Η πρώτη κυκλοφορία των Ζωντανών Νεκρών σε βινύλιο.

Μετά την ιστορική επανέκδοση του δίσκου “Η Πόλις Εάλω” των Terror X Crew και την πρόσφατη κυκλοφορία του Single “Ω! Ναι”, σειρά για την Ηχοκρατορία έχει η κυκλοφορία του πρώτου ΕP των Ζωντανών Νεκρών "ΖΝ Εντολές / Στη Χώρα των Καλύτερων MCs".

Το EP κυκλοφόρησε το 1998 μόνο στη μορφή CD. Τώρα, 20 χρόνια μετά, θα κυκλοφορήσει σε διπλό μαύρο ή έγχρωμο βινύλιο και με νέο mastering, ενώ θα περιλαμβάνει και τα άλλα δύο instrumental των θρυλικών κομματιών “Η Νύχτα Των Ζωντανών Νεκρών” και “Στη Χώρα Των Καλύτερων MCs” που δεν υπήρχαν στην αρχική έκδοση.

Υπάρχουν πέντε επιλογές προ-παραγγελίας. Συγκεκριμένα, παραγγελία μπορεί να γίνει σε διπλό μαύρο ή έγχρωμο βινύλιο, σε συλλεκτικό πακέτο που θα συνδυάζει και τις δύο εκδοχές καθώς και σε συλλεκτικό πακέτο συνοδευόμενο από T-Shirt με το εξώφυλλο του EP, ενώ έχουν δοθεί προς πώληση και τρία απ’ τα έξι συνολικά Test Pressing. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να μπει κάποιος χορηγός στο εξώφυλλο του δίσκου, λαμβάνοντας 5 Συλλεκτικά Πακέτα, δηλαδή 5 διπλά μαύρα βινύλια, 5 διπλά έγχρωμα βινύλια και 5 ΖΝ T-Shirts.

Επιπλέον, με κάθε αγορά εξασφαλίζεται και μία διπλή πρόσκληση για το Secret Party που θα πραγμτοποιηθεί τον Νοέμβριο. Ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για την είσοδο στο party για όποιον δεν αγοράσει τον δίσκο.

Το ΕP “ΖΝ Εντολές / Στη Χώρα των Καλύτερων MCs” πρόκειται να αποτελέσει την δεύτερη εικοσαετή επετειακή κυκλοφορία σε βινύλιο από την Ηχοκρατορία. Όπως έχει ανακοινώσει ο Dj Alx, θα ακολουθήσει το ίδιο και με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες της Ηχοκρατορίας.
Τα αντίτυπα θα είναι εξαιρετικά περιορισμένα, αφού θα υπάρχουν μόλις 100 έγχρωμα και 150 μαύρα βινύλια. Παραγγείλετε όσο προλαβαίνετε το δικό σας!

https://fundrazr.com/znentoles?ref=ab_AWbobgxr2CUAWbobgxr2CU

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σε ό,τι αφορα την εορταστική επανέκδοση του δίσκου υπάρχει σχετική ομάδα στο Facebook.

https://www.facebook.com/groups/171145267055937