όπως βλέπω(και θέλω να ελπίζω) το κάθε πρόγραμμα, δε θα γράφεται από ένα μόνο από ένα χρήστη, αλλά από περισσότερους..

WAREZ LINKS ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

FL Studio

Το FL Studio (επίσημα: Fruity Loops) είναι ένα ψηφιακό επαγγελματικό πρόγραμμα σύνθεσης μουσικής, το οποίο κατασκευάστηκε από την Βελγική εταιρία Image-Line Software. Ο Ντιντιέ Νταμπρίν, ο προγραμματιστής της Image-Line, είναι ο υπεύθυνος για την κατασκευή αυτού του προγράμματος.

Τα χαρακτηριστικά του FL Studio είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο "workflow" (ροή εργασίας), που στηρίζεται σε ένα "pattern" (μοτίβο) συνεχόμενης αναπαραγωγής ήχου (music sequencer). Το περιβάλλον του περιλαμβάνει εκτεταμένη υποδοχή για "MIDI" και ενσωματωμένα αριθμημένα χαρακτηριστικά για την σύνθεση, την μίξη, και την εγγραφή ήχου. Συμπεριλαμβάνει ολόκληρα μουσικά κομμάτια ή μικρά μουσικά clips που μπορούν να εξαχθούν ως αρχεία ήχου "wav" ή κατευθείαν ως "MP3". Στην 7η έκδοση του, το "FL Studio" ξεκινά από την ανοιχτή φορμαρισμένη πηγή "Ogg Vorbis" για μερικά από τα εσωτερικά "plugins" (πρόσθετα). Το FL Studio σώζει την εργασία σας μέσα σε ένα τοπικό "FLP format". Το πρόγραμμα είναι φημισμένο για τα επαγγελματικά "DAW" χαρακτηριστικά του, έχοντας επίσης μια ελκυστική τιμή αγοράς. Στο FL Studio ο "Sequencer" (συνεχόμενος εκτελεστής) βασιζόμενος στα μοτίβα είναι εξαιρετικά οικείος στο να δημιουργεί είδη ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά οι καλλιτέχνες έχουν επιτυχώς προσαρμόσει το πρόγραμμα στο να δημιουργούν οτιδήποτε, από Κλασσική μουσική έως και μουσική Κάντρυ. Ποντάροντας σε βίντεο, είναι δυνατή η χρήση του "plugin" (πρόσθετου) "video-player", αλλά δεν είναι δυνατή εκεί η στήριξη παραδοσιακής παρασημαντικής.

Το FL Studio, επειδή γράφτηκε στην πλατφόρμα "Borland Delphi" για Windows, δεν διατίθεται ακόμη σε εκδόσεις κατάλληλες για λειτουργικά συστήματα όπως το Linux ή το OSX.

Κυκλοφορεί σε πολλές εκδόσεις. Η κάθε έκδοση είναι διαθέσιμη ως ένα αρχείο που μπορεί να "κατέβει" από το Διαδίκτυο ή σε πακέτο (εξαιρείται η έκδοση express). Καθώς, λοιπόν, δεν μοιάζει με αρκετά εμπορικά προγράμματα αυτού του τύπου, κάθε έκδοση που κατεβάζει ο χρήστης κυκλοφορεί με απεριορίστου ζωής αναβαθμίσεις και ενημερώσεις, οι οποίες είναι:
• Το FL Studio Express: Διαθέτει "drum-machine" (γεννήτρια κρουστών) προσφέροντας λειτουργικότητα μαζί με πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά. Μόνο λίγα κατασκευασμένα "effects" (εφέ) και "sound generators" (γεννήτριες ήχου) είναι διαθέσιμα.
• Το Fruityloops Edition: Παρουσιάζει τον "piano-roll editor" (δημιουργία σε 7 κλίμακες πλήκτρων πιάνου) και την ικανότητα στο να χρησιμοποιεί το FL Studio από μόνο του σαν ένα "plugin" (πρόσθετα) για άλλα "VST" συμβατά.
• Το Producer Edition: Ως η διασημότερη έκδοση, προσφέρει την πλήρη δημιουργία ήχου και παράγει δυναμικότητα υποστήριξης. Αυτή η έκδοση επίσης διαθέτει τα "automation envelopes" (τους φακέλους αυτοματισμού).
• Το FL Studio XXL Edition: Η XXL έκδοση δεν διατίθεται πλέον. Συνδυάζε όλα τα χαρακτηριστικά των πιο πάνω εκδόσεων μαζί με την προσθήκη από πολλά έξτρα "plugins" (πρόσθετα), όπως τον "video player". Με τα "Plugins" που περιλαμβανόταν σ' αυτήν την έκδοση προσέφερε ένα 40% σημαντικής μετατροπής της κανονικής τιμής.

Το "FL Studio user interface" αποτελείται από 5 κύριους "πίνακες":
• Το "Step Sequencer" το οποίο επιτρέπει γρήγορη συναρμολόγηση από "drum patterns" και μικρά μελωδικά μέλη.
• Το "Piano Roll" ένα δισδιάστατο πλέγμα ισαπεχουσών γραμμών για σκοπούς σύνθεσης. Ο κάθετος άξονας (axis) αντιπροσωπεύει το "pitch" (τόνος), και ο οριζόντιος άξονας αντιπροσωπεύει τον χρόνο.
• Το "Playlist" επιτρέπει την διευθέτηση επιπέδων από "patterns" και "audio files" (αρχεία ήχου) για την συναρμολόγηση ολόκληρου μουσικού κομματιού ή τραγουδιού.
• Το "Mixer" που χρησιμοποιήται για την διακύμανση του ήχου σε "levels" (επίπεδα), προσθέτοντας τους "effects processors" (επεξεργαστές εφέ) όπως "VST plugins", κλπ., και εισαγόμενα ηχογραφημένα αρχεία.
• Το "Sample Browser" που επιτρέπει ταχεία εισαγωγή από "audio samples" (δείγματα ήχου), "plugins" (πρόσθετα), "presets" (προκαθορισμένα), και άλλα "song files" (Αρχεία τραγουδιού) του FL Studio.

Επεξεργάζεται την χρήση του ήχου σε μια εσωτερική των "32-bit" (32 μπιτ) μηχανή βραχυπρόθεσμου σημείου. Μπορεί να υποστηρίξει κλάσεις δειγμάτων σε 192 kHz χρησιμοποιώντας είτε τον WDM, είτε τον ASIO επιτρεπτό οδηγό. Η μηχανή ήχου στην 7η έκδοση εισάγει την περιορισμένη "multi-threading" και "multi-core" υποστήριξη για ορισμένους δημιουργούς. Εφέ δεν μπορούν να φορτωθούν στη συγκεκριμένη έκδοση.

Το "mixer interface" επιτρέπει για κάθε αριθμό διαμορφώσεως καναλιών. Αυτό δημιουργεί μίξη που είναι δυνατή σε ηχοσυστήματα 2.1, 5.1, 7.1, παραχωρώντας την έξοδο διασύνδεσης σκληρού λογισμικού έχοντας έναν ίσο αριθμό εξόδων. Ο μίκτης επιτρέπει την εισαγωγή ήχου, επιτρέποντας στο FL Studio να δρα ως μια πολυκάναλη λύση εγγραφής ήχου.

Κυκλοφορεί με πολλά "plugins" και "generators" όπως τους "software synthesizers" εγγραμμένοι στην τοπική "plugin" δομή του προγράμματος. Αυτό το "API" έχει κτιστεί σε ένα περίβλημα από πλήρεις "VST", "VST2", "DX", και "ReWire" συμβατότητες.
Ένα συμπεριλαμβανόμενο "plugin" ονόματι "Dashboard" επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν επιτρεπτές διασυνδέσεις πλήρους αυτοματισμού για τις MIDI μηχανές τους. Αυτό επιτρέπει στο FL Studio να ελέγχει σκληρό λογισμικό που προέρχεται από το πρόγραμμα. Αναμενόμενο χαρακτηριστικό της 8ης εκδόσεως είναι ο συνυπολογισμός από ένα διάσημο γραφικό περιβάλλον για συνθετητές ήχου ("synthesizers"), το "SynthMaker".

Buy ImageLine Products

LMMS (Linux Multimedia Studio)

Το LMMS είναι ενα DAW για linux η windows που θυμιζει αρκετα το FL Studio . Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία μελωδιων και beat, τη σύνθεση και την μίξη των ήχων, και την οργάνωση των samples. Υποστηριζει midi controllers και VST ,αν και οχι ολα

Χαρακτηριστικά

* Song-Editor συνθεση τραγούδιων
* Beat+Bassline-Editor για τη δημιουργία beats και basslines
* Piano-Roll για επεξεργασία patterns και μελωδιων
* FX mixer με 64 καναλια FX και και απεριοριστα εφφε για καθε καναλι
* δικα του plugins οπως ενα synthesizer με 3 oscillators,ενα emulator του game boy,ενα additive synthesizer κ.α
* automation clips σε ξεχωριστα track για καθε λειτουργεια
* Συμβατό με πολλά πρότυπα, όπως SoundFont2, VST , LADSPA, GUS Patches, και MIDI
* Εισαγωγή αρχειων MIDI και FLP (FruityLoops ® Project)


Προσωπικη αποψη:
Οποιος εχει δουλεψει με FL studio θα βρεθει σε γνωριμο περιβαλλον,ουσιαστικα το προγραμμα ξεκινησε σαν κλωνος του FL για χρηστες linux.Το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι πως η υποστηριξη VST ειναι μπελαλιδικη.Το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του,και ο λογος που αρχισα να το χρησημοποιω,ειναι οτι ειναι το πιο ελαφρυ DAW που υπαρχει με minimun προτεινομενα requierements 1Ghz επεξεργαστη (!) και 512 MB ram (!) .(Εγω τοτε ειχα 320 mb ram και win 98 και ετρεχε μια χαρα).To γεγονος πως εχει λιγα plugins και σχεδον αχρηστα libraries ισως θεωρηθει μειονεκτημα ,αλλα εμενα με βοηθησε πιστευω γιατι με εβαλλε στο τριπακι να βρω μονος μου samples και να φτιαξω δικα μου synthια αντι να χρησημοποιω ετοιμα presets

επισης το προγραμμα ειναι open source και μπορειτε να το κατεβασετε νομιμα εδω

Studio One

To Studio One απευθύνεται σε κοινό ανάμεσα σε αρχάριους έως έμπειρους επαγγελματίες. Θα βρείτε στο Studio One μια σοβαρή εναλλακτική λύση για τη δημιουργία, γεμάτη προσφορές που σήμερα θεωρούνται πρότυπα. Είναι μια πρωτοποριακή μουσική δημιουργία και εφαρμογή στην παραγωγή για Mac OS X και Windows XP/Vista/7 που κάνει εγγραφή ήχου, MIDI, ήχου και mastering με απλό τρόπο. Αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού με χαρακτηριστικά όπως MIDI Μapping, Plug-In Management, αυτόματη διαμόρφωση στο PRESONUS, απίστευτα καλή ποιότητα ήχου, απεριόριστες διαδρομές και plug-ins ανά τραγούδι. Και παρόλο που το Studio One Pro έχει μπει στη σκηνή μόλις λίγους μήνες πριν, έχουν ήδη προστεθεί ακόμα περισσότερες δυνατότητες στην έκδοση 1.5. Από Tracking, μέχρι Mixing και Mastering. Είναι το δημιουργικό περιβάλλον που κατασκευάστηκε για διαισθητική χρήση, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα. Κι όμως είναι αρκετά ισχυρό για τις πιο σύνθετες παραγωγές.

Έκδοση 1.5
Η δωρεάν αναβάθμιση του Personus Studio One προσθέτει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, που περιλαμβάνουν υποστήριξη για αναπαραγωγή και συγχρονισμό video, νέες δυνατότητες drag-and-drop, δυνατότητα automation στην κυματομορφή, ένα νέο key-command editor, αλλαγή τέμπο μέσα στο ίδιο event, καθώς και υποστήριξη album art για κάθε τραγούδι. Ένας νέος ενσωματωμένος SoundCloud™ client επιτρέπει το απευθείας ανέβασμα ηχητικών αρχείων στο web, ενώ έχουν αναβαθμιστεί και οι MIDI ιδιότητες, με την προσθήκη ενός νέου MIDI file player. Επιπλέον, τα Native Effects™ plug-ins εμπλουτίστηκαν με νεότερα.

Οι δημιουργοί συνθέσεων, που προορίζονται για μουσική επένδυση εικόνας, θα ενθουσιαστούν με τα νέα χαρακτηριστικά. Πλέον επιτρέπεται η εισαγωγή ενός QuickTime video σε ένα τραγούδι με τον απλούστερο τρόπο. Απλά σύρετε το αρχείο video στο μουσικό project και στη συνέχεια διαχωρίστε τον ήχο από την εικόνα και μετακινείστε τον σε ένα νέο αρχείο ήχου. Με τη λειτουργία «Follow Edit Position» επιτρέπεται ο συγχρονισμός σε συγκεκριμένα video frames, ρυθμίζοντας απλά τη θέση του κέρσορα κατά την αναπαραγωγή σε σχέση με τη θέση που έχει οριστεί για επεξεργασία.

Η λειτουργία «Browser drag-and-drop» έχει βελτιωθεί σημαντικά. Σύρετε ένα audio event σε μια θέση μέσα στον File Browser για να κάνετε export το αρχείο ήχου εκεί. Αν σύρετε ένα Instrument Part στον File Browser θα εξάγετε το ΜΙDI αρχείο στη συγκεκριμένη θέση στο σκληρό σας δίσκο. Όμοια, αν σύρετε οποιοδήποτε insert effect ή virtual instrument από το Device Rack στο Effects ή το Instruments Browser, τότε αποθηκεύεται αυτόματα ένα preset με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις που χρησιμοποιήσατε. Εναλλακτικά, το Preset αυτό μπορεί να αποθηκευτεί σε οποιοδήποτε φάκελο του υπολογιστή σας με την απλή λειτουργία drag and drop.

Πλέον μπορείτε να σχεδιάσετε το automation των κυματομορφών. Μια συνάρτηση μετασχηματισμού επιτρέπει το scaling, stretching και άλλες τροποποιήσεις των περιβάλλουσων (envelopes) των κυματομορφών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προβολής και αναίρεσης του ιστορικού των τροποιήσεων από τη στιγμή που ανοίχτηκε ένα αρχείο, ακόμη και μετά από διαδοχικά saves.

Η έκδοση 1.5 περιλαμβάνει ένα νέο key-command editor με ιδιότητες Search and Learn για δημιουργία συντομεύσεων στο πληκτρολόγιο. Το Studio One χρησιμοποιεί δυναμικό timestretching για τη μεταβολή του τέμπο μέσα σε ένα event, αντί να διαχωρίζει σε περισσότερα events με διαφορετικά τέμπο. Κατά την επιλογή μιας περιοχής μέσα στο track, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του επιλεγμένου τμήματος πατώντας απλά Shift + Up Arrow.

Παρέχεται υποστήριξη για REX files. Με δεξί κλικ πάνω σε ένα τέτοιο αρχείο και επιλογή "Send to new SampleOne", δημιουργείται ένα νέο Instrument Part. Εναλλακτικά, για την ίδια εργασία, μπορείτε απλά να σύρετε ένα REX αρχείο μέσα στο arrangement.

Νέες προσθήκες υπάρχουν και στα Native Effects plug-ins. Το Pipeline plug-in περιλαμβάνει τη λειτουργία “scope”, η οποία επιτρέπει τη μετακίνηση του offset (σε samples) για απαλοιφή του latency. Προβάλλεται η καθυστέρηση σε πραγματικό χρόνο και έτσι η τροποποίηση έχει καλύτερα αποτελέσματα από τις αυτοματοποιημένες λύσεις που δίνουν άλλα DAWs. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αυτοματοποίσης στο bypass των plug-ins. Το PreSonus Presence™ virtual instrument έχει επανασχεδιαστεί και περιλαμβάνει πλέον 96 voices και περισσότερα εφέ (modulation effects, pan, delay, distortion, gate, reverb, καθώς και 7-band graphic EQ). Το Impact™ virtual instrument περιλαμβάνει Velocity layers, envelope Hold parameter, καθώς και multimode low-pass, bandpass ή high-pass filter με 12 dB ή 24 dB slope.


Στo Spectrum Meter plug-in προστέθηκαν ενδείξεις για average και peak hold level, ενώ το νέο Scope plug-in προσφέρει λειτουργίες παλμογράφου. Επιπλέον, η έκδοση 1.5 περιλαμβάνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, που καθιστούν το περιβάλλον εργασίας πολύ πιο εύχρηστο. Έχει βελτιωθεί η διαδικασία export και παράλληλα προσφέρεται ένα πλήθος προ-ηχογραφημένων δειγμάτων (300MB Piano Soundset και 1.5GB Synth Sessions ).

Οι καταχωρισμένοι χρήστες των Studio One Artist και Studio One Pro μπορούν να ανανεώσουν στη νέα έκδοση δωρεάν, ενώ διατίθεται και demo εκδοση του Studio One Pro 1.5 προς downloading.

http://soundcloud.com/sf3d0

ΣΕΛΙΔΑ:

Απαντήσεις – σελίδα 1 / 2

MindFuck – Δευ, 27 Δεκ 10, 16:49 – Τελευταία αλλαγή: Δευ, 27 Δεκ 10, 20:23 by MindFuck

Ωραιο και χρησιμο και αυτο το θεμα σου οπως και το αλλο με τα vst!!...
Κανω την αρχη γραφωντας το Ableton Live το οποιο δουλευω κιολας
http://www.ableton.com/suite-8
Επισης http://en.wikipedia.org/wiki/Ableton_Live

Just promise me youll think of me everytime you look up in the sky and see a star cause imma space bound rocketship in your heart spittin morn?
And I aim it right at you
Right at you

MindFuck – Δευ, 27 Δεκ 10, 20:13

αντε ρε παιδια κανενας τιποτα?

Just promise me youll think of me everytime you look up in the sky and see a star cause imma space bound rocketship in your heart spittin morn?
And I aim it right at you
Right at you

έμπειροσ και με πολλά μπανζ – Δευ, 27 Δεκ 10, 21:48

persecutor of lyricsΔευτέρα, 27 Δεκ. 2010, 20:13
αντε ρε παιδια κανενας τιποτα?

πες μας την γνώμη σου για το ableton μαν που το χρησιμοποιείς

ηβη αδαμου σακησ ρουβασ groopie

Λαθρεπιβάτης Ονείρων| Download Album | SoundCloud

MindFuck – Τρι, 28 Δεκ 10, 01:14

προσωπικα το θεωρω ενα αρκετα καλο προγραμμα με ωραιο και απλο interface τα χεις ολα μπροστα σου κ δε χρειαζεται πολυ ψαξιμο, πολυ καλες δυνατοτητες στην μιξη κ το πιο συμαντικο δεχεται και vst και αλλα πολλα που ακομα δε τα χω βρει γιατι δεν εχω ασχοληθει και παρα πολυ...

Just promise me youll think of me everytime you look up in the sky and see a star cause imma space bound rocketship in your heart spittin morn?
And I aim it right at you
Right at you

Sadface – Τρι, 28 Δεκ 10, 01:44 – Τελευταία αλλαγή: Τρι, 28 Δεκ 10, 01:54 by Sadface

εγω προσωπικα χρησιμοποιω το studio one απο την personus
http://static.kvraudio.com/i/b/studioone.jpg
σαν προγραμμα εξωτερικα μοιαζει με cubase καθως καποια ατομα φυγαν απο την steinberg και δημιουρησανε αυτο το προγραμμα
οταν το ανοιξεις εχει επιλογη για new song και new project

πατώντας το new song δημιουργεις ενα beat εχοντας απο διπλα το pool με τα files σoυ(kicks snare κλπ) καθως και λιστα με τα vst

στην μιξη σου εμφανιζει μια κοσνολα οπου αλλαζεις ενατασεις και σε ποιο καναλι θες να παει ο ηχος ενω παραλληλα εχει επιλογη να βαλεις effe για την μηξη που θες στο καθε αρχειο ηχου

τωρα στην επιλογη new project δεν εχω ασχοληθει για να σας πω απλα απο αυτα που εχω δει νομιζω πως ηχογραφεις κανονικα και mix-αρεις το instrumental σου με τα φωνητικα

επισημη ιστοσελιδα
http://www.presonus.com/products/SoftwareDetail.aspx?SoftwareId=11

οver view προγραμματος(ειναι απο το επισημο καναλι οποτε μπορειτε να μπειτε και να δειτε και αλλα videos)
http://www.youtube.com/watch?v=BVvgXXoY6Vk

συγγνωμη αν ξεχασα κατι

πc stratos

MindFuck – Τρι, 28 Δεκ 10, 01:54

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:44
εγω προσωπικα χρησιμοποιω το studio one απο την personus
http://static.kvraudio.com/i/b/studioone.jpg
σαν προγραμμα εξωτερικα μοιαζει με cubase καθως καποια ατομα φυγαν απο την steinberg και δημιουρησανε αυτο το προγραμμα
οταν το ανοιξεις εχει επιλογη για new song και new project

εμενα πιο πολυ με το logic μου μοιαζει το interfece του να σου πω την αληθεια και οχι με του cubase αλλα οκ..ειναι καλο προγραμμα?κ πανω απ ολα εχει καλη βιβλιοθικη με οργανα?

Just promise me youll think of me everytime you look up in the sky and see a star cause imma space bound rocketship in your heart spittin morn?
And I aim it right at you
Right at you

Sadface – Τρι, 28 Δεκ 10, 01:59

persecutor of lyricsΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:54

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:44
εγω προσωπικα χρησιμοποιω το studio one απο την personus
http://static.kvraudio.com/i/b/studioone.jpg
σαν προγραμμα εξωτερικα μοιαζει με cubase καθως καποια ατομα φυγαν απο την steinberg και δημιουρησανε αυτο το προγραμμα
οταν το ανοιξεις εχει επιλογη για new song και new project

εμενα πιο πολυ με το logic μου μοιαζει το interfece του να σου πω την αληθεια και οχι με του cubase αλλα οκ..ειναι καλο προγραμμα?κ πανω απ ολα εχει καλη βιβλιοθικη με οργανα?

βασικα μοιαζει και με τα 2 ξεχασα να το πω
κοιτα με βολευει προσωπικα παρα πολυ μπορω να πω πιο πολυ και απο fl
οργανα δεν εχει αν εννοεις σε μορφη wav τουλαχιστον οχι στην απλη εγκατασταση που εκανα χωρις packs

πc stratos

MindFuck – Τρι, 28 Δεκ 10, 02:04

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:59

persecutor of lyricsΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:54

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:44
εγω προσωπικα χρησιμοποιω το studio one απο την personus
http://static.kvraudio.com/i/b/studioone.jpg
σαν προγραμμα εξωτερικα μοιαζει με cubase καθως καποια ατομα φυγαν απο την steinberg και δημιουρησανε αυτο το προγραμμα
οταν το ανοιξεις εχει επιλογη για new song και new project

εμενα πιο πολυ με το logic μου μοιαζει το interfece του να σου πω την αληθεια και οχι με του cubase αλλα οκ..ειναι καλο προγραμμα?κ πανω απ ολα εχει καλη βιβλιοθικη με οργανα?

βασικα μοιαζει και με τα 2 ξεχασα να το πω
κοιτα με βολευει προσωπικα παρα πολυ μπορω να πω πιο πολυ και απο fl
οργανα δεν εχει αν εννοεις σε μορφη wav τουλαχιστον οχι στην απλη εγκατασταση που εκανα χωρις packs

εσυ καταρχην εχεις φουλ εκδοση η ντεμο?οταν λεω οργανα εννοω οπως το ableton πχ η το reason που εχουν τα οργανα τους ξεχωριστα κ παιζεις απ το πιανο ρολ κ γραφεις τη μουσικη σου...οργανα δικα του δεν εχει?οτι κανεις δλδ μονο με vst και samples?

Just promise me youll think of me everytime you look up in the sky and see a star cause imma space bound rocketship in your heart spittin morn?
And I aim it right at you
Right at you

Sadface – Τρι, 28 Δεκ 10, 02:08

persecutor of lyricsΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 02:04

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:59

persecutor of lyricsΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:54

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:44
εγω προσωπικα χρησιμοποιω το studio one απο την personus
http://static.kvraudio.com/i/b/studioone.jpg
σαν προγραμμα εξωτερικα μοιαζει με cubase καθως καποια ατομα φυγαν απο την steinberg και δημιουρησανε αυτο το προγραμμα
οταν το ανοιξεις εχει επιλογη για new song και new project

εμενα πιο πολυ με το logic μου μοιαζει το interfece του να σου πω την αληθεια και οχι με του cubase αλλα οκ..ειναι καλο προγραμμα?κ πανω απ ολα εχει καλη βιβλιοθικη με οργανα?

βασικα μοιαζει και με τα 2 ξεχασα να το πω
κοιτα με βολευει προσωπικα παρα πολυ μπορω να πω πιο πολυ και απο fl
οργανα δεν εχει αν εννοεις σε μορφη wav τουλαχιστον οχι στην απλη εγκατασταση που εκανα χωρις packs

εσυ καταρχην εχεις φουλ εκδοση η ντεμο?οταν λεω οργανα εννοω οπως το ableton πχ η το reason που εχουν τα οργανα τους ξεχωριστα κ παιζεις απ το πιανο ρολ κ γραφεις τη μουσικη σου...οργανα δικα του δεν εχει?οτι κανεις δλδ μονο με vst και samples?

εχω full ekdosi se lite μορφη..
ολα δικα μου ειναι..ισως φταει η lite εκδοση θα το ψαξω αυριο αν μπορω και θα απαντησω μην παρω αδικα στο λαιμο μου κανενα

πc stratos

MindFuck – Τρι, 28 Δεκ 10, 02:10

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 02:08

persecutor of lyricsΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 02:04

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:59

persecutor of lyricsΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:54

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:44
εγω προσωπικα χρησιμοποιω το studio one απο την personus
http://static.kvraudio.com/i/b/studioone.jpg
σαν προγραμμα εξωτερικα μοιαζει με cubase καθως καποια ατομα φυγαν απο την steinberg και δημιουρησανε αυτο το προγραμμα
οταν το ανοιξεις εχει επιλογη για new song και new project

εμενα πιο πολυ με το logic μου μοιαζει το interfece του να σου πω την αληθεια και οχι με του cubase αλλα οκ..ειναι καλο προγραμμα?κ πανω απ ολα εχει καλη βιβλιοθικη με οργανα?

βασικα μοιαζει και με τα 2 ξεχασα να το πω
κοιτα με βολευει προσωπικα παρα πολυ μπορω να πω πιο πολυ και απο fl
οργανα δεν εχει αν εννοεις σε μορφη wav τουλαχιστον οχι στην απλη εγκατασταση που εκανα χωρις packs

εσυ καταρχην εχεις φουλ εκδοση η ντεμο?οταν λεω οργανα εννοω οπως το ableton πχ η το reason που εχουν τα οργανα τους ξεχωριστα κ παιζεις απ το πιανο ρολ κ γραφεις τη μουσικη σου...οργανα δικα του δεν εχει?οτι κανεις δλδ μονο με vst και samples?

εχω full ekdosi se lite μορφη..
ολα δικα μου ειναι..ισως φταει η lite εκδοση θα το ψαξω αυριο αν μπορω και θα απαντησω μην παρω αδικα στο λαιμο μου κανενα

καλα θα κανεις και καλο θα ταν και για σενα που το δουλευες να εχεις μια πληρη εικονα του προγραμματος και των δυνατοτητων σου πανω σε αυτο...ποσο καιρο το δουλευεις?

Just promise me youll think of me everytime you look up in the sky and see a star cause imma space bound rocketship in your heart spittin morn?
And I aim it right at you
Right at you

Sadface – Τρι, 28 Δεκ 10, 02:17

persecutor of lyricsΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 02:10

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 02:08

persecutor of lyricsΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 02:04

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:59

persecutor of lyricsΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:54

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:44
εγω προσωπικα χρησιμοποιω το studio one απο την personus
http://static.kvraudio.com/i/b/studioone.jpg
σαν προγραμμα εξωτερικα μοιαζει με cubase καθως καποια ατομα φυγαν απο την steinberg και δημιουρησανε αυτο το προγραμμα
οταν το ανοιξεις εχει επιλογη για new song και new project

εμενα πιο πολυ με το logic μου μοιαζει το interfece του να σου πω την αληθεια και οχι με του cubase αλλα οκ..ειναι καλο προγραμμα?κ πανω απ ολα εχει καλη βιβλιοθικη με οργανα?

βασικα μοιαζει και με τα 2 ξεχασα να το πω
κοιτα με βολευει προσωπικα παρα πολυ μπορω να πω πιο πολυ και απο fl
οργανα δεν εχει αν εννοεις σε μορφη wav τουλαχιστον οχι στην απλη εγκατασταση που εκανα χωρις packs

εσυ καταρχην εχεις φουλ εκδοση η ντεμο?οταν λεω οργανα εννοω οπως το ableton πχ η το reason που εχουν τα οργανα τους ξεχωριστα κ παιζεις απ το πιανο ρολ κ γραφεις τη μουσικη σου...οργανα δικα του δεν εχει?οτι κανεις δλδ μονο με vst και samples?

εχω full ekdosi se lite μορφη..
ολα δικα μου ειναι..ισως φταει η lite εκδοση θα το ψαξω αυριο αν μπορω και θα απαντησω μην παρω αδικα στο λαιμο μου κανενα

καλα θα κανεις και καλο θα ταν και για σενα που το δουλευες να εχεις μια πληρη εικονα του προγραμματος και των δυνατοτητων σου πανω σε αυτο...ποσο καιρο το δουλευεις?

αρχες νοεμβριου...κοιτα δεν εχω ασχοληθει με το new project κλπ γιατι αν θες απλα δεν ηχογραφω απλως αυτο που θελω το ξερω

πc stratos

MindFuck – Τρι, 28 Δεκ 10, 02:22

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 02:17

persecutor of lyricsΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 02:10

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 02:08

persecutor of lyricsΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 02:04

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:59

persecutor of lyricsΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:54

sadface _Τρίτη, 28 Δεκ. 2010, 01:44
εγω προσωπικα χρησιμοποιω το studio one απο την personus
http://static.kvraudio.com/i/b/studioone.jpg
σαν προγραμμα εξωτερικα μοιαζει με cubase καθως καποια ατομα φυγαν απο την steinberg και δημιουρησανε αυτο το προγραμμα
οταν το ανοιξεις εχει επιλογη για new song και new project

εμενα πιο πολυ με το logic μου μοιαζει το interfece του να σου πω την αληθεια και οχι με του cubase αλλα οκ..ειναι καλο προγραμμα?κ πανω απ ολα εχει καλη βιβλιοθικη με οργανα?

βασικα μοιαζει και με τα 2 ξεχασα να το πω
κοιτα με βολευει προσωπικα παρα πολυ μπορω να πω πιο πολυ και απο fl
οργανα δεν εχει αν εννοεις σε μορφη wav τουλαχιστον οχι στην απλη εγκατασταση που εκανα χωρις packs

εσυ καταρχην εχεις φουλ εκδοση η ντεμο?οταν λεω οργανα εννοω οπως το ableton πχ η το reason που εχουν τα οργανα τους ξεχωριστα κ παιζεις απ το πιανο ρολ κ γραφεις τη μουσικη σου...οργανα δικα του δεν εχει?οτι κανεις δλδ μονο με vst και samples?

εχω full ekdosi se lite μορφη..
ολα δικα μου ειναι..ισως φταει η lite εκδοση θα το ψαξω αυριο αν μπορω και θα απαντησω μην παρω αδικα στο λαιμο μου κανενα

καλα θα κανεις και καλο θα ταν και για σενα που το δουλευες να εχεις μια πληρη εικονα του προγραμματος και των δυνατοτητων σου πανω σε αυτο...ποσο καιρο το δουλευεις?

αρχες νοεμβριου...κοιτα δεν εχω ασχοληθει με το new project κλπ γιατι αν θες απλα δεν ηχογραφω απλως αυτο που θελω το ξερω

ελεγα κ εγω να ξεκινησω να δουλευω σε αυτο για να το δοκιμασω αλλα αν αξιζει μονο για το ιντερφεις του κ οτι κανεις το κανεις μονο με vst τοτε δε με ενθουσιαζει και πολυ...εχω ableton και cubase

Just promise me youll think of me everytime you look up in the sky and see a star cause imma space bound rocketship in your heart spittin morn?
And I aim it right at you
Right at you

Bigpa – Τρι, 28 Δεκ 10, 05:47

kalo me voh8hese!!!

Αισθάνομαι – Τρι, 28 Δεκ 10, 11:10 – Τελευταία αλλαγή: Τρι, 28 Δεκ 10, 11:14 by Αισθάνομαι, έχει αλλάξει 2 φορές.

Eγω χρησιμοποιω το Fruity Loops http://www.image-line.com/documents/flstudio.html

και το Acoustica Mixcraft http://www.acoustica.com/mixcraft/

Για το FL εχω να πω: Αρκετά καλό DAW εύκολο στη χρήση, αυτούσιο όμως έχει περιορισμένες δυνατότητες.
Παραδείγμα η ενατη εκδοση που χρησιμοποιω εγω δεν επιτρεπει την χρηση μικρων αξιων (τριακοστα δευτερα) στο piano roll... επισης καταναλωνει πολλους πορους συστηματος. Ωστοσο εχει καποιες ενδιαφερουσες λειτουργιες όπως το riff generator που δημιουργει μικρες μουσικες φρασεις και το chord mode το οποιο εχει μια λιστα με ολα τα ειδη των συγχορδιων που μπορεις να εισαγεις στο piano roll (πολυ χρησιμο σε χρηστες με γνωσεις θεωριας)

Για το ακουστικα εχω να πω οτι ειναι λιγο υποτιμημενο. Εχει ωραιο καλαισθητο interface, δεχεται vst, εχει δυνατοτητα ηχογραφισης, καποιες ενδιαφεροντες λουπες κτλ. Ωστωσο εχει και το μειον του.To piano roll για παραδειγμα ειναι καπως αβολο τα ενσωματωμενα sound engines του αν εχουν ενδιαφερον ακουσμα δεν ειναι καλης ποιοτητας. Παρ'ολα αυτα ειναι αρκετα ευκολο στην εκμαθηση και γενικα μπορεις ανετανα φτιαξεις μια ολοκληρωμενη δουλεια με αυτο!!

Xα χα χα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3cI6_ikEtDA

reality junkie – Τρι, 28 Δεκ 10, 11:35

αμα έχω ένα αρχείο στο φλ8, θα παίζει και στο φλ9?

soundcloud

Αραλύκοι – Τρι, 28 Δεκ 10, 11:56

reality junkieΤρίτη, 28 Δεκ. 2010, 11:35
αμα έχω ένα αρχείο στο φλ8, θα παίζει και στο φλ9?

φυσικά..
αν είναι 9 όμως δεν είναι σίγουρο αν θα το ανοίξει το 8, 7 κτλ..



ωραία, το απόγευμα θα ξαναμπώ να βάλω τις πληροφορίες στο 1ο post..πάω μάθημα..

http://soundcloud.com/sf3d0

Αραλύκοι – Τρι, 28 Δεκ 10, 16:03 – Τελευταία αλλαγή: Τρι, 28 Δεκ 10, 16:39 by Αραλύκοι

Updated..

FL Studio - Image Line

http://soundcloud.com/sf3d0

Αραλύκοι – Τρι, 28 Δεκ 10, 16:39

Updated

Studio One - PreSonus

http://soundcloud.com/sf3d0

MindFuck – Τρι, 4 Ιαν 11, 15:16

UUUP στο θεμα...

Just promise me youll think of me everytime you look up in the sky and see a star cause imma space bound rocketship in your heart spittin morn?
And I aim it right at you
Right at you

Αισθάνομαι – Τρι, 4 Ιαν 11, 15:18

Βαλε και το acoustica micraft

Xα χα χα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3cI6_ikEtDA

Σελίδα: 1, 2