hiphop.gr
 

Σειρά μας τώρα!!!

ΒΗΤΑΠΕΙΣ – Δευ, 5 Φεβ 07, 03:00, 24247 αναγνώσεις

Όσων αφορά το γεράκι στο χώμα...

Να πείτε στα 150 άτομα που στηρίζουν το σκληροπυρηνικό και ενάντια στο κράτος συγκρότημά σας, ότι για να το κυκλοφορήσετε στο εμπόριο και να δηλώσετε οτι δεν έχετε νταβαντζήδες, πήρατε πολλές πίπες. Από Μηχάλη σε Μηχάλη...

Dask, ήθελες εμπόριο, εμείς underground, ήθελες 40.000 κόσμο στο Λυκαβητό, εμείς λίγους και ξύπνιους. Όσο για τους γκραφιτάδες που λες οτι σε σέβονται (εκτός απο λίγες εξαιρέσεις) σε κράζουνε όταν κανονίζουμε για τα πανό των live μας. Σε ποιόν έγραφες κουπλέ ρε κουτορνίθι. 3 ώρες να περάσεις ένα κουπλέ έκανες. Θα έγραφες και αλλουνού. Δεν ξέραμε εμείς ε;

Και επειδή μας γαμάς, όπως νομίζεις, να σου θυμίσουμε οτι, όταν σου δώσαμε πούλο απο Βπεις...Δάκρυσες.

Και να φανταστείς ότι μέχρι σήμερα δε σε είχαμε βρίσει επίσημα, κουφάλα. Ωραία η μπατσίνα που σε τραβάει με αλυσίδα...

Βαλάντη, θυμάσαι που σου είχαμε βάλει να ακούσεις το Αλήθεια Λέω τι είπες; Να το δημοσιοποιήσουμε είπες ρε μαλάκα.

Όταν λοιπόν το κυκλοφορήσαμε, είχαμε live παρέα στο Αν. Φοβόσουνα εσύ και η Μαρίνα μήπως δεν είχε κόσμο. Και όταν ο κόσμος ήρθε, λέγατε...Καλά κάνατε τελικά. Και αν νομίζεις οτι έχεις τόσο μεγάλα αρχίδια, πάρε τ'αλάνια σου και ελάτε για battle, κάνουμε συχνά συναυλίες...

Μαρίνα... Ο Πάρης ερωτεύτηκε μια κοπέλα που έτυχε να παίζει μουσική στον Ατλαντίς. Η κοπέλα έφυγε από τον Ατλαντίς, εμείς τους είπαμε να μη παίζουν βπεις και η απάντηση του κεφαλιού του σταθμού ήταν ότι προστατεύει τους συνεργάτες του... Απο εμάς.

Όταν εσύ έπαιζες εκεί μουσική, τα κομμάτια σας και τις επιλογές του dask, όταν διαφήμιζες τα live που κάνατε ρε κουράδα, σου είπε κανένας τίποτα; Διπλομάτες είστε, τίποτα άλλο...

Μαρίνα, τα λάθη που κάναμε κάποιοι από εμάς στο παρελθόν, μας έδωσαν δύναμη να γράφουμε στίχους με μήνυμα... Και όχι να λέμε για τα τιμολόγια της Χαλιβουργικής. Εκαλιώτη, γνωρίζουμε γιατί το είπες. Επίσης Μαρίνα, ο Mr. Tickles σε έμαθε τι είναι το μέτρο. Μη ξεχνάς...

Κάποτε λοιπόν, είχες κανονίσει με τον Άσαρκο να βρεθείτε στο Γαλάτσι, για να φέρει σε επαφή μια φίλη σου με τον Εισβολέα. Όταν πήγε ο Χρήστος εκεί, συνάντησε τους Βαβυλώνα που ψάχνανε το είσβο για το σκηνικό με το παιδί που έφυγε απο τη ζωή.

Όντως ο Χρήστος ακούει reggae, rock, jazz κ.τ.λ. Δεν είχε πει ψέματα και προστάτεψε τον Εισβολέα παίρνωντάς τον τηλέφωνο.

Μετά απο κάποια χρόνια, το tattoo της Freestyle το έκανες ψάρι ή λουλούδι. Μη ξεχνάς, σου το είχε πει ο Χρήστος οτι θα το σβήσεις κάποτε.

Τέλος, παραπέμπουμε τα παιδιά της Θεσσαλονίκης, στο Αρνητικά Θετικοί. Επίσης να θυμούνται οτι σε κάθε συναυλία από τις 7 που είχαμε κάνει εκεί, προσπαθούμε να αποβάλουμε κάθε ίχνος τοπικισμού από την ατμόσφαιρα.

Όταν φέραμε πρώτη φορά τους Άλυτους στην Αθήνα, γνωρίζαμε ότι κάποιοι από το κοινό θα λέγανε μαλακίες για Σαλόνικα. Τους πιάσαμε έναν-έναν και έτσι δεν είπανε τίποτα. Όπως και στο live στο Rodeo με Β. Αστέρια.

Σε κάποιο άλλο live που είχαμε πάει να παρακολουθήσουμε Άλυτους Γρίφους, κάποιοι απο το κοινό τους λέγανε Βούλγαρους και γαμώ την Θεσσαλονίκη.

Εμείς δε το είχαμε επιτρέψει. Να το θυμάστε μάγκες. 10 του μήνα θα τα πούμε απο κοντά. Και μη ξεχνάτε, όλοι εναντίον μας είναι...

Κλείνωντας λοιπόν, να πούμε στους Στίχοιμα, ότι αυτοί που αγαπάμε, από φίλους, οικογένεια, οπαδούς, κοπέλες ή και απλούς ακροατές, σίγουρα θέλουνε να σας βαρέσουνε. Εμείς απλά χαμογελάμε και ετοιμάζουμε το επόμενο.

Καλή συνέχεια γαμίκουλες.

http://www.myspace.com/vitapeis

ΣΕΛΙΔΑ:

Απαντήσεις – σελίδα 13 / 16

Μάρκος – Τρι, 6 Φεβ 07, 21:42

tha symfwneisete pantws mazi moy , oti den sygkrinete me to thema tou takh , ws pros thn wrimothta

Brutus – Τρι, 6 Φεβ 07, 22:20

emena pantws m aresei o Λάμπρος...

down with the ninja

adisopitos – Τρι, 6 Φεβ 07, 22:47

gamw tous bibibi taki mn to peis








lolzzzzz

oti peite.........

TheLegend – Τρι, 6 Φεβ 07, 23:12

06/02/2007 22:47 - O adisopitos² έγραψε:
gamw tous bibibi taki mn to peis
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:
:lol:
lolzzzzz

san tis gomenitses trws tis ites sto xuma
ego eimai to eftafullo ki esu apla to 8rima
to crew mou san kuma se pire k se sikose
i psonitiki sou skepsi se tuflose
kovo kefalia se di8en alania
pou to pezoune xarmania

makabpios@yahoo.gr

Johnas – Τρι, 6 Φεβ 07, 23:20

gamw tous b b b b bb taki thelo na to peis

www.hiphopmusical.tk

Π_λ Η R ο Φ 0 Ρ_ι κ ή – Τρι, 6 Φεβ 07, 23:23

06/02/2007 23:20 - O zwntanos_nekros έγραψε:
gamw tous b b b b bb taki thelo na to peis
:D

:roll: an einai dinaton..

*

kostastnt – Τρι, 6 Φεβ 07, 23:31

Τί ΖΝ ρε μαλάκες??? Τί Βήτα Πείς ρε μαλάκες??? Τί Στίχοιμα ρε μαλάκες??? Τί Μυτακίδης και Low Bap ρε μαλάκες??? Τί NiVo και Family ρε μαλάκες???

Σας βγάλανε diss και κλαίγεστε στο φόρουμ για να σας λυπηθούν τα 12χρονα... Το HipHop είναι μουσική, δεν είναι γαμημένες απαντήσεις σε οποιοδήποτε φόρουμ.

Όποιος είναι πάνω από 18-19 θα καταλάβει τα επόμενα. Μας έχετε κάνει να ντρεπόμαστε για το ελληνικό hiphop σε οποιονδήποτε δεν ακούει... Οι ΖΝ μας έχουνε πρήξει τα αρχίδια με το κωλόlowbap ενός μαλάκα που το παίζει κουμμουνιστής αλλά έχει 40€ το DVD γιατί είναι <<συλλεκτικό>> και κυκλοφορεί μόνο σε 1000 κομμάτια. Μα τόσοι είμαστε όλοι κι όλοι που ακούνε hiphop... Μπορεί ο Μυτακίδης να γράφει και γαμώ τους στίχους, μπορεί το 90% των τραγουδιών του να είναι πολύ ανώτερο από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί αλλά ήταν ο πρώτος που διαίρεσε το hiphop.

Στη συνέχεια οι ΖΝ το γαμήσανε από όλες τις τρύπες... Κάνανε μάγκες τους χασικλήδες... Κάνανε μάγκες αυτούς που δεν γουστάρουν τo σχολείο και μετέτρεψαν τα 12χρονα σε real gangsters που αράζουν σε πλατείες (εννοείται σε γειτόνιες που είναι στην κατοχή τους μετά από σκληρό πόλεμο και ανελέητη βία με όπλα και μπαζούκα) και πίνουν μπάφους προσβάλλοντας πρώτα πρώτα τον εαυτό τους. Από άποψη μουσικής είναι πολύ πιο ψηλά από άλλους όταν δεν μιλάνε για μπάφους και για gangstar κατάστασεις στην Ελλάδα.

Μετά έχουμε την ομάδα που έφυγε από LowBap και ήρθε στο hiphop...Τί άλλαξε ρε μαλάκες??? Πάλι δεν βρίζετε άλλους? <<Όχι βέβαια, τώρα βρίζουμε καινούρια πρόσωπα>> Μπράβο μαλάκες.

Και να που ηρεμούν τα πράματα, εμφανίζονται οι Βήτα Πείς με ωραίο πρώτο cd, με φανατισμένο κοινό (που δεν είναι πάντα κακό) και στη συνέχεια κάνανε την μεγαλύτερη ζημιά από όλους. Βρίζανε τα λεφτά, βρίζανε τους πλούσιους, βρίζανε το εμπορικό hiphop λες και είναι εμπορικός όποιος πουλάει 500 cd, βρίζανε τους θεμελιωτές του ελληνικού hiphop, βρίζανε το στυλ των άλλων MCs... Αν είναι δυνατόν? Μιλάμε για 8 παιδάκια που μόλις βγήκανε από το σπίτι τους... Λές και οι ΒηταΠεις δεν παίρνανε λεφτά από τους γονείς τους, λες και οι ΒηταΠεις κοιμόντουσαν στα underground λημέρια της Αθήνας. Τα μικρόφωνα σας, τα πικάπ σας, τα άγραφα cd σας ρε μαλάκες που τα βρήκατε? Δουλέυατα όλοι? Τα αρχίδια μου δουλεύατε... Από τους γονείς σας ήταν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλήσατε στο underground. Για να δείξετε τί?? Ότι είστε πρωτοπόροι του hiphop στην Ελλάδα, όπως οι πρώτοι MCs στην Αμερική το 1970??? 2007 έχουμε μαλάκες ξεκολλάτε... Έφυγε ένας από εσας και κάτι έγινε... Και τι μας νοιάζει εμάς γιατί έφυγε, με ποιόν από εσάς μάλωσε και αν έκλαψε?

Αυτός ο ένας πίστευα ότι ειναι κάτι διαφορετικό από τους άλλους 7, αλλά και αυτός το ίδιο είναι εντέλει. Πήγε έβγαλε diss με τους Στίχοιμα, οι οποίοι πίστευα ότι είναι πιο σοβαροί αφού υποτίθεται ότι κατάλαβαν το λάθος τους (lowbap και κόντρες) και γαμήσανε όλοι μαζί τη φάση για χιλιοστή φορα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν να χωρίσουν οι Στίχοιμα με τους ΒηταΠεις... Πίστευα ότι οι Στοίχιμα ήταν αρκετά εντάξει κρίνοντας από τα τραγούδια τους... Αλλά με ένα τραγούδι 5 λεπτών (diss σε ΒΠ), γαμήσανε όλοι την δουλειά που κάνανε σε 5-6 χρόνια με τα τρία cd τους.

Βγάζω έξω από τις ηλίθιες κόντρες σας τους TXC (όχι Α/Ε) και τους FF.C. Ρωτήστε μεγαλύτερους πως ήταν τα live αυτωνών είτε γίνονταν σε πανεπιστήμια, είτε σε φεστιβαλ, είτε σε club. Αυτό ήταν το hiphop.

Πολύ ασχοληθήκαμε με τις μαλακίες όλων... Κρίνουμε τον καθέναν σας από τα τραγούδια, ελάχιστοι σας ξερουν προσωπικά... Να το θυμάστε αυτό όταν γράφετε ρίμες.

Καληνύχτα και βάλτε όλοι μυαλό(οπαδοί και MCs)!



kostastnt – Τρι, 6 Φεβ 07, 23:39

Ξέχασα να αναφέρω τον Nivo και το Family.
Ο ορισμός του εμπορικού... Είναι δυνατόν τραγούδια από μία αυτοαποκαλούμενη hiphop ομάδα να παίζουν σε club μετά από shakira και παπαρίζου??? Λέμε ότι το hiphop στην Ελλάδα δεν μπορεί να είναι underground αλλά εσείς το γαμήσατε το θέμα... Το κάνατε τελείως εμπορικό ακολουθώντας την σύγχρονη παρακμή που ισχύει στην Αμερική οπού σχεδόν όλοι οι rappers μιλάνε για αμάξια και μουνιά. Καλά είναι και αυτά, αλλά δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Με την επαναδιαίρεση που προκαλέσατε στο ελληνικό hiphop δεν είστε πρωτοπόροι, συμπορευτές στην βάλτωση είστε.

Καληνύχτα.

etze – Τρι, 6 Φεβ 07, 23:57

piaste ta AK sas, ta glock sas, ta uzi kai oti allo exete kai peite ta stous dromous.
oi bpeis theorountai westside kai oi stixoima eastside? h anapoda?

as riksw ena exterminate

moonchild – Τετ, 7 Φεβ 07, 01:05

kostastnt mpravo,apo ta pio swsta posts pou exw diavasei edw mesa.Diavaste to oloi eseis twn groups k klapste gia thn katantia sas.Ta idia skata eiste oloi,kaneis dne kanei th diafora.mes sthn poustia

Trash_You – Τετ, 7 Φεβ 07, 01:21

nomizw pos i katastasi exei ksefigei pleon se prosopiko epipedo

thixtikan prosopika dedomena sto diss ton giants kai i apantisi dothike me ton idio tropo ipo morfi anakinoseis.

drasi k antidrasi ena prama

mc_snake – Τετ, 7 Φεβ 07, 01:31

I fasi einai zn pantos

Papaxristos – Τετ, 7 Φεβ 07, 03:33

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας βασιλιάς, ξακουστός για το όμορο περιβόλι του. Αυτό το περιβόλι είχε μέσα μια πορτοκαλιά, που έκανε ολόχρυσα πορτοκάλια. Κάθε φορά που ωρίμαζαν , ο βασιλιάς τα μέτραγε, όμως την επόμενη μέρα έλειπε πάντα ένα πορτοκάλι.

Στο τέλος, θύμωσε. Έβαλε φρουρούς να φυλάνε την χρυσή πορτοκαλιά, αλλά μόλις εσήμεναν μεσάνυχτα τους έπαιρνε ο ύπνος κι έτσι το πρωί πάντα έλειπε ένα πορτοκάλι.

Τι να κάνει ο βασιλιάς, αποφάσισε να βάλει τον γιο του να φυλάει την πορτοκαλιά. Πράγματι τα μεσάνυχτα άκουσε ένα ανάλαφρο φτερούγισμα και στο φως του φεγγαριού βλέπει να έρχεται ένα πουλί, που ΄όπως πετούσε έφεγγε σαν ήλιος. Πήγε να καθίσει στην πορτοκαλιά, μα το βασιλόπουλο το σημάδευε να το χτυπήσει. Εκείνο τρόμαξε και ξέφυγε μα δεν πρόλαβε και τραυματίστηκε στο ένα του φτερό.

Το βασιλόπουλο μάζεψε το φτερό και το παρέδωσε στον πατέρα του. Εκείνος μόλις το είδε είπε ότι πρέπει να πιάσουν το χρυσό πουλί που ασφαλώς αξίζει χίλιες φορές περισσότερο.

Έτσι το βασιλόπουλο περίμενε να έρθουν μεσάνυχτα για να πιάσει το χρυσό πουλί. Όμως αυτό δεν ήρθε, οπότε αποφάσισε να πάει να το βρει. Ξεκίνησε με την ελπίδα, και έχοντας μαζί του το φτερό που είχε σημαδεύσει με την σαΐτα. Στο δρόμο συνάντησε μια αλεπού που είχε ανθρώπινη φωνή.

- Γεια και χαρά σου βασιλόπουλο. Μη με χτυπήσεις και εγώ θα σε βοηθήσω να βρεις το χρυσό πουλί. Έλα ανέβα στην ουρά μου να σε πάω πιο γρήγορα και από τον άνεμο.

Πράγματι έφτασαν σε ένα παλάτι, αλλά οι φρουροί κοιμόντουσαν.

- Θα τους περάσεις είπε η αλεπού. Θ’ανέβεις τα σκαλοπάτια, θα μπεις στο τελευταίο δωμάτιο κι εκεί θα δεις δυο κλουβιά. Το ένα το χρυσό και το άλλο το ξύλινο, το πουλί εκείνη την ώρα θα κάθεται πάνω στα χρυσά πορτοκάλια. Να το πιάσεις και να το βάλεις μέσα στο ξύλινο κλουβί, μα πρόσεχε μην κάνεις λάθος και το βάλεις στο χρυσό γιατί τότε θα το χάσεις.

Πράγματι το βασιλόπουλο έκανε όπως του είπε η αλεπού αλλά πάνω στη σαστιμάρα του έβαλε το πουλί μέσα στο χρυσό κλουβί. Μονομιάς το πουλί εξαφανίστηκε και στη θέση του παρουσιάστηκε ένας μάγος. Ο μάγος Κουρταλιώτης.

- Το έχασες το χρυσό πουλί, μα αν μου φέρεις το χρυσό άλογο που τρέχει γρηγορότερα κι από το αγέρι τότε θα στα δώσω και τα δυο.

Το βασιλόπουλο δεν είχε τι άλλο να κάνει και συλλογισμένο ξεκίνησε να βρει το άλογο. Μα που όμως;

Τότε βλέπει μπροστά του, την φίλη του την αλεπού.

- Είδες τι έπαθες; Αντε ανέβα στην ουρά μου να σε πάω στο παλάτι του αλόγου. Πρόσεξε όμως τι σου λέω. Το παλάτι βρίσκεται σε ένα ξέφωτο. Εκεί πριν μπεις μέσα θα κάψεις το φτερό από το χρυσό πουλί και ότι μείνει στα χέρια σου θα το ταΐσεις στο άλογο. Θα του φορέσεις το χρυσό σαμάρι, θα ανέβεις επάνω και εκείνο θα σε πάει ολοταχώς στον μάγο Κουρταλιώτη. Την συνέχεια θα την δεις μόνος σου, αρκεί να κάνεις ότι σου λέω.

Πράγματι το βασιλόπουλο, αυτή τη φορά δεν λάθεψε , έτσι το χρυσό άλογο τον πήγε κατευθείαν στον μάγο. Εκείνος μόλις είδε το άλογο κρέμασε στο λαιμό του ένα κολιέ, πήρε το χρυσό σαμάρι, χτύπησε παλαμάκια τρεις φορές και νάσου η αλεπού. Στάθηκε δίπλα στο άλογο κάθισε πάνω στο χρυσό σαμάρι και αμέσως μια πεντάμορφη βασιλοπούλα παρουσιάστηκε μπροστά τους. Καβαλάνε το άλογο με το βασιλόπουλο, φτάνουν στο παλάτι του χρυσού πουλιού όπου το βάλανε στο ξύλινο κλουβί. Μετά αφού σιγουρεύτηκε ότι το πουλί είναι φυλακισμένο το άρπαξε και ρίχνοντας μια καμιτσιά στα καπούλια του αλόγου έφυγαν για το παλάτι του βασιλιά.

- Γύρισες νικητής με το χρυσό πουλί, του είπε ο πατέρας του όταν έφτασαν. Έχεις και το χρυσό άλογο! Η αλεπού όμως που είναι;

- Νάτην! Απάντησε με χαρά το βασιλόπουλο. δείχνοντας την όμορφη βασιλοπούλα. Το κακό πνεύμα του δάσους την είχε μαγέψει και θα γινόταν ξανά άνθρωπος μόνο αν ένα βασιλόπουλο την άκουγε και έκανε ότι του έλεγε μια αλεπού.

- Παιδί μου είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα σε παντρέψω με την βασιλοπούλα αλλά κυρίως γιατί σου αφήνω τον θρόνο μου και τον λαό μου και ξέρω καλά ότι θα βασιλέψεις δίκαια.

Από τότε συντροφιά με την βασιλοπούλα το χρυσό πουλί και το χρυσό άλογο ζήσανε ευτυχισμένοι και άλλο δεν έκαναν παρά να θυμούνται το παθήματα και τα μεγαλεία τους.

Πίνω μπύρες και γουστάρω!!!

solidsnake – Τετ, 7 Φεβ 07, 13:07

mperdepsame ta mpoutia mas edw!!

paokara gate 4 syndesmos wuppertal germany
back 2 salonika erxomai pali leeeeme!!!

koftis – Τετ, 7 Φεβ 07, 17:39

Up gia spasimo.,

4 εποχές

chris – Τετ, 7 Φεβ 07, 18:48

einai les kai diavasa efimerida!
h efimerida lei malakies kai psemata!
kai eseis lete malakies!
tora gia to psemata den to kserw!
alla as tous ta legate apto tilefono!
ti ta les edw ? gia na to pekseis kapoios!
trava re vlaka pou mou egines kai firma V.I.P. sto hiphop.gr!
flwre!!!!!

pordokoftis_mc – Τετ, 7 Φεβ 07, 20:30

kala kala
parte oloi poulo tora giati i fasi einai zn

Nap aka Thats him officer – Παρ, 9 Φεβ 07, 23:04

05/02/2007 03:23 - O/H Commo έγραψε:
Respect sto geronta!Opws apodixtike apo thn prwth apanthsh(enow ton RNB) o kosmos dixnei na mhn niw8ei kai polu.
Den exw akousei akoma to diss pou sas ekanan oi stixima , alla den me niazei kiolas na to akousw.Ton exw akousei na ta xwnei se live tou gia sas kai afto mou ftanei.Den mpainw kan ston kopo na to katevasw.8a mou faei politimo xwro apo ton sklhro mou.
H kontra sas einai prosopikh.Milate gia gegonota proswpika sta opoia kanenas den exei dikaiwma na sxoliasei kai na kraksei(enoontas tous pitsirikades pou sas krazoun sta forums tou gr).
Emeis sas sthrizoume,exoume katalavei noris to poso aksizete se anti8esh me allous pou pros to paron to mono pou dixnoun sto proswpo sas einai zhlia kai f8ono.
Grafte diss ginete aseveis stous vhtapeis ok den trexei kante kariera sthn plath mas MC's
milame gia atoma ta opoia den mporoun na petixoun ston xwro me thn aksia tous.Prospa8oun na anevoun ena skalopataki patwntas panw sas!Tous gamaw olous!
keep it low keep it real.Respect
Xolargos crew --------> "Prisma"
EKSW APTA CLUBS STA OPOIA OI DJ'S MIXAROUN FIFTY KAI LOPEZ,
SAN TON HATEMOST SAS PROTREPW-PIRODOTISTE VOMVES...

etze – Παρ, 9 Φεβ 07, 23:13

den kserw ti lete eseis, h fasi ine terlengas mc
ps. pou xathike aytos?

as riksw ena exterminate

AkisVele – Σαβ, 10 Φεβ 07, 02:17

''sta arxidia mas kremontousan twra ginane gigantes....''

Ti thelate re ? Na vgaloun mp3 me diss stous giants? Fate twra thn grapth apantish kai moko paliokompleksares..

wha..wha..wha..what!!!

To panoptikon apetuxe vadizw anekselenktos...

Σελίδα: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16