hiphop.gr
 

Τι δήλωσε ο Μηδενιστής για τον θάνατο του Killah P

guervo – Τετ, 18 Σεπ 13, 15:23, 6715 αναγνώσεις

http://www.to-mati.net/34855/ti-dilose-o-midenistis-gia-ton-thanato-tou-killah
Εξοργισμένος ο Μηδενιστής για τον άδικο χαμό του Killah P εξέφρασε τα συναισθήματα του στο facebook «Εχτές τα μεσάνυχτα ένας φίλος από τα παλιά έχασε τη ζωή του.Δυσκολεύομαι να βρω τις κατάλληλες λέξεις αυτή τη στιγμή…τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα…θλίψη,οργή,θυμός…και πάει λέγοντας.Αναρωτιέμαι πού ζούμε;Ψευτόμαγκες και ψευτοιδεολόγοι που πάτε κοπάδια 30-30 δεν τιμάτε σε καμία περίπτωση τους Έλληνες.Είστε ντροπή! Ευχές και συμπαράσταση στην οικογένειά σου Παύλο.Καλό ταξίδι δικέ μου! …….όσο για σας φασιστόμουτρα ρόδα είναι και γυρίζει…….»

Πηγή: http://www.to-mati.net/34855/ti-dilose-o-midenistis-gia-ton-thanato-tou-killah#ixzz2fFJhNgGy

geia eimai o xipsfak
postarw malakies kai moy aresei na prokalw erides genika
bariemai eykola opote spamarw kai tsak bgainw
pisteyw eimai aytistikos

ΣΕΛΙΔΑ:

Απαντήσεις – σελίδα 4 / 4

Γιαουρτοσκόρδιον – Πεμ, 19 Σεπ 13, 18:55

ASAKOURAΠέμπτη, 19 Σεπ. 2013, 18:49
ela re mhde ti les...prin ena mhna dhlwses oti symfwneis mazi tous

βαλε ένα mefisto mana στον πρωκτό σου και άναψε το.

http://www.microsoft.com/el-gr/default.aspx

ΜΠΡΟΥΝΟ_ΣΙΡΙΛΟ – Πεμ, 19 Σεπ 13, 19:00

οπου Φυσσα ο ανεμος

μα...κυρια Σιμενα...

john836 – Πεμ, 19 Σεπ 13, 22:52 – Τελευταία αλλαγή: Πεμ, 19 Σεπ 13, 22:53 by john836

kouleΠέμπτη, 19 Σεπ. 2013, 17:27
Παρόλα αυτά είμαι υπέρ κάποιας αντίληψής τους, δηλαδή να σέβεσαι τη χώρα σου, να δουλεύεις για τη χώρα σου, να υπερασπίζεσαι τη χώρα σου. Μέχρι εκεί.

Μα αυτές τις αξίες όλα τα κόμματα τις πρεσβεύουν. Γι' αυτό και πήραν άδεια λειτουργίας από τον Άρειο Πάγο. Και η Νέα Δημοκρατία, και το Πασοκ, και τα αριστερά κόμματα. Είναι υπέρ του εθνικού συμφέροντος. Είναι υπέρ της πατρίδας αυτής και όχι υπέρ των άλλων χωρών. Θεωρητικά τουλάχιστον, αυτό που έχει γραφτεί στα πρακτικά της ίδρυσής τους. Σαν ιδεολογία σου λέω.

Το κακό είναι ότι έχει περαστεί στην συνείδηση πολλών ότι η Χ.Α. είναι αυτή που αγαπάει πραγματικά την Ελλάδα ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι προδότες και εχθροί της χώρας. Δεν είναι έτσι. Όλοι το καλό της θέλουν, (πάντα θεωρητικά), απλά έχουν διαφορετικές απόψεις για το πως θα πετύχουν αυτό το καλό της χώρας. Π.χ., ο ένας λέει να σκοτώσουμε τους ξένους, ο άλλος λέει να τους αφομοιώσουμε στην κοινωνία. Είναι διαφορετικές αντιλήψεις, που έχουν σαν στόχο και οι δύο να δουν ικανοποιημένο τον λαό, δηλαδή τους ψηφοφόρους τους.

Δεν σημαίνει ότι μόνο η Χ.Α. αγαπάει την Ελλάδα, την πατρίδα, το χώμα, το αίμα των προγόνων και τους Έλληνες. Άλλωστε από τη μία λέει "Η Ελλάδα στους Έλληνες" και από την άλλη τους δολοφονεί τους Έλληνες. Αρκετά οξύμωρο μπορείς να πεις.

Σελίδα: 1, 2, 3, 4