hiphop.gr
 

Κωνσταντίνος Κουρμένταλας - ΞΥΠΝΑ (Official - Πρεμιέρα 5/3)

ΡΑΦΗ – Τρι, 28 Φεβ 23, 17:47, 13371 αναγνώσεις – Τελευταία αλλαγή: Δευ, 6 Μαρ 23, 21:35 by ΡΑΦΗ, έχει αλλάξει 2 φορές

Κωνσταντίνος Κουρμένταλας - ΞΥΠΝΑ
https://www.youtube.com/watch?v=J4LcJf79Omg

https://www.youtube.com/shorts/cpJYQl5zHPY
https://www.youtube.com/shorts/vMRnuWbgNpY

https://scontent.fskg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/332162283_702071988372152_804133357878884626_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=KVGQZ44E3koAX__1Hc5&_nc_ht=scontent.fskg3-1.fna&oh=03_AdRp9EeBWLIO8BQzA-dV78HXoe1ZTTez8uDQBYPR4-dLoQ&oe=642582BA

Subscribe here :
https://www.youtube.com/@konstantinoskourmentalas

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στην αρχική!

My YouTube * Instagram

RapSpect

ΣΕΛΙΔΑ:

Απαντήσεις – σελίδα 4 / 10

Vag8Naf – Δευ, 6 Μαρ 23, 12:29

και μιας και ειπες για την δημοκρατια που γεννηθηκε στην ελλαδα, το ξερεις οτι και οι αλλαξοκωλιες τοτε πηγαινανε συννεφο

who knows?

Άληστος – Δευ, 6 Μαρ 23, 12:35

Ναι αυτός ο στίχος είναι ο πιο φάουλ στα αυτιά μου.
Δεν ξέρω αν είναι παραφυσιν και κατά δεύτερον.
Γιατί να έχει σχέση ο νόμος με το σεξ;;
Εκτός αν βέβαια μιλάμε για βιασμούς ή για παιδοβιασμους.
Όσο μιλάμε για ενήλικες δεν θα έπρεπε να έχει καμία σχέση, ούτε με τον νόμο ούτε με την πολιτική.

Youtube links:Τ Ρ Ι Λ Ο Γ Ι Α
Spotify links:Τ Ρ Ι Λ Ο Γ Ι Α

Eleutherios_eleutheriou – Δευ, 6 Μαρ 23, 12:37

Vag8NafΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 12:26
ναι αυτος ειναι ο ορισμος της ομοφοβιας και γενικα το να περιθωριοποιεις καποιον για τις σεξουαλικες προτιμησεις του ειναι αντιδημοκρατικο. απ τη στιγμη που γινεται με συναινεση εσενα τι σε ενοχλει

Ναι εφόσον έχουμε δημοκρατία μπορεί κάποιος να είναι ομοφοβικός και αυτό να μη τον επηρεάζει στη ζωή του όπως μπορεί και κάποιος να είναι αδελφή ξαι βα μη τον επηρεάζει στη ζωή του!

Vag8Naf – Δευ, 6 Μαρ 23, 12:41

αν δεν δημιουργει προβλημα στους αλλους, δεν τους περιθωριοποιει ή τους βλεπει γενικα σαν κατωτερους πολιτες ας κανει οτι θελει. και γενικα ανωμαλια και σεξ πανε μαζι. υπαρχει η διαστροφη μεσα του και δε μιλαω μονο για ομφυλοφιλια αλλα για οτι βιτσια βγαζει ο καθενας και σε αλλους τους φαινεται ανωμαλο. οπως την βρισκει ο καθενας αρκει να μην ειναι παραβατικος.

who knows?

NEW_WORLD_TROLLER – Δευ, 6 Μαρ 23, 12:42 – Τελευταία αλλαγή: Δευ, 6 Μαρ 23, 12:44 by NEW_WORLD_TROLLER

Eleutherios_eleutheriouΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 12:23

Vag8NafΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 12:07

Eleutherios_eleutheriouΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 12:01

Εφόσον η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα γιατί δεν μπορεί κάποιος να πει δημοκρατικά τη γνώμη του ;;;

εισαι λιγο εκτος θεματος. δημοκρατικα την λεει, δημοκρατικα κρινεται. Τωρα αν εσυ θιγεσαι που ο αλλος δε συμφωνει με τις διακρισεις και το θεωρεις αντιδημοκρατικο μαλλον εσυ πρεπει να αρχισεις να αποδεχεσαι την δημοκρατια

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες απλά είμαι επηρεασμένος από το ότι οποίος πλέον πει ότι άντρας με άντρα και γυναίκα με γυναίκα είναι ανωμαλία τον διώχνουν από παντού με την κατηγορία της ομοφοβίας!

Ναι και καλά κάνουν. Γιατί το άντρας και γυναίκα, σκέτο, είναι απλά ένα γεγονός,τα βιολογικά φύλα. Το να πεις οτι θα ήθελα να υπάρχουν μόνο αυτά, είναι μια άποψη - Όχι καλή κατά τη γνώμη μου, αλλά είσαι ελεύθερος να την λες, κι εμείς να αντιμαχόμαστε. Όμως τη στιγμή που το είδος μας εξελίσσεται, όπως όλοι οι έμβιοι οργανισμοί, και υπάρχουν και τα κοινωνικά φύλα, ή τα ανακατασκευασμένα, το να βγεις να την πεις με την ιδιότητα κάποιου που θέλει να σου δείξει το σωστό και το λάθος, και θέλει να στο ορίσει κιόλας μέσω της ιδιότητας του ψάλτη, και της θρησκείας του - ενω δεν έχουμε καν απτές αποδείξεις οτι ο θεός δεν είναι απλά ένα γαμημένο σωματίδιο στο κέντρο των πολυσυμπάντων που λειτουργεί σαν ρυθμιστικός οργανισμός, πόσο μάλλον οτι είναι κάποιο προσωποποιημένο white washed Ιρανικό πορτραίτο πάνω σε ξύλο που συλλήφθηκε από τον κρίνο, ή κάποιο αγαλματίδιο ενός χοντρού τύπου, κλπ κλπ. - ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. Επίσης κακοποιητικός λόγος σε trans στο 0:33, με εικόνες από τις δράσεις στα πλαίσια συμπερίληψης οπου Trans γυναίκες διάβαζαν παραμύθια σε παιδιά. Και στο κάτω κάτω θα ρωτήσουμε τον Κουρμένταλα και τον κάθε έναν Κουρμένταλα εκεί έξω που έτυχε να είναι relevant και σπουδαίος στην εποχή του επειδή έγραψε έναν καλό στίχο τότε, εαν στο 2023 θα πρέπει να φουσκώσουμε το στήθος μας, το χείλος μας, τον ώμο μας, αν θα τρυπήσουμε τη ρώγα μας, θα βαφτούμε, θα γίνουμε ντουλάπες με συνθετικά σαν το Cyberpunk, και γενικά το τι θα κάνουμε με το σώμα μας. ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

Πάρτε το χαμπάρι, το ανθρώπινο είδος εξελίσσεται και όσο κι αν σας τρομάζει, είναι η εξελικτική διαδικασία. Σε λίγο καιρό υπάρχει ενδεχόμενο να έχουμε δείγματα από άλλους πολιτισμούς του σύμπαντος. Το πιο πιθανό να τους γαμούσαμε τα πρέκια αφού τους κάναμε loot τη τεχνολογία άμα ήμασταν όλες Κουρμένταλες, και μετά να τους επιβάλαμε Χριστιανικό Μεσαίωνα. Αφήστε τουλάχιστον τις φιλοσοφικές σας φανφαρολογίες σε πραγματικούς συγγραφείς όπως ο Tegmark που έχουν διαβάσει και 300 συγράμματα για να γράψουν μια πρόταση που να δικαιολογεί απλά την προσωπική τους άποψη, και σταματήστε να το παίζετε ταπεινές και πεινασμένες Ματίνες Μανταρινάκες με woke passive aggressive αυτογνωσιακές ατάκες του τύπου "Χιχι, δεν έκανα και τίποτα μωρέ. Λάθος πρότυπα προώθησα κιόλας." Έλα μπράβο πρωινιάτικα με τα φασιστικά εκτρώματα που βλέπουμε.

Eleutherios_eleutheriou – Δευ, 6 Μαρ 23, 12:49 – Τελευταία αλλαγή: Δευ, 6 Μαρ 23, 12:50 by Eleutherios_eleutheriou

Αν βάλεις σε ένα τηλεκοντρόλ τις μπαταρίες από την ίδια μεριά θα δουλέψει;;; Όχι!!!! αν βάλεις δυο άντρες να συνουσιαστούν θα τεκνοποιήσουν ;;; Όχι !
Οποτε πως μιλάς για εξέλιξη ; Αν όλοι ήταν αδελφές και λεσβίες τότε σε 70 χρόνια από τώρα μόνο τα ζώα γα υπήρχαν στον πλανήτη!
Όπως και να έχει είναι δικαίωνα του καθενός να λέει τη γνώμη του δημοκρατικά!!!
Οποτε πολύ καλά τα λέει ο ρυθμοδαμαστης!!!!

NEW_WORLD_TROLLER – Δευ, 6 Μαρ 23, 12:58

Eleutherios_eleutheriouΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 12:49
Αν βάλεις σε ένα τηλεκοντρόλ τις μπαταρίες από την ίδια μεριά θα δουλέψει;;; Όχι!!!! αν βάλεις δυο άντρες να συνουσιαστούν θα τεκνοποιήσουν ;;; Όχι !
Οποτε πως μιλάς για εξέλιξη ; Αν όλοι ήταν αδελφές και λεσβίες τότε σε 70 χρόνια από τώρα μόνο τα ζώα γα υπήρχαν στον πλανήτη!
Όπως και να έχει είναι δικαίωνα του καθενός να λέει τη γνώμη του δημοκρατικά!!!
Οποτε πολύ καλά τα λέει ο ρυθμοδαμαστης!!!!

Ξέρεις κάτι φίλε μου εθνικόφρωνα Κωστάκη; Δε θα με χαλάσει να είναι μόνο τα ζώα κα η βλάστηση στον πλανήτη σε 70 χρόνια. Αρκετό κακό του έχουμε κάνει ήδη σαν είδος. Πίστεψε με, το σύμπαν θα βρεί το τροπο να δημιουργήσει άλλα καλύτερα είδη μόλις εξαφανιστούμε εμείς, κι ας είναι και σε χιλιάδες ή εκατομύρια χρόνια, κι ας μην ικανοποιεί τη γαμημένη ματαιοδοξία μας.
Επίσης, δε γίνονται όλοι αδελφές και λεσβίες επειδή μια γαμημένη εταιρεία θέλει να εκμεταλευτεί μια pinkwashing μόδα. Γεννιέσαι έτσι, από τη φύση, λόγω χρωμοσωμάτων. Η ίδια φύση που γέννησε λάθη σαν εσένα, γέννησε λάθη σαν τους άλλους.
Why be a bitch about it?

Καληνύχτα.

Vag8Naf – Δευ, 6 Μαρ 23, 12:58 – Τελευταία αλλαγή: Δευ, 6 Μαρ 23, 14:21 by Vag8Naf, έχει αλλάξει 2 φορές.

και καποτα αν βαλεις ή παρεις την δικια σου απο κωλο, δε θα τεκνοποιησει.. τι σημαινει αυτο? οτι ειστε παραφυση?

who knows?

Eleutherios_eleutheriou – Δευ, 6 Μαρ 23, 13:00

Άλλο να γεννηθείς έτσι και άλλο να σου πασάρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι είναι κάτι φυσιολογικό!!!

yoyo1892 – Δευ, 6 Μαρ 23, 13:12 – Τελευταία αλλαγή: Δευ, 6 Μαρ 23, 13:18 by yoyo1892, έχει αλλάξει 3 φορές.

Eleutherios_eleutheriouΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 12:49
Αν βάλεις σε ένα τηλεκοντρόλ τις μπαταρίες από την ίδια μεριά θα δουλέψει;;; Όχι!!!! αν βάλεις δυο άντρες να συνουσιαστούν θα τεκνοποιήσουν ;;; Όχι !
Οποτε πως μιλάς για εξέλιξη ; Αν όλοι ήταν αδελφές και λεσβίες τότε σε 70 χρόνια από τώρα μόνο τα ζώα γα υπήρχαν στον πλανήτη!
Όπως και να έχει είναι δικαίωνα του καθενός να λέει τη γνώμη του δημοκρατικά!!!
Οποτε πολύ καλά τα λέει ο ρυθμοδαμαστης!!!!

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

Ακταρμάς, ημιμάθεια και ηλιθιότητα. Αυτό με το τηλεκοντρόλ πρώτη φορά το ακούω σιστες/πατριώτες/ψεκ δεν παύετε να με εκπλήσσετε στα επιχειρήματα σας

Όσο για το κομμάτι, αναμενόμενο μετά το παραμύθι να γυρίσει ο κουρμένταλας με ενα ομοφοβικό/ψεκ άσμα. Και εις κατώτερα, ενας ενας τα πρότυπα σας να απομυθοποιούνται και να μας υπενθυμίζουν χίλιες φορές καλύτερο το να μην ξαναγυρίσεις από το να γυρίσεις ως ένας άλλος καρνάβαλος

NEW_WORLD_TROLLER – Δευ, 6 Μαρ 23, 13:14

Eleutherios_eleutheriouΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 13:00
Άλλο να γεννηθείς έτσι και άλλο να σου πασάρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι είναι κάτι φυσιολογικό!!!

Δε στο πασάρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αποφάσισαν να στο πασάρουν - πρώτον για τους 5/10 normies (τύπου ΡΑΦΗ στο hh.gr) που θα πάνε να ντυθούν με ουράνια τόξα, και θα φάνε το μπέργκερ με το ουράνιο τόξο, κλπ. γιατί ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. Αλλά επίσης στο πασάρουν με πρόφαση έναν σοβαρο σκοπό που υποδαυλίζεται, κυρίως γιατί άνθρωποι έχουν κυνηγηθεί και πεθάνει για την ύπαρξη τους, ή δεν μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους, τους κάνουν εξώσεις, τους πάνε στο δικαστήριο, τους συμπεριφέρονται σαν σκουπίδια.

Και στο τέλος τέλος της ημέρας δε μπορείς εσύ να επιβάλεις πως θα ντύνεται κανένας, ούτε πως θα ορίζεται, ούτε το τι θα επιλέγει γενικά. Γιατί αυτό είναι ο φασισμός. Για κάποιους ανθρώπους, το να κρατήσουν τον άνθρωπο τους από το χέρι είναι μια πράξη αγάπης δεν είναι μια σεξουαλική διαστροφή που κάνουν στο κρεββάτι τους, οπότε και συνεπώς δε θα περιορίσουν την ίδια την ύπαρξη τους σαν προσωπικότητες στο κρεββάτι και πίσω από κλειστές πόρτες επειδή εσύ δε μπορείς να το βλέπεις στο δρόμο γιατί το φοβασαι. Επίσης επειδή συνήθως ως αντεπιχείρημα φέρνουν ως παράδειγμα τις drag περσόνες, τις γυμνές φιγούρες από τα καρναβάλια, πρέπει να σου θυμίζω την Αριστοφανική κωμωδία, τη σάτιρα, την κριτική σκέψη, την ηθικολογία. Επίσης σου έχω νέα...Συνήθως το φοβάσαι, γιατί κατα βάθος προβάλλεις τις αντιδράσεις του κόσμου ενώ ενδόμυχα αποζητάς να γίνεις σαν αυτό. Και αυτό δε το λέω εγώ, το λέει η ψυχολογία.

Τέλος συνεδρίας, μου χρωστάς 70 ευρώ.

Με 20 την ώρα έρχομαι στο χώρο σου για κατ' οίκον διδασκαλία πάντως. Κι αν δεν έχεις λεφτά, δώσε ένα 20αρικο για ένα μόνο μάθημα, κάποιος πρέπει να σου μάθει τη σωστή χρήση των βιβλιοθηκών και του διαδικτύου αρχικά.

Biniaz_returns – Δευ, 6 Μαρ 23, 13:14

...και να μη ξεχναμε πως στα μοναστηρια και στις εκκλησιες η πουτσα σε παιδες ελληνων και μη, παει συννεφο. Και ο τραβελος στο νηπιαγωγειο κακος, αλλα την υποδειξη οτι ειναι λαθος πρεπει να την κανουν ελευθεροι ανθρωποι και οχι ατομα που πιστευουν σε φανταστικο(υς) μαγο(υς) που ζουν σε συννεφακι(α) και κωλοτριβονται σε χωρους θρησκευτικης λατρειας και καταληγουν να τους τον φορανε. γκροουμινγκ και οι μεν γκρουμινγκ και οι δε

AMPELALE: EXEI DEI KANEIS TOUS : KARABINA ANEL OPRIME ?

Vosk_os – Δευ, 6 Μαρ 23, 13:15

Παρά φύση είναι να ακούς κουρμε εν έτει 2023
Θα έλεγε κάποιος κακοπροαιρετος

Οχι αυτός που λέει Βαλεντίνο ροσσι. Ο άλλος που λέει "δεν λυπήθηκες τον ηχολήπτη σου"

Eleutherios_eleutheriou – Δευ, 6 Μαρ 23, 13:15

yoyo1892Δευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 13:12

Eleutherios_eleutheriouΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 12:49
Αν βάλεις σε ένα τηλεκοντρόλ τις μπαταρίες από την ίδια μεριά θα δουλέψει;;; Όχι!!!! αν βάλεις δυο άντρες να συνουσιαστούν θα τεκνοποιήσουν ;;; Όχι !
Οποτε πως μιλάς για εξέλιξη ; Αν όλοι ήταν αδελφές και λεσβίες τότε σε 70 χρόνια από τώρα μόνο τα ζώα γα υπήρχαν στον πλανήτη!
Όπως και να έχει είναι δικαίωνα του καθενός να λέει τη γνώμη του δημοκρατικά!!!
Οποτε πολύ καλά τα λέει ο ρυθμοδαμαστης!!!!

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

Ακταρμάς, ημιμάθεια και ηλιθιότητα. Αυτό με το τηλεκοντρόλ πρώτη φορά το ακούω σιστες/πατριώτες/ψεκ δεν παύετε να με εκπλήσσετε στα επιχειρήματα σας

Ποιος είπε ότι είμαι σιστας ή πατριώτης ;;; Γιατί βάζεις ταμπέλες ;;; Επειδή κάποιος εκφράζει μια ομοφοβική γνώμη πάει να πει ότι είναι σιστας ή πατριώτης ;;;

yoyo1892 – Δευ, 6 Μαρ 23, 13:17

Eleutherios_eleutheriouΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 13:15

yoyo1892Δευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 13:12

Eleutherios_eleutheriouΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 12:49
Αν βάλεις σε ένα τηλεκοντρόλ τις μπαταρίες από την ίδια μεριά θα δουλέψει;;; Όχι!!!! αν βάλεις δυο άντρες να συνουσιαστούν θα τεκνοποιήσουν ;;; Όχι !
Οποτε πως μιλάς για εξέλιξη ; Αν όλοι ήταν αδελφές και λεσβίες τότε σε 70 χρόνια από τώρα μόνο τα ζώα γα υπήρχαν στον πλανήτη!
Όπως και να έχει είναι δικαίωνα του καθενός να λέει τη γνώμη του δημοκρατικά!!!
Οποτε πολύ καλά τα λέει ο ρυθμοδαμαστης!!!!

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

Ακταρμάς, ημιμάθεια και ηλιθιότητα. Αυτό με το τηλεκοντρόλ πρώτη φορά το ακούω σιστες/πατριώτες/ψεκ/ηλίθιοι δεν παύετε να με εκπλήσσετε στα επιχειρήματα σας

Ποιος είπε ότι είμαι σιστας ή πατριώτης ;;; Γιατί βάζεις ταμπέλες ;;; Επειδή κάποιος εκφράζει μια ομοφοβική γνώμη πάει να πει ότι είναι σιστας ή πατριώτης ;;;

σορρυ μπρο μου, εχεις δίκιο και η αριστερά έχει κάτι ομοφοβικά αποβράσματα. Πάντως χαίρομαι που δεν έφερες ένσταση για το ψεκ

kaboum – Δευ, 6 Μαρ 23, 13:18

magkes tha sas pw kati gia na to kserete. opou blepete texnourgo a.k.a brandon heat a.k.a xilies fwnes einai egkumenh wackila

grassroll123 – Δευ, 6 Μαρ 23, 13:18

Eleutherios_eleutheriouΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 12:49
Αν βάλεις σε ένα τηλεκοντρόλ τις μπαταρίες από την ίδια μεριά θα δουλέψει;;; Όχι!!!!

Σοβαρό επιχείρημα που πονοκεφαλιάζει αριστεράκηδες και αδερφές πολλά χρόνια τώρα

Biniaz_returns – Δευ, 6 Μαρ 23, 13:20

Vosk_osΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 13:15
Παρά φύση είναι να ακούς κουρμε εν έτει 2023
Θα έλεγε κάποιος κακοπροαιρετος

AMPELALE: EXEI DEI KANEIS TOUS : KARABINA ANEL OPRIME ?

Vosk_os – Δευ, 6 Μαρ 23, 13:20

Άμα βάλεις της μπαταρίες με το τηλεκοντρόλ όμως σε κάποιες άλλη οπή του ανθρώπινου σώματος;;



Οχι αυτός που λέει Βαλεντίνο ροσσι. Ο άλλος που λέει "δεν λυπήθηκες τον ηχολήπτη σου"

grassroll123 – Δευ, 6 Μαρ 23, 13:21

Vosk_osΔευτέρα, 06 Μαρ. 2023, 13:20
Άμα βάλεις της μπαταρίες με το τηλεκοντρόλ όμως σε κάποιες άλλη οπή του ανθρώπινου σώματος;; :wink:



τότε εισαι παρα φύσιν

Σελίδα: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10