hiphop.gr
 

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛ.ΤΑ.

OzMa13 – Σαβ, 16 Απρ 11, 22:24, 1028 αναγνώσεις – Τελευταία αλλαγή: Σαβ, 16 Απρ 11, 22:25 by OzMa13

Κάποτε ακούγαμε για την γενιά των 700 ευρώ μετά για τη γενιά των 592,πλέον μιλάμε για την γενιά των 500 ευρώ χωρίς ένσημα και χωρίς αύριο .ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ μας φέραν σε αυτήν την κατάσταση. Σε αυτό το καιρό της κρίσης όπου κόσμος απολύεται , δουλειές δεν υπάρχουν και τα οικονομικά μας πηγαίνουν όλο και χειρότερα , η ζωή μας έχει αρχίσει να αγγίζει τα όρια της επιβίωσης .

Η πρακτική άσκηση ,είναι ένα μεγάλο ψέμα που δημιούργησαν στις σχολές ως μέσο για να δει ο φοιτητής την πρακτική εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων ,ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί μια μόνιμη στρατιά φτηνών εργαζόμενων για τον εργοδότη χωρίς κανένα εργατικό δικαίωμα και χωρίς καμία κάλυψη μέσα στο εργασιακό του περιβάλλον.

Οι πρακτικάριοι δεν αναγνωρίζονται από τη νομοθεσία σαν εργαζόμενοι , στοιχίζουν φτηνά στην εργοδοσία ,μιας και πληρώνονται λιγότερα από την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας και δεν τους κολλάνε ένσημα. Λόγο της άγνοιας των εργασιακών σχέσεων της δουλειάς τους , δε γνωρίζουν τα δικαιώματά τους καταλήγοντας να τους εκμεταλλεύονται .Ακόμη αφού δεν τους αναγνωρίζουν σαν εργαζόμενους παρότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της εταιρίας δεν έχουν συνδικαλιστική κάλυψη και δεν μπορούν να οργανώσουν λοιπόν τον αγώνα τους και να αντισταθούν στις όποιες αυθαιρεσίες από την διοίκηση.

Όσον αφορά για την πρακτική άσκηση στα ΕΛΤΑ είναι λίγοι οι φοιτητές που ήρθαν για πρακτική , η πλειοψηφία ήρθαμε γιατί δεν υπήρχε αλλού δουλειά. Όταν δεν υπάρχουν δουλειές αναγκάζεσαι να καταλήξεις σε κάποιες λύσεις ανάγκης αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να σκύβεις και το κεφάλι. Τα ΕΛΤΑ απασχολούν γύρο στους 3000 φοιτητές ,η εγκύκλιος όμως για τη θέση μας δεν υπάρχει πουθενά ,δεν γνωρίζουμε λοιπόν τι ακριβώς κάνουμε. Ακόμη συνδικαλιστικά δεν καλυπτόμαστε από πουθενά, ούτε ανήκουμε στην Π.Ο.Σ.Τ. ούτε σε κανένα άλλο σωματείο συμβασιούχων λες και δεν είμαστε εργαζόμενοι στην υπηρεσία λες και δεν είμαστε και εμείς συνάδελφοι τους. Οι πληροφορίες για άδειες, ωράριο , αρμοδιότητες συγκαλύπτονται και τις μαθαίνουμε λίγε λίγες είτε μετά από πίεση είτε κατα τύχη. Δουλεύουμε στην απογραφή του ΟΓΑ, στην απογραφή των περιοχών ,στα τηλεφωνικά κέντρα και σε διάφορες υπηρεσίες .Έχουν καταγραφεί περιστατικά όπου συνάδελφοι δούλευαν 8ωρο,Κυριακές και σίγουρα κανένας μας δε δουλεύει σε θέση αντίστοιχη με το αντικείμενο της σχολής του , καλύπτοντας πάντα διαρκείς ανάγκες του οργανισμού, ενώ όποιος ζήτησε αντίγραφό της σύμβασης του το αρνήθηκαν. Επίσης σαν φοιτητές που είμαστε δεν μπορούμε να γραφτούμε στο ταμείο ανεργείας αλλα και χωρίς τα ένσημα να έχουμε ασφάλιση στο ΙΚΑ.Παντού επικρατεί η λογική οτι εδώ ήρθαμε να μάθουμε πως είναι η δουλειά ή μάλλον ήρθαμε να μάθουμε πως θα είναι στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ η δουλεία.

Τι γίνεται όμως στα ΕΛΤΑ αυτόν τον καιρό ? Υπάρχει το συνταγματικό δικαίωμα στο καθολικό ταχυδρομείο, οτι όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να στέλνουν φτηνά και άμεσα γράμμα οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό το δικαίωμα συνεχώς συρρικνώνεται. Τα ΕΛΤΑ όπως και άλλες ΔΕΚΟ έχουν μπεί σε πορεία ιδιωτικοποίησης ,μάλιστα αναφέρονται ώς «κλειστό επάγγελμα» που λόγο μνημονίου πρέπει να απελευθερωθεί. Το προσωπικό μειώνεται ,ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός στα γραφεία υποχρηματοδοτείτε , Καταστήματα κλείνουν , υπηρεσίες παραχωρούνται σε ιδιώτες, οι μισθοί μονίμων αλλά και συμβασιούχων μειώνονται .

Η ΠΟΣΤ και η συνδικαλιστική γραφειοκρατία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχουν είδη υπογράψει το πούλημα των ΕΛΤΑ. Παρά τις αγωνιστικές τους κορώνες είναι ακολουθητές της ξεπουλημένης ΓΣΕΕ δεν έχουν βάλει ούτε μια μέρα απεργία. Έχουν διασπάσει τον κλάδο σε άπειρα σωματεία λές και δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Αρνούνται να γράψουν στα σωματεία τους συμβασιούχους αλλά και τους πρακτικάριους .
Θέλουν να απευθύνονται μόνο στους μόνιμους λες και οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις δε θα πλήξουν και αυτούς . Από 10.000+ εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ πλέον υπάρχουν 9.000 και σκοπός είναι να φτάσουν στους 6.500.Με την απογραφή των περιοχών οι διανομείς στην Αθήνα από 1.200 μόνιμοι θα γίνουν 300.Τα κενά λοιπόν θα καλυφτούν στην καλύτερη από συμβασιούχους αφού με το παράθυρο της πρακτικής από 3000 που είμαστε σήμερα θα φτάσουμε σίγουρα πάνω από τις 5000.

Αυτός όμως που στο τέλος σίγουρα θα την πληρώσει είναι οι πολίτες που πλέον μετά το δικαίωμα σε παιδεία-υγεία-ασφάλιση θα χάσουν και το δικαίωμα στην επικοινωνία.

Μας λένε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν και έχουν δίκαιο, γιατί τα πράγματα θα τα αλλάξουμε εμείς. Πρέπει να γίνει προσπάθεια για την αγωνιστική ενότητα των εργαζομένων, για την ύπαρξη αγώνων και για την προβολή των σύγχρονων εργατικών αναγκών. Κόντρα στον υποταγμένο συνδικαλισμό και την γραφειοκρατία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και τον κομματικό συνδικαλισμό του ΠΑΜΕ


Διεκδικούμε να αναγνωριστούμε σαν εργαζόμενοι,
,για να έχουμε όλα τα ένσημα που δικαιούμαστε και να έχουμε ασφάλιση
, μετά το πέρας της «πρακτικής» να γραφτούμε στο ταμείο ανεργείας
, για να μπορούμε μέσα από τα σωματεία να διεκδικούμε την αξιοπρέπεια που μας στερούν και να παλεύουμε μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους στον κλάδο μαζί.

http://praktikielta.wordpress.com/

email: nexaist@yahoo.com, twitter: OzMa13
☭ μέλος Κ.Ο.Β. hiphop.gr ☭ Ⓐ

Απαντήσεις

mitsoooooo00s – Σαβ, 16 Απρ 11, 22:28

gamiseta....hdh exoun arxisei kai kathierwnoun sthn synidhsh tou foithth pws ama den exei kone prepei na doulepsei tzampa se kapoia etairia(asxetws praktikhs)gia na parei mia systatikh epistolh h ergasiakh empeiria......


ΈσσεταιΉμαρ_50 – Κυριακή, 10 Φεβ. 2013, 15:08

Δεν μιλάω για τα σκηνικά που έχω ζήσει, από το '99 που πρωτοέμπλεξα σε φασαρίες με αναρχοκουμούνια
Με τα κριτήριά σου θα μπορούσα να στο παίξω ιστορία, αλλά δεν το θεωρώ καθόλου μαγκιά

DOTAKOS – Σαβ, 16 Απρ 11, 22:33

Στο ταμειο ανεργιας γραφεσαι οτι ωρα θελεις

εκτος αν εννοει να δικαιουντε και το επιδομα ανεργου

cool & έτσι

grave – Σαβ, 16 Απρ 11, 22:35

πολλοι κανουν πρακτικη τζαμπε παντως
στον ΟΤΕ πχ

~WIA KLIKA~
doubt me, hate me, you are the inspiration I need!
ARE YOU A PSYCHO?
420

DOTAKOS – Σαβ, 16 Απρ 11, 22:38

Grave GrobariΣάββατο, 16 Απρ. 2011, 22:35
πολλοι κανουν πρακτικη τζαμπε παντως
στον ΟΤΕ πχ

στα νοσοκομεια περνουν γυρω στα 100+ ευρω οι νοσοκομοι/ες

τα ελτα μια χαρα την βγαζουν

cool & έτσι

nomane – Σαβ, 16 Απρ 11, 22:47

στην πρακτική μου που ήταν σε δημόσιο οργανισμό έπαιρνα ένσημα κανονικά.. για τα νοσοκομεία που αναφέρθηκε η αδελφή μου έκανε πρακτική σε νοσοκομείο κ έπαιρνε όσα κ εγώ...κάπου 680..

άλλο να εξελίσσεσαι.. άλλο να αλλάζεις

OzMa13 – Σαβ, 16 Απρ 11, 22:58

Ο νόμος ορίζει τα κατώτατα, αν εσύ πήγες σε κανέναν γαμάτο διευθυντή και σου κόλλαγε ένσημα είναι άλλο. Η διαφορά παίζει (σχετικά με το νόμο έτσι) από ιδιωτικό σε δημόσιο. Το δημόσιο δικαιούται να σου δίνει 186ε το μήνα, ενώ ο ιδιώτης δίνει 500ε περίπου.

Η πλάκα είναι στα ΕΛΤΑ όταν πήγα υπεύθυνο προσωπικού να δηλώσω απεργία και ήταν ο τύπος στη φάση "μα δεν δικαιουσαι, δεν σε καλύπτει κανείς, δεν εργάζεσαι... νομίζεις ότι εργάζεσαι και στην πραγματικότητα απασχολείσαι εδώ..."

email: nexaist@yahoo.com, twitter: OzMa13
☭ μέλος Κ.Ο.Β. hiphop.gr ☭ Ⓐ

stoklis – Σαβ, 16 Απρ 11, 23:00 – Τελευταία αλλαγή: Σαβ, 16 Απρ 11, 23:01 by stoklis

Πρόλογος

Με βάση το θεσμικό πλαίσιο των ΤΕΙ, η πρακτική άσκηση στο επάγγελμα είναι υποχρεωτική και αποτελεί τμήμα των σπουδών στα ΤΕΙ που περιλαμβάνεται στο 8ο εξάμηνο σπουδών. Η οργανική αυτή ένταξη της πρακτικής άσκησης μέσα στο πρόγραμμα σπουδών, χαρακτηρίζει τη βαρύτητα και τη σημασία που έχει ο θεσμός αυτός για τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Σκοπός της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών είναι η εξάσκησή τους στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου του τμήματος που παρακολουθούν.

Δικαίωμα, διάρκεια και χώροι πρακτικής άσκησης

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης ορίζεται σε έξι (6) μήνες για όλους τους σπουδαστές και πραγματοποιείται μετά το 6ο εξάμηνο σπουδών δηλαδή από το 7ο εξάμηνο και εφ’ όσον ο σπουδαστής έχει παρακολουθήσει με επιτυχία τα 2/3του συνόλου των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών και όλα τα μαθήματα ειδικότητας του Τμήματος - πλήν ενός.
Η πρακτική άσκηση πραγματοποιείται τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα, καθώς επίσης σε Τεχνολογικά Ιδρύματα ή επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας στα πλαίσια του προγράμματος Leonardo.
Ο σπουδαστής που έχει τις προϋποθέσεις να κάνει την πρακτική του άσκηση, υποβάλλει αίτηση-δήλωση στη Γραμματεία του Τμήματος, με την οποία δηλώνει μία ή περισσότερες υπηρεσίες ή επιχειρήσεις στις οποίες ενδιαφέρεται να απασχοληθεί.
Εάν η θέση αφορά στον Ιδιωτικό τομέα τότε δηλώνει την Εταιρεία επισυνάπτοντας στην αίτηση και βεβαίωση της εταιρείας ότι τον δέχεται να ασκηθεί πρακτικά.
Η επιτροπή πρακτικής άσκησης κατανέμει τους σπουδαστές στις υπάρχουσες θέσεις αφού συνεκτιμήσει τις δηλώσεις τους.
Στους σπουδαστές δίνεται η δυνατότητα να προτείνουν οι ίδιοι τις θέσεις που θέλουν να απασχοληθούν. Στην περίπτωση αυτή η επιτροπή πρακτικής άσκησης, αφού ελέγξει την καταλληλότητα της επιχείρησης, δίνει τη θέση στον προτείνοντα σπουδαστή.

Αποζημίωση πρακτικά ασκούμενων σπουδαστών

Όπως προκύπτει από το άρθρο 12 του Ν.1351/83 για την «εισαγωγή σπουδαστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και άλλες διατάξεις», το άρθρο 2 παρ. 2 του Π.Δ. 174/85. την Κ.Υ.Α.αρ. Ε5/1797/20-3-86(Φ.Ε.Κ.183 τ.Β΄/14-4-86), όπως τροποποιήθηκε με την Κ.Υ.Α. αρ. Ε5/4825/16-6-86(Φ.Ε.Κ.453 τ.Β/16-6-86), την Κ.Υ.Α. αρ. 2025805/2917/0022/30-4-93 (Φ.Ε.Κ 307 τ.Β΄/30-4-93), το αρ. 11 παρ. 4 του Ν. 2327/1995(Φ.Ε.Κ 156 τ.Α΄/31-7-95) η Πρακτική Άσκηση των σπουδαστών αμείβεται και η αποζημίωση των ασκούμενων ορίζεται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Οι σπουδαστές αυτοί εκτός από το δικαίωμα της αποζημίωσης και ασφάλισής τους έναντι επαγγελματικού κινδύνου, δεν αποκτούν κανένα άλλο δικαίωμα εργασιακής ή συνταξιοδοτικής μορφής. Η αποζημίωση της πρακτικής άσκησης καταβάλλεται ακέραια και δεν υπόκειται σε κρατήσεις ή εισφορές υπέρ του Δημοσίου ή φόρους. Οι πρακτικά ασκούμενοι σπουδαστές δεν δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα ούτε επίδομα κανονικής άδειας.

Α) Ιδιωτικός τομέας(ιδιωτικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις δημοσίου - Ο.Τ.Α.)

Για τον ιδιωτικό τομέα η ημερήσια αποζημίωση ορίζεται με βάση τα παραπάνω στο 80% του ισχύοντος ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη που ισχύει κάθε φορά σύμφωνα με την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.)
Για παράδειγμα για το 2009 (Μαιος) το ημερομίσθιο του ανειδίκευτου εργάτη είναι 33,04€. Έτσι έχουμε 33,04€×80%=26,43€/ημέρα,δηλαδή το μήνα 26,43€×25 ημέρες=660,75€.Ο εργοδότης καταβάλλει το παραπάνω ποσό στον σπουδαστή ως μηνιαία αποζημίωση.
Στο τέλος της Πρακτικής Άσκησης ο εργοδότης δικαιούται επιχορήγηση από τον Ο.Α.Ε.Δ. το 50% επί της καταβαλλόμενης αποζημίωσης προς τον σπουδαστή καταθέτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Όπως προκύπτει από το παραπάνω παράδειγμα ο εργοδότης καταβάλλει 660,75€/μήνα και επιχορηγείται από τον Ο.Α.Ε.Δ. το 50% δηλαδή 330,38€/μήνα.

Β)Δημόσιος τομέας (Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ. ,Ο.Τ.Α.)

Στο δημόσιο τομέα οι θέσεις Πρακτικής Άσκησης είναι θεσμοθετημένες με υπουργικές αποφάσεις και η αποζημίωση των πρακτικά ασκούμενων ανέρχεται στα 176,08€.

Ασφάλιση κατά την Πρακτική Άσκηση

Όπως προκύπτει από το αρ.10 παρ.1,2 του του Ν. 2217/94(Φ.Ε.Κ.83 τ.Α΄),από την Υ.Α.Ε5/1303/10-4-86 (Φ.Ε.Κ.168 τ.Β΄10-4-86), την υπ’αριθ.69 εγκύκλιο Ι.Κ.Α./21-12-94, την υπ’αριθ.69 εγκύκλιο Ι.Κ.Α./14-7-99,στη διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης του ο σπουδαστής ασφαλίζεται μόνο κατά επαγγελματικού κινδύνου. Η ασφαλιστική αυτή εισφορά ανέρχεται στο 1% επί του τεκμαρτού ημερομισθίου της 12ης ασφαλιστικής κλάσης όπως διαμορφώνεται κάθε φορά και καταβάλλεται υποχρεωτικά από τον εργοδότη. Ο εργοδότης πρέπει να απευθύνεται στο Ι.Κ.Α.και να ενημερώνεται κάθε έτος για αυτήν την αλλαγή.
Για το έτος 2008 (από 1/10/2008 εως31/12/2008) το τεκμαρτό ημερομίσθιο της 12ης Α.Κ. είναι 40,45 €, έτσι η ασφαλιστική εισφορά είναι 40,45 €×25 ημέρες × 1 % = 10,11 €/μήνα.

ΔΩΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΩΣ ΜΟΥ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

nomane – Σαβ, 16 Απρ 11, 23:01 – Τελευταία αλλαγή: Σαβ, 16 Απρ 11, 23:04 by nomane

OzMa13Σάββατο, 16 Απρ. 2011, 22:58
Ο νόμος ορίζει τα κατώτατα, αν εσύ πήγες σε κανέναν γαμάτο διευθυντή και σου κόλλαγε ένσημα είναι άλλο. Η διαφορά παίζει (σχετικά με το νόμο έτσι) από ιδιωτικό σε δημόσιο. Το δημόσιο δικαιούται να σου δίνει 186ε το μήνα, ενώ ο ιδιώτης δίνει 500ε περίπου.

Η πλάκα είναι στα ΕΛΤΑ όταν πήγα υπεύθυνο προσωπικού να δηλώσω απεργία και ήταν ο τύπος στη φάση "μα δεν δικαιουσαι, δεν σε καλύπτει κανείς, δεν εργάζεσαι... νομίζεις ότι εργάζεσαι και στην πραγματικότητα απασχολείσαι εδώ..."

1ον το κράτος είναι μπουρδέλο δεν είμαι υπέρ του εργοδότη απλά λέω τι συνέβη σε μένα...

στο 1ο σου post είπες οτι δεν δίνουν ένσημα τώρα μιλάς για κατώτερα..δεν σε πιάνω

εντιτ.. θα το διαβάσω κ θα σου απαντήσω μετά το μπάσκετ όσο για απεργία π είπες εγώ είχαμε απεργίες πάλι δεν πάταγα

άλλο να εξελίσσεσαι.. άλλο να αλλάζεις

OzMa13 – Σαβ, 16 Απρ 11, 23:08 – Τελευταία αλλαγή: Σαβ, 16 Απρ 11, 23:08 by OzMa13

Παλιότερο θέμα:
http://www.hiphop.gr/forum_topic/505233/1
Ωραία να στο ξαναπω, οι εργοδότες δεν υποχρεωμένοι να κολλήσουν ένσημα... αλλά έχω ακούσει στο Μαθηματικό Ιωαννίνων πως κάποιοι που κάνουν μέσα στη σχολή πρακτίκή παίρνουν και ένσημα...

Εγώ στα ΕΛΤΑ, ούτε ένσημα, ούτε ρεπό, ούτε σύμβαση, ούτε ιατροφαρκευτική περίθαλψη, ούτε τον (άθλιο) κατώτατο μισθό.

email: nexaist@yahoo.com, twitter: OzMa13
☭ μέλος Κ.Ο.Β. hiphop.gr ☭ Ⓐ

stoklis – Σαβ, 16 Απρ 11, 23:10 – Τελευταία αλλαγή: Σαβ, 16 Απρ 11, 23:10 by stoklis

OzMa13Σάββατο, 16 Απρ. 2011, 23:08
Παλιότερο θέμα:
http://www.hiphop.gr/forum_topic/505233/1
Ωραία να στο ξαναπω, οι εργοδότες δεν υποχρεωμένοι να κολλήσουν ένσημα... αλλά έχω ακούσει στο Μαθηματικό Ιωαννίνων πως κάποιοι που κάνουν μέσα στη σχολή πρακτίκή παίρνουν και ένσημα...

Εγώ στα ΕΛΤΑ, ούτε ένσημα, ούτε ρεπό, ούτε σύμβαση, ούτε ιατροφαρκευτική περίθαλψη, ούτε τον (άθλιο) κατώτατο μισθό.

Ο νομος λέει οτι ειναι υποχρεωμενος κανονικα! Υπαρχει συμβαση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για αυτο.

Απλως δεν ξερω τωρα που υπαρχουν και ατομικες συμβασεις αν αλλαζει το σκηνικο στους πρακτικαριους ή ισχυει μονο για τους "κανονικα" εργαζομενους

ΔΩΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΩΣ ΜΟΥ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

stoklis – Σαβ, 16 Απρ 11, 23:12

ρωτα καποιον εργατολογο πηγαινε στο εργατικο κεντρο η απευθυνσου στο g700

ΔΩΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΩΣ ΜΟΥ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

OzMa13 – Σαβ, 16 Απρ 11, 23:13

Νομικά οι πρακτική δεν είναι εργασία. Δεν είμαστε "εργαζόμενοι" γι' αυτό δεν εντασσόμαστε στην γενική συλλογική σύμβαση εργαζομένων ελλάδος. Ασχέτος αν καλύπτουμε κάποιες φορές και σοβαρά κενά, που χωρίς πρακτικάριους θα είχαν πέσει έξω κάτι πρώην δέκο.

email: nexaist@yahoo.com, twitter: OzMa13
☭ μέλος Κ.Ο.Β. hiphop.gr ☭ Ⓐ

Σελίδα: 1