hiphop.gr
 

All About DAW

Αραλύκοι – Δευ, 27 Δεκ 10, 16:36, 9626 αναγνώσεις – Τελευταία αλλαγή: Τρι, 11 Ιαν 11, 23:29 by Αραλύκοι, έχει αλλάξει 9 φορές

Καιρός ήταν να γίνει κάποιο θέμα σαν κι αυτό..Ο Σκοπός του θέματος αυτού είναι τριπλός: και για να βρίσκουν οι αρχάριοι κατ' ευθείαν αυτό που τους αρμόζει και για να ψάχνουμε πληροφορίες περί των προγραμμάτων όταν χρειάζονται, αλλά και για εξοικονόμηση χώρου στο Section..διότι τόσο καιρό βλέπω διάφορα θέματα, τα οποία αν υπήρχε έτοιμο το υλικό σε αυτό το θέμα, θα κλειδωνόταν αυτόματα..Θα γράφουμε λοιπόν μια ανάλυση του κάθε προγράμματος, τιμή στην κάθε εκδοσή του, την ιστοσελίδα του, τα pros και τα cons του, συμβατότητα με PC/Mac, αν είναι απαραίτητη κάρτα ήχου για την λειτουργία του κτλ..όπως βλέπω(και θέλω να ελπίζω) το κάθε πρόγραμμα, δε θα γράφεται από ένα μόνο από ένα χρήστη, αλλά από περισσότερους..

WAREZ LINKS ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

FL Studio

Το FL Studio (επίσημα: Fruity Loops) είναι ένα ψηφιακό επαγγελματικό πρόγραμμα σύνθεσης μουσικής, το οποίο κατασκευάστηκε από την Βελγική εταιρία Image-Line Software. Ο Ντιντιέ Νταμπρίν, ο προγραμματιστής της Image-Line, είναι ο υπεύθυνος για την κατασκευή αυτού του προγράμματος.

Τα χαρακτηριστικά του FL Studio είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο "workflow" (ροή εργασίας), που στηρίζεται σε ένα "pattern" (μοτίβο) συνεχόμενης αναπαραγωγής ήχου (music sequencer). Το περιβάλλον του περιλαμβάνει εκτεταμένη υποδοχή για "MIDI" και ενσωματωμένα αριθμημένα χαρακτηριστικά για την σύνθεση, την μίξη, και την εγγραφή ήχου. Συμπεριλαμβάνει ολόκληρα μουσικά κομμάτια ή μικρά μουσικά clips που μπορούν να εξαχθούν ως αρχεία ήχου "wav" ή κατευθείαν ως "MP3". Στην 7η έκδοση του, το "FL Studio" ξεκινά από την ανοιχτή φορμαρισμένη πηγή "Ogg Vorbis" για μερικά από τα εσωτερικά "plugins" (πρόσθετα). Το FL Studio σώζει την εργασία σας μέσα σε ένα τοπικό "FLP format". Το πρόγραμμα είναι φημισμένο για τα επαγγελματικά "DAW" χαρακτηριστικά του, έχοντας επίσης μια ελκυστική τιμή αγοράς. Στο FL Studio ο "Sequencer" (συνεχόμενος εκτελεστής) βασιζόμενος στα μοτίβα είναι εξαιρετικά οικείος στο να δημιουργεί είδη ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά οι καλλιτέχνες έχουν επιτυχώς προσαρμόσει το πρόγραμμα στο να δημιουργούν οτιδήποτε, από Κλασσική μουσική έως και μουσική Κάντρυ. Ποντάροντας σε βίντεο, είναι δυνατή η χρήση του "plugin" (πρόσθετου) "video-player", αλλά δεν είναι δυνατή εκεί η στήριξη παραδοσιακής παρασημαντικής.

Το FL Studio, επειδή γράφτηκε στην πλατφόρμα "Borland Delphi" για Windows, δεν διατίθεται ακόμη σε εκδόσεις κατάλληλες για λειτουργικά συστήματα όπως το Linux ή το OSX.

Κυκλοφορεί σε πολλές εκδόσεις. Η κάθε έκδοση είναι διαθέσιμη ως ένα αρχείο που μπορεί να "κατέβει" από το Διαδίκτυο ή σε πακέτο (εξαιρείται η έκδοση express). Καθώς, λοιπόν, δεν μοιάζει με αρκετά εμπορικά προγράμματα αυτού του τύπου, κάθε έκδοση που κατεβάζει ο χρήστης κυκλοφορεί με απεριορίστου ζωής αναβαθμίσεις και ενημερώσεις, οι οποίες είναι:
• Το FL Studio Express: Διαθέτει "drum-machine" (γεννήτρια κρουστών) προσφέροντας λειτουργικότητα μαζί με πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά. Μόνο λίγα κατασκευασμένα "effects" (εφέ) και "sound generators" (γεννήτριες ήχου) είναι διαθέσιμα.
• Το Fruityloops Edition: Παρουσιάζει τον "piano-roll editor" (δημιουργία σε 7 κλίμακες πλήκτρων πιάνου) και την ικανότητα στο να χρησιμοποιεί το FL Studio από μόνο του σαν ένα "plugin" (πρόσθετα) για άλλα "VST" συμβατά.
• Το Producer Edition: Ως η διασημότερη έκδοση, προσφέρει την πλήρη δημιουργία ήχου και παράγει δυναμικότητα υποστήριξης. Αυτή η έκδοση επίσης διαθέτει τα "automation envelopes" (τους φακέλους αυτοματισμού).
• Το FL Studio XXL Edition: Η XXL έκδοση δεν διατίθεται πλέον. Συνδυάζε όλα τα χαρακτηριστικά των πιο πάνω εκδόσεων μαζί με την προσθήκη από πολλά έξτρα "plugins" (πρόσθετα), όπως τον "video player". Με τα "Plugins" που περιλαμβανόταν σ' αυτήν την έκδοση προσέφερε ένα 40% σημαντικής μετατροπής της κανονικής τιμής.

Το "FL Studio user interface" αποτελείται από 5 κύριους "πίνακες":
• Το "Step Sequencer" το οποίο επιτρέπει γρήγορη συναρμολόγηση από "drum patterns" και μικρά μελωδικά μέλη.
• Το "Piano Roll" ένα δισδιάστατο πλέγμα ισαπεχουσών γραμμών για σκοπούς σύνθεσης. Ο κάθετος άξονας (axis) αντιπροσωπεύει το "pitch" (τόνος), και ο οριζόντιος άξονας αντιπροσωπεύει τον χρόνο.
• Το "Playlist" επιτρέπει την διευθέτηση επιπέδων από "patterns" και "audio files" (αρχεία ήχου) για την συναρμολόγηση ολόκληρου μουσικού κομματιού ή τραγουδιού.
• Το "Mixer" που χρησιμοποιήται για την διακύμανση του ήχου σε "levels" (επίπεδα), προσθέτοντας τους "effects processors" (επεξεργαστές εφέ) όπως "VST plugins", κλπ., και εισαγόμενα ηχογραφημένα αρχεία.
• Το "Sample Browser" που επιτρέπει ταχεία εισαγωγή από "audio samples" (δείγματα ήχου), "plugins" (πρόσθετα), "presets" (προκαθορισμένα), και άλλα "song files" (Αρχεία τραγουδιού) του FL Studio.

Επεξεργάζεται την χρήση του ήχου σε μια εσωτερική των "32-bit" (32 μπιτ) μηχανή βραχυπρόθεσμου σημείου. Μπορεί να υποστηρίξει κλάσεις δειγμάτων σε 192 kHz χρησιμοποιώντας είτε τον WDM, είτε τον ASIO επιτρεπτό οδηγό. Η μηχανή ήχου στην 7η έκδοση εισάγει την περιορισμένη "multi-threading" και "multi-core" υποστήριξη για ορισμένους δημιουργούς. Εφέ δεν μπορούν να φορτωθούν στη συγκεκριμένη έκδοση.

Το "mixer interface" επιτρέπει για κάθε αριθμό διαμορφώσεως καναλιών. Αυτό δημιουργεί μίξη που είναι δυνατή σε ηχοσυστήματα 2.1, 5.1, 7.1, παραχωρώντας την έξοδο διασύνδεσης σκληρού λογισμικού έχοντας έναν ίσο αριθμό εξόδων. Ο μίκτης επιτρέπει την εισαγωγή ήχου, επιτρέποντας στο FL Studio να δρα ως μια πολυκάναλη λύση εγγραφής ήχου.

Κυκλοφορεί με πολλά "plugins" και "generators" όπως τους "software synthesizers" εγγραμμένοι στην τοπική "plugin" δομή του προγράμματος. Αυτό το "API" έχει κτιστεί σε ένα περίβλημα από πλήρεις "VST", "VST2", "DX", και "ReWire" συμβατότητες.
Ένα συμπεριλαμβανόμενο "plugin" ονόματι "Dashboard" επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν επιτρεπτές διασυνδέσεις πλήρους αυτοματισμού για τις MIDI μηχανές τους. Αυτό επιτρέπει στο FL Studio να ελέγχει σκληρό λογισμικό που προέρχεται από το πρόγραμμα. Αναμενόμενο χαρακτηριστικό της 8ης εκδόσεως είναι ο συνυπολογισμός από ένα διάσημο γραφικό περιβάλλον για συνθετητές ήχου ("synthesizers"), το "SynthMaker".

Buy ImageLine Products

LMMS (Linux Multimedia Studio)

Το LMMS είναι ενα DAW για linux η windows που θυμιζει αρκετα το FL Studio . Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία μελωδιων και beat, τη σύνθεση και την μίξη των ήχων, και την οργάνωση των samples. Υποστηριζει midi controllers και VST ,αν και οχι ολα

Χαρακτηριστικά

* Song-Editor συνθεση τραγούδιων
* Beat+Bassline-Editor για τη δημιουργία beats και basslines
* Piano-Roll για επεξεργασία patterns και μελωδιων
* FX mixer με 64 καναλια FX και και απεριοριστα εφφε για καθε καναλι
* δικα του plugins οπως ενα synthesizer με 3 oscillators,ενα emulator του game boy,ενα additive synthesizer κ.α
* automation clips σε ξεχωριστα track για καθε λειτουργεια
* Συμβατό με πολλά πρότυπα, όπως SoundFont2, VST , LADSPA, GUS Patches, και MIDI
* Εισαγωγή αρχειων MIDI και FLP (FruityLoops ® Project)


Προσωπικη αποψη:
Οποιος εχει δουλεψει με FL studio θα βρεθει σε γνωριμο περιβαλλον,ουσιαστικα το προγραμμα ξεκινησε σαν κλωνος του FL για χρηστες linux.Το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι πως η υποστηριξη VST ειναι μπελαλιδικη.Το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του,και ο λογος που αρχισα να το χρησημοποιω,ειναι οτι ειναι το πιο ελαφρυ DAW που υπαρχει με minimun προτεινομενα requierements 1Ghz επεξεργαστη (!) και 512 MB ram (!) .(Εγω τοτε ειχα 320 mb ram και win 98 και ετρεχε μια χαρα).To γεγονος πως εχει λιγα plugins και σχεδον αχρηστα libraries ισως θεωρηθει μειονεκτημα ,αλλα εμενα με βοηθησε πιστευω γιατι με εβαλλε στο τριπακι να βρω μονος μου samples και να φτιαξω δικα μου synthια αντι να χρησημοποιω ετοιμα presets

επισης το προγραμμα ειναι open source και μπορειτε να το κατεβασετε νομιμα εδω

Studio One

To Studio One απευθύνεται σε κοινό ανάμεσα σε αρχάριους έως έμπειρους επαγγελματίες. Θα βρείτε στο Studio One μια σοβαρή εναλλακτική λύση για τη δημιουργία, γεμάτη προσφορές που σήμερα θεωρούνται πρότυπα. Είναι μια πρωτοποριακή μουσική δημιουργία και εφαρμογή στην παραγωγή για Mac OS X και Windows XP/Vista/7 που κάνει εγγραφή ήχου, MIDI, ήχου και mastering με απλό τρόπο. Αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού με χαρακτηριστικά όπως MIDI Μapping, Plug-In Management, αυτόματη διαμόρφωση στο PRESONUS, απίστευτα καλή ποιότητα ήχου, απεριόριστες διαδρομές και plug-ins ανά τραγούδι. Και παρόλο που το Studio One Pro έχει μπει στη σκηνή μόλις λίγους μήνες πριν, έχουν ήδη προστεθεί ακόμα περισσότερες δυνατότητες στην έκδοση 1.5. Από Tracking, μέχρι Mixing και Mastering. Είναι το δημιουργικό περιβάλλον που κατασκευάστηκε για διαισθητική χρήση, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα. Κι όμως είναι αρκετά ισχυρό για τις πιο σύνθετες παραγωγές.

Έκδοση 1.5
Η δωρεάν αναβάθμιση του Personus Studio One προσθέτει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, που περιλαμβάνουν υποστήριξη για αναπαραγωγή και συγχρονισμό video, νέες δυνατότητες drag-and-drop, δυνατότητα automation στην κυματομορφή, ένα νέο key-command editor, αλλαγή τέμπο μέσα στο ίδιο event, καθώς και υποστήριξη album art για κάθε τραγούδι. Ένας νέος ενσωματωμένος SoundCloud™ client επιτρέπει το απευθείας ανέβασμα ηχητικών αρχείων στο web, ενώ έχουν αναβαθμιστεί και οι MIDI ιδιότητες, με την προσθήκη ενός νέου MIDI file player. Επιπλέον, τα Native Effects™ plug-ins εμπλουτίστηκαν με νεότερα.

Οι δημιουργοί συνθέσεων, που προορίζονται για μουσική επένδυση εικόνας, θα ενθουσιαστούν με τα νέα χαρακτηριστικά. Πλέον επιτρέπεται η εισαγωγή ενός QuickTime video σε ένα τραγούδι με τον απλούστερο τρόπο. Απλά σύρετε το αρχείο video στο μουσικό project και στη συνέχεια διαχωρίστε τον ήχο από την εικόνα και μετακινείστε τον σε ένα νέο αρχείο ήχου. Με τη λειτουργία «Follow Edit Position» επιτρέπεται ο συγχρονισμός σε συγκεκριμένα video frames, ρυθμίζοντας απλά τη θέση του κέρσορα κατά την αναπαραγωγή σε σχέση με τη θέση που έχει οριστεί για επεξεργασία.

Η λειτουργία «Browser drag-and-drop» έχει βελτιωθεί σημαντικά. Σύρετε ένα audio event σε μια θέση μέσα στον File Browser για να κάνετε export το αρχείο ήχου εκεί. Αν σύρετε ένα Instrument Part στον File Browser θα εξάγετε το ΜΙDI αρχείο στη συγκεκριμένη θέση στο σκληρό σας δίσκο. Όμοια, αν σύρετε οποιοδήποτε insert effect ή virtual instrument από το Device Rack στο Effects ή το Instruments Browser, τότε αποθηκεύεται αυτόματα ένα preset με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις που χρησιμοποιήσατε. Εναλλακτικά, το Preset αυτό μπορεί να αποθηκευτεί σε οποιοδήποτε φάκελο του υπολογιστή σας με την απλή λειτουργία drag and drop.

Πλέον μπορείτε να σχεδιάσετε το automation των κυματομορφών. Μια συνάρτηση μετασχηματισμού επιτρέπει το scaling, stretching και άλλες τροποποιήσεις των περιβάλλουσων (envelopes) των κυματομορφών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προβολής και αναίρεσης του ιστορικού των τροποιήσεων από τη στιγμή που ανοίχτηκε ένα αρχείο, ακόμη και μετά από διαδοχικά saves.

Η έκδοση 1.5 περιλαμβάνει ένα νέο key-command editor με ιδιότητες Search and Learn για δημιουργία συντομεύσεων στο πληκτρολόγιο. Το Studio One χρησιμοποιεί δυναμικό timestretching για τη μεταβολή του τέμπο μέσα σε ένα event, αντί να διαχωρίζει σε περισσότερα events με διαφορετικά τέμπο. Κατά την επιλογή μιας περιοχής μέσα στο track, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του επιλεγμένου τμήματος πατώντας απλά Shift + Up Arrow.

Παρέχεται υποστήριξη για REX files. Με δεξί κλικ πάνω σε ένα τέτοιο αρχείο και επιλογή "Send to new SampleOne", δημιουργείται ένα νέο Instrument Part. Εναλλακτικά, για την ίδια εργασία, μπορείτε απλά να σύρετε ένα REX αρχείο μέσα στο arrangement.

Νέες προσθήκες υπάρχουν και στα Native Effects plug-ins. Το Pipeline plug-in περιλαμβάνει τη λειτουργία “scope”, η οποία επιτρέπει τη μετακίνηση του offset (σε samples) για απαλοιφή του latency. Προβάλλεται η καθυστέρηση σε πραγματικό χρόνο και έτσι η τροποποίηση έχει καλύτερα αποτελέσματα από τις αυτοματοποιημένες λύσεις που δίνουν άλλα DAWs. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αυτοματοποίσης στο bypass των plug-ins. Το PreSonus Presence™ virtual instrument έχει επανασχεδιαστεί και περιλαμβάνει πλέον 96 voices και περισσότερα εφέ (modulation effects, pan, delay, distortion, gate, reverb, καθώς και 7-band graphic EQ). Το Impact™ virtual instrument περιλαμβάνει Velocity layers, envelope Hold parameter, καθώς και multimode low-pass, bandpass ή high-pass filter με 12 dB ή 24 dB slope.


Στo Spectrum Meter plug-in προστέθηκαν ενδείξεις για average και peak hold level, ενώ το νέο Scope plug-in προσφέρει λειτουργίες παλμογράφου. Επιπλέον, η έκδοση 1.5 περιλαμβάνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, που καθιστούν το περιβάλλον εργασίας πολύ πιο εύχρηστο. Έχει βελτιωθεί η διαδικασία export και παράλληλα προσφέρεται ένα πλήθος προ-ηχογραφημένων δειγμάτων (300MB Piano Soundset και 1.5GB Synth Sessions ).

Οι καταχωρισμένοι χρήστες των Studio One Artist και Studio One Pro μπορούν να ανανεώσουν στη νέα έκδοση δωρεάν, ενώ διατίθεται και demo εκδοση του Studio One Pro 1.5 προς downloading.

http://soundcloud.com/sf3d0

ΣΕΛΙΔΑ:

Απαντήσεις – σελίδα 2 / 2

Αραλύκοι – Τρι, 4 Ιαν 11, 15:20

ΑισθάνομαιΤρίτη, 04 Ιαν. 2011, 15:18
Βαλε και το acoustica micraft :thumbup:

ναι ρε..είναι ολόκληρη υπόθεση ρε..αν θέλεις γράψε εσύ..προσπαθώ να βρίσκω αρκετές πληροφορίες πριν το κάνω..όχι μια παράγραφο..

http://soundcloud.com/sf3d0

Αισθάνομαι – Τρι, 4 Ιαν 11, 15:21

Sf3d0Τρίτη, 04 Ιαν. 2011, 15:20

ΑισθάνομαιΤρίτη, 04 Ιαν. 2011, 15:18
Βαλε και το acoustica micraft :thumbup:

ναι ρε..είναι ολόκληρη υπόθεση ρε..αν θέλεις γράψε εσύ..προσπαθώ να βρίσκω αρκετές πληροφορίες πριν το κάνω..όχι μια παράγραφο..

Α ενταξει τοτε λεω να αρχισω να ξαναγραφω το ποστ που εχασα

Xα χα χα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3cI6_ikEtDA

HermanToothrot – Τρι, 4 Ιαν 11, 16:01 – Τελευταία αλλαγή: Τρι, 4 Ιαν 11, 16:02 by HermanToothrot

LMMS (Linux Multimedia Studio)

Το LMMS είναι ενα DAW για linux η windows που θυμιζει αρκετα το FL Studio . Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία μελωδιων και beat, τη σύνθεση και την μίξη των ήχων, και την οργάνωση των samples. Υποστηριζει midi controllers και VST ,αν και οχι ολα

Χαρακτηριστικά

* Song-Editor συνθεση τραγούδιων
* Beat+Bassline-Editor για τη δημιουργία beats και basslines
* Piano-Roll για επεξεργασία patterns και μελωδιων
* FX mixer με 64 καναλια FX και και απεριοριστα εφφε για καθε καναλι
* δικα του plugins οπως ενα synthesizer με 3 oscillators,ενα emulator του game boy,ενα additive synthesizer κ.α
* automation clips σε ξεχωριστα track για καθε λειτουργεια
* Συμβατό με πολλά πρότυπα, όπως SoundFont2, VST , LADSPA, GUS Patches, και MIDI
* Εισαγωγή αρχειων MIDI και FLP (FruityLoops ® Project)


Προσωπικη αποψη:
Οποιος εχει δουλεψει με FL studio θα βρεθει σε γνωριμο περιβαλλον,ουσιαστικα το προγραμμα ξεκινησε σαν κλωνος του FL για χρηστες linux.Το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι πως η υποστηριξη VST ειναι μπελαλιδικη.Το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του,και ο λογος που αρχισα να το χρησημοποιω,ειναι οτι ειναι το πιο ελαφρυ DAW που υπαρχει με minimun προτεινομενα requierements 1Ghz επεξεργαστη (!) και 512 MB ram (!) .(Εγω τοτε ειχα 320 mb ram και win 98 και ετρεχε μια χαρα).To γεγονος πως εχει λιγα plugins και σχεδον αχρηστα libraries ισως θεωρηθει μειονεκτημα ,αλλα εμενα με βοηθησε πιστευω γιατι με εβαλλε στο τριπακι να βρω μονος μου samples και να φτιαξω δικα μου synthια αντι να χρησημοποιω ετοιμα presets

επισης το προγραμμα ειναι open source και μπορειτε να το κατεβασετε νομιμα εδω

http://lmms.sourceforge.net/

Κ.Δ.Ω.Α warriors
καντε τακλιν στην καρωτιδα του τυπου που κανει ζαπινγκ

DaniDeVi – Τρι, 4 Ιαν 11, 16:33

to brady analamvano tin poli agapimeni stenberg

Οικογενειακος τυπος γενικα

Αραλύκοι – Τετ, 12 Ιαν 11, 00:30

Updated

LMMS (Linux Multimedia Studio)

http://soundcloud.com/sf3d0

Αραλύκοι – Παρ, 21 Ιαν 11, 16:52

http://soundcloud.com/sf3d0

Αραλύκοι – Δευ, 31 Ιαν 11, 18:30

http://soundcloud.com/sf3d0

Αραλύκοι – Σαβ, 21 Ιαν 12, 17:41

απ..βάλτε τίποτα..

http://soundcloud.com/sf3d0

Sipno – Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:01 – Τελευταία αλλαγή: Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:08 by Αραλύκοι

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 17:41
απ..βάλτε τίποτα..ΑΛΛΑ WAREZ LINKS ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

Ε ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΤΕ

Αραλύκοι – Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:08 – Τελευταία αλλαγή: Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:08 by Αραλύκοι

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:01

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 17:41
απ..βάλτε τίποτα..ΑΛΛΑ WAREZ LINKS ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

Ε ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΤΕ :lol:

γράψε μια περιγραφή ενός DAW όπως έκανα εγώ σε 3..

http://soundcloud.com/sf3d0

Sipno – Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:25

έχει βγει FL για Linux?

Αραλύκοι – Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:26

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:25
έχει βγει FL για Linux?

όχι, αλλά το έχω κάνει να τρέχει σε Linux μέσω Wine..

http://soundcloud.com/sf3d0

Sipno – Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:37

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:26

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:25
έχει βγει FL για Linux?

όχι, αλλά το έχω κάνει να τρέχει σε Linux μέσω Wine.. :P

gtp

Αραλύκοι – Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:38

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:37

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:26

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:25
έχει βγει FL για Linux?

όχι, αλλά το έχω κάνει να τρέχει σε Linux μέσω Wine.. :P

gtp :?

είχε 5ms με ASIO..πώς σου φαίνεται ο 160€ 6πύρινος AMD μου..?

http://soundcloud.com/sf3d0

Sipno – Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:42

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:38

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:37

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:26

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:25
έχει βγει FL για Linux?

όχι, αλλά το έχω κάνει να τρέχει σε Linux μέσω Wine.. :P

gtp :?

είχε 5ms με ASIO..πώς σου φαίνεται ο 160€ 6πύρινος AMD μου..? :twisted:

βασικά χθες ρώτησα καθηγητη για amd vs Intel
μου ειπε το εξής : "το ρωτας? οι amd ειναι φθηνοι αλλά έχουν άλλα μείον πολυ μεγαλύτερα
απο πλευράς του ποσο ρεύμα καινε και κάνουν κακη διαχείρηση πόρων,αντιθέτως οι Intel
εχουν δοκιμάσει πολλές αρχιτεκτονίκες και εχουν μεγαλύτερη εμπειρία και καλύτερη διαχείρηση
πόρων. Δεν ειναι τυχαίο οτι οι alienware προτείνουν Intel"
So how was that biatch?

Αραλύκοι – Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:43

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:42

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:38

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:37

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:26

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:25
έχει βγει FL για Linux?

όχι, αλλά το έχω κάνει να τρέχει σε Linux μέσω Wine.. :P

gtp :?

είχε 5ms με ASIO..πώς σου φαίνεται ο 160€ 6πύρινος AMD μου..? :twisted:

βασικά χθες ρώτησα καθηγητη για amd vs Intel
μου ειπε το εξής : "το ρωτας? οι amd ειναι φθηνοι αλλά έχουν άλλα μείον πολυ μεγαλύτερα
απο πλευράς του ποσο ρεύμα καινε και κάνουν κακη διαχείρηση πόρων,αντιθέτως οι Intel
εχουν δοκιμάσει πολλές αρχιτεκτονίκες και εχουν μεγαλύτερη εμπειρία και καλύτερη διαχείρηση
πόρων. Δεν ειναι τυχαίο οτι οι alienware προτείνουν Intel"
So how was that biatch? :lol:

αυτό ακριβώς που σου λέω..ο AMD μου παίζει να είναι ελάχιστα χαμηλότερος απ τον i7 σου..απλά έχουν μια διαφορά 200€..

http://soundcloud.com/sf3d0

Sipno – Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:46

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:43

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:42

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:38

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:37

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:26

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:25
έχει βγει FL για Linux?

όχι, αλλά το έχω κάνει να τρέχει σε Linux μέσω Wine.. :P

gtp :?

είχε 5ms με ASIO..πώς σου φαίνεται ο 160€ 6πύρινος AMD μου..? :twisted:

βασικά χθες ρώτησα καθηγητη για amd vs Intel
μου ειπε το εξής : "το ρωτας? οι amd ειναι φθηνοι αλλά έχουν άλλα μείον πολυ μεγαλύτερα
απο πλευράς του ποσο ρεύμα καινε και κάνουν κακη διαχείρηση πόρων,αντιθέτως οι Intel
εχουν δοκιμάσει πολλές αρχιτεκτονίκες και εχουν μεγαλύτερη εμπειρία και καλύτερη διαχείρηση
πόρων. Δεν ειναι τυχαίο οτι οι alienware προτείνουν Intel"
So how was that biatch? :lol:

αυτό ακριβώς που σου λέω..ο AMD μου παίζει να είναι ελάχιστα χαμηλότερος απ τον i7 σου..απλά έχουν μια διαφορά 200€.. :lol:

ναι αλλά ο δικός σου είναι και πιο πολυεξοδος
η αρχικη αποσβεση που κανεις 200 ευρώ
την κάνω εν καιρό

Αραλύκοι – Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:49

AMD FX 8150 244.00 €
Σειρά Επεξεργαστή AMD FX
Socket AM3+
Max Turbo Core Frequency 4.20GHz
Πυρήνες (cores) 8
FSB 5.2 GT/s
Cache Memory 8 MB, 8 MB
Αρχιτεκτονική 32 nm
Core Voltage 0.9375 ~ 1.4125 (V)
Eγγύηση 3 χρόνια
http://i.qkme.me/1t0m.jpg

http://soundcloud.com/sf3d0

Αραλύκοι – Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:50

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:46

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:43

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:42

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:38

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:37

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:26

SipnoΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:25
έχει βγει FL για Linux?

όχι, αλλά το έχω κάνει να τρέχει σε Linux μέσω Wine.. :P

gtp :?

είχε 5ms με ASIO..πώς σου φαίνεται ο 160€ 6πύρινος AMD μου..? :twisted:

βασικά χθες ρώτησα καθηγητη για amd vs Intel
μου ειπε το εξής : "το ρωτας? οι amd ειναι φθηνοι αλλά έχουν άλλα μείον πολυ μεγαλύτερα
απο πλευράς του ποσο ρεύμα καινε και κάνουν κακη διαχείρηση πόρων,αντιθέτως οι Intel
εχουν δοκιμάσει πολλές αρχιτεκτονίκες και εχουν μεγαλύτερη εμπειρία και καλύτερη διαχείρηση
πόρων. Δεν ειναι τυχαίο οτι οι alienware προτείνουν Intel"
So how was that biatch? :lol:

αυτό ακριβώς που σου λέω..ο AMD μου παίζει να είναι ελάχιστα χαμηλότερος απ τον i7 σου..απλά έχουν μια διαφορά 200€.. :lol:

ναι αλλά ο δικός σου είναι και πιο πολυεξοδος
η αρχικη αποσβεση που κανεις 200 ευρώ
την κάνω εν καιρό 8)

185 παρακαλώ..όταν είχε βγει κιόλας..

http://soundcloud.com/sf3d0

Sipno – Σαβ, 21 Ιαν 12, 18:59

ΑραλύκοιΣάββατο, 21 Ιαν. 2012, 18:49
AMD FX 8150 244.00 €
Σειρά Επεξεργαστή AMD FX
Socket AM3+
Max Turbo Core Frequency 4.20GHz
Πυρήνες (cores) 8
FSB 5.2 GT/s
Cache Memory 8 MB, 8 MB
Αρχιτεκτονική 32 nm
Core Voltage 0.9375 ~ 1.4125 (V)
Eγγύηση 3 χρόνια
http://i.qkme.me/1t0m.jpg

ο δικος μου 320 εκανε
αρα παιζει διαφορα 76 ευρω

Σελίδα: 1, 2