Ρίμα Για Χρήμα σε τριπλό επετειακό βινύλιο

Πάρα πολλοί ελληνικοί ραπ δίσκοι έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία είκοσι χρόνια. Λίγοι όμως έγιναν κλασικοί και ελάχιστοι διεκδίκησαν χώρο στη καρδιά μας όπως έκανε ο δίσκος "Ρίμα για Χρήμα".

Την άνοιξη του 1999 ο Τυμβωρύχος των Ζωντανών Νεκρών κυκλοφορεί το CD single "Στην Αθήνα / Να Ζεί Κανείς" με το καλλιτεχνικό όνομα "Το Παιδί Θαύμα". Πέρασαν μήνες καθώς ο νεαρός Τάκης με τον αδερφό του μπαινόβγαιναν στο στούντιο ετοιμάζοντας τον δίσκο που κυκλοφόρησε τέλη του 1999.

Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά, το βινύλιο "Ρίμα για Χρήμα" διεκδικεί και αυτό τη θέση του στις δισκοθήκες μας όπως έκανε και στις καρδιές μας. Τυπώνεται για πρώτη φορά σε βινύλιο, τριπλό βινύλιο λόγω διάρκειας, με τρίπτυχο εξώφυλλο trifold (matt πλαστικοποίηση). Τυπώνεται σε μαύρο βινύλιο για τους λάτρεις του κλασσικού και σε έγχρωμο βινύλιο για τους συλλέκτες του "ιδιαίτερου".

Το τριπλό έγχρωμο βινύλιο θα περιέχεται μέσα σε αριθμημένο επετειακό κουτί (κασετίνα) μαζί με τριπλό βινύλιο με τα instrumentals. Στο επετειακό κουτί θα περιέχεται και το remix / maxi single "Στην Αθήνα / Να Ζεί Κανείς" με το αρχικό εξώφυλλο (που δεν κυκλοφόρησε ποτέ). Το mastering επανεκτελείται με στοχαστικό τρόπο τόσο για τις ανάγκες του βινυλίου όσο και για μια νέα πνοή στο υλικό.

Παραγγελίες Παιδί Θαύμα - Ρίμα Για Χρήμα σε τριπλό Βινύλιο:

https://fundrazr.com/rimagiahrima?ref=ab_2iabdaMGMje2iabdaMGMje