hiphop.gr
 

Spam εγγραφές από ψεύτικους χρήστες.

ΑποκωδικοποιητήΣυνείδησης – Κυρ, 27 Αυγ 17, 12:46, 2618 αναγνώσεις

Το θέμα έχει κλειδωθεί.
Δεν μπορείτε να συντάξετε επιπλέον απαντήσεις.

Εδώ και αρκετό καιρό, δεχόμαστε αλλεπάλληλες "επιθέσεις" από ψεύτικους χρήστες, κάνοντας συνεχώς εγγραφές στο forum μας... Ευτυχώς τα παιδιά της διαχείρισης εκτελούμε αρκετά καλά το έργο και έτσι πιστεύουμε ότι η ασφάλεια των χρηστών δεν απειλείται σε πρώτη φάση.

Πρέπει να μάθουμε από τι προέρχεται αυτό, καθώς και να το καταπολεμίσουμε με κάποιον τρόπο. Ο μόνος τρόπος αυτήν τη στιγμή κατά τη δική μου γνώμη είναι να υπάρξει μία μικρή διακοπή στις εγγραφές. Είναι απλώς μία πρόχειρη λύση για να δούμε εάν θα συνεχιστεί αφότου ξανανοίξουν, στο πέρας μίας έως δύο εβδομάδων (εξαρτάται από το τι θα πει η διοίκηση).

Ελπίζω, η διοίκηση να βρει μία αποτελεσματική λύση, ωστόσο, μέχρι τότε, παρακαλούμε για την κατανόησή σας, και ΑΝ τυχόν σας σταλθεί κάποιο προσωπικό μήνυμα με κάποιο περίεργο link από κάποιον χρήστη με username για παράδειγμα: "Alessandro3c", αγνοήστε το και αναφέρετέ το σε κάποιον από εμάς.

Οι "χρήστες" αυτοί σε πρώτη φάση, δε σχολιάζουν στο forum, απλώς κάνουν εγγραφή, βάζουν avatar κάποια scamming links με κάποιο gravatar από τα ήδη υπάρχον, ώστε να προσποιηθούν.
Ελπίζω να μην συνεχίσουν εντονότερα το παιχνίδι αρχίζοντας να σχολιάζουν σε διάφορα θέματα, γι' αυτό... ΜΗΝ πατήσετε κανένα link από τα signatures κανενός χρήστη εδώ μέσα, καθώς επίσης αν δείτε κάποιο περίεργο σχόλιο, αναφέρετέ το κι ας βρίσκεται στο unmod.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Απαντήσεις

ΑποκωδικοποιητήΣυνείδησης – Πεμ, 31 Αυγ 17, 10:23

Σελίδα: 1