hiphop.gr
 

Παλαιστινιακή - Εβραϊκή Συν/αντίσταση

SFreud – Κυρ, 7 Ιαν. 17:44, 2312 αναγνώσεις

TAMER NAFAR & UDI ALONI


https://i.ibb.co/XzPX798/synaulia.jpg


Το Library Residency και ο Thanasimos παρουσιάζουν τη συναυλία και την ομιλία που διοργανώνει ο Udi Aloni. Εφιστώντας την προσοχή για την κατάπαυση του πυρός και τα τρέχοντα γεγονότα στη Μέση Ανατολή, ο Udi Aloni παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα τον θρυλικό Παλαιστίνιο χιπ χοπ καλλιτέχνη Tamer Nafar που δημιούργησε σχεδόν μόνος του την παλαιστινιακή χιπ χοπ σκηνή.

Παλαιστινιακό χιπ-χοπ στην Αθήνα: ο θρυλικός Tamer Nafar (Τάμερ Ναφάρ) σε συναυλία με τον DJ Gamil. Ακολουθεί συζήτηση με τον Εβραίο φίλο του ακτιβιστή συγγραφέα και σκηνοθέτη Udi Aloni (Ούντι Αλόνι).

Ο Tamer Nafar είναι Παλαιστίνιος ράπερ, ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβιστής, ηγέτης και ιδρυτής του DAM, του πρώτου και σημαντικότερου παλαιστινιακού hip-hop συγκροτήματος.

Ο Udi Aloni είναι κινηματογραφιστής, συγγραφέας, ακτιβιστής και καλλιτέχνης, το έργο του οποίου επικεντρώνεται στις σχέσεις μεταξύ τέχνης, πολιτικής και ακτιβισμού στην Ισραηλινο-παλαιστινιακή ιστορία και στη Γερμανοεβραϊκή φιλοσοφία.

Περισσότερα στο λινκ.

https://music.youtube.com/watch?v=6kJl_pEhvxM

https://www.youtube.com/watch?v=wuG0n-fVTBw

https://music.youtube.com/watch?v=Jo4y0PJC2II

https://www.youtube.com/watch?v=tEx1oLN5R5E

Loading...... Please wait for the ban.....
███████████████ 99.9%

ώλα πωυτάνα

R.I.P.

Απαντήσεις

SFreud – Δευ, 8 Ιαν. 21:19

Συνέντευξη Tamer Nafar:

https://tvxs.gr/politismos/tamer-nafar-o-protos-palaistinios-raper-sto-tvxs-me-katevazoyn-apo-ti-skini-syllamvanoyn-toys-filoys-moy-gia-ena-laik/

Loading...... Please wait for the ban.....
███████████████ 99.9%

ώλα πωυτάνα

R.I.P.

Σελίδα: 1