Παίκτης – Κυριακή, 13 Σεπ. 2020, 21:16
pourostevia – Κυριακή, 13 Σεπ. 2020, 21:14
Παίκτης – Κυριακή, 13 Σεπ. 2020, 21:13
pourostevia – Κυριακή, 13 Σεπ. 2020, 21:09
Παίκτης – Κυριακή, 13 Σεπ. 2020, 21:07
hgt3 – Κυριακή, 13 Σεπ. 2020, 21:06
Αυτά που είπα δεν ήταν καν με κακία
Αλλά θιχτηκες και άρχισες να προσβάλεις.
Σκέψου αυτά που σου έγραψα μόνος σου
Φιλικά
"Το υπαρξιακό σοκ που θα πάθεις θα είναι αγνή ηδονή. Φιλικά." hgt3
Για γέλια και για κλάμματα είστε.
Δεξου την αρνητικη κριτικη και μη το συνεχιζεις γιατι γινεσαι γελοιος.
Δεν κάνεις αρνητική κριτική. Είσαι ένας κομπλεξικός αποτυχημένος πουθενάς. Είσαι NoBody και σε πονάει. Στο forum έχετε μείνει 20 αργόσχολοι και δεν σας παίρνει κανένας στα σοβαρά. Όλοι έχουν εγκαταλείψει το HipHop.gr.
Yet, εισαι εδω μεσα ολη μερα και τσαπ διαβασες κατευθειαν κατι που γραφτηκε για σενα και μπηκες να βρεις το δικιο σου. Και διατηρεις ακομα account εδω.
Αρα εισαι ενας απο μας, και μαλλον αυτο ποναει εσενα. Προβολη τη μιζερια σου σε αγνωστους κανεις καημμένε. Τι δε καταλαβαινεις;
Στο Hip Hop.gr έκανα λογαριασμό τον Μάρτιο του 2020 και πράγματι έμπαινα πολλές φορές χωρίς να συμμετέχω για να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις και να βλέπω τις μαλακίες που γράφετε.
Αρα εισαι ενας απο μας το ιδιο αργοσχολος. Κι εγω γι αυτο μπαινω. Join the club,μαλακακο μου ειμαι μεγαλυτερος σου και δεν εχεις καν επιχειρηματα. Παρε το μπουλο τωρα απο δω μεσα, εβγαλες ενα μετριο σιντακι, ακουστηκες με μια δυο καλες γραμμενες ατακες σε ενα battle,αλλα εισαι ενα τελειωμενος ανεργος αιωνιος φοιτητης που ζει πιθανον ακομα μη απογαλακτισμενος και δε θα μπορουσα να σε πω αρωγο της αποτυχιας γιατι το 80% των forumitων ειναι ετσι, καθως κι επισης της Ελλάδας. Ωστόσο με μένα δε τα γαμας γι αυτο καλυτερα να συνεχισεις το battle σου με αλλους forumιτες. Εκτος κι αν θες να ανεβασεις τα views σου, οποτε παω πασσο. Εχω κανονισει θερινο πιο μετα, να ξερεις θα πρεπει να βγω. Αλλα οποτε θες, αν με δεις μεσα, χτυπα να γινουμε πουτανα δημοσια, κανενα προβλημα.
Χαιρομαι παντα να ανεβαζω ενα βλακα ψηλοτερα. Το account μου εξυπηρετει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το σκοπο.
Αν θες το συζηταμε και για να με πληρωσεις ξερω γω, αν δεις καποια αλλαγη στα στατιστικα του καναλιου σου.
POUROSTEVIA 2.0 : Bάζω λίγο afk και θα παίξουμε BALENCIAGA μετά!