hiphop.gr
 

Κομμουνιστικα+Αναρχικα Ανεκδοτα

Villa – Παρ, 23 Απρ 10, 22:56, 15445 αναγνώσεις – Τελευταία αλλαγή: Κυρ, 25 Απρ 10, 18:05 by Villa, έχει αλλάξει 3 φορές

Κομμουνιστικα

- Ποια η διαφορά μεταξύ Καπιταλισμού και Κομμουνισμού;
- Στον Καπιταλισμό ο ένας άνθρωπος εκμεταλλεύεται τον συνάνθρωπό του. Στον Κομμουνισμό συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο…

Το 1970 στο Έρφουρτ συναντήθηκαν ο Δυτικός Βίλι Μπραντ και ο Ανατολικός Βίλι Στοφ. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:
- Μπραντ: «Εγώ μαζεύω ανέκδοτα που λένε οι άνθρωποι για μένα».
- Στοφ: «Εγώ μαζεύω ανθρώπους που λένε ανέκδοτα για μένα…».

Σε αγώνα ταχύτητας 100 μέτρων, μεταξύ 2 αθλητών, ενός Αμερικανού κι ενός Σοβιετικού, νικητής βγαίνει ο Αμερικανός. Τα σοβιετικά ΜΜΕ, σπεύδουν αμέσως να μεταδώσουν την είδηση στη χώρα τους: «Η κατάταξη των δύο αθλητών έχει ως εξής: Ο Σοβιετικός δεύτερος και ο Αμερικανός προτελευταίος».

Όταν ο Λένιν ήταν στα τελευταία του, τον επισκέφτηκε ο σύντροφος Στάλιν.
- Είμαι πολύ άσχημα, φίλε μου, του είπε ο Λένιν. Σε λίγο καιρό θα πεθάνω.
- Ε τότε παραδώστε σε μένα από τώρα την αρχηγία, του λέει ο Στάλιν.
- Φοβάμαι όμως, σύντροφε, πως ο λαός δε θα σε ακολουθήσει.
- Ένα τμήμα του φυσικά και θα με ακολουθήσει, σύντροφε Λένιν! Οι υπόλοιποι απλά θα ακολουθήσουν εσάς.

Ο Μπρέζνιεφ κάλεσε μια ομάδα κοσμοναυτών στο Κρεμλίνο και τους ανακοίνωσε:
- Σύντροφοι! Οι ιμπεριαλιστές Αμερικανοί προσγειώθηκαν στο φεγγάρι. Εμείς εδώ κάναμε σύσκεψη και αποφασίσαμε να σας στείλουμε στον ήλιο!
- Μα εκεί πάνω θα καούμε, σύντροφε Λεονίντ Ίλιτς!
- Μη φοβάστε, σύντροφοι! Χαζοί είμαστε στο Πολιτικό Γραφείο; Το κόμμα έχει προνοήσει για όλα: Εσείς θα πάτε βράδυ!

- Πως βελάζουν τα πρόβατα των κομμουνιστών βοσκών στην Ελλάδα;
- ΚΝΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Την ημέρα των εκλογών, ένας ψηφοφόρος έλαβε το ψηφοδέλτιο του, αλλά αντί να το βάλει στην κάλπη, το άνοιξε και πήγε να διαβάσει το όνομα του μοναδικού υποψηφίου.
- Μα τι κάνεις εκεί; Τρελάθηκες; τον ρώτησε ο έφορος.
- Θέλω απλά να γνωρίζω ποιον ψήφισα.
- Μα καλά, δε γνωρίζεις πως η ψήφος σου είναι μυστική;

Δύο στρατιώτες περιπολούν σε μια λεωφόρο της Πράγα, ένας Σοβιετικός και ένας Τσεχοσλοβάκος. Καθώς περνάει από δίπλα τους ένα καμιόνι, πέφτει σε μια λακκούβα και από το τράνταγμα πέφτει έξω μια ράβδος χρυσού. Την βλέπουν και οι δύο και αρχίζουν να τρέχουν να την μαζέψουν. Τρέχει ο Σοβιετικός, τρέχει και ο Τσεχοσλοβάκος. Σπρώχνει ο Σοβιετικός, σπρώχνει και ο Τσεχοσλοβάκος. Βουτάει για να την πιάσει ο Σοβιετικός, βουτάει και ο Τσεχοσλοβάκος. Πιάνει από την μια άκρη ο Σοβιετικός, πιάνει από την άλλη άκρη ο Τσεχοσλοβάκος. Εκεί που τράβαγαν και τσακώνονταν ποιανού είναι και ποιός την είδε πρώτος, κάνει ο Σοβιετικός:
- Σύντροφε, πώς κάνουμε έτσι; Ντρέπομαι και για τους δυο μας. Κοίτα μας! Σαν καπιταλιστικά γουρούνια κάνουμε. Την ράβδο θα την μοιράσουμε σαν σύντροφοι. Δίκαια. Σοσιαλιστικά.
Και απαντάει έντρομος ο Τσεχοσλοβάκος:
- Όχι, όχι, όχι!! Στα δύο θα την μοιράσουμε!

Ο Χόνεκερ ερωτεύτηκε σφόδρα μια Γερμανιδούλα. Στέλνει τους ανθρώπους του και τη φέρνει να δειπνήσουν μαζί. Εκείνη είναι ψυχρή. Για να την κατακτήσει ο Χόνεκερ της λέει ότι είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία της.
- Ένα πράγμα μόνο επιθυμώ, λέει η Γερμανιδούλα. Να ανοίξετε τα σύνορα.
- Κατάλαβα… Πονηρό κορίτσι, θέλεις να μείνουμε μόνοι, ε;…

Οι 5 βασικές αρχές της σοβιετικής διανόησης:
1. Μην σκέφτεσαι.
2. Αν σκέφτεσαι, μην μιλάς.
3. Αν σκέφτεσαι και μιλάς, μην γράφεις.
4. Αν σκέφτεσαι, μιλάς και γράφεις, μην υπογράφεις.
5. Αν σκέφτεσαι, μιλάς, γράφεις και υπογράφεις, τότε να μην απορείς…

- Τί δανείστηκε ο Κομμουνισμός από τις προηγούμενες κοινωνίες;
- Από την προϊστορία, τα μέσα παραγωγής. Από την αρχαιότητα, τη δουλεία. Από τη φεουδαρχία, την ιεραρχία. Από τον καπιταλισμό, την ικανότητα να πηγαίνει από κρίση σε κρίση. Από τον Σοσιαλισμό, το όνομα.

Σύμφωνα με την τεκμηριωμένη θεωρεία του Ιστορικού Υλισμού, μεταξύ του Σοσιαλισμού και του Κομμουνισμού μεσολαβεί το αναπόφευκτο στάδιο του Αλκοολισμού.Στην Σοβιετική Ένωση υπάρχει δικομματικό σύστημα. Το ένα κόμμα βρίσκεται στην εξουσία και το άλλο στη φυλακή!
Ο Στάλιν δέχεται μια αντιπροσωπεία εργατών από τα Ουράλια και με το που φεύγουν συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να βρει πουθενά την πίπα του. Φωνάζει λοιπόν τον Μπέρια να τους σταματήσει στην έξοδο και να διερευνήσει μήπως κάποιος απ’ αυτούς του την είχε «σουφρώσει». Περνάει κανένα μισάωρο και ο Στάλιν βρίσκει την πίπα κάτω απ’ το γραφείο του. Τηλεφωνεί λοιπόν στον Μπέρια και του ζητάει ν’ αφήσει την αντιπροσωπεία να φύγει. Ο Μπέρια όμως του απαντά:
- Λυπάμαι σύντροφε, αλλά από την αντιπροσωπεία οι μισοί ήδη ομολόγησαν την κλοπή, ενώ οι άλλοι μισοί πέθαναν κατά την ανάκριση.
Τρεις φυλακισμένοι σε σοβιετικό γκουλάγκ στέκονται σε μια γωνία.
1ος φυλακισμένος: «Γιατί είσαι εδώ, φίλε;».
2ος φυλακισμένος: «Επειδή έβρισα κάποιον Γιούρι Ποπόφ».
1ος φυλακισμένος: «Εσύ;».
3ος φυλακισμένος «Επειδή επαίνεσα κάποιον Γιούρι Ποπόφ».
1ος φυλακισμένος (με γουρλωμένα μάτια): «Τι λέτε, ρε παιδιά; Εγώ είμαι ο Γιούρι Ποπόφ».
».Όταν ο Στάλιν συμπλήρωσε 25 χρόνια εξουσίας στη Ρωσία, διέταξε την έκδοση επετειακής σειράς γραμματοσήμων, με την εικόνα του. Έδωσε επίσης ρητές εντολές στον γενικό γραμματέα ταχυδρομείων η ποιότητα των γραμματοσήμων να είναι διεθνών προδιαγραφών. Η σειρά εκδόθηκε κανονικά, όμως σταδιακά άρχισαν να φτάνουν στ’ αυτιά του παράπονα πως τα γραμματόσημα δεν κολλούσαν κανονικά και ο Στάλιν εξοργίστηκε! Κάλεσε λοιπόν τον επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας και τον διέταξε να διεξάγει έρευνα σχετικά με το γεγονός. Ο επικεφαλής πραγματικά έκανε επιτόπια έρευνα σε αρκετά ταχυδρομεία και κατόπιν επέστρεψε για αναφορά στον Στάλιν. Του είπε:
- Σύντροφε, η ποιότητα των γραμματοσήμων είναι μια χαρά… Το πρόβλημα είναι πως οι πολίτες μας τα φτύνουν από τη λάθος μεριά!

- Ποια η διαφορά μεταξύ του σοβιετικού και του αμερικάνικου συντάγματος;
- Το σοβιετικό σύνταγμα εγγυάται την ελευθερία στην έκφραση και την ελευθερία στη διαδήλωση. Το αμερικάνικο σύνταγμα εγγυάται την ελευθερία σου μετά την έκφραση και τη διαδήλωση!

Λέει ο διαφωτιστής στο κοινό του:
- Το κομμουνιστικό ιδεώδες βρίσκεται ήδη στον ορίζοντα!
Το ακροατήριο από κάτω αναρωτιέται χαμηλόφωνα:
- Και τι σημαίνει ορίζοντας;
- Απάντηση: Ορίζοντας είναι μία νοητή γραμμή, όπου ο ουρανός ενώνεται με τη γη. Κάθε φορά που προσπαθείς να την πλησιάσεις, απομακρύνεται κατά ίση απόσταση.

Διάλογος, μεταξύ φύλακα και κρατούμενου, σε σταλινικό γκούλαγκ:
- Πόσα χρόνια έφαγες ρε;
- 25.
- Γιατί; Τί έκανες;
- Τίποτα!
- Ψεύτη! Αν δεν κάνεις τίποτα, τρως μόνο 10 χρόνια!

Πάει ο Μπρέζνιεφ στη λαϊκή αγορά όπου οι αγρότες πουλούσαν, σε πολύ μικρές ποσότητες κάποια αγροτικά προϊόντα που τους περίσσευαν ή για να οικονομήσουν κάνα ρούβλι για να ικανοποιήσουν κάποιες άλλες ανάγκες τους. Περνώντας μπροστά από ένα πάγκο όπου ένας αγρότης κάποια ηλικίας είχε φέρει και βάλει για πούλημα ΕΝΑ καρπούζι τον ρωτάει:
- Πόσα το δίνεις το καρπούζι;
- Διάλεξε, να το ζυγίσω και θα σου πω!
- Μα τι να διαλέξω; Αφού μόνο ένα καρπούζι έχεις!
- Εμείς τί διαλέγουμε όταν πάμε να ψηφίσουμε;

Κυκλοφορεί στην Μόσχα, ένας σωσίας του Στάλιν. Γίνεται αντιληπτός απ’ την μυστική αστυνομία κι αφού συλλαμβάνεται οδηγείται μπροστά στον «πατερούλη»:
- Σύντροφε Στάλιν, αυτός ο άνδρας είναι ίδιος μ’ εσένα!
- Σκοτώστε τον!
- Μήπως, να του ξυρίζαμε το μουστάκι μόνο; τον ρωτάνε κάπως επιφυλακτικά οι πράκτορες, θεωρώντας υπερβολική την εντολή του Στάλιν.
- Καλή ιδέα! Ξυρίστε τον και μετά σκοτώστε τον!

ΑΝΑΡΧΙΚΑ


* Δύο αναρχικοί παίζουν σκάκι ώσπου ξαφνικά ο ένας κάνει τη μαγική κίνηση…
-ΜΑΤ
-ΝΤΟΥ ρε!!
*

Ένας νεαρός αναρχικός περνάει το δρόμο έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ. Ξαφνικά τον χτυπάει ένα αμάξι. Έντρομοι οι ΚΚΕδες που τον βλέπουν καλούν ασθενοφόρο και τρέχουν προς το δρόμο για να βοηθήσουν. Ο αναρχικός όμως αργοπεθαίνει και οι ΚΚΕδες που το βλέπουν του λένε αν θέλει να του εκπληρώσουν την τελευταία του επιθυμία…

- Θέλω να γραφτώ στην ΚΝΕ, τους λέει…
- Μα εσύ τόσο χρόνια ρε παιδάκι μου μας βρίζεις και τώρα θες να σε γράψουμε. Άσε που είναι και πολύ δύσκολο γιατί έχει γραφειοκρατία…
- Σας παρακαλώ ρε παιδία είναι η τελευταία μου επιθυμία…

Τι να κάνουν τύποι. Ανεβαίνουν πάνω στα γραφεία. Πείθουν τα στελέχη. Βάζουν κάτι γρήγορες υπογραφές και σφραγίδες και του πάνε το επίσημο έγγραφο για να γίνει μέλος της ΚΝΕ. Ο αναρχικός το υπογράφει ανακουφισμένος…

- Να σε ρωτήσω κάτι, του λέει ο ένας από τους ΚΚΕδες, γιατί ήταν αυτό η τελευταία σου επιθυμία. Μήπως είχες κανένα παππού κομουνιστή και στο είχε ζητήσει σα χάρη, μήπως θέλεις να ειδοποιήσουμε κανένα συγγενή σου για να χαρεί που ήλθες επιτέλους στο σωστό δρόμο. Αλλά πάλι τι σημασία έχει για εσένα αφού σε λίγο… θα πεθάνεις
- Δεν πειράζει… Ένας ΚΝΙΤΙΣ λιγότερος!
* Γιατί οι μπάτσοι πάνε πάντα δυο δυο?
Ο ένας ξέρει να διαβάζει και ο άλλος να γράφει

* -Πώς λέγεται ο Μπομπ ο Μαστορας οταν φυγει απο το ΚΚΕ και γινει αναρχικος?
-Μπομπ ο Πράκτορας

* Γιατί οι μπάτσοι πάνε πάντα τρεις τρεις?
Ο ένας ξέρει να διαβάζει και ο άλλος να γράφει
και ο τριτος γιατι του αρεσει να κανει παρεα με διανοουμενους...

* Είναι ένας αναρχικός και ένας μπάχαλος και πίνουν μπύρες στα εξάρχεια. Ξαφνικά γυρνάει ο μπάχαλος και λέει στον αναρχικό:
- Ρε συ πάμε να πετάξουμε κανένα μπουκάλι;
-Πάμε αλλά που θα το πετάξουμε;
-Ωχ , μωρέ αναρχικέ , σιγά να μην κάνουμε και συνέλευση τώρα...

* αν ο Ιησους ηταν ο πρώτος αναρχικός, τότε ο Ιούδας ήταν ο πρώτος κνίτης. :-)

* "Ένας αναρχικός πεθαίνει και από λάθος πηγαίνει στην κόλαση. Για λόγους πολιτικής, όλοι οι αναρχικοί πηγαίνουν στον Παράδεισο, αλλά αυτός τους ξέφυγε. Κατεβαίνει, λοιπόν, στην Κόλαση ο αναρχικός, άθλια η κατάσταση, πολλή ζέστη, φωτιές, λάβα, μαστίγια , χαμός. Βρίσκει τον Διάβολο, του λέει πως δεν είναι αυτός ο μόνος τρόπος να υπηρέτης το «κακό» και έτσι μέσα σε ένα μήνα έχουν έλθει τα πάνω κάτω. Πάτρι, ναρκωτικά, παρτούζες και δε συμαζεύεται. Πορείες με καμένα αμάξια αυτών που μένουν παράδεισο, επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα αγγέλων κ.τ.λ. Παίρνει, λοιπόν, ο Θεός τηλέφωνο κάποια στιγμή τον Διάβολο:
- Πώς περνάτε εσείς εκεί κάτω;
- Χάρμα, έχουμε έναν αναρχικό εδώ, γαμώ τα παιδιά, έχει αλλάξει τη ζωή στην κόλαση…
- Τι; Έγινε λάθος, δεν πρέπει να έχετε εσείς αναρχικούς, να τον στείλεις πίσω!
- Τι λες, ρε, σιγά να μην στον στείλω!
- Στείλε τον αμέσως, διαφορετικά θα σου κάνω μήνυση!
- Σοβαρά; Και που θα βρεις δικηγόρο;;;"

* Είναι ένα ζευγάρι του χώρου, ο τύπος αναρχικός, η τύπισσα
αριστερίστρια και μένουν σ' ένα δυαράκι στη Ζωοδόχου Πηγής. Μια μέρα
που κάθονταν στο σπίτι και παντοφλιάζανε τρώγωντας πίτσα και βλέποντας
ταινία τους τελείωσαν τα τσιγάρα.

Λέει το λοιπόν ο τύπος "θα πάω εγώ", παίρνει τη μηχανή και κατεβαίνει
προς την πλατεία. Όπως κατεβαίνει την Αραχώβης βλέπει μια κοπέλα να
του κάνει νόημα. Σταματάει και αυτή τον ρωτάει που είναι το
"Πωλείται". Προσπαθεί να της εξηγήσει (τρίτο δεξιά και πρώτο αριστερά
και δε συμμαζεύεται) αλλά η κοπελιά δε δείχνει να καταλαβαίνει.

Της λέει δίπλα είναι, ανέβα να σε πάω. Ανεβαίνει όντως αυτή, την
πηγαίνει, "α, του λέει αυτό είναι; Ξενέρωσα, δεν πολυγουστάρω τη φάση,
και είναι και δίπλα στο σπίτι μου, εδώ δίπλα στη Φειδίου μένω, δε με
πας μέχρι εκεί;"

Την πάει ο τύπος, του λέει σε παίδεψα ανέβα να σε κεράσω ένα ποτό, της
λέει βιάζομαι, βγήκα να πάρω τσιγάρα και με περιμένει η κοπέλα μου,
έλα ρε του λέει ανέβα για μισό, τι να κάνει αυτός ανεβαίνει, το μισό
γίνεται ένα, πιάνουν κουβέντα, πίνουν δυο τρία, αρχίζουν να
χαμουρεύονται, παίζει και το σχετικό σεξάκι και ξαφνικά ο τύπος
συνειδητοποιεί ότι έχει βγει για τσιγάρα και έχει αργήσει τρεις ώρες.

Σηκώνεται και φεύγει γαμιόντας, περνάει από την πλατεία, παίρνει
εκείνα τα τσιγάρα που λέγαμε και επιστρέφει στο σπίτι σκεπτόμενος "τι
θα κάνω τώρα, θα με σκίσει η άλλη". Κάποια στιγμή τρώει ένα φλας,
σταματάει τη μηχανή, βγάζει το σωληνάκι και αρχίζει να πασσαλείβεται
με βενζίνη, δεξί χέρι, αριστερό χέρι. Ξανανεβαίνει στη μηχανή και
φτάνει στι σπίτι.

"Άντε ρε, τι έγινες" τον ρωτάει η καλή του. Άσε της λέει έμπλεξα. Όπως
κατέβαινα πλατεία μου κάνει νόημα μια κοπέλα που ήθελε να πάει στο
Πωλείται και δεν το έβρισκε, της λέω ανέβα να σε πάω, δεν της άρεσε
οπότε την πήγα μέχρι το σπίτι της, μου είπε να με κεράσει ένα ποτό,
ανέβηκα, ε, χαμουρευτήκαμε λίγο, το κάναμε κιόλας...

Και του απαντάει η άλλη:
Ασε ρε σε ποιον τα πουλάς αυτά; Πάλι μπουκάλια ρίχνατε....

* Πεθαίνει ο Μπακούνιν και πάει στην κόλαση. Μετά από λίγο καιρό πολιτικών παρεμβάσεων, ξεκινούν εξεγέρσεις και μπάχαλα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κόλασης. Ο Σατανάς ψιλοφρικάρει και παίρνει τηλέφωνο το Θεό και του λέει:
-Ρε Θεέ έχω εδώ έναν αναρχικό που μου τα'χει κάνει όλα μπάχαλο, να σου τον στείλω μετάθεση πάνω στον παράδεισο που είναι όλα ήρεμα μπας και βρούμε ησυχία να κάνουμε τη δουλειά μας;
Λέει ο Θεός:
-Άντε στειλτον εδώ αλλά μου χρωστάς χάρη
Μετά από ένα μήνα διαμονής του Μπακούνιν στον Παράδεισο, ο Σατανάς δεν έχει κανένα νέο του Θεού οπότε λέει να τον πάρει τηλέφωνο
-Έλα Θεέ, τι έγινε με εκείνον που σου είχα στείλει, όλα καλά και ήρεμα;
Λέει ο Θεός:
-Πρώτον δεν υπάρχει Θεός και δεύτερον να με λες σύντροφο
(Το ίδιο αλλά αντί για Μπακούνιν Λένιν κτλ)

* Τι κάνει ένας αναρχικός μεσα σε μια λάμπα???

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!

*

ποσοι μπαχαλοι χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα;
-κανενας, η λαμπα δε θελει αλλαγμα, θελει σπασιμο!

ποσοι α/α χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα;
-εκατο, ενας να την αλλαζει και 99 για αλληλεγγυη.

ποσοι σταλινες χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα;
-επτα. ενας για να την αλλαξει, ενας για να τον κατηγορησει ως ρεβιζιονιστη και 5 για το εκτελεστικο αποσπασμα που θα τον στειλει.

ποσοι Α/Καπιτες χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα;
- ενας, απλως κραταει τη λαμπα και περιμενει τον χωρο να περιστραφει γυρω του.

ποσοι ντετερμινιστες χρειαζονται για ν αλλαξουν μια λαμπα;
-κανεις, η λαμπα αναποφευκτα εξ αιτιας των εσωτερικων της αντιθεσεων θα οδηγηθει στην αλλαγη του εαυτου της.
* κυρ αλεκο, πιασε δυο γκαζακια, παω στην αλφα μπανκ!!!!!!!!!

* ειναι ενας κιντης που δε του σηκωνεται και αποφασιζει να παει σε γιατρο. ενημερωνεται απο τα γραφεια του κομματος για το που θα παει και καποια στιγμη μετα απο μερικους μηνες του κλεινουν ραντεβου με εναν ρωσο παθολογο.

στο γιατρο εξηγει το προβλημα και εκεινος του λεει "μαλιστα για περασε στο παραβαν με τη συντροφισσα και ελα πες μου τα αποτελεσματα". παει ο κνιτης στο παραβαν αλλά τίποτα. επιστρεφει με σκυμενο το κεφαλι."χμ μαλιστα παρε αυτο το μπλε καπιταλιστικο χαπακι" του λεει ο γιατρος δινοντας του ενα βιαγκρα "αλλα να μη μαθει κανεις οτι στο εδωσα" παιρνει το βιαγκρα ο κνιτης επιστρεφει πισω απο το παραβαν με την συντροφισσα απο οπου ξαναβγαινει με εμφανη τα σημαδια της αποτυχιας ζωγραφισμενα στην εκφραση του προσωπου του.

"ας δοκιμασουμε τοτε κατι πιο δραστικο" λεει ο γιατρος. βγαζει ενα ασπρο σακουλακι με μια ψιλη λευκη σκονη και προσταζει τον κνιτη να ρουφηξει μια γραμμη απο τη μυτη.ο κνιτης συμορφωνεται με την εντολη του γιατρου και αποσυρεται και παλι στο παραβαν απο οπου γυριζει λιγο αργοτερα με ενα θριαμβευτικο χαμογελο.

ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα αυτου του ανεκδοτου??

χωρις γραμμη ο κνιτης δε γαμει :-D


Πάει ένας αναρχικός στην εκκλησία για πρώτη φορά στη ζωή του. Μετά το πάτερ ημών σταυροκοπιούνται όλοι αλλά αυτός τίποτα, οπότε του λέει μια κύρια που ήταν δίπλα του:
- Το σταυρό σου
και απαντάει ο αναρχικός:
- Την παναγία σου
* ενας μπατσος, ενας λητης και ενας αναρχικος πεθαινουν ακριβως την ιδια στιγμη.

βρισκονται ξαφνικα στην πυλη του παραδεισου οπου ο αγιος Πετρος τους βαζει εναν γρυφο για την εισοδο τους στον παραδεισο. " κοιταξτε εκεινο το δεντρο εκει κατω και πειτε μου αν ειναι αρσενικο η θυληκο ειδος..."

παει ο μπατσος κατω απο το δεντρο για να το εξετασει. σε λιγακι ακολουθει κι ο λητης μπας και καταλαβουν τι ειναι τελικα αυτο το δεντρο. ρωταει ο παυλος τον αναρχικο γιατι δε παει κι αυτος απο κοντα και απανταει : " δε χρειαζεται. βγαζει ματι απο μακρυα τι ειναι, αφου απο κατω του κρεμονται δυο αρχιδια..."
(λήτης=ασφαλίτης)

:rofl:

Sifu Versus
Γιο-χο-χο κι ένα μπουκάλι Chivas

ΣΕΛΙΔΑ:

Απαντήσεις – σελίδα 2 / 7

Villa – Σαβ, 24 Απρ 10, 02:10

ΜυξομάτωσηΣάββατο, 24 Απρ. 2010, 02:09
Δεν είστε καν αστείοι. Μοιάζετε λες και έχετε πιεί κανένα τσιγάρο στα γραφεία της ΔΑπ στην φιλοσοφική και γράφετε εξυπνάδες για τα κομμούνια. Χωρίς να είμαι κομμουνιστής ή θιγμένος.

Ένα είναι το κομμουνιστικό ανέκδοτο:
-Τι κάνουν 2 κομμουνιστές μέσα σε μια λάμπα;
-Αντίσταση.

Καλα παρτο οπως θες.

Sifu Versus
Γιο-χο-χο κι ένα μπουκάλι Chivas

FAOUST21 – Σαβ, 24 Απρ 10, 11:26

βασικα τα περισσοτερα δεν ειναι καν αστεια ή βασιζονται σε ανυπαρκτα γεγονοτα.ειναι αστεια ισως για καποιον ασχετο.

π.χ. αυτο με το λενιν,λιγη ιστορια να ηξερε καποιος θα ηξερε οτι ο Λενιν στην διαθηκη του ειχε πει να διωξουν τον Σταλιν,τον ειχε αποκαλεσει "θρασυδειλο εθνικιστη" κτλπ κτλπ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ!!!

ΠΑΣΠ HIPHOPGR – Σαβ, 24 Απρ 10, 11:35

Παει μια ξανθια αναρχικη σε ενα μαγαζι με σημαιες.
-Θελω μια ελληνικη σημαια για να την καψω σε πορεια. Τι χρωματα εχει;
-Μπλε και ασπρο.
-Ωραια, φερε μου μια μπλε.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
PUT THE ΔΑΠ DOWN QUICKLY

Κοπρόσκυλο -7- – Σαβ, 24 Απρ 10, 13:21

FAOUST21Σάββατο, 24 Απρ. 2010, 11:26
βασικα τα περισσοτερα δεν ειναι καν αστεια ή βασιζονται σε ανυπαρκτα γεγονοτα.ειναι αστεια ισως για καποιον ασχετο.

π.χ. αυτο με το λενιν,λιγη ιστορια να ηξερε καποιος θα ηξερε οτι ο Λενιν στην διαθηκη του ειχε πει να διωξουν τον Σταλιν,τον ειχε αποκαλεσει "θρασυδειλο εθνικιστη" κτλπ κτλπ.


Κάτι ακόμα για ένα ανέκδοτο....ο Μπακούνιν γιατί να πάει στην κόλαση

Ε-13 Ελέγχουν την φάση...Η φάση είναι Πειραιάς...

LesbianBondageFiasco – Σαβ, 24 Απρ 10, 13:22

οταν τα εβαζε ο καραμπινας ηταν αστεια... απο σενα ειναι

Omnes Te Moriturum Amant
ελα πονταρω το καυλι μου και 3 ευρω που εχω στην τσεπη οτι εισαι παρθενα Crew!

FAOUST21 – Σαβ, 24 Απρ 10, 13:29

βασικα μπορει να μην μου φαινονται αστεια επειδη τα εχω ακουσει 1000φορες.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ!!!

LesbianBondageFiasco – Σαβ, 24 Απρ 10, 13:31

FAOUST21Σάββατο, 24 Απρ. 2010, 13:29
βασικα μπορει να μην μου φαινονται αστεια επειδη τα εχω ακουσει 1000φορες.

επειδη ξερεις τις προθεσεις του μουνιου που τα ποσταρε και επειδη δεν ειναι απλα κομμουνιστηκα αστεια που αφορουν τον κομμουνισμο αλλα αστεια που προσπαθουν εμεσως να κανουν και καλα κριτικη στο συστημα και το συγκρινουν με το γαματο δυτικο... δεν τα διαβασα ολα.. γκιλτυ ας τσαρτζντ.. αλλα βιλλα ειναι αυτος

Omnes Te Moriturum Amant
ελα πονταρω το καυλι μου και 3 ευρω που εχω στην τσεπη οτι εισαι παρθενα Crew!

FAOUST21 – Σαβ, 24 Απρ 10, 13:35

βασικα καποια ειναι πολυ αστεια αλλα δεν τα εχει εδω,οπως αυτο με τον χονεκερ και τον ηλιο.αλλα τα εχω ακουσει 1000φορες.ξερω και πολλα για συριζαιους,αναρχικους,ανταρσυα κτλπ αλλα τα εχω ακουσει 1000φορες.ε,ποσες φορες θα μου φανουν αστεια;;;

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ!!!

Nasty – Σαβ, 24 Απρ 10, 13:53

Αγγελίδη μίλα μου

Nasty – Σαβ, 24 Απρ 10, 13:54

FAOUST21Σάββατο, 24 Απρ. 2010, 11:26
βασικα τα περισσοτερα δεν ειναι καν αστεια ή βασιζονται σε ανυπαρκτα γεγονοτα.ειναι αστεια ισως για καποιον ασχετο.

π.χ. αυτο με το λενιν,λιγη ιστορια να ηξερε καποιος θα ηξερε οτι ο Λενιν στην διαθηκη του ειχε πει να διωξουν τον Σταλιν,τον ειχε αποκαλεσει "θρασυδειλο εθνικιστη" κτλπ κτλπ.

στα αρχιδια μας ξερω γω που θιχτηκες

Αγγελίδη μίλα μου

Ο Αντίχριστος-RIP Νοικοκυραίοι – Σαβ, 24 Απρ 10, 15:28

alhtampouras7Σάββατο, 24 Απρ. 2010, 13:21

FAOUST21Σάββατο, 24 Απρ. 2010, 11:26
βασικα τα περισσοτερα δεν ειναι καν αστεια ή βασιζονται σε ανυπαρκτα γεγονοτα.ειναι αστεια ισως για καποιον ασχετο.

π.χ. αυτο με το λενιν,λιγη ιστορια να ηξερε καποιος θα ηξερε οτι ο Λενιν στην διαθηκη του ειχε πει να διωξουν τον Σταλιν,τον ειχε αποκαλεσει "θρασυδειλο εθνικιστη" κτλπ κτλπ.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Κάτι ακόμα για ένα ανέκδοτο....ο Μπακούνιν γιατί να πάει στην κόλαση :? :? :? :? :? :? :?

Για να εξυπηρετησει τις αναγκες του ανεκδοτου. Κοιτα που κολλησε

SE MAVRES SAKULES SKUPIDIWN TO PRAMΑ
ΜE VLEPEIS PANW APO TA ASTERIA NA AIOROUMAI
O ELLHNAS DALAI LAMA

Villa – Σαβ, 24 Απρ 10, 16:49

LesbianBondageFiascoΣάββατο, 24 Απρ. 2010, 13:31

FAOUST21Σάββατο, 24 Απρ. 2010, 13:29
βασικα μπορει να μην μου φαινονται αστεια επειδη τα εχω ακουσει 1000φορες.

επειδη ξερεις τις προθεσεις του μουνιου που τα ποσταρε και επειδη δεν ειναι απλα κομμουνιστηκα αστεια που αφορουν τον κομμουνισμο αλλα αστεια που προσπαθουν εμεσως να κανουν και καλα κριτικη στο συστημα και το συγκρινουν με το γαματο δυτικο... δεν τα διαβασα ολα.. γκιλτυ ας τσαρτζντ.. αλλα βιλλα ειναι αυτος

Να πας να γαμηθεις μπασταρδακο που θα με βρησεις κιολας.
@Faoust+Alhtampouras : Εγω απλα τα βρηκα και τα ποσταρα. Ο ΤRIP μετα μου εδωσε μερικα αναρχικα και τα εβαλα κια αυτα. Αν εχετε αλλα πολιτιτκα για αριστερους δεξιους κπλ ευχαριστως να τα προσθεσω

Sifu Versus
Γιο-χο-χο κι ένα μπουκάλι Chivas

ΠΑΣΠ HIPHOPGR – Σαβ, 24 Απρ 10, 17:59

Γιατι ο κομμουνισμος ειναι καλυτερος απο τον φασισμο;
Γιατι ο κομμουνισμος τουλαχιστων ειναι σωστος στη θεωρια.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
PUT THE ΔΑΠ DOWN QUICKLY

malamatinas – Σαβ, 24 Απρ 10, 19:30

ΟμιχληΣάββατο, 24 Απρ. 2010, 17:59
Γιατι ο κομμουνισμος ειναι καλυτερος απο τον φασισμο;
Γιατι ο κομμουνισμος τουλαχιστων ειναι σωστος στη θεωρια.

Μικρός Κύων – Σαβ, 24 Απρ 10, 21:00

VillaΣάββατο, 24 Απρ. 2010, 01:46
- Ποια η διαφορά μεταξύ Καπιταλισμού και Κομμουνισμού;
- Στον Καπιταλισμό ο ένας άνθρωπος εκμεταλλεύεται τον συνάνθρωπό του. Στον Κομμουνισμό συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο…

Το 1970 στο Έρφουρτ συναντήθηκαν ο Δυτικός Βίλι Μπραντ και ο Ανατολικός Βίλι Στοφ. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:
- Μπραντ: «Εγώ μαζεύω ανέκδοτα που λένε οι άνθρωποι για μένα».
- Στοφ: «Εγώ μαζεύω ανθρώπους που λένε ανέκδοτα για μένα…».

Σε αγώνα ταχύτητας 100 μέτρων, μεταξύ 2 αθλητών, ενός Αμερικανού κι ενός Σοβιετικού, νικητής βγαίνει ο Αμερικανός. Τα σοβιετικά ΜΜΕ, σπεύδουν αμέσως να μεταδώσουν την είδηση στη χώρα τους: «Η κατάταξη των δύο αθλητών έχει ως εξής: Ο Σοβιετικός δεύτερος και ο Αμερικανός προτελευταίος».

Όταν ο Λένιν ήταν στα τελευταία του, τον επισκέφτηκε ο σύντροφος Στάλιν.
- Είμαι πολύ άσχημα, φίλε μου, του είπε ο Λένιν. Σε λίγο καιρό θα πεθάνω.
- Ε τότε παραδώστε σε μένα από τώρα την αρχηγία, του λέει ο Στάλιν.
- Φοβάμαι όμως, σύντροφε, πως ο λαός δε θα σε ακολουθήσει.
- Ένα τμήμα του φυσικά και θα με ακολουθήσει, σύντροφε Λένιν! Οι υπόλοιποι απλά θα ακολουθήσουν εσάς.

Ο Μπρέζνιεφ κάλεσε μια ομάδα κοσμοναυτών στο Κρεμλίνο και τους ανακοίνωσε:
- Σύντροφοι! Οι ιμπεριαλιστές Αμερικανοί προσγειώθηκαν στο φεγγάρι. Εμείς εδώ κάναμε σύσκεψη και αποφασίσαμε να σας στείλουμε στον ήλιο!
- Μα εκεί πάνω θα καούμε, σύντροφε Λεονίντ Ίλιτς!
- Μη φοβάστε, σύντροφοι! Χαζοί είμαστε στο Πολιτικό Γραφείο; Το κόμμα έχει προνοήσει για όλα: Εσείς θα πάτε βράδυ!

- Πως βελάζουν τα πρόβατα των κομμουνιστών βοσκών στην Ελλάδα;
- ΚΝΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Την ημέρα των εκλογών, ένας ψηφοφόρος έλαβε το ψηφοδέλτιο του, αλλά αντί να το βάλει στην κάλπη, το άνοιξε και πήγε να διαβάσει το όνομα του μοναδικού υποψηφίου.
- Μα τι κάνεις εκεί; Τρελάθηκες; τον ρώτησε ο έφορος.
- Θέλω απλά να γνωρίζω ποιον ψήφισα.
- Μα καλά, δε γνωρίζεις πως η ψήφος σου είναι μυστική;

Δύο στρατιώτες περιπολούν σε μια λεωφόρο της Πράγα, ένας Σοβιετικός και ένας Τσεχοσλοβάκος. Καθώς περνάει από δίπλα τους ένα καμιόνι, πέφτει σε μια λακκούβα και από το τράνταγμα πέφτει έξω μια ράβδος χρυσού. Την βλέπουν και οι δύο και αρχίζουν να τρέχουν να την μαζέψουν. Τρέχει ο Σοβιετικός, τρέχει και ο Τσεχοσλοβάκος. Σπρώχνει ο Σοβιετικός, σπρώχνει και ο Τσεχοσλοβάκος. Βουτάει για να την πιάσει ο Σοβιετικός, βουτάει και ο Τσεχοσλοβάκος. Πιάνει από την μια άκρη ο Σοβιετικός, πιάνει από την άλλη άκρη ο Τσεχοσλοβάκος. Εκεί που τράβαγαν και τσακώνονταν ποιανού είναι και ποιός την είδε πρώτος, κάνει ο Σοβιετικός:
- Σύντροφε, πώς κάνουμε έτσι; Ντρέπομαι και για τους δυο μας. Κοίτα μας! Σαν καπιταλιστικά γουρούνια κάνουμε. Την ράβδο θα την μοιράσουμε σαν σύντροφοι. Δίκαια. Σοσιαλιστικά.
Και απαντάει έντρομος ο Τσεχοσλοβάκος:
- Όχι, όχι, όχι!! Στα δύο θα την μοιράσουμε!

Ο Χόνεκερ ερωτεύτηκε σφόδρα μια Γερμανιδούλα. Στέλνει τους ανθρώπους του και τη φέρνει να δειπνήσουν μαζί. Εκείνη είναι ψυχρή. Για να την κατακτήσει ο Χόνεκερ της λέει ότι είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία της.
- Ένα πράγμα μόνο επιθυμώ, λέει η Γερμανιδούλα. Να ανοίξετε τα σύνορα.
- Κατάλαβα… Πονηρό κορίτσι, θέλεις να μείνουμε μόνοι, ε;…

Οι 5 βασικές αρχές της σοβιετικής διανόησης:
1. Μην σκέφτεσαι.
2. Αν σκέφτεσαι, μην μιλάς.
3. Αν σκέφτεσαι και μιλάς, μην γράφεις.
4. Αν σκέφτεσαι, μιλάς και γράφεις, μην υπογράφεις.
5. Αν σκέφτεσαι, μιλάς, γράφεις και υπογράφεις, τότε να μην απορείς…

- Τί δανείστηκε ο Κομμουνισμός από τις προηγούμενες κοινωνίες;
- Από την προϊστορία, τα μέσα παραγωγής. Από την αρχαιότητα, τη δουλεία. Από τη φεουδαρχία, την ιεραρχία. Από τον καπιταλισμό, την ικανότητα να πηγαίνει από κρίση σε κρίση. Από τον Σοσιαλισμό, το όνομα.

Σύμφωνα με την τεκμηριωμένη θεωρεία του Ιστορικού Υλισμού, μεταξύ του Σοσιαλισμού και του Κομμουνισμού μεσολαβεί το αναπόφευκτο στάδιο του Αλκοολισμού.Στην Σοβιετική Ένωση υπάρχει δικομματικό σύστημα. Το ένα κόμμα βρίσκεται στην εξουσία και το άλλο στη φυλακή!
Ο Στάλιν δέχεται μια αντιπροσωπεία εργατών από τα Ουράλια και με το που φεύγουν συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να βρει πουθενά την πίπα του. Φωνάζει λοιπόν τον Μπέρια να τους σταματήσει στην έξοδο και να διερευνήσει μήπως κάποιος απ’ αυτούς του την είχε «σουφρώσει». Περνάει κανένα μισάωρο και ο Στάλιν βρίσκει την πίπα κάτω απ’ το γραφείο του. Τηλεφωνεί λοιπόν στον Μπέρια και του ζητάει ν’ αφήσει την αντιπροσωπεία να φύγει. Ο Μπέρια όμως του απαντά:
- Λυπάμαι σύντροφε, αλλά από την αντιπροσωπεία οι μισοί ήδη ομολόγησαν την κλοπή, ενώ οι άλλοι μισοί πέθαναν κατά την ανάκριση.
Τρεις φυλακισμένοι σε σοβιετικό γκουλάγκ στέκονται σε μια γωνία.
1ος φυλακισμένος: «Γιατί είσαι εδώ, φίλε;».
2ος φυλακισμένος: «Επειδή έβρισα κάποιον Γιούρι Ποπόφ».
1ος φυλακισμένος: «Εσύ;».
3ος φυλακισμένος «Επειδή επαίνεσα κάποιον Γιούρι Ποπόφ».
1ος φυλακισμένος (με γουρλωμένα μάτια): «Τι λέτε, ρε παιδιά; Εγώ είμαι ο Γιούρι Ποπόφ».
».Όταν ο Στάλιν συμπλήρωσε 25 χρόνια εξουσίας στη Ρωσία, διέταξε την έκδοση επετειακής σειράς γραμματοσήμων, με την εικόνα του. Έδωσε επίσης ρητές εντολές στον γενικό γραμματέα ταχυδρομείων η ποιότητα των γραμματοσήμων να είναι διεθνών προδιαγραφών. Η σειρά εκδόθηκε κανονικά, όμως σταδιακά άρχισαν να φτάνουν στ’ αυτιά του παράπονα πως τα γραμματόσημα δεν κολλούσαν κανονικά και ο Στάλιν εξοργίστηκε! Κάλεσε λοιπόν τον επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας και τον διέταξε να διεξάγει έρευνα σχετικά με το γεγονός. Ο επικεφαλής πραγματικά έκανε επιτόπια έρευνα σε αρκετά ταχυδρομεία και κατόπιν επέστρεψε για αναφορά στον Στάλιν. Του είπε:
- Σύντροφε, η ποιότητα των γραμματοσήμων είναι μια χαρά… Το πρόβλημα είναι πως οι πολίτες μας τα φτύνουν από τη λάθος μεριά!

- Ποια η διαφορά μεταξύ του σοβιετικού και του αμερικάνικου συντάγματος;
- Το σοβιετικό σύνταγμα εγγυάται την ελευθερία στην έκφραση και την ελευθερία στη διαδήλωση. Το αμερικάνικο σύνταγμα εγγυάται την ελευθερία σου μετά την έκφραση και τη διαδήλωση!

Λέει ο διαφωτιστής στο κοινό του:
- Το κομμουνιστικό ιδεώδες βρίσκεται ήδη στον ορίζοντα!
Το ακροατήριο από κάτω αναρωτιέται χαμηλόφωνα:
- Και τι σημαίνει ορίζοντας;
- Απάντηση: Ορίζοντας είναι μία νοητή γραμμή, όπου ο ουρανός ενώνεται με τη γη. Κάθε φορά που προσπαθείς να την πλησιάσεις, απομακρύνεται κατά ίση απόσταση.

Διάλογος, μεταξύ φύλακα και κρατούμενου, σε σταλινικό γκούλαγκ:
- Πόσα χρόνια έφαγες ρε;
- 25.
- Γιατί; Τί έκανες;
- Τίποτα!
- Ψεύτη! Αν δεν κάνεις τίποτα, τρως μόνο 10 χρόνια!

Πάει ο Μπρέζνιεφ στη λαϊκή αγορά όπου οι αγρότες πουλούσαν, σε πολύ μικρές ποσότητες κάποια αγροτικά προϊόντα που τους περίσσευαν ή για να οικονομήσουν κάνα ρούβλι για να ικανοποιήσουν κάποιες άλλες ανάγκες τους. Περνώντας μπροστά από ένα πάγκο όπου ένας αγρότης κάποια ηλικίας είχε φέρει και βάλει για πούλημα ΕΝΑ καρπούζι τον ρωτάει:
- Πόσα το δίνεις το καρπούζι;
- Διάλεξε, να το ζυγίσω και θα σου πω!
- Μα τι να διαλέξω; Αφού μόνο ένα καρπούζι έχεις!
- Εμείς τί διαλέγουμε όταν πάμε να ψηφίσουμε;

Κυκλοφορεί στην Μόσχα, ένας σωσίας του Στάλιν. Γίνεται αντιληπτός απ’ την μυστική αστυνομία κι αφού συλλαμβάνεται οδηγείται μπροστά στον «πατερούλη»:
- Σύντροφε Στάλιν, αυτός ο άνδρας είναι ίδιος μ’ εσένα!
- Σκοτώστε τον!
- Μήπως, να του ξυρίζαμε το μουστάκι μόνο; τον ρωτάνε κάπως επιφυλακτικά οι πράκτορες, θεωρώντας υπερβολική την εντολή του Στάλιν.
- Καλή ιδέα! Ξυρίστε τον και μετά σκοτώστε τον!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

exeis skeftei na ta stheleis sto radio arvila? na ta pei o stathis? :D

Villa – Σαβ, 24 Απρ 10, 21:02

Ο Σταθης ε? Ε τοτε καλυτερα οχι!!!

Sifu Versus
Γιο-χο-χο κι ένα μπουκάλι Chivas

Μικρός Κύων – Σαβ, 24 Απρ 10, 23:20

VillaΣάββατο, 24 Απρ. 2010, 21:02
Ο Σταθης ε? Ε τοτε καλυτερα οχι!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

:)

School Sucks
Στίχοι

Η Ωραία Κούκλα – Σαβ, 24 Απρ 10, 23:25

Ο καπιταλισμός έχει ένα μόνιμο ελάττωμα: την άνιση κατανομή του πλούτου. Ο σοσιαλισμός αντίθετα έχει ένα σταθερό προτέρημα: την ίση κατανομή της φτώχειας.

Πρέπει να παίζει κανείς πάντα τίμια, όταν έχει καλό φύλλο.

frite SKA – Σαβ, 24 Απρ 10, 23:28

Η Ωραία ΚούκλαΣάββατο, 24 Απρ. 2010, 23:25
Ο καπιταλισμός έχει ένα μόνιμο ελάττωμα: την άνιση κατανομή του πλούτου. Ο σοσιαλισμός αντίθετα έχει ένα σταθερό προτέρημα: την ίση κατανομή της φτώχειας.

So fucking funny, not
So fucking true, yes

Κράτα αποστάσεις. | Ride your bike like you stole it
Frite be right back σε λίγο.

Η Ωραία Κούκλα – Σαβ, 24 Απρ 10, 23:30

Frite Τίτλοι ΤέλουςΣάββατο, 24 Απρ. 2010, 23:28

Η Ωραία ΚούκλαΣάββατο, 24 Απρ. 2010, 23:25
Ο καπιταλισμός έχει ένα μόνιμο ελάττωμα: την άνιση κατανομή του πλούτου. Ο σοσιαλισμός αντίθετα έχει ένα σταθερό προτέρημα: την ίση κατανομή της φτώχειας.

So fucking funny, not
So fucking true, yes

Πρέπει να παίζει κανείς πάντα τίμια, όταν έχει καλό φύλλο.

Σελίδα: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7