hiphop.gr
 

(uhm) (uhm) (uhm) (uhm) gayest word I've ever used here

PainRTW – Πεμ, 10 Οκτ 19, 18:25, 284 αναγνώσεις

Λοιπόν,βλέπω ορισμένες φορές την αρχική και σκέφτομαι.
Εγώ που ασχολούμαι και γράφω και ηχογραφώ κομμάτια σε στούντιο και με ψήνει η φάση,γιατί να μην μου δωθεί η ευκαιρία να ποστάρω κάπου το κομμάτι μου ώστε να ψηθούν να μπούν άτομα να το ακούσουν και άρθρα τύπου

Σέξπυρ - Chernobyl
Νέο diss track από τον Σέξπυρ με τίτλο “Chernobyl”, γεμάτο με σατυρικές ατάκες που κάνουν “σκόνη” (για κουραμπιέδες) κάθε αντίπαλο. Η μουσική, η ηχογράφηση, η μίξη ακόμη και η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ έγιναν από τον Constantine Numberless.

να είναι στην αρχική του gr?
Τρέχει ενα project στο μυαλό μου και προφανώς και δεν με ψήνει να το τρέξω "επαγγελματικά" and shit αλλά θέλω να βγάλω κάποια κομμάτια,σιγά σιγά.
Ποιός είναι κατά την γνώμη σας ο καλύτερος τρόπος προώθησης μουσικής;

Απαντήσεις

Jopling – Πεμ, 10 Οκτ 19, 19:23

Ε, ιντερνετικά προφανώς ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσεις την μουσική σου είναι μέσω των Social Media. (Instagram - Facebook βασικά, γιατί το Twitter είναι πιο ψόφια σε θέματα μουσικής) Αυτό βέβαια δεν ισχύει μόνο για την μουσική, αλλά για οτιδήποτε κι αν ασχολείται κάποιος.

Τώρα να σπας πούτσους και να στέλνεις μήνυμα "άκου ψηλέ το νέο μου κομμάτι" είναι παρωχημένη και πλέον γραφική λύση. Τα στόρις του ίνστα δουλεύουν πολύ, τα χορηγούμενα posts, τα shares από φίλους και μεγάλες σελίδες που ασχολούνται με το ραπ (προφανώς αυτά τα πρόμο γίνονται με κάποια πληρωμή). Νομίζω αυτά είναι τα θεμιτά της υπόθεσης.

Από την άλλη, έχω δει διάφορους που σηκώνωντας ένα κομμάτι στο γιουτιούμπ, προκειμένου λίγο κάπως να buzzάρει και να μην γράφει 89 views ξέρω 'γω, τσιμπάνε από ιστοσελίδες που ασχολούντα με views trade κάποιες έξτρα προβολές προκειμένου να χτυπήσουν κανά χιλιάρικο - λες κι αυτό θα κάνει μια δουλειά πιο ατράκτιβ.

Καλώς ή κακώς πάντως, από τη στιγμή που πλέον η φάση δεν δουλεύει καθόλου με downloads, copies κτλ., το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο της μουσικές πλατφόρμες που υπάρχουν. Ο κόσμος μπαίνει μόνο γιουτιούμπ και σόσιαλ, πλέον κανείς δεν θα τσεκάρει την αρχική του τζιάρ, ούτε καν το φόρουμ.

Εκεί, για μένα, πρέπει να ποντάρει κάποιος, αρκεί να γίνεται με μέτρο και μεθοδικότητα.

Revent – Πεμ, 10 Οκτ 19, 22:43

an den exei kati pou na to kanei viral den exei noima na proothiseis

mporeis na exeis 50 instagram accounts na kaneis proothisi

mporeis na skaseis ena xiliariko se fb ads gia sponsored

den exei simasia

oi rappers pou apoktoun koino aftin tin epoxi

einai 3 eidon

klapsiarides typou logos timis

metrosexual typou mad clip

paranoikoi typou apethantos

to nerdy rap pou thes na kaneis esy isos patisei kapou metaksi klapsas kai metrosexual alla gia na doulepsei prepei na exeis top mikseis kai otan grafeis na exeis kata nou oti tha se doun gia xavale oxi gia na se paroun sovara

triti pempti makaronia, ma o magkas vgazei xronia

sahalem – Πεμ, 10 Οκτ 19, 22:50

βασικά το nerdy ρε revent είναι ελάχιστο το κοινό που το στηρίζει
αλλά ναι
μπορεί π.χ να μιλάει για αυτόν σε μελαγχολικό κομμάτι και να πει 2-3 έξυπνα που γράφει ο μαν

kwstassketo
Ηρεμησε αδερφε,ζητα να σου χορηγησουν ζάνι (εκει που σε εχουν)
θα σε προστατευσω απ'τον καθε Ζαννή Μιχάλη

Vosk_os –
Η πρέζα με έσωσε απ' το Λόου μπαπ

Σελίδα: 1