hiphop.gr
 

Όλα τα VST μαζεμένα..

Αραλύκοι – Δευ, 13 Δεκ 10, 23:25, 18427 αναγνώσεις – Τελευταία αλλαγή: Σαβ, 21 Ιαν 12, 09:59 by Αραλύκοι, έχει αλλάξει 34 φορές

εδώ μπορείτε να βρείτε τα VST, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο..VST/Soundfont Paradise!!!
όμως τι γίνεται με τα υπόλοιπα..??
ας ποστάρουμε σε αυτό το θέμα όσα περισσότερα VST ξέρουμε τα οποία όμως δεν διατίθενται ελεύθερα..

θα λέμε το όνομα του VST, το όνομα της εταιρίας, θα δίνουμε το link της επίσημης σελίδας του, κάποια specs και αν το έχουμε βρει σε φθηνότερες τιμές κάπου αλλού..

WAREZ LINKS ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ..

Αcoustica

Pianissimo - $68.95 / € 51.97
Το pianissimo ειναι ενα vst πιάνου απο την ιδια εταιρεία που βγαζεί το sequencer mixcraft (acoustica mixcraft)
Είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ένας παραγωγός που δεν θέλει να ξοδεύσει ενα ογκώδες ποσό για ενα μεγαθήριο vst πιάνου που οι τιμές τους πραγματικά ξεφεύγουν. Ιδιέταιρο χαρακτηριστικό του είναι ότι καθώς αναπαράγεις το project σου τότε το πληκτρολόγιο του πιάνου στο παράθυρο του vst δείχνει τα πλήκτρα να πατιούνται λες και υπάρχει κάποιος που παίζει στα αλήθεια! Επίσης πατώντας τα πεντάλ που βρίσκονται στο πιάνο τότε ο ήχος του αλλάζεο ανάλογα με τη λειτουργία του κάθε πεντάλ (ενα για sustain όπου ο ήχος του πιάνου δεν είναι "κοφτός" αλλα με ουρά, κι ενα άλλο που μειώνει την ένταση του ήχου). Το μόνο αρνητικό του είναι ότι καταναλώνει πολλούς πόρους συστήματος. Ένα από τα αγαπημένα μου vst!

Akki Plugs

Virtual Bouzouki - €199 (Μαζι με το Rebetiko Instruments)
Η Ελληνική μουσική παράδοση σε μια kontakt βιβλιοθήκη!! Το εικονικό μπουζούκι αποτελέι εξαιρετικό εργαλείο με πολλές επιλογές ως αναφορά το παίξιμο του μπουζουκιού και πιστότητα στον ήχο καθιστώντας το ένα απο τα καλύτερα vst ethnic οργάνων ( ναι το μπουζούκι θεωρείται ethnic οργανο στο εξωτερικό).

Arturia

Η Arturia είναι μια γαλλική εταιρεία ανάπτυξης μουσικού software και hardware. Φημίζεται για τα VSTi της που μιμούνται κλασικά synthesizers και χρησιμοποιούν μια τεχνολογία που η εταιρεία ονομάζει TAE (True Analog Emulation). Ένα ακόμη αξιόλογο προϊόν της είναι το plug-in προσομοίωσης χάλκινων πνευστών Brass.

Jupiter 8-V - €229
Προσομοίωση του Roland Jupiter-8, η οποία ενσωματώνει τα εξής επιπρόσθετα χαρακτηριστικά:

Πολυφωνία 32 φωνών (αντί για τις 8 του hardware)
Αναλογικά και ψηφιακά εφέ
Step sequencer
Μονάδα συνδυασμού ταλαντωτών χαμηλής συχνότητας (Galaxy)

Prophet V - €229
Προσομοίωση των synthesizers Prophet-5 και Prophet VS της Sequential Circuits, ένα πολύ καλό plug-in για δημιουργία ατμοσφαιρικών ήχων.

ARP 2600 V - €229
Προσoμοίωση ενός εξαιρετικά δημοφιλούς semi-modular synthesizer, του ARP 2600. H έκδοση της Arturia προσθέτει τη χρήση πολυφωνίας (το αυθεντικό ARP 2600 είναι μονοφωνικό) και εφέ chorus και delay, ενώ προσφέρει πολλές δυνατότητες σχεδιασμού ήχων.

Minimoog V - €229
Ίσως η καλύτερη προσομοίωση του εκπληκτικού Minimoog, ενός synthesizer που έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές στη δημιουργία funky leads και μπασογραμμών και έχει "ορίσει" το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα της G-funk.

CS-80 V - €229
Το συγκεκριμένο plug-in αναπαράγει τον ήχο ενός κορυφαίου πολυφωνικού synthesizer της Yamaha, του CS-80. Αν σας αρέσει ο συμφωνικός ήχος των τελών της δεκαετίας του '70 και των αρχών της δεκαετίας του '80 (ELP, Vangelis, Jean-Michel Jarre, κ.ά.), σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Moog Modular V - €229
Η πιο γνωστή σειρά αναλογικών synthesizers σε μορφή software. Αναπτύχθηκε με την έγκριση του ίδιου του δημιουργού των Moog synthesizers, του Robert A. Moog.

V-Collection - €499
Όλα τα παραπάνω plug-ins προσομοίωσης αναλογικών synthesizers συγκεντρωμένα σε μια συλλογή (η χαμηλή τιμή σε σχέση με τις ξεχωριστές εκδόσεις μάλλον οφείλεται στην ύπαρξη λιγότερων presets).

Brass - €229
Μία από τις πιο αξιόλογες μονάδες χάλκινων πνευστών που κυκλοφορούν. Ξεχωρίζει γιατί δεν βασίζεται σε τεράστιες βιβλιοθήκες samples, αλλά σε προσομοίωση των ήχων της τρομπέτας, του τρομπονιού και του σαξοφώνου μέσω τεχνολογίας physical modeling.

Cakewalk

Dimension Pro - $99.00 / € 75.00
Όνομα και πράμα. Dimension - τα sound libraries εινάι όντως dimensional και Pro δίοτι το συνκεκριμένο vst είναι επαγγελματικό! Για την ακρίβεια είναι ενα synth το οποίο διαθέτει μια τεράστια συλλογή από αληθινά όργανα όπως πιάνα, κιθάρες, μπάσα ακουστικά και ηλεκτρικά, όργανα ορχήστρας και άλλα, όπως επίσης και ήχους που προσφέρονται για ηλεκτρονική μουσική όπως leads, pads, bells , sequences κτλ.
Όσο για την τιμή του θα λέγαμε ότι κατάλληλα προσαρμοσμένη στις ικανότητες του vst.
Συνοψίζοντας, το dimension pro είναι ένα ολοκλήρωμενο project απο μια εταιρεία με πολλή πείρα στην μουσική παραγωγή και προσφέρεται για όλων των ειδών τους συνθέτες!!

Rapture - $99.00 / € 75.00
O μικρότερος αδερφός του Dimension Pro. Το rapture ειναι ένα vst που σε αντίθεση με τον αδερφό του διαθέτει ήχους μόνο για ηλεκτρονικές συνθέσεις παρατηρείται δηλαδή έλλειψη ακουστικών οργάνων. Παρ'ολα αυτά όλα τα χαρακτηριστικά του Dimension Pro απαντώνται και σε αυτό το vst οπότε αυτό μπαίνει αυτομάτως στην λίστα των must-try!!

Studio Instruments - €49.99 / € 37.5
Το παρόν vst αποτελεί ένα "πακέτο" τεσσάρων οργάνων σε ένα. Για την τιμή του ενός δηλαδή έχουμε όχι ένα αλλά τέσσερα εικονικά όργανα: Δοξαροειδή( Βιολί, Βιολεντσέλο, κοντραμπάσο, λείπει η βιόλα) Ηλεκτρικό μπάσο , ένα set Drums και ένα electric Piano. H ποιότητα του ήχου θα λέγαμε ότι είναι εντυπωσιακή σε σχέση με το μικρό μέγεθος του πακέτου (όχι πάνω απο 200 ΜB). Επίσης καθώς αναπαράγεται το project τότε τα παράθυρα των vst δείχνουν τα αντοίστοιχα όργανα να παίζουν μόνα τους όπως ακριβώς συμβαίνει και στο pianissimo!

East West

εδώ μπορείτε να τα βρείτε όλα..παρακάτω θα αναφερθούν τα πιο δημοφιλή..
http://www.eastwestsamples.com/

μερικά Samples απ' το YouTube..
Ministry Of Rock
Quantum Leap Gypsy

Hollywood Strings Diamond - $1531

Titan - $265

Quantum Leap Silk - $456

Quantum Leap Pianos - $456

Quantum Leap SD2 The Next Generation - $364

Quantum Leap Fab Four - $364

Quantum Leap Gypsyr - $364

Quantum Leap Ministry Of Rock - $364

Quantum Leap Voices of Passion - $364

Image Line

Sakura - $99

Drumaxx - $99

Harmless - $79

Toxic Biohazard - $99

Sawer - $99

Autogun - Not Available Yet(μπορείτε να το αποκτήσετε μαζί με τις νέες εκδόσεις του Fruity Loops Studio)

Ogun - $79

SimSynth Live - $35

DX-10 - $19

Wasp - $29

Morphine - $159

Sytrus - $179

PoiZone - $79

Hardcore - $99 (Filter, FX)

Maximus - $189 (Filter, FX)

Vocodex - $99 (Filter, FX)

GrossBeat - $99 (Filter, FX)

Sample Logic

Η εν λόγω εταιρεία ειδικευέται στην μουσική ταινιών , soundtracks , electronic και τέτοια. Προσωπικά θεωρώ όλα τα vst αυτής της εταιρείας must - have καθώς η ποιότητα της δουλειάς τους είναι εκπληκτική!

Cinematic Guitars - $400 / €305
Το Cinematic Guitars είναι μια συλλογή απο κιθάρες ηλεκτρικές και ακουστικές με επικό χαρακτήρα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την δημουργία soundtracks και όχι μόνο...

Morphestra - $700 / € 535
Ισώς το καλύερο vst στο είδος του. Περιέχει ήχους για δημιουργιά μουσική ταινιών , βιντεοπαιχνιδιών και τα σχετικά σε πολλές κατηγορίες όπως πλήκτρα, νυκτά ένχορδα, κρουστά, pads, sequences και πολλά άλλα! Απλά μια από τις πιο επικές συλλογές διαθέσιμες στην αγορά (και το αγαπημενο μου vst!)

A.I.R. - $360 / €275
Eκπληκτική συλλογή ήχων για τα προαναφερθέντα είδη μουσικής!

Metalix - $100 / € 76
Συλλογή για δημιουργια cinematic & electonic μουσικής. Χαρακτηριστικό της παραπάνω συλλογής όπως δηλώνει και το όνομα της ο "μεταλικός" ήχος.

Αcoustix - $100 / € 76
H ακουστική έκδοση του metalix με πιο "soft" ήχους διαθέσημη ΜΟΝΟ για το Ableton Live.

Waterharp - $50 / € 38
To waterharp είναι μια συλλογή από ήχους που θυμίζουν σκηνές φόβου, αγωνίας, μυστηρίου, ανατροπής σκηνικού κτλ.

Synergy - $300 / € 230
Όπως και το AIR το synergy είναι ένα συνεργείο παρασκεύης cinematic & electonic μουσικής αλλα με μεγαλύτερη γκάμα επιλογών και ήχων

The Elements - $375 / € 375
Ξάδερφος θα λέγαμε του synergy που απεθύνεται στούς συνθέτες που έχουν τις ίδιες απαιτήσεις με αυτό.

Syntheway

Syntheway

INSTRUMENTS

Magnus Choir - $39,90 / €30
Το Magnus Choir είναι ένα vst χορωδίας που συνδυάζει samples και synthesis. Έτσι διαθέτει ήχους φυσικής χορωδίας καθώς και συνθετικής ( pad choir κ.α.) Περρισότερα features θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα. Άκρως ικανοποιητικό για το μικρός του μέγεθος (χαρακτηριστικό όλων των vst αυτής της εταιρείας)

RetroMagix Harpsichord - $35,90 / €26
VST για Τσέμπαλο. Το τσέμπαλο (harpischord) είναι ένα πληκτροφόρο όργανο που θεωρείται πρόγονος του πιάνου. Χρησιμοποιούνταν ευρύτατα την εποχή του μπαρόκ ενώ μπορει να το συναντήσουμε και σήμερα σε μοντέρνα συμφωνικά έργα και σε κάπιοια ήδη metal(!) π.χ. symphonic - epic metal κτλ.
Προσωπικά ένα απο τα αγαπημένα μου όργανα στο άκουσμα οπότε κι ένα από τα αγαπημένα μου vst!!

Harmodion - $34,90 / €25
To Harmodion είναι ενα vst που όπως δηλώνει και το όνομα του περιέχει όργανα της οικογένειας του αρμονίου και του ακκορντεόν. Το αρμόνιο αποτελεί μια "demo" έκδοση του εκκλησιαστικού οργάνου καθώς το μικρό του μέγεθος είναι πολύ πιο πρακτικό. Το ακκορντεόν είναι ένα όργανο κέλτικης προέλευσης που απαντάται και στην παραδοσιακή ελληνική μουσική. Περρισότερρες πληροφορίες για τα υπόλοιπα όργανα θα βρείτε στην επισήμη ιστοσελίδα.

Virtual Sitar - $25,90 / €18
VST Sitar. Το σιτάρ είναι ένα εθνικό όργανο ινδική προέλευσης που έγινε γνωστό μετά την eurovison 2009 (βλέπε αζερμπαιτζάν). Χαρακτηριστικό του ο νυκτός οξύς του ήχος.

Realistic Virtual Piano - $34,90 / €25
VST για πιάνο. Ο τίτλος του παραπάνω vst ίσως είναι λίγο ειρωνικός δίοτι ο ήχους του δεν θυμίζει αληθινό πιάνο αλλά επεξεργασμένο με equalizer με κατεβασμένα μπάσα και ανεβασμένα πρίμα. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι θέμα του εκαστότε συνθέτη να κρίνει αν ένα vst καλύπτει τις ανάγκες το ή οχι.

ElectriKeys Electric Piano - $34,90 / €25
To παρόν vst είναι ένα vst βασισμένο σε πολύ γνωστά αληθινά μοντέλα όπως το Yamaha™ CP-70, το Fender Rhodes MK1, το Hohner Clavinet D6™ κ.α. Άλλο ένα ακρώς επιτυχημένο project απο την syntheway!!

Syntheway Strings - $34,90 / €25
To syntheway strings είναι vst που περιέχει ήχους από string ensembles από τα 4 όργανα της οικογένιας του βιολιού (βιολί, βιόλα , βιολεντσέλο, κοντραμπάσο) η δυνατότητα σόλο αναπαρωγής του κάθε οργάνου μπορεί να εκλείπει όμως ο "γεμάτος" ήχος του κάθε preset σε αυτό το vst το καθιστά άκρως ικανοποιητικό!!

Master Hammond B3 - $34,90 / €25
Αναπαράσταση του θρυλικού αρμονίου B3. Κατάλληλο για ένα ευρύ σύνολο μουσικών ειδών!!

Aeternus Brass - $33,90 / €23
Το Aeternus Brass είναι vst για χαλκινα πνευστά ( τρομπέτα, τρομπόνι, κόρνο, τούμπα κ.α.) Σε αντίθεση με το syntheway strings το παρόν vst διαθέτει και solo αλλά και enseble επιλογές για το κάθε όργανο!!

DAL Flute - $29 / €21
Το DAL Flute περιέχει samples από ξύλινη και και χάλκινη φλογέρα ( για την ακρίβεια φλάουτο). Ο στενάχωρος ήχος αυτού του οργάνου όταν παίζει στις χαμηλές οκτάβες που μετατρέπεται σε ευχάριστο όταν παίζει στις ψηλότερες το καθιστά ένα άκρως ενδιαφέρον όργανο που αξίζει να δοκιμάσετε!!

Organux - $32 / €24
Ένα επικό vst εκκλησιαστικού οργάνου. Το δέος που προκαλέι αυτό το όργανο δεν μπορεί να περιγραφθεί με λόγια. Επίσης ένα από τα αγαπημένα μου vst το οποίο πρότείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους φιλόδοξους συνθέτες!!

Zephyrus - $32 / €24
Το zephyrus είναι ένα virtual synth της syntheway ιδανικό για pads και γενικά background sounds που γεμίζουν τις συνθέσεις σας!!

SAMPLERS/FX/ KITS

Fantasize SoundFont (SF2) Player - $29 / €21
Soundfont Player με αρκετά επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Virtual Room Emulator VST - $15 / €11
Μονάδα reverb.

Percussion Kit - $30 / €22
Τελειώνοντας το Syntheway Percussion Kit είναι μια συλλογή από κρουστά της ορχήστρας (τύμπανα, κύμβαλα μεταλοφώνα κτλ) και εθνικα κρουστά. Ίσως το μόνο project της syntheway που ήθελε λίγη δουλεία παραπάνω...

Waves

Οι τιμές τους είναι σίγουρα εξωπραγματικές για τους περισσότερους, όμως πιστεύω ότι αξίζει να αναφερθούμε σ' αυτά, εφόσον αποτελούν ένα "υψηλό" μέτρο σύγκρισης.

Silver – $558: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Η συλλογή περιλαμβάνει τα παρακάτω plug-ins:
• TrueVerb: Μονάδα reverb-ακουστικής χώρου.
• L1: Maximizer.
• Q10: Paragraphic equalizer.
• C1: Μονάδα επεξεργασίας που συνδυάζει compression, gating, expansion και equalization.
• IR-L: Convolution reverb.
• SuperTap: Analog tape delay plug-in.
• Doubler: Plug-in ντουμπλαρίσματος.
• DeEsser
• S1: Stereo imager.
• Renaissance Axx: Guitar compressor.
• Renaissance Compressor
• Renaissance Equalizer
• MaxxBass: Plug-in ενίσχυσης χαμηλών συχνοτήτων.
• MondoMod: Modulation plug-in.
• Enigma: Modulation, notch & feedback plug-in.
• PAZ Analyzer: Ψυχοακουστικός αναλυτής ήχου.

Gold - $810: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει όλα τα plug-ins της συλλογής Silver, μαζί με τα παρακάτω:
• UltraPitch: Pitch shifter & harmonizer.
• Renaissance Reverb
• C4: Multiband επεξεργαστής, που συνδυάζει compression, equalization, expansion και limiting.
• MetaFlanger: Flanger/phaser.
• Doppler: Doppler effect simulator.
• AudioTrack: Plug-in που συνδυάζει equalization, compression και gating.
• MV2: Compressor.
• Waves Tune LT: Απλοποιημένη έκδοση του plug-in διόρθωσης pitch Waves Tune.
• H-Comp: Hybrid compressor.
• H-Delay: Hybrid delay.

Platinum - $1560: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει όλα τα plug-ins της συλλογής Gold, μαζί με τα παρακάτω:
• L2: Peak limiter.
• L3 Ultramaximizer: Multiband peak limiter, ειδική έκδοση του plug-in L3.
• L3-LL Ultramaximizer: Low latency multiband peak limiter, ειδική έκδοση του plug-in L3-LL.
• Linear Phase Equalizer
• Linear Phase Multiband: Multiband compressor.
• Renaissance Bass
• Renaissance Channel: Plug-in μίξης.
• Renaissance Vox: Plug-in επεξεργασίας φωνητικών.
• MaxxVolume: Plug-in ρύθμισης έντασης.
• PuigTec EQP-1A: Program equalizer που βασίζεται στο Pultec EQP-1A.
• PuigTec MEQ-5: Midrange equalizer που βασίζεται στο Pultec MEQ-5.

Diamond - $4350: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει όλα τα plug-ins της συλλογής Platinum, μαζί με τα παρακάτω:
• L3: Multiband peak limiter.
• L3-LL: Low latency multiband peak limiter.
• Q-Clone: EQ-modeling plug-in.
• Sound Shifter: Time and pitch shifter.
• X-Click: Click removal plug-in.
• X-Crackle: Crackle removal plug-in.
• X-Hum: Hum removal plug-in.
• X-Noise: Noise removal plug-in.
• Morphoder : Vocoder.
• TransX : Transient shaper.
• Z-Noise : Plug-in αφαίρεσης θορύβου.
• Center: Stereo enhancer.
• V-Comp: Vintage compressor.

Horizon - $5700: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει όλα τα plug-ins της συλλογής Diamond, μαζί με τα παρακάτω:
• CLA-2A: Compressor/Limiter.
• CLA-3A: Compressor/Limiter.
• CLA-76 Blacky: Compressor/Limiter.
• CLA-76 Bluey: Compressor/Limiter.
• DeBreath: Plug-in αφαίρεσης θορύβου αναπνοών.
• GTR3: Εξομοιωτής ενισχυτών και πεταλιών για κιθάρα/μπάσο.
• L3-16: Multiband mastering plug-in
• PuigChild 660&670: Compressor/Limiter που βασίζεται στον Fairchild 670.
• UM 225&226: Stereo to surround plug-ins.
• Vocal Rider: Plug-in μίξης φωνητικών.

Mercury - $9900: Συλλογή που περιέχει πάνω από 100 plug-ins επεξεργασίας ήχου.

XLN Audio

Addictive Drums - $249.00 / € 188.00
Παρόλο που οι περρισοτεροί συνθέτες που συνθέτουν ηλεκτρονική μουσική προτιμούν να χρησιμοποιούν επεξεργασμένα drums kits στα εργά τους, καλό θα ήταν να κάνουμε αναφορά και στα ακουστικά σετ.
Τo Addictive drums είναι ένα απο τα καλύτερα εμπορικά vst για drums με samples απο 3-4 επώνυμα σετ και εκατοντάδες midi grooves για όλα τα μουσικά είδη! Αξίζει μια δοκιμή!

http://soundcloud.com/sf3d0

ΣΕΛΙΔΑ:

Απαντήσεις – σελίδα 1 / 5

bafOner – Δευ, 13 Δεκ 10, 23:29

λοιπόν, μια ηλίθια ερώτηση: τι είναι vst?

Αραλύκοι – Δευ, 13 Δεκ 10, 23:30

baf οner is backΔευτέρα, 13 Δεκ. 2010, 23:29
λοιπόν, μια ηλίθια ερώτηση: τι είναι vst?

έλα, δε νευριάζω με τους αρχάριους.. http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Studio_Technology

http://soundcloud.com/sf3d0

bafOner – Δευ, 13 Δεκ 10, 23:31

Sf3d0Δευτέρα, 13 Δεκ. 2010, 23:30

baf οner is backΔευτέρα, 13 Δεκ. 2010, 23:29
λοιπόν, μια ηλίθια ερώτηση: τι είναι vst?

έλα, δε νευριάζω με τους αρχάριους.. :lol: http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Studio_Technology


σε ευχαριστώ

κΟ μη – Δευ, 13 Δεκ 10, 23:43

http://www.myspace.com/thescientistts
http://soundcloud.com/k0m1_entalist

απο παιδι ειμαι εδω τι να μου πεις και εσυ?

Αραλύκοι – Τρι, 14 Δεκ 10, 00:18 – Τελευταία αλλαγή: Τρι, 14 Δεκ 10, 00:19 by Αραλύκοι, έχει αλλάξει 2 φορές.

http://soundcloud.com/sf3d0

Αραλύκοι – Τρι, 14 Δεκ 10, 00:19 – Τελευταία αλλαγή: Τρι, 14 Δεκ 10, 00:19 by Αραλύκοι

Dope Sounds CorporationΤρίτη, 14 Δεκ. 2010, 00:16
το αστειο ειναι οτι βαζεις και τις τιμες διπλα, ενω ολοι μας (σχεδον ολοι μας) τα ψαχνουμε σπασμενα.

ναι..αν γίνει δουλειά, να γίνει σωστά..άσχετα αν ο απώτερος σκοπός των περισσότερων είναι να τα κατεβάζουν κι όψι να τα αγοράσουν..εγώ κάνω ένα θέμα για VST..από κει και πέρα..

http://soundcloud.com/sf3d0

Αραλύκοι – Τρι, 14 Δεκ 10, 13:25

http://soundcloud.com/sf3d0

AMT – Τρι, 14 Δεκ 10, 13:59

Συγχαρητήρια στον Sf3d0 για το θέμα του. Ελπίζω ότι θα εμπλουτιστεί γρήγορα, ώστε να υπάρξει ένας αξιοπρεπής κατάλογος εμπορικών VST plug-ins. Ξεκινώ ποστάροντας τα κορυφαία plug-ins επεξεργασίας ήχου της Waves. Οι τιμές τους είναι σίγουρα εξωπραγματικές για τους περισσότερους, όμως πιστεύω ότι αξίζει να αναφερθούμε σ' αυτά, εφόσον αποτελούν ένα "υψηλό" μέτρο σύγκρισης.

Waves

Silver – $558: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Η συλλογή περιλαμβάνει τα παρακάτω plug-ins:

• TrueVerb: Μονάδα reverb-ακουστικής χώρου.
• L1: Maximizer.
• Q10: Paragraphic equalizer.
• C1: Μονάδα επεξεργασίας που συνδυάζει compression, gating, expansion και equalization.
• IR-L: Convolution reverb.
• SuperTap: Analog tape delay plug-in.
• Doubler: Plug-in ντουμπλαρίσματος.
• DeEsser
• S1: Stereo imager.
• Renaissance Axx: Guitar compressor.
• Renaissance Compressor
• Renaissance Equalizer
• MaxxBass: Plug-in ενίσχυσης χαμηλών συχνοτήτων.
• MondoMod: Modulation plug-in.
• Enigma: Modulation, notch & feedback plug-in.
• PAZ Analyzer: Ψυχοακουστικός αναλυτής ήχου.

http://www.waves.com/content.aspx?id=8675

Gold - $810: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει όλα τα plug-ins της συλλογής Silver, μαζί με τα παρακάτω:

• UltraPitch: Pitch shifter & harmonizer.
• Renaissance Reverb
• C4: Multiband επεξεργαστής, που συνδυάζει compression, equalization, expansion και limiting.
• MetaFlanger: Flanger/phaser.
• Doppler: Doppler effect simulator.
• AudioTrack: Plug-in που συνδυάζει equalization, compression και gating.
• MV2: Compressor.
• Waves Tune LT: Απλοποιημένη έκδοση του plug-in διόρθωσης pitch Waves Tune.
• H-Comp: Hybrid compressor.
• H-Delay: Hybrid delay.

http://www.waves.com/content.aspx?id=166

Platinum - $1560: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει όλα τα plug-ins της συλλογής Gold, μαζί με τα παρακάτω:

• L2: Peak limiter.
• L3 Ultramaximizer: Multiband peak limiter, ειδική έκδοση του plug-in L3.
• L3-LL Ultramaximizer: Low latency multiband peak limiter, ειδική έκδοση του plug-in L3-LL.
• Linear Phase Equalizer
• Linear Phase Multiband: Multiband compressor.
• Renaissance Bass
• Renaissance Channel: Plug-in μίξης.
• Renaissance Vox: Plug-in επεξεργασίας φωνητικών.
• MaxxVolume: Plug-in ρύθμισης έντασης.
• PuigTec EQP-1A: Program equalizer που βασίζεται στο Pultec EQP-1A.
• PuigTec MEQ-5: Midrange equalizer που βασίζεται στο Pultec MEQ-5.

http://www.waves.com/content.aspx?id=176

Diamond - $4350: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει όλα τα plug-ins της συλλογής Platinum, μαζί με τα παρακάτω:

• L3: Multiband peak limiter.
• L3-LL: Low latency multiband peak limiter.
• Q-Clone: EQ-modeling plug-in.
• Sound Shifter: Time and pitch shifter.
• X-Click: Click removal plug-in.
• X-Crackle: Crackle removal plug-in.
• X-Hum: Hum removal plug-in.
• X-Noise: Noise removal plug-in.
• Morphoder : Vocoder.
• TransX : Transient shaper.
• Z-Noise : Plug-in αφαίρεσης θορύβου.
• Center: Stereo enhancer.
• V-Comp: Vintage compressor.

http://www.waves.com/content.aspx?id=165

Horizon - $5700: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει όλα τα plug-ins της συλλογής Diamond, μαζί με τα παρακάτω:

• CLA-2A: Compressor/Limiter.
• CLA-3A: Compressor/Limiter.
• CLA-76 Blacky: Compressor/Limiter.
• CLA-76 Bluey: Compressor/Limiter.
• DeBreath: Plug-in αφαίρεσης θορύβου αναπνοών.
• GTR3: Εξομοιωτής ενισχυτών και πεταλιών για κιθάρα/μπάσο.
• L3-16: Multiband mastering plug-in
• PuigChild 660&670: Compressor/Limiter που βασίζεται στον Fairchild 670.
• UM 225&226: Stereo to surround plug-ins.
• Vocal Rider: Plug-in μίξης φωνητικών.

http://www.waves.com/content.aspx?id=10365

Mercury - $9900: Συλλογή που περιέχει πάνω από 100 plug-ins επεξεργασίας ήχου.

http://www.waves.com/content.aspx?id=175













Αραλύκοι – Τρι, 14 Δεκ 10, 14:27 – Τελευταία αλλαγή: Τρι, 14 Δεκ 10, 14:35 by Αραλύκοι, έχει αλλάξει 2 φορές.

AMTΤρίτη, 14 Δεκ. 2010, 13:59

Ευχαριστώ πολύ..ήταν ένα βήμα που καιρό περίμενα να γίνει απ το DJing και δε γινόταν..γενικά έψαχνα Vst και δεν ήξερα πολλά..καιρός να τα βρίσκουμε όλα μαζεμένα και να διαλέγουμε απ αυτά που θέλουμε..ευχαριστώ για τα waves..λέω να συνεχίσω με East West..(κι εκείνα τσούζουν, αλλά όχι και $9900 )

http://soundcloud.com/sf3d0

Eskape – Τρι, 14 Δεκ 10, 14:41

baf οner is backΔευτέρα, 13 Δεκ. 2010, 23:29
λοιπόν, μια ηλίθια ερώτηση: τι είναι vst?

http://www.umop.com/art/packrat_kb006.jpg

1002

Neos_Tropos_Skepshs – Τρι, 14 Δεκ 10, 14:59

EskapeΤρίτη, 14 Δεκ. 2010, 14:41

baf οner is backΔευτέρα, 13 Δεκ. 2010, 23:29
λοιπόν, μια ηλίθια ερώτηση: τι είναι vst?

http://www.umop.com/art/packrat_kb006.jpg
8)

Αισθάνομαι – Τρι, 14 Δεκ 10, 16:14 – Τελευταία αλλαγή: Τρι, 14 Δεκ 10, 16:16 by Αισθάνομαι

Ξεκιναμε:

Α, Πρώτα να πω ότι στην αρχή θα αναφερθώ στα vst τα οποία έχω δοκιμάσει και ξεχωρισει και υστέρα στα υπόλοιπα έτσι ώστε να έχουμε ένα πλήρη κατάλογο για κάθε εταιρεία

Αcoustica Pianissimo:

http://www.acoustica.com/pianissimo/index.htm Τιμή:$68.95 => € 51.97


Περιγραφή - Σχόλιο.

Το pianissimo ειναι ενα vst πιάνου απο την ιδια εταιρεία που βγαζεί το sequencer mixcraft (acoustica mixcraft)
Είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ένας παραγωγός που δεν θέλει να ξοδεύσει ενα ογκώδες ποσό για ενα μεγαθήριο vst πιάνου που οι τιμές τους πραγματικά ξεφεύγουν. Ιδιέταιρο χαρακτηριστικό του είναι ότι καθώς αναπαράγεις το project σου τότε το πληκτρολόγιο του πιάνου στο παράθυρο του vst δείχνει τα πλήκτρα να πατιούνται λες και υπάρχει κάποιος που παίζει στα αλήθεια! Επίσης πατώντας τα πεντάλ που βρίσκονται στο πιάνο τότε ο ήχος του αλλάζεο ανάλογα με τη λειτουργία του κάθε πεντάλ (ενα για sustain όπου ο ήχος του πιάνου δεν είναι "κοφτός" αλλα με ουρά, κι ενα άλλο που μειώνει την ένταση του ήχου). Το μόνο αρνητικό του είναι ότι καταναλώνει πολλούς πόρους συστήματος. Ένα από τα αγαπημένα μου vst!


Cakewalk Dimension Pro

http://www.cakewalk.com/Products/DimensionPro/amazingsounds.asp Tιμή: $99.00 => € 75.00

Περιγραφή - Σχόλιο:

Όνομα και πράμα. Dimension - τα sound libraries εινάι όντως dimensional και Pro δίοτι το συνκεκριμένο vst
είναι επαγγελματικό! Για την ακρίβεια είναι ενα synth το οποίο διαθέτει μια τεράστια συλλογή από αληθινά όργανα όπως πιάνα, κιθάρες, μπάσα ακουστικά και ηλεκτρικά, όργανα ορχήστρας και άλλα, όπως επίσης και ήχους που προσφέρονται για ηλεκτρονική μουσική όπως leads, pads, bells , sequences κτλ.
Όσο για την τιμή του θα λέγαμε ότι κατάλληλα προσαρμοσμένη στις ικανότητες του vst.
Συνοψίζοντας, το dimension pro είναι ένα ολοκλήρωμενο project απο μια εταιρεία με πολλή πείρα στην μουσική παραγωγή και προσφέρεται για όλων των ειδών τους συνθέτες!!


Cakewalk Rapture:

http://www.cakewalk.com/Products/Rapture/synthesis.asp Tιμή: $99.00 => € 75.00

Περιγραφή - Σχόλιο:

O μικρότερος αδερφός του Dimension Pro. Το rapture ειναι ένα vst που σε αντίθεση με τον αδερφό του διαθέτει ήχους μόνο για ηλεκτρονικές συνθέσεις παρατηρείται δηλαδή έλλειψη ακουστικών οργάνων. Παρ'ολα αυτά όλα τα χαρακτηριστικά του Dimension Pro απαντώνται και σε αυτό το vst οπότε αυτό μπαίνει αυτομάτως στην λίστα των must-try!!


Cakewalk Studio Instruments:

http://www.store.cakewalk.com/b2ceuro/ProductInfo.aspx?productid=10-CWSI1.00-30E

Τιμή: €49.99 => € 37.5

Περιγραφή - Σχόλιο:

Το παρόν vst αποτελεί ένα "πακέτο" τεσσάρων οργάνων σε ένα. Για την τιμή του ενός δηλαδή έχουμε όχι ένα αλλά τέσσερα εικονικά όργανα: Δοξαροειδή( Βιολί, Βιολεντσέλο, κοντραμπάσο, λείπει η βιόλα) Ηλεκτρικό μπάσο , ένα set Drums και ένα electric Piano. H ποιότητα του ήχου θα λέγαμε ότι είναι εντυπωσιακή σε σχέση με το μικρό μέγεθος του πακέτου (όχι πάνω απο 200 ΜB). Επίσης καθώς αναπαράγεται το project τότε τα παράθυρα των vst δείχνουν τα αντοίστοιχα όργανα να παίζουν μόνα τους όπως ακριβώς συμβαίνει και στο pianissimo!


XLN Audio - Addictive Drums

http://www.xlnaudio.com/?page=products&p_page=addictivedrums Τιμή: $249.00 => € 188.00


Παρόλο που οι περρισοτεροί συνθέτες που συνθέτουν ηλεκτρονική μουσική προτιμούν να χρησιμοποιούν επεξεργασμένα drums kits στα εργά τους, καλό θα ήταν να κάνουμε αναφορά και στα ακουστικά σετ.
Τo Addictive drums είναι ένα απο τα καλύτερα εμπορικά vst για drums με samples απο 3-4 επώνυμα σετ και εκατοντάδες midi grooves για όλα τα μουσικά είδη! Αξίζει μια δοκιμή!


Akkai Plugs - Virtual Bouzouki


http://www.virtualbouzouki.com/ Τιμή: €199 (Μαζι με το Rebetiko Instruments)

Περιγραφή - Σχόλιο:

Η Ελληνική μουσική παράδοση σε μια kontakt βιβλιοθήκη!! Το εικονικό μπουζούκι αποτελέι εξαιρετικό εργαλείο με πολλές επιλογές ως αναφορά το παίξιμο του μπουζουκιού και πιστότητα στον ήχο καθιστώντας το ένα απο τα καλύτερα vst ethnic οργάνων ( ναι το μπουζούκι θεωρείται ethnic οργανο στο εξωτερικό).


Διαλλειμα γιατι έχω μάθημα και επανέρχομαι

Xα χα χα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3cI6_ikEtDA

MindFuck – Τρι, 14 Δεκ 10, 16:59

Ωραιος φιλε παρα πολυ καλο θεμα!!!Αν βρω χρονο θα ποσταρω και εγω τιποτα...

Just promise me youll think of me everytime you look up in the sky and see a star cause imma space bound rocketship in your heart spittin morn?
And I aim it right at you
Right at you

Αραλύκοι – Τρι, 14 Δεκ 10, 17:01 – Τελευταία αλλαγή: Τρι, 14 Δεκ 10, 17:05 by Αραλύκοι

http://soundcloud.com/sf3d0

Αραλύκοι – Τρι, 14 Δεκ 10, 17:05

ΑισθάνομαιΤρίτη, 14 Δεκ. 2010, 16:14

αν γράφεις και κριτικές....πετάμε..

persecutor of lyricsΤρίτη, 14 Δεκ. 2010, 16:59
Ωραιος φιλε παρα πολυ καλο θεμα!!!Αν βρω χρονο θα ποσταρω και εγω τιποτα...

ευχαριστώ.. ναι ρε..πόσταρε..θέλουμε..

http://soundcloud.com/sf3d0

DaniDeVi – Τετ, 15 Δεκ 10, 02:11

AMTΤρίτη, 14 Δεκ. 2010, 13:59
Συγχαρητήρια στον Sf3d0 για το θέμα του. Ελπίζω ότι θα εμπλουτιστεί γρήγορα, ώστε να υπάρξει ένας αξιοπρεπής κατάλογος εμπορικών VST plug-ins. Ξεκινώ ποστάροντας τα κορυφαία plug-ins επεξεργασίας ήχου της Waves. Οι τιμές τους είναι σίγουρα εξωπραγματικές για τους περισσότερους, όμως πιστεύω ότι αξίζει να αναφερθούμε σ' αυτά, εφόσον αποτελούν ένα "υψηλό" μέτρο σύγκρισης.
Waves
Silver – $558: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Η συλλογή περιλαμβάνει τα παρακάτω plug-ins:
• TrueVerb: Μονάδα reverb-ακουστικής χώρου.
• L1: Maximizer.
• Q10: Paragraphic equalizer.
• C1: Μονάδα επεξεργασίας που συνδυάζει compression, gating, expansion και equalization.
• IR-L: Convolution reverb.
• SuperTap: Analog tape delay plug-in.
• Doubler: Plug-in ντουμπλαρίσματος.
• DeEsser
• S1: Stereo imager.
• Renaissance Axx: Guitar compressor.
• Renaissance Compressor
• Renaissance Equalizer
• MaxxBass: Plug-in ενίσχυσης χαμηλών συχνοτήτων.
• MondoMod: Modulation plug-in.
• Enigma: Modulation, notch & feedback plug-in.
• PAZ Analyzer: Ψυχοακουστικός αναλυτής ήχου.
http://www.waves.com/content.aspx?id=8675
Gold - $810: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει όλα τα plug-ins της συλλογής Silver, μαζί με τα παρακάτω:
• UltraPitch: Pitch shifter & harmonizer.
• Renaissance Reverb
• C4: Multiband επεξεργαστής, που συνδυάζει compression, equalization, expansion και limiting.
• MetaFlanger: Flanger/phaser.
• Doppler: Doppler effect simulator.
• AudioTrack: Plug-in που συνδυάζει equalization, compression και gating.
• MV2: Compressor.
• Waves Tune LT: Απλοποιημένη έκδοση του plug-in διόρθωσης pitch Waves Tune.
• H-Comp: Hybrid compressor.
• H-Delay: Hybrid delay.
http://www.waves.com/content.aspx?id=166
Platinum - $1560: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει όλα τα plug-ins της συλλογής Gold, μαζί με τα παρακάτω:
• L2: Peak limiter.
• L3 Ultramaximizer: Multiband peak limiter, ειδική έκδοση του plug-in L3.
• L3-LL Ultramaximizer: Low latency multiband peak limiter, ειδική έκδοση του plug-in L3-LL.
• Linear Phase Equalizer
• Linear Phase Multiband: Multiband compressor.
• Renaissance Bass
• Renaissance Channel: Plug-in μίξης.
• Renaissance Vox: Plug-in επεξεργασίας φωνητικών.
• MaxxVolume: Plug-in ρύθμισης έντασης.
• PuigTec EQP-1A: Program equalizer που βασίζεται στο Pultec EQP-1A.
• PuigTec MEQ-5: Midrange equalizer που βασίζεται στο Pultec MEQ-5.
http://www.waves.com/content.aspx?id=176
Diamond - $4350: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει όλα τα plug-ins της συλλογής Platinum, μαζί με τα παρακάτω:
• L3: Multiband peak limiter.
• L3-LL: Low latency multiband peak limiter.
• Q-Clone: EQ-modeling plug-in.
• Sound Shifter: Time and pitch shifter.
• X-Click: Click removal plug-in.
• X-Crackle: Crackle removal plug-in.
• X-Hum: Hum removal plug-in.
• X-Noise: Noise removal plug-in.
• Morphoder : Vocoder.
• TransX : Transient shaper.
• Z-Noise : Plug-in αφαίρεσης θορύβου.
• Center: Stereo enhancer.
• V-Comp: Vintage compressor.
http://www.waves.com/content.aspx?id=165
Horizon - $5700: Συλλογή plug-ins επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει όλα τα plug-ins της συλλογής Diamond, μαζί με τα παρακάτω:
• CLA-2A: Compressor/Limiter.
• CLA-3A: Compressor/Limiter.
• CLA-76 Blacky: Compressor/Limiter.
• CLA-76 Bluey: Compressor/Limiter.
• DeBreath: Plug-in αφαίρεσης θορύβου αναπνοών.
• GTR3: Εξομοιωτής ενισχυτών και πεταλιών για κιθάρα/μπάσο.
• L3-16: Multiband mastering plug-in
• PuigChild 660&670: Compressor/Limiter που βασίζεται στον Fairchild 670.
• UM 225&226: Stereo to surround plug-ins.
• Vocal Rider: Plug-in μίξης φωνητικών.
http://www.waves.com/content.aspx?id=10365
Mercury - $9900: Συλλογή που περιέχει πάνω από 100 plug-ins επεξεργασίας ήχου.
http://www.waves.com/content.aspx?id=175

ας πουμε οτι εχω τα mercury σπασμενα.....ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ 10..000 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.....

Οικογενειακος τυπος γενικα

Αισθάνομαι – Τετ, 15 Δεκ 10, 10:35 – Τελευταία αλλαγή: Τετ, 15 Δεκ 10, 10:40 by Αισθάνομαι, έχει αλλάξει 2 φορές.

Aυτο το ποστ ειναι αφιερωμενο στην Syntheway :)
http://www.syntheway.net/



Magnus Choir


Tιμή: $39,90=> €30


Περιγραφή - Σχόλιο


Το Magnus Choir είναι ένα vst χορωδίας που συνδυάζει samples και synthesis. Έτσι διαθέτει ήχους φυσικής χορωδίας καθώς και συνθετικής ( pad choir κ.α.) Περρισότερα features θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα. Άκρως ικανοποιητικό για το μικρός του μέγεθος (χαρακτηριστικό όλων των vst αυτής της εταιρείας)


RetroMagix Harpsichord


Tιμή: $35,90=> €26


Περιγραφή - Σχόλιο


VST για Τσέμπαλο. Το τσέμπαλο (harpischord) είναι ένα πληκτροφόρο όργανο που θεωρείται πρόγονος του πιάνου. Χρησιμοποιούνταν ευρύτατα την εποχή του μπαρόκ ενώ μπορει να το συναντήσουμε και σήμερα σε μοντέρνα συμφωνικά έργα και σε κάπιοια ήδη metal(!) π.χ. symphonic - epic metal κτλ.
Προσωπικά ένα απο τα αγαπημένα μου όργανα στο άκουσμα οπότε κι ένα από τα αγαπημένα μου vst!!


Harmodion


Tιμή:$34,90=> €25


Περιγραφή - Σχόλιο:


To Harmodion είναι ενα vst που όπως δηλώνει και το όνομα του περιέχει όργανα της οικογένειας του αρμονίου και του ακκορντεόν. Το αρμόνιο αποτελεί μια "demo" έκδοση του εκκλησιαστικού οργάνου καθώς το μικρό του μέγεθος είναι πολύ πιο πρακτικό. Το ακκορντεόν είναι ένα όργανο κέλτικης προέλευσης που απαντάται και στην παραδοσιακή ελληνική μουσική. Περρισότερρες πληροφορίες για τα υπόλοιπα όργανα θα βρείτε στην επισήμη ιστοσελίδα.


Virtual Sitar


Tιμή:$25,90=> €18


Περιγραφή - Σχόλιο:


VST Sitar. Το σιτάρ είναι ένα εθνικό όργανο ινδική προέλευσης που έγινε γνωστό μετά την eurovison 2009 (βλέπε αζερμπαιτζάν). Χαρακτηριστικό του ο νυκτός οξύς του ήχος.


Realistic Virtual Piano


Tιμή:$34,90=> €25


Περιγραφή - Σχόλιο:


VST για πιάνο. Ο τίτλος του παραπάνω vst ίσως είναι λίγο ειρωνικός δίοτι ο ήχους του δεν θυμίζει αληθινό πιάνο αλλά επεξεργασμένο με equalizer με κατεβασμένα μπάσα και ανεβασμένα πρίμα. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι θέμα του εκαστότε συνθέτη να κρίνει αν ένα vst καλύπτει τις ανάγκες το ή οχι.


ElectriKeys Electric Piano


Tιμή:$34,90=> €25


Περιγραφή - Σχόλιο:


To παρόν vst είναι ένα vst βασισμένο σε πολύ γνωστά αληθινά μοντέλα όπως το Yamaha™ CP-70, το Fender Rhodes MK1, το Hohner Clavinet D6™ κ.α. Άλλο ένα ακρώς επιτυχημένο project απο την syntheway!!


Syntheway Strings


Tιμή:$34,90=> €25


Περιγραφή - Σχόλιο:


To syntheway strings είναι vst που περιέχει ήχους από string ensembles από τα 4 όργανα της οικογένιας του βιολιού (βιολί, βιόλα , βιολεντσέλο, κοντραμπάσο) η δυνατότητα σόλο αναπαρωγής του κάθε οργάνου μπορεί να εκλείπει όμως ο "γεμάτος" ήχος του κάθε preset σε αυτό το vst το καθιστά άκρως ικανοποιητικό!!


Master Hammond B3


Tιμή:$34,90=> €25


Περιγραφή - Σχόλιο:

Αναπαράσταση του θρυλικού αρμονίου B3. Κατάλληλο για ένα ευρύ σύνολο μουσικών ειδών!!


Aeternus Brass


Tιμή:$33,90=> €23


Περιγραφή - Σχόλιο:


Το Aeternus Brass είναι vst για χαλκινα πνευστά ( τρομπέτα, τρομπόνι, κόρνο, τούμπα κ.α.) Σε αντίθεση με το syntheway strings το παρόν vst διαθέτει και solo αλλά και enseble επιλογές για το κάθε όργανο!!


DAL Flute


Tιμή:$29=> €21


Περιγραφή - Σχόλιο:
Το DAL Flute περιέχει samples από ξύλινη και και χάλκινη φλογέρα ( για την ακρίβεια φλάουτο). Ο στενάχωρος ήχος αυτού του οργάνου όταν παίζει στις χαμηλές οκτάβες που μετατρέπεται σε ευχάριστο όταν παίζει στις ψηλότερες το καθιστά ένα άκρως ενδιαφέρον όργανο που αξίζει να δοκιμάσετε!!


Organux


Tιμή:$32=> €24


Περιγραφή - Σχόλιο:


Ένα επικό vst εκκλησιαστικού οργάνου. Το δέος που προκαλέι αυτό το όργανο δεν μπορεί να περιγραφθεί με λόγια. Επίσης ένα από τα αγαπημένα μου vst το οποίο πρότείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους φιλόδοξους συνθέτες!!


Zephyrus


Tιμή:$32=> €24


Περιγραφή - Σχόλιο:
Το zephyrus είναι ένα virtual synth της syntheway ιδανικό για pads και γενικά background sounds που γεμίζουν τις συνθέσεις σας!!


SAMPLERS/FX/ KITS



Fantasize SoundFont (SF2) Player


Tιμή:$29=> €21


Περιγραφή - Σχόλιο:


Soundfont Player με αρκετά επιπρόσθετα χαρακτηριστικά


Virtual Room Emulator VST


Tιμή:$15=> €11


Περιγραφή - Σχόλιο:
Μονάδα reverb.

Syntheway Percussion Kit


Tιμή:$30=> €22


Περιγραφή - Σχόλιο:

Τελειώνοντας το Syntheway Percussion Kit είναι μια συλλογή από κρουστά της ορχήστρας (τύμπανα, κύμβαλα μεταλοφώνα κτλ) και εθνικα κρουστά. Ίσως το μόνο project της syntheway που ήθελε λίγη δουλεία παραπάνω...



Over and out :P

Xα χα χα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3cI6_ikEtDA

MindFuck – Τετ, 15 Δεκ 10, 13:39 – Τελευταία αλλαγή: Τετ, 15 Δεκ 10, 13:40 by MindFuck

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=8156...Ολοκληρο πακετο κ ενταξη...δεν ειναι ενα απλο vst!!

Just promise me youll think of me everytime you look up in the sky and see a star cause imma space bound rocketship in your heart spittin morn?
And I aim it right at you
Right at you

MindFuck – Τετ, 15 Δεκ 10, 13:42

persecutor of lyricsΤετάρτη, 15 Δεκ. 2010, 13:39
http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=8156...Ολοκληρο πακετο κ ενταξη...δεν ειναι ενα απλο vst!!

Οποιος το χει αυτο θεωρω οτι δε θελει κατι αλλο...

Just promise me youll think of me everytime you look up in the sky and see a star cause imma space bound rocketship in your heart spittin morn?
And I aim it right at you
Right at you

Αραλύκοι – Τετ, 15 Δεκ 10, 15:47

MDaimonasΤετάρτη, 15 Δεκ. 2010, 02:11

AMTΤρίτη, 14 Δεκ. 2010, 13:59

ας πουμε οτι εχω τα mercury σπασμενα.....ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ 10..000 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.....

ας πούμε ότι τα περισσότερα δε μπορείς να τα βρεις..

http://soundcloud.com/sf3d0

Σελίδα: 1, 2, 3, 4, 5