hiphop.gr
 

Meet-Sos - Ο ύμνος του Μπόκολη (2007)

Meet-sos – Σαβ, 27 Μαϊ 17, 13:34, 1354 αναγνώσεις – Τελευταία αλλαγή: Σαβ, 27 Μαϊ 17, 13:34 by Meet-sos

Καταρχάς, ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη για αυτό που θα ακούσετε. Το κομμάτι αυτό το είχα φτιάξει στις αρχές του 2007, όταν ήταν το YouTube στα σπάργανα και από τα πρώτα Ελληνικά βίντεο που είχαν ανεβεί στην πλατφόρμα ήταν 2-3 βίντεο του "Μπόκολη", τα οποία αποτελούσαν αποσπάσματα από την Ελληνική cult τσόντα "Ποιός Θα Πηδήξει την Γοργόνα;".

https://youtu.be/lxbkM5KjslU

Στο OldSchool Style ορχηστρικό αυτό track λοιπόν, χρησιμοποιώ τις εξής φράσεις, που ακούγονται εντός αυτών των αποσπασμάτων της θρυλικής αυτής Ελληνικής πορνοταινίας:

- Τι θα γίνει Μπόκολη; Θα γαμήσεις, ή όχι;
- Πούτσο δε βλέπω... θέλω να δω ψωλάρα ρε!
- 6 ώρες είμαστε στημένοι κι εσένα ο πούτσος παραμένει αφαλός
- Με τι πούτσο ρε.... Μπόκολη;
- Θα ανοίξω βάρδουλα!
- Μπόκολη... ο κόσμος θέλει να δει ψωλάρα και όχι αφαλό!
- Ψωνάρες, πούστηδες, γαμημένοι, πορνατζήδες...


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ - Ποιος θα πηδήξει τη γοργόνα

Πλοκή: Κανιβαλιστική, πρωτόγονη, hardcore σεξοκωμωδία. Ο επιβήτορας πορνοστάρ Μπόκολης έχει προβλήματα στύσης, επειδή κάποιος τον..μάτιασε , δεν μπορεί να..πηδήξει την γοργόνα του τίτλου και φέρνει τον παραγωγό της ταινίας πορνό στα όρια του νευρικού κλονισμού...

«Η Κατερίνα πηγαίνει σε μοναχικές παραλίες για να πηδιέται με τους γκόμενους της. Της αρέσει το σεξ κυρίως μέσα στην θάλασσα γι'αυτό της έχουν βγάλει το παρατσούκλι "γοργόνα"».

Ταινία σταθμός στο ελληνικό πορνό καθώς παίζει και ο γνωστός "Μπόκολης" (ο κύριος με το μουστάκι). Οι σκηνές στις οποίες συμμετέχει είναι γεμάτες με ατάκες που έμειναν στην ιστορία και αγαπήθηκαν από γενιές τσοντόφιλων, όπως η σκηνή με τη γοργόνα (Ελίνα Σάββα) και η σκηνή μέσα στο στούντιο όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα στύσης.

YouTube
PROJECTS
FB

Απαντήσεις

Akagi – Σαβ, 27 Μαϊ 17, 14:36

akoma dn exeis katalabei oti eisai ka8usterhmenos esu?

Σελίδα: 1