Κανών – Βίος και αλητεία (κυκλοφορεί και σε βινύλιο)

Πάει περίπου ένας χρόνος και τέσσερις μήνες από την κυκλοφορία του “Βίος Και Αλητεία”, τον δεύτερο solo δίσκο του Κανόνα. Αρχικά κυκλοφόρησε ψηφιακά, λίγους μήνες μετά σε CD και τώρα, η υπόσχεση που είχε δώσει ο Κανών γίνεται πραγματικότητα, κυκλοφορεί και σε βινύλιο! Το “Bίος Και Αλητεία” θα κυκλοφορήσει σε διπλό βινύλιο, σε πολυτελή gatefold θήκη, καθώς θα περιέχει και ένθετα με τα lyrics των κομματιών.

Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει από το Bandcamp του Κανον και τελειώνουν στις 10 Ιουνίου, ενώ οι αποστολές θα ξεκινήσουν γύρω στις 15 του ίδιου μήνα.

Τα αντίτυπα θα είναι πολύ περιορισμένα. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν μόνο 250 αντίτυπα, ενώ θα υπάρχουν άλλα 50 τα οποία θα συνοδεύονται και από το CD. Επίσης έχει ήδη δώσει προς πώληση και ένα από τα 5 μοναδικά Test Pressing.

Η τιμή του δυστυχώς, είναι λίγο υψηλή για τα standards του ελληνικού κοινού, αλλά πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση ενός τόσο ξεχωριστού δίσκου που άξιζε να βγει σε βινύλιο αλλά και που σίγουρα αξίζει να τα δώσει κάποιος για να τον αποκτήσει.

Tracklist:

 1. Ξέρουνε Κανών
 2. Στον Άσσο
 3. Όλα Καλά
 4. Πάρτο Μέρος ΙΙ: Πάρτο Αλλιώς
 5. Εκεί που Κυκλοφορείς συμμ. Lady Faye
 6. Κάνε τον Έξυπνο
 7. Παγίδα συμμ. Θύτης
 8. Βίος και Αλητεία
 9. Μαύρη Μουσική συμμ. Λεξ
 10. Αστική Χίμαιρα
 11. Ένα συμμ. Pero, Buffalo Bill, Αδέσποτο, Supreme, Θύτης
 12. Αληθινή Ιστορία συμμ. Hatemost & Μικρός Κλέφτης
 13. Αμπελόηποι
 14. Τα Μπλουζ της Οργής συμμ. MC Yinka
 15. Δε Με Νοιάζει Καν

Κανών – Βίος και αλητεία YouTube playlist:

Αγοράστε το από εδώ:

https://kanonofrns.bandcamp.com/album/-