hiphop.gr
 

Παρουσίαση :: MAGNA

φυστικόμπαλος – Τετ, 1 Φεβ 23, 18:54, 197 αναγνώσεις

Τα τελευταία χρόνια το όνομα MAGNA έχει γίνει ένα lifestyle/entertainment symbol των νέων τάσεων. Για περισσότερο από δέκα έτη, οι MAGNA προσφέραν μια ιδανική πλατφόρμα διασκέδασης για ένα ακροατήριο που αγαπούσε τη μουσική και τα πάρτι με νέες τάσεις.
MAGNA_The_Party
Η ιστορία των MAGNA αρχίζει στην Αθήνα στο έτος 1991. Το crew διαμορφώθηκε αρχικά από τον Μάνο Μαμβούκη και τον Ηλία Πανταζόπουλο, που είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και να πάρουν τις φρέσκες ιδέες πίσω στη χώρα τους. Μεγάλωσαν με την αγάπη για νέα μουσική και party! Το πρώτο μεγάλο partry διοργανώθηκε σε ένα parking αυτοκινήτων, προσέλκυσε 3.000 άτομα της dance κοινότητας της πόλης. Αυτό έδωσε στους MAGNA τη δύναμη για να συνεχίσουν και να αρχίσουν σε εβδομαδιαία βάση τα party και τα υπόλοιπα events. Για 10 χρόνια περίπου οι Magna ήταν leader στην διοργάνωση house music events, ενώ παράλληλα έκαναν γνωστά πολλά clubs που ανέλαβαν να οργανώσουν με το δικό του event/style. Babes in Toyland, Million Dollar babes, Cavo Paradiso, Paradizzio, G Point, Macumba, Spa, είναι μόνο λίγα από τα clubs projects που έχουν ουσιαστικά την σφραγίδα τους.

Από τον Δεκέμβριο του 2002, οι MAGNA έκαναν μεγάλη αλλαγή στρέφοντας την προσοχή τους από την dance σκηνή στο R&B. Έχουν αρχίσει μια σοβαρή προσπάθεια να βάλουν τον ήχο του R&B στα ελληνικά clubs και εξελίσσουν την ελληνική R&B σκηνή με την οργάνωση του πιο hyped-up party στην Αθήνα: "...it’s a bootycall..." με την αφρόκρεμα του διεθνές R'n'B DJ κύκλου. Μετά από αρκετούς μήνες τα "bootycall" πάρτι μαζεύουν 3000 ανθρώπους μια ημέρα μεσοβδόμαδου (Τετάρτη) και καθοδηγούν την R'n'B τρέλα που έχει πιάσει την πόλη της Αθήνας. Οι fans του Bootycall είναι mix crowd, από fashion trend followers, celebrities & original hiphopers! Ξεχωρίζει με διαφορά ο θηλυκός πληθυσμός που θα συναντήσετε αν βρεθείτε σε ένα από τα bootycall parties!

Τον τελευταίο χρόνο λοιπόν οι MAGNA έχουν φέρει στα Decks του Interni καλλιτέχνες όπως: Ronnie Herrel, Rampage, Tim Westwood, Kofi, Nikki & mcBfat, Aitch B, Manny Norte, Asha καθώς και performers όπως η Zena από MisTeeq που ερμήνευσαν live τις τελευταίες επιτυχίες τους. Στο "στόχαστρο" των MAGNA για το προσεχές μέλλον έχουν μπει ήδη οι: Wycleef Jean, Flemaster Flex, Trevor Nelson, De la Soul, Grandmaster Flash, So Solid Crew, Firing squad και άλλοι...


New Season Grand Opening
Το seriously booty-full ‘bootycall’, το πιο hype party της Αθήνας ξεκινά την νέα σεζόν 2003-2004 με εξτρεμιστικές και επικίνδυνα sexy χορευτικές διαθέσεις σ’ένα ασυναγώνιστο συνδυασμό στυλ, καλής διάθεσης και των πιο φρέσκων bubbling beats της R&B σκηνής στο super trendy και ανανεωμένο ηχητικά INTERNI...

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους promoters του εξωτερικού, το ‘bootycall’ θα συνεχίσει να μεταφέρει στην Ελλάδα την εξωφρενική ατμόσφαιρα των μεγαλύτερων parties του εξωτερικού που συνήθως διοργανώνονται σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους stars της σκηνής.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, φιλοξενούμενος του ‘bootycall’ θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας R&B σκηνής, ο DJ GOLDFINGER που τα τελευταία 10 χρόνια τροφοδοτεί τα Λονδρέζικα dancefloors και airwaves με τα fat beats και sultry vocals του...Έχει εμφανιστεί σε όλα τα σημαντικά clubs της Ευρώπης ενώ με το καθημερινό radio show του στο BBC Radio One ανήκει μαζί με τους Tim Westwood, Pete Tong και Judge Jules στην premium league των μουσικών παιδαγωγών της Βρεττανίας.

Το μουσικό του ύφος αναμιγνύει styles από street R&B και dancehall ragga σε μία ‘up for it!’ party ατμόσφαιρα και σίγουρα αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα extra-ordinary party και την αρχή της νέας σεζόν...!

Απαντήσεις

φυστικόμπαλος – Τετ, 1 Φεβ 23, 18:54

https://www.hiphop.gr/page/445

kouloxeris – Τετ, 1 Φεβ 23, 19:17

https://cdn.hiphop.gr/pages/archive/magna/goldfinger.jpg

Σελίδα: 1