hiphop.gr
 

ROUGH DIAMONDS VOL.4 [Killah Priest, Don G, Meshaya, RG, Timwros, Taki Tsan, 12os Pithikos........]

Laborious – Παρ, 10 Νοε 23, 00:20, 660 αναγνώσεις

https://youtu.be/H0EbCtdnin8?si=3gDM0MvqzJ5BfvH2

Ο Θρυλικός ράπερ των Wu Tang συμμετέχει σε Ελληνικό ραπ δίσκο

Πριν από μερικά χρόνια αυτός ο τίτλος θα έμοιαζε αδιανόητος. Σε μια εποχή που το ελληνικό ραπ δείχνει να έχει κωλυσιεργήσει και πέρα από τις κυκλοφορίες συγκεκριμένων καλλιτεχνών ο κύκλος έχει στενέψει για τους περισσότερους ανεξάρτητους ραπ καλλιτέχνες, μία ομάδα μουσικών παραγωγών από την επαρχία, ονόματι Universe Music, καταφέρνουν να πετύχουν μία μεγάλη συμμετοχή στην κυκλοφορία της νέας τους συλλογής, αυτής του Killah Priest.
Ο θρυλικός ράπερ των Wu Tang συμμετέχει στο God Level Cypher Vol.4 μαζί με άλλους 3 Έλληνες καλλιτέχνες και συγκεκριμένα τους RG, Meshaya και Brain Damage. Πρόκειται για το κομμάτι με το νούμερο 9 στη λίστα του Rough Diamonds Vol.4.
Η συγκεκριμένη συλλογή περιέχει τα Ακατέργαστα Διαμάντια κάποιων εκ των καλλιτεχνών της Universe Music και κάποια αποκλειστικά ακυκλοφόρητα κομμάτια άλλων Ελλήνων και Αμερικανών καλλιτεχνών.
Κάποιοι καλλιτέχνες που τραβάνε την προσοχή του ακροατή είναι ο 12ος Πίθηκος, ο Τάκι Τσαν, ο Τιμωρός (γνωστός ως παλαιότερο μέλος των RNS) και ο Don G (BCC) στου οποίου τη μνήμη είναι αφιερωμένος ο δίσκος.

Follow Me On Instagram
https://instagram.com/panagiotis_laborious?igshid=ZDdkNTZiNTM=

Απαντήσεις

Vosk_os – Παρ, 10 Νοε 23, 06:42

Θα τ ακούσω για rg

Οχι αυτός που λέει Βαλεντίνο ροσσι. Ο άλλος που λέει "δεν λυπήθηκες τον ηχολήπτη σου"

Σελίδα: 1